Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Nem a színekre, a vonalakra gondoltam (kicsit szöszösebb, nem tudom hogy mondják) a canon képénél (ilyesmi 'szőrösebb' jpegeket csinált anno a 9600, ami az új szenzorral az S100fsben végre eltűnt).
~14-90 kb 2,8-5,3 körül mondjuk? Még ha annyiba is kerülne mint a 14-140, valószínű lenne keletje (ha nem drágább lenne, de zoom obiba ahogy elnézem nem kell egy darabig félni a 2,8as nyitótól).
Flickren futottam egy kört, köszi - sztem még fogok is. Annak meg valóságban nincs is akkora jelentősége hogy azonos gyutávon mennyi a difi 14-45 meg 14-140 között(ilyen objektív tesztet kerestem de nem találtam), mert úgysem az dönt valószínű, hanem az igény. Szóbeli találatok vannak főleg, de ott nagyjából azt írják hogy hasonlóan teljesítenek hasonló gyutávon: "Shooting both lenses at the lowest common f-number, my impression is that at 14mm, the 14-45 is a better performer. At 25mm, the 14-140 may be a little better, and at 45mm they are pretty well matched. At f/8, there's nothing much to choose between them at any focal length."
Meg fél órás játékon is túl vagyok amit a mostanival 90mm-en csináltam(mint kiderült ez a fele a mostani maxnak, több mint amire számoltam), illetve 'ezeknek megfelelő' kép telével (oda saccolom a mélységélességét a 14-45nek).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest