Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    Most gondolkodom.

    Árulom az omd-t, de igazából nem hiszem, hogy elmegy... Ha elmegy, megvan a csere célja, de annyira nem musthave, hogy kótyavetye legyen, szóval maradok olys minden valószínűség szerint. És gondolkodom a rendszer fejlesztésén.

    Most van a 20 és a 45, és boldogság. A 45 fölé különösebben nem vágyom, ez a gyutáv nekem elég. A 20 viszont kevés lesz. A 9-18-cal nem barátkoztam meg, rájöttem, hogy ez a világ ekv. 28 alatt semmi olyat nem mutat, ami engem érdekelne. A 12-50 nagy, hosszú volt, ez az oszlopszerűsége és a sötét vége miatt ment Debrecenbe, ahol, ha jól tudom, szerető családra lelt. Most viszont az a kérdés, hogy jöjjön egy pana 14, amely viszonylag jóáras, és jó is, vagy vegyek egy 14 kezdetű zoomot?

    És a második kérdés, az, ami miatt dilemmázok: korábban sohasem követtem az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat, de tudom, hogy a pana-oly 14-42-jéről vegyes vélemények voltak, a pana 14-45 ellenben dícséretek tárgya volt. De ez az obi, ha jól látom, már szintén nem kicsi...

    Most legyen a 20-45 alá egy 14, és véglegesítem a fixációimat, vagy engedjek a kényelem csábításának, és legyen egy 14-45? A kérdést árnyalja az is, hogy ha végre kapható lesz az oly 17/1.8, lehet, hogy elcsábulok, és cserélem rá a 20-ast a gyutáv és a gyorsabb fókusz miatt. Ekkor viszont már a 14 sem annyira lényeges, talán.

    Ha nem kapok választ az sem baj, nekem az is öröm, ha beszélhetek róla...

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák