Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hegyimorc

    senior tag

    válasz arn #26681 üzenetére

    Nyilván beakad - ha szűk a táska -, hiszen hátralóg. Sokkal jobban látni az EVFt és kényelmesebb is ezen át nézni, bár túl sok tapasztalatom nincs azzal amit alapból adnak a géphez, mert nekem rögtön megvolt mindkettő és egy próba után egyértelmű volt, hogy ezt fogom használni. Tartottam tőle, hogy majd beakad, leesik, elhagyom, de ez nem történt meg.

    Valaminek útban van, azt hiszem a kisvaku fel és levételekor, de azt is kb csak akkor használtam mikor kipróbáltam, hogy használható-e vezérlőként. Szóval a gyakorlatban nem látom hátrányát.

    AF: nekem X100 van az OMD mellett, más fujival nincs tapasztalatom, de az AF sebességről azt gondolom, hogy a hétköznapi gyakorlatban mindkettő jó, ahol viszont igazán fontos lenne a gyors és pontos AF ott egyik sem. (Könnyen lehet, hogy egy belépő nikon dslr is megbízhatóbb lenne pl sportfotónál. Már bánom, hogy anno mikor volt az is, sosem próbáltam, mert olyankor mindig a D300-zal fotóztam)

    Egyébként az OMD és X100 is meggyőzött arról, hogy mennyire nem az első reviewkat kell elolvasni. (nagy részük alig több mint fizetett hirdetés) Sokkal fontosabbak a userek hosszú távú tapasztalatai után született beszámolók, de azokban sem az a rész, hogy miért jó a gép - ezt tudjuk a reklámokból :) - hanem az, hogy miért rossz.

    Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA

Új hozzászólás Aktív témák