Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
--------------------------------------------
Karácsonyi telefonajánló 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Véleményetek szerint szolgáltatói árlistáról az LG K9 DS megér 29 990 Ft-ot?
Maga a készülék problémás mobilnak számít?
Más:
Általában mely naprakész okostelefonokat ismertek, melyeknek kiemelkedő a hálózati, térerőmegtartási képessége?
(ha jól rémlik, ilyesmit a Huawei P9-ről olvastam régebben, de az már régebbi darab)Előre is köszönöm!
-
BenHans
addikt
válasz
Mottie
üzenetére
Szia,
Mivel írtad, hogy az üzemidő a legfontosabb, ezért ebből indultam ki, plusz a fotós képességek esetében talán elhanyagolhatóak a különbségek az alapján amit ezen a területen elvársz.
Írtál két fontos dolgot, mégpedig, hogy sokat böngészel és hogy a P20 Pro is alternatíva.
Na ez egy nagyon jó dolog, mivel a P20 Pro pont üzemidőben jobb mint a többi felsorolt, és még jobb dolog, hogy ebből a böngészés közbeni fogyasztás is bőven profitál, ahogy arra a GSMArena akkutesztje is rávilágított.Ha olcsóbban szeretnéd megúszni, akkor S9. Az S8 tavalyi így hosszú távra inkább S9, az A8 pedig alsóbb liga.
Strapabíróság... Ezek mind tokért és edzett üvegért kiáltanak, így nyugodtabb is az ember...
-
angyall
tag
Nos, ha kamera a szempont, ami legalább az S8 szintjét hozza, nem baj, ha kicsit alatta, akkor mik az alternatívák? Huawei Nova 3-at néztem, de sajna csak alza.hu, vagy GSM oldalon lehet beszerezni. A Mate 10 kb. Novával egy szinten, de drágább, a P20 meg jóval drágább... Iphone egyelőre nem játszik, bár ha kijön az XR is, hátha olcsóbb lesz az X... meglátjuk. Szóval mi az, ami még jó lehet?
Nem játékra kéne, a kamera is csak azért, mert már megszoktam az S8-as szép képeit. -
Mottie
őstag
válasz
Mottie
üzenetére
Közben a research arra mutat, hogy a havi £30 teljesen mas arkategoria, mint a teljes £200.
Igy ezeket talaltam:
Samsung S8 - £23/ho
Samsung Galaxy A8 - £24/ho
Huawei P20 - £30/ho
Samsung S9 - £34/ho
Huawei P20 Pro - £40/hoAmit nehéz at latni, az hogy mi az extra amit egymashoz képest adnanak..
-
Ájvé
veterán
válasz
New Bluestar
üzenetére
Ez BT-ra vonatkozik csak, SoC fogyasztása ugyan úgy változatlan. LE egyébként 4.2-es verzióval is volt már, 5-ben sávszélesség és hatótáv növekedett meg nagyban. Mindkét eszköznek tudnia kell a szabványt hogy megvalósuljon (pl hiába tudja a telefon az 5.0 szénbányát, ha az eszköz 4.2-es akkor azon a szabványon működik az eszköz).
-
Mottie
őstag
Sziasztok,
A lehetőségek felmérése erdekeben kerdezoskodom. ALeEco LeMax2 - nek be tört a kijelzoje és a 4-8 hete szallitas kicsit durvanak tunik. Ezért érdekelne, hogy mik a lehetőségek.
- Árkategória
Lehetoleg max £200 font (egyben, kb 72k ) , vagy £30 /hó csomagban.- Használt vagy új?
Uj- Hol vennéd meg?
UK, fuggetlen elonyben, de csomag an is OK (pl carphone warehouse).- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszutav, de ar-érték is fontos, nem ragaszkodom a legujabbhoz.- Mire használnád?
90% bongeszes mobilneten
Telefon, text (haha)
Youtube
Esetenkent foto (a mostani telo kame raja borz. aszto, szóval ez novekedhet)- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Semmi ragaszkodas, de mindig is Androidom volt és az iP nem hiszem, hogy megfelel az igenyeimnek (és penztarcamnak)- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
A jelenlegi 5,5" koruli méret teljesen bejon.Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
Fontossagi sorrend (az arat kivéve)
Akkuido (kijelzoido)
Kamera
Strapabirosag
UI flow, hasznalhatosagTapasztalataim szerint Full HD-nal semmikepp nem kell nagyobb felbotnas, az a 27" monitoromon is elég)
Toltocsatlakozobol orulnek Type-C-nek de volt mar rossz tapasztalatom mellette és ellene is, ugyhogy nem a legfontoasabb.Emellett. Nem lenne rossz, ha mi elobb ideerni, mert az also gombsorom nem mukodik a tores miatt és igy nagyon idegesito a telefonhasznalat

Koszi elore is,
M -
Ájvé
veterán
válasz
New Bluestar
üzenetére
Milyen low energy technológia? Csak hogy én is képbe legyek.
Amúgy S636 minden bizonnyal többet fogyaszt, de ez így sem sok, szóval teljesítményért cserébe bőven megéri. S625/630 csak Cortex A53-as magokat tartalmaz, még S636-ban van már 4db A73-as alapú Kyromag is ami jóval nagyobb fogyasztású ( persze ez mellett erősebb, ezért a különbség, ez mellett a GPU is erősebb. Mivel azonos a gyártás technológia így egy esetleges csoda hiányában valószínűleg többet fogyaszt, de ez nem vészes, mivel S625/630 alapba ultra takarékos.
-
New Bluestar
tag
Ha nem kellenek komolyabb játékok, szerintem bőven elég az A2 lite teljesítménye is. A fő kamera is másabb kicsit, de azt nem tudom én sem, hogy mekkora a különbség.
Én sem vagyok nagy mobillal fényképezős
Ez a low energy a bluetoothoz van, ha jól tudom kisebb fogyasztás és jobb kapcsolat. -
Dyde
aktív tag
válasz
New Bluestar
üzenetére
Ja tényleg, csak ezt elfelejtettem írni mert nekem a selfie nem mérvadó. A két proci közt van érdemi különbség amit gyakorlatban lehetne érezni pl ha nem játszok? Mert a méretbeli különbség elég számottevő.
szerk: Hm, rákeresek mi ez a Low energy technológia, ezen átsiklottam
szerk2: Elvileg az A2 lite is tud gyorstöltést -
New Bluestar
tag
-
Dyde
aktív tag
A Xiaomi Mi A2 lite miben gyengébb a note 5-től? Egyedül a rádió hiányát találtam.
-
törölt tag
Édesanyámnak keresek telefont hosszútávra. Böngészés (Chrome) és a Hangouts használatára. Erre gondoltam, kb. árban is ez plafon. Vélemények jöhetnek pro és kontra.

-
friccccc
tag
válasz
New Bluestar
üzenetére
Köszi a gyors választ!
Ha jól olvastam Global Version tudja B20-at. Feketében sajnos nm találtam ... EU stock ból(vám miatt kéne), de még keresem. -
New Bluestar
tag
válasz
friccccc
üzenetére
Szia !
Azt hiszem a 4x nem tudja a B20-at, nem tudom ez mennyiben zavaró.
Például a geekbuyingnál, priority line szállítással állítólag nincs áfa, úgy 144 dollár az ára. ITT
Amúgy hasonló, kicsit nagyobb méretben mondjuk van a meizu m6, vagy drágább, de sokkal jobb a nubia z17 mini. De ezeknek kisebb az akksijuk, ekkora akksival nincs más szerintem .
-
friccccc
tag
Sziasztok
Telefonvásárlás előtt vagyok és őt néztem ki:
Xiaomi Redmi 4X
Nem akarok túl drágán, de tudjon is valamit
Elsődleges szempontok a jó kézbe illeszkedés(nm túl nagy méret), jó aksi!!!(utálom ha 1 napot sem bír ki)
Egyébként semmi extrára nm használnám telefonálás, mobilnetes böngészés ritkán, gps-re szintén ritkán és kb ennyi
Olyan kérdésem lenne, hogy honnan vennétek meg a helyemben (vámot,stb jó lenne megúszni
)?
Ill esetleg tudtok ennél jobb választást?
Köszi
-
mateus
senior tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Biztos, hogy laposra veri? Anno én is e kettő között gondolkoztam tavaly és S7 edge lett, nem bántam meg, bár most léptem tovább Note 8-ra
Az S7 edge mai napig iszonyat pörgős, bár P 10-et nem használtam napi szinten.A specifikációk alapján S7 mindenben előrébb van kb:
1. Amoled kijelző (szemben LCD-vel) nagyobb felbontással és képsűrűséggel, tökéletes feketével és napfény alatti láthatósággal.
2. Nagyobb akksi, vezetéknélküli töltés.
3. Baromi jó kamera, bár ebben a P10 se rossz.
4. IP68 szabvány szerinti védettség.Persze a P10 is jó teló, de a fentebb leírtak miatt választottam anno S7 edge-t.
-
cellpeti
nagyúr
Na sok sok videó nézés után 2 telefon maradt. S7 Edge és a P10. Sok videóban P10 laposra veri az S7 Edge-t
-
cellpeti
nagyúr
válasz
New Bluestar
üzenetére
Freestyle Libre
-
beller
aktív tag
Barátom szeretne telefont venni a P20 Lite és a Redmi Note 5 között inog. A két telefon talán nem egy kategória, de mégis melyik a jobb választás? Hardveresen melyik a jobb?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Újra gondolva a telefonvásárlást...NFC nekem majd nagyon kellene.
Az 5.5" elvetettem, mert ami tetszik az iszonyat drága nekem.
Használtba nézegetek, max 80.000Ft-ig.
Amiket néztem:
Huawei P10
Huawei P20 Lite
Honor 8
Honor 9
Samsung A8
Samsung S7 EdgeEzek közül melyik kapja majd meg a 9es androidot esetleg?
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni telefon vásárláshoz
Jelenleg, egy 3 éves Iphone 5s-t használok.- Árkategória : Max. 300.000 Ft
- Használt vagy új? : Új
- Hol vennéd meg? : Újan , Vodafone előfizetés
- Hosszú vagy rövid távra tervezel ? : Hosszú , 3-4 év kb , tehát legyen hozzá az évek folyamán folyamatos támogatottság rendszerileg ( frissítés )
- Mire használnád? : - normál felhasználás, fényképezgetés ( előlapi kamera szép képet csináljon, illetve a hátsó is ) , internet , email nézegetés esetleg írás - fontos a multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez ? : Lényegtelen, megbízható legyen , ne fagyjon le , ne akadozzon
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? : Szintén lényegtelen

Igazából én néztem már telefont, esetleg ezekről mik a vélemények, melyiket ajánlanátok ? Előny-hátrány
- Iphone 7 Plus
- Iphone 8 64 GB
- Huawei Mate 20 Pro 128 GB
- Samsung Galaxy S9 -
Wallenberg
senior tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Helyesen: szoftver támogatás
-
Wallenberg
senior tag
Aki most 100.000 Ft körül keres Dual SIM-es telefont, annak ajánlanék hármat is:
1, Huawei P10 - Média Markt: 3 év garancia.
2, Samsung A7 2018 Tripla kamera és Super Amoled+ kijelző.
3, Xiaomi Mi A2 - Edigital: 6GB RAM, 128 GB ROM, 2 év gyártói garancia, Android One: 92.990 Ft.Mindhárom telefon jó ajánlat ennyiért.
Én a legutolsót vettem meg. Miért? Mert nekem a tárhely volt a legfontosabb. A kamera is jó, Jack átalakító van a csomagban, 2 év szoftvert ámokfutás, havi biztonsági frissítés. Igaz, az Android One rendszer puritán, de a telefon biztosan megkapja az Android 9 Pie és az Android 10 Q operációs rendszert is. Tehát amíg garanciás, addig szoftverügyileg támogatva is lesz.
-
angyall
tag
Üdv! A Xiaomi telóknak jó a fényképezője? S8-ról váltanék még nem tudom milyenre, de sok helyen olvasom, hogy nem olyan szép képeket csinál. Köszi a válaszokat.
-
válasz
Goblin12
üzenetére
Szia,
Közel fél évet kellene még várnod, hogy az újak megjelenése miatt mérvadóan olcsóbb legyen a régebbi/előző típus.
Az a gond ezzel a hosszú várakozással, hogy akkor meg majd megint fél év és ősszel jönnek ki az újak, amik kihatással lesznek a tavasszal megjelentekre és így tovább, szóval ha mindig csak vár az ember, akkor sosem lesz időben igazán jó, szerintem legalábbis.ABE: Szia, Igaz, hogy most még 170.000 Ft-tól kezdődik a hivatalos hazai viszonteladóknál a Mate 10 Pro, de 11 nap múlva elkezdik forgalmazni a Mate 20 Pro-t, utána olcsóbb lesz kicsivel a Mate 10 Pro, 2 évre lehet még azzal is tervezni a 128/6 GB...stb. miatt, szerintem érdemes számításba venned.
-
-
Goblin12
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem azt kerdeztem, hogy mennyivel lesz olcsobb hanem, hogy mikor jelenhet meg, mert nem tudom fejbol a Samu datumait, de elatalaban ugyan akkor van minden evben. A Huawei meg ev elejen adja ki valamikor. Igen elfelejtettem OFFba tenni azt a reszt.

-
-
ABE
őstag
Sziasztok,
Telefont keresek 160.000 Ft-ig az alábbi kritériumokkal:
- Új készülék, hivatalos garanciával, számlával
- Android rendszer (minimum Oreo)
- 5,5-6” kijelző
- Dual Sim
- Legalább 64 GB belső tárhely, vagy dedikált memóriakártya foglalat
- Type-C csatlakozó
- UjjlenyomatolvasóLegalább 2 évig kellene kiszolgálnia, játékra nem használom. Fontos a jó hívás hangminőség és a gördülékeny multitasking, előny a gyorstöltés és a jó minőségű kamera. Mivel céges környezetben lesz használva, az egzotikus kínai megoldások nem játszanak, az ismertebb márkák a preferáltak, mint a Huawei, Samsung, Sony, LG, HTC.
Eddig a Galaxy A8 2018 tűnik a legjobb választásnak, egyedül a kamera képességei kérdőjelesek. Van ennél most jobb választás a fenti igények tükrében?
Előre is köszi!
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Tudja valaki, hogy kb. mikor jelenhet meg a Huawei P30 Pro illetve a Samsung Galaxy S10/S10+ ??
Csak azért kérdezem, mert jelenleg S9//S9+ illetve Huawei P20/ P20 Pro vacilálok, és ha megjelennek az újak akkor olcsóbbak lesznek a fentiek.
Köszi.
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Nem teljesen okostelefonos a kerdesem, ugyanis toltore lenne szuksegem.
Lehetoleg dual USB portos toltot szeretnek, hogy egyszerre 2 telefont tudjak tolteni, es jo lenne, ha mind a 2 port tamogatna a gyorstoltesi szabvanyokat. Es UK csatlakozoja legyen az aramot illetoen.
Jelenleg egy dual portos Blitzwolfom van, de annak csak az egyik portja tamogatja a gyorstoltest.
Mit javasoltok?
Koszonom szepen!
-
T. I.
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
LG Q6 - edigitalnál épp 70k alatt van. Zömök strapa készülélnek tűnik, és katonai szabványnak (MIL-STD) is megfelel.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Sziasztok,
Erre valaki tudna ajánlani telefont?

-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Valaki?
s7 vs op3? -
Ájvé
veterán
válasz
malnabokor
üzenetére
Jó telefon, jobb nem valószínű hogy nagyon akad ennyiért.
-
malnabokor
senior tag
válasz
malnabokor
üzenetére
Mivel nem érkezett válasz, végül a MM-os P10 lett a választás.

Esetleg lett volna más, jobb választás? -
bul07
nagyúr
Mely Huawei telefonoknak Oled a kijelzője?
A listába azok is jöhetnek amik már biztosan Oled kijelzőt kapnak de még nem jelentek meg -
TomMusic
őstag
Na szerintem benevezek egy OnePlust 3-ra.

Nagyon megtetszett a speckója, meg a képek minősége. Az akkuidő lehetne jobb is, de ennyi pénzért még bőven ez is jónak tűnik. -
xtevo
őstag
Sziasztok!
Eustock-on kívül melyik az ajánlott bolt Xiaomi Redmi Note 5 vásárlásra?
Köszi!
-
Steelers
senior tag
Sziasztok!
Huawei Mate 20 lite, P10 vagy Samsung A8, ha legfontosabb szempont a kamera?
Esetleg más ebben az ársávban? (100K) -
ArthurShelby
addikt
Használtat szerenék venni 50ezer ft környékén.
Samsung s7 vagy onelpus 3/3t? Mit ajánlotok?s7:
csak 4gb ram
vízálló
jó fényképező (bár ez kevésbé lényeg)oneplus:
6gb ram, 3t-nél 821es cpu
gyakran frissülő os
nem vízálló -
juuzer
addikt
válasz
brucka
üzenetére
Nincs mit
En mjuk kicsit banom mar, h atmentem toluk mashova

Dyde: Szia! M6 Note
Szerintem jobb hardveresen.

bandi20: Szia! Mennyi lenne a keret rá? Mert azt nem specifikáltad. Igazából ezt bármelyik flagship tudná szinte, amire Neked kellene. Én egy Mate 10 Pro/P20 Prot mondanék első körben. Kamerájuk jó, van bennük NFC és nagy az akkujuk, plusz a hardverük is kellően erős ahhoz, hogy 2 évig gond nélkül elmenjenek különösebb problémák nélkül.

-
Dyde
aktív tag
Sziasztok! Meizu M6 Note vagy Redmi 6? Kb egy árban van. Melyik lehet jobb választás?
-
bandi20
aktív tag
Sziasztok ! S7 rol váltanék, de feljebb már a samsung íveli a kijelzőt, ezért ezeket nem szeretem, sajnos fekvő beteg vagyok és a telefonon netezek! Ezért ami fontos lenne az újnál a szép max 6 collos kijelző, illetve sokat bírjon az akkuja! A fényképező az nem szempont hogy hu de jó legyen csak hogy a gyerekeket le tudjam fotózni! Telekomnál venném , illetve 2 évre és szeretném ha addig ki is -bírná ! Köszi a választ! Nfc kell használom, type c se lenne hátrány !
-
törölt tag
-
kezman
őstag
Üdv, tóba esett az alcatel pop4s-em, nem lehet javítani, biztosító ezeket ajánlotta fel: Huawei P Smart , Huawei P10 lite és Nokia 5.1, szerintetek melyik a jó választás, kösz előre is.
-
Sziasztok!
Bedöglött jó öreg Nexus 4-em ezért keresek valami új telefont.- Árkategória 50k+-10
- Használt vagy új? Csak új
- Hol vennéd meg? Mindegy
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 2-3 évre
- Mire használnád? Net, facebook, spoti stb. No játék
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Lehetőleg valami olyat amire lesz majd lineage OS vagy már van is.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Nyitott vagyok ilyen szempontból, kb. mindegy.Sok ram, snapdragon proci előny. Mindenképpen dual simes darabot szeretnék.
-
Pete55555
addikt
válasz
Zwiebi
üzenetére
..és (#132617) juuzer
Köszi a válaszokat. Igazából a 70mm szélesség közelében kéne maradni. A saját Mi A1-em 75mm széles, nekem is nagy, öcsémnek meg értelemszerűen kisebb a keze. Kezébe adtam, nagy neki.
A 6S-ről 90% hogy letettem, iphone topikban nem javasolják TouchID hibával. Esetleg ha lesz másik, hibátlan darab.
MiA2 Lite jó ötlet lehet viszont, csak az már kicsit többe kerül. 3/32G változatot meg szabad venni? szvsz az is elég lehet majdnem mindenre. Prociban meg ha jól tudom ugyanaz?
Vagy marad még a Redmi6.
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok, céges telefont keresek kollégának;
- Árkategória - maximum 100 000 HUF
- Használt vagy új? - Kizárólag új, céges számlával
- Hol vennéd meg? - Függetlenül újonnan (lehet szolgáltatói független is).
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, - minimum. 2 évre.
- Mire használnád? - Telefonálás, illetve termékminták gyors fotózása és továbbítása. Dual SIM szintén kritérium. Gyakran lesz használva terepen, nyáron tűző napsütés alatt.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? - Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? - rugalmas ilyen térenTovábbi kiegészítés, hogy a kollégánál igen gyakran mennek tönkre készülékek, néha saját hibából, de gyakrabban gyári hiba, pl strapatelefon is megadta már így magát fél év alatt, ezért olyan gyártótól/cégtől kellene a készülék, ahol MO egész területén gyors és megbízható a garanciáztatás. Valamint a cégnél több Honor 8 (és Huawei) szolgál, melyek most kifejezetten bejöttek (a korábbi Sony garnitúrához képest, melyek rendszeresen szervízbe jártak). Kb talán Honor 8 körüli kategóriás készüléket kerenénk
Tudom, hogy ezzel eléggé feladtam a leckét, de előre is köszönöm szépen a válaszokat

-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Bátyámnak (45+) szeretnék venni egy STRAPA telefont (ilyen ezermester, víz-gáz készülékszerelő mester, de mellette lakatos munkákat is csinál, gépfelújítás stb, csak azért, hogy látszódjon, hogy ahol dolgozik minden van, por, hegesztési szikrától kezdve, vasreszelékig minden.
* Ár: max 70 ezer
* Használt vagy új: Új inkább (használt csak a legindokoltabb esetben)
* Hol venném: Független, lehet kínai ismert webshop (sok 100 cuccot vettem már külföldről, köztük mobilt is), de a garancia miatt jobb lenne magyar/eu forrás.
* Tervezett időtáv: ez érdekes, mert ha beválik, akkor szerintem adfdig fogja használni, amíg vagy el nem törik, vagy végleg ki nem nyifffan.
* Telefonálás, munka fotózás, okostelefon funkciók lightosan, de netezik is a jelenlegi Nokia okostelefonján, csak 2 évesen éppen vacakol a telefon és cserélné
* Inkább nyílt (Android), de ha van valami bestbuy nagyon jó STRAPA készülék ami tudja az alap funkciókat és valami egyedi rendszer van rajta, az sem gond, Ami fontos lenne, hogy ne döcögjön, akadozzon, hanem legyen benne azért erő, hogy az alap funkciók elmenjenek rajta. Játék soha nem lesz futtatva.
* Kijelző: Minél nagyobb (5,5-6"), romlik a szeme már neki is
Ami még fontos lenne, hogy jó lenne ha kb 2 napot kibírna a készülék akksija.
(Jah CAT nem kell, van belőle 2 is a családban, egyik xarabb volt mint a másik)Köszönöm ha tudnátok ajánlani strapa telefonokat!

-
juuzer
addikt
válasz
brucka
üzenetére
Szia!
Én a Honor 10-et venném. Alig jobb a P20, nagyon hasonlóak tudásban. Egyedül a Mate 10 Pro és P20 Pro jobb náluk házon belül (na meg persze a friss és ropogós Mate 20 Pro), viszont jóval drágábbak is. Szerintem go for the Honor 10 nyugodtan

Egyébként ennyiért jobb hardverrel, viszont gyengébb kamerával van Pocophone F1. Ami esetleg jobb lehetne, az a Xiaomi Mi8/Mi Mix 2s, de ezek 140-150 ezer forintba kerülnek.
Nem tudom, hol vennéd meg, azt nem írtad.
-
brucka
tag
Sziasztok!
A közel jövőben telefont kéne cserélnem.
Az egyik legfontosabb tényező a fényképező és az aksi is bírhatná legalább 1-2 napig.
Voltam telenornál is érdeklődni,ott kb p9-től felfelé és honor 7-től felfelé ajánlotta az eladó. 120k körül van a max amit rászánnék,de nem lenne baj,ha olcsóbb. :-)
Szívesen vennék néhány hozzáértő ötletet,tippet.
Jelenleg p20 és honor10 a befutó. -
TomMusic
őstag
A nemrég írt hozzászólásomhoz kapcsolódóan: mely telefonoknak van olyan feature-ük, amin van "always on" mód (lehet nem így hívják) a kijelzőn, ami mutatja az időt, illetve esetlegesen az értesítéseket?
-
cellpeti
nagyúr
Üdv. Használtba keresek 5.5", legalabb 4GB rammal, jo procival ellatott telot es NFC legyen(ez nagyon fontos)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem játékra kéne, a kamera is csak azért, mert már megszoktam az S8-as szép képeit.