Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
Throme
üzenetére
Valószínűleg igen. Az E-M5 II-t imádom, de az a 16MPX épphogy elég, ha kicsit vágni kell belőle, már necces és sokszor zajt is kell szűrnöm. Az 50 mpx-es móddal szerintem jóban leszünk.
No meg a stabi az kb. +1.5 FE-t fog meg, így nekem határozott az előrelépés, kivéve a fém vázat.
Az a problémám, hogy most költözök lakásfelújítás után végre sajátba és hát az sokat elvitt. Ha viszont nem most venném, hanem csak tavasszal, nincs rá 5 év gari. Szóval ezt kellene még fejben rendbe raknom.
Hosszútávon valami olyasmi gondolataim vannak, hogy marad az MFT a kis méret miatt és ha megtehetem, 1 célterületre (UWA) FF vagy sokkal inkább Fuji KF hogy még a számomra kedves 4:3 arány is maradjon. De kitudja, lehet nem fog ennyire érdekelni akkor már a fotózás és csak teló... Most viszont még MFT, bárhogy is számolok, nekem ez megéri és előrelépés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- OnePlus 15 - van plusz energia
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Sorozatok
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
No meg a stabi az kb. +1.5 FE-t fog meg, így nekem határozott az előrelépés, kivéve a fém vázat.