Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
válasz
rumos14
üzenetére
Rumi, a megszokásokkal nehéz vitatkozni, pláne érvekkel meggyőzni valakit a megszokásai ellenében. Téged a 4/3-os képarány zavar, őt meg nem zavarja a súly. Engem nem zavar a képarány, zavar viszont a súly. Én viszont inkább nem csinálok matematikát a fotózásból. Ízlések és pofonok.
(főleg úgy nem, h a képeim 99%-át így is, úgy is megvágom, akkor meg főleg nem érdekel, h 28 mm volt-e eredetileg, vagy 31 mm; vagy ha 12-60-at használok, esetleg majd a 12 f2-t, a 4/3-on 24 mm 25.5-re változik-e az általam soha nem használt 3:2-es képaránynál).Nem hiszem, h a gyakorlati fotózásban olyan sokszor kijönne a különbség a nagylátó végen való esetleges pár (tized)fokos látószögbeli különbségeknek. Aki úgy és olyat akar fotózni, az APS-C-n és 4/3-on is előbb-utóbb ultra-wide-angle optikát választ. Max. az az évi 5-10 képem nem fog sikerülni, ami a te szerkóddal sikerült volna pontosan 3:2-es képarány mellett.
Ha ragaszkodsz amúgy az APS-C-hez, ott az NX vagy a NEX, én nem rábeszélésként mondtam az mFT-t
Amatőr szinten az általános fotózási helyzetek, témák döntő többségét meg lehet oldani sokkal kisebb súlyú és diszkrétebb felszereléssel is. Speciális igények, vagy technós beállítottság esetén szerencsére van ezer más lehetőség is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(főleg úgy nem, h a képeim 99%-át így is, úgy is megvágom, akkor meg főleg nem érdekel, h 28 mm volt-e eredetileg, vagy 31 mm; vagy ha 12-60-at használok, esetleg majd a 12 f2-t, a 4/3-on 24 mm 25.5-re változik-e az általam soha nem használt 3:2-es képaránynál).
Amatőr szinten az általános fotózási helyzetek, témák döntő többségét meg lehet oldani sokkal kisebb súlyú és diszkrétebb felszereléssel is. Speciális igények, vagy technós beállítottság esetén szerencsére van ezer más lehetőség is