Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Studi

    addikt

    válasz madgie #24161 üzenetére

    Én szeretem a személyes találkozás előtt e-mailben tisztázni, mennyit is szánok az alku tárgyára, és eladóként jó néven veszem, ha a vevő is megteszi ezt. Ez viszont azt jelenti, hogy ha a találkozáskor olyan állapotban van az áru, mint amiről szó volt, akkor nincs további masszírozás. Megnézzük, fizetünk, örülünk.
    Ha valaki úgy jön el, hogy nem is szán annyit a cuccra, amennyiért hirdettem, majd elkezdi fikázni, hibát keresgetni rajta, az a halálom. Persze ha van sérülés, amiről korábban nem volt szó, és az olyan mértékű, akkor lehet alku tárgya.
    Múltkor például linkelte ide valaki az E-PL1-et a 14-150-el. Azt én egy nappal korábban észrevettem már itt, de ár nélkül volt, gondoltam nem sok rá az esély. Aztán felkerült az indexre 80-ért, én összeszedtem, ami pénzt találtam a közelemben, és ráajánlottam egy 70-et e-mailben. Én lepődtem meg legjobban, hogy nemhogy meg van még, de el is fogadta az eladó az áramat. A találkozáskor kiderült, hogy bár majdnem minden patent állapotban van, az obi frontlencséjének a belső oldalán van egy nagyobbacska porszem. De akkor már eszembe se jutott volna alkudozni, úgy éreztem, hogy ez belefér az árba. :-)

    szerk: úgyhogy ide lőjetek, nálam van a szajré! :-D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák