Hirdetés
- Microsoft Rewards
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bécs oda-vissza meglehet a Tesla robotaxival
- Apple iFold Ultra - elnapolva?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Nem romolgatok, még marad amúgy is az X3 Pro (bár utódnak az X6 és a Pro elég jól néz ki), néztem a minap egy cseh tesztet YouTube-on, ahol az X6 Pro-ról beszéltek, dicsérte a tag, kb 3 dolgot emelt ki, ami "neki" nem tetszett annyira:
1. nem annyira elégséges hangerő telefonáláskor
2. üzemidő lehetne jobb is (kb 6 óra SoT jött ki neki, de ez mindenkinel eltér a használattól függően tudjuk)
3. állítólag az utóbbi években a Snapdragon kicsit ellépett a többiektől olyan téren, hogy a telefon nyugalmi állapotában minimálisan fogyaszt csak az akksi, nála a MediaTek rosszabbul teljesített e téren, szerinte itt még van mit behozniuk.Kb ennyi.
Lehet én se váltok még, megvarom az X7et
-
junior11
veterán
Nem romolgatok, még marad amúgy is az X3 Pro (bár utódnak az X6 és a Pro elég jól néz ki), néztem a minap egy cseh tesztet YouTube-on, ahol az X6 Pro-ról beszéltek, dicsérte a tag, kb 3 dolgot emelt ki, ami "neki" nem tetszett annyira:
1. nem annyira elégséges hangerő telefonáláskor
2. üzemidő lehetne jobb is (kb 6 óra SoT jött ki neki, de ez mindenkinel eltér a használattól függően tudjuk)
3. állítólag az utóbbi években a Snapdragon kicsit ellépett a többiektől olyan téren, hogy a telefon nyugalmi állapotában minimálisan fogyaszt csak az akksi, nála a MediaTek rosszabbul teljesített e téren, szerinte itt még van mit behozniuk.Kb ennyi.
-
okiszPSX
tag
-
Füleske
addikt
Én nem láttam még térerő panaszt. 13T/13T Pro is MediaTek amúgy. X6 Pro teszt szerint a melegedés, üzemidő is rendben van. Ez már szerintem nem az a MediaTek. Egyedül akkor jobb választás a Snapdragon, ha custom rom - ot akarsz a telefonra tenni.
-
Graphics
Jómunkásember
10 éve voltak ezek jellemzők.
-
junior11
veterán
Sokan "ódzkodnak" még most is a MediaTek prociktól, milyenek ezek az új Dimensity-k manapság? Állítólag sokat fejlődtek, régebben gond volt a térerő stabilitása, túlzott melegedés, üzemidő stb... Van vmi infótok erről, hol állnak most a Snapdragonhoz képest?
-
margithid
veterán
-
Gabesz84
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
-
Füleske
addikt
-
Yocee
aktív tag
Lurdyban van még pár darb kék, 2022.04 gyártású. 164e ért adták. Annyiért jó lesz. Tetszik, bár így a 3. xiaomi esetében már nincs "wáó új teló" éezésem. Átköltözik, aztán megy minden a maga útján.
-
Narxis
nagyúr
Sajnos nem minden a hardver.
-
Füleske
addikt
-
margithid
veterán
-
Füleske
addikt
-
margithid
veterán
Nekem a sima X6 is elég lenne.
Ezt most honnan érdemes megrendelni?
X3 pro-hpoz képest mekkora előrelépés? -
ginola
addikt
Nem tűnik rossznak a pro, de a mediatekre nem hiszem, hogy lesznek custom romok....
-
szkaroly
őstag
2 megapixeles makró kamerát. Kb. idáig szoktam elolvasni a cikkeket hasonló kaliberű mobiloknál. Nem tudom minek erőltetik még mindig.
Mondjuk szerintem ez is jobbára az Emag és társain fog megjelenni, mert ezek a mobilok szolgáltatókhoz nem kerülnek. Oda csak nagyon drágák és a nagyon alja jut. Néha néha valami arany középút, de az is már túlárazva.Állítólag Kínában fizetésre használják a 2 mpx-es kamerát.
-
Roland8622
aktív tag
2 megapixeles makró kamerát. Kb. idáig szoktam elolvasni a cikkeket hasonló kaliberű mobiloknál. Nem tudom minek erőltetik még mindig.
Mondjuk szerintem ez is jobbára az Emag és társain fog megjelenni, mert ezek a mobilok szolgáltatókhoz nem kerülnek. Oda csak nagyon drágák és a nagyon alja jut. Néha néha valami arany középút, de az is már túlárazva. -
junior11
veterán
Ja, meg is lepett, hogy itt olvasom, hogy Indiában kezd először és utána belépek Facebookra és ott volt a hirdetések között, hogy Nay-ban (Alza is) kapható a X6 Pro 359 euróért
. Talán itt az idő lecserélni a 4 és fél éves Mi 9T-met.Igen, a NAY-ban méghozzá most 10%-os akcióval kapható.
-
OsakaPhoenix
csendes tag
Ja, meg is lepett, hogy itt olvasom, hogy Indiában kezd először és utána belépek Facebookra és ott volt a hirdetések között, hogy Nay-ban (Alza is) kapható a X6 Pro 359 euróért
. Talán itt az idő lecserélni a 4 és fél éves Mi 9T-met. -
Graphics
Jómunkásember
Mindenkinek megvan a saját " betegsége"

Nincs ebben semmi megszólandó, hobbi és kész, az pedig mindenkinek kell.
-
janeszgol
félisten
-
Graphics
Jómunkásember
-
janeszgol
félisten
Nekem is van Xiaomi 12. Meg akartam is meg veni egyet-kettot.
Klassz telo, de az SoC miatt eleg melegedos, sot forrosodos. -
Yocee
aktív tag
-
junior11
veterán
-
Füleske
addikt
-
Luck Dragon
támogató
Méltó utódok lettek , tetszik a Pro verzió .
-
yanna
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
-
janeszgol
félisten
Kicsit meguszos lett ez. Megint ott tartunk, hogy a QC hozza a gyenge SoC-ket, es mivel alig van mas, igy azt kenytelenek hasznalni.
-
XatiZ
csendes tag
-
amadeus11
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
Yocee
aktív tag
-
XatiZ
csendes tag
-
amadeus11
senior tag
Gshopperről meg lehet rendelni most is kuponnal 131200 Ft a 12 gigás verzió. Lehet nem érdemes várni az F6-ot, becsült nyitóára dupla lesz az X6 Pro- nak.
-
Predatorr
őstag
Vannak olyan gyengék, akiknek 3* le kell írni ugyanazt, 1 (1.) mondatban?
-
yuing
őstag
Egyelőre nem lehet rendelni. Régen pedig milyen jó kis bevezető akciók voltak a Xiaomi termékekre a különböző kínai webshopokban. Ez mára teljesen eltűnt. A Goboo is felszívódott.
-
Terentius
őstag
-
XatiZ
csendes tag
A gshopper weboldaláról meglehet rendelni? Ott hong kongi raktár van megadva ami vámkezelés szempontjából plusz költség?
-
amadeus11
senior tag
Az X6 Pro is kellően jó készüléknek tűnik, de én az F6- ot várom.
-
Graphics
Jómunkásember
Jó ajánlat lenne, csak a megnyírbált prociért kár. Ez a SD 7s gen2 kb. SD 778-as szint, a Poco F5-ben lévő SD 7+ gen2-höz képest kb. 25%-kal gyengébb...
Ja igen, látom, tényleg a Pro-t írtad.
A 695-ös volt a sima X5 5G-ben ahhoz képest a 7s gen2 jó, de persze lehetne jobb is.
-
hardlex
csendes tag
Kíváncsian várom a tesztet, X3 Pro tulajként. Egyelőre teszik, amit olvastam.
-
Graphics
Jómunkásember
Jó ajánlat lenne, csak a megnyírbált prociért kár. Ez a SD 7s gen2 kb. SD 778-as szint, a Poco F5-ben lévő SD 7+ gen2-höz képest kb. 25%-kal gyengébb...
Ezért írtam az X6 Pro-t.
( Az K60E alapú)Abban nem 7s Gen 2 van.

A Poco F széria efelett van, az X széria gyengébb volt mindig is.
-
elfelejtette
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
Kellemes az X6 Pro egész jó lett, legutóbb talán az X4 GT volt ilyen jó ajánlat.
Én az F6-os sorozatot várom inkább.
-
yuing
őstag
Ez a széria is jól sikerült, végre kezd magára találni a Poco. A hosszabb terméktámogatás is örvendetes.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Medence topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Microsoft Rewards
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor Magic8 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 0 perces Samsung Galaxy A37 5G 6/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen Fekete, Fehér 12 hónap garancia
- 0 perces Samsung Galaxy A57 5G 8/256GB Dual Sim Kártyafüggetlen Kék 12 hónap garancia
- 0 perces Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Kártyafüggetlen, Cosmic Orange, 24 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Samsung Galaxy S20FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25+ / 12/ 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ryzen 7 PRO 8840HS / 32GB / 1TB SSD / 2 Év Premier Support
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest