Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    válasz madgie #25691 üzenetére

    "Inkább képeljetek tovább"
    :)
    Akkor még néhány fotó, GF3+Oly 45/1.8 témában, a tavaly októberi prágai túrámról. Nekem legalábbis nagyon jó emlékek! :) Prága pedig mindenképpen gyönyörű város.
    (A csúcs-szintű jégkorongot ugyanis legalább annyira szeretem mint a jó koncerteket, és az NHL-lockout miatt fél évig visszajöttek a tengerentúlról a legnagyobb orosz sztárok, köztük a kedvencem, Pavel Datsyuk (de hát mondhatnám Radulovot, vagy az ellenfélnél játszó szlovák óriást, Zdeno Charát, ők olyan nevek mint a fociban Messi vagy CéRonaldo) szóval amikor Prágába jött a CSKA játszani, nem bírtam ki hogy ne utazzak. Iszonyú olcsó a meccsre a jegy, pedig a pálya mellett ültem (egy NHL meccsen ez többszáz dollár lenne, itt pedig átszámítva nem volt még 3ezer ft sem) Kicsit aggódtam hogy beengedik-e egyáltalán a gépet, de nem volt gond. Viszont csak 1 objektívet mertem vinni, akkor még csak a kit-oby volt az Oly mellett, szóval egyértelmű volt a választás, előzetesen persze bizonytalan voltam hogy mennyire lesz alkalmas utána városi fotózásra. Sajnáltam hogy nem tudok odaállni a templom lábához hogy mégis benne legyen az egész (mint kis túlzással az Oly 9-18-al meg lehetne tenni) de aztán nem bántam, mert ha nem fért bele, hátrálni meg nem tudtam, akkor izgalmasabb épület-részeket kezdtem keresni.
    Meg elszúrtam hogy nem vette előtte meg a nagy memóriakártyát (csak utána…) és hát annyira el voltam telve látnivalóval hogy szűk 24 óra alatt is simán telifotóztam a kártyát jpg-vel, RAW-ba menteni esélyem sem volt, úgyhogy utána a jpg színeit kellett tologatnom.
    Egy "kakukktojás" van, könnyen kiszúrható, a nagylátószögű a meccsen, az mobillal van.
    Na elég a szövegből, lementettem emailből a válogatást és feltöltöttem flick-re, remélem látható az album.

    [link]

    [ Szerkesztve ]

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák