- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
New Bluestar #134336 üzenetére
Tökéletes ha valaki szivatni akarja magát. Sógornak volt még play áruház sem ment rajta.
-
Noorbert
csendes tag
válasz
New Bluestar #133689 üzenetére
Igen, ezeket néztem én is, de sajnos kiesnek a keretből..
Viszont 100ezer alatt találtam a Motorola One és a Motorola Moto G6 Plus telókat. Elvileg mindkettő Galileo kompatibilis, van NFC és 4GB/64GB..
Ezekről mi a véleményetek? -
Kaci84
őstag
válasz
New Bluestar #133689 üzenetére
Ezekre rájon még az ÁFA, nem? Én is MI-ban gondolkodtam, de nem találtam 125-nél olcsóbban.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
New Bluestar #133675 üzenetére
Megnéztem őket.
Az Leagoo Power 5 és umidigi z2 pro lehet érdekes. Egyik olcsóbb, másik többet tud. Melyik márka inkább ajánlott?Kaci84: Kerestem használtan az s7-et, de 64gb és duál sim elég ritka. És nagyon soknál írják, hogy cseréltek benne akut, néhányan kijelzőt is. Nálam évekig megmarad egy telefon. Mekkora esély van rá, hogy kibírja?
A xiaomi kamera a szélén van (keveset fényképezek, de akkor kell, és sokat szenvedek a szélső kamerával)snpetit : Az Ulefone nem feltétel, csak egy példa volt. A wireless töltés viszont kell.
-
snpetit
aktív tag
válasz
New Bluestar #133675 üzenetére
Szia!
Engedd el az Ulefone márkát és a wireless töltést és mindjárt adnak a kollégák jó tippeket. Van nálam Ulefone a sima töltést se tudták rajta megoldani, leolvadt a csatlakozó a nyákról. Belseje is gyengébb kialakítású mint a nagyobb kínai márkáknál.
-
sagesz93
addikt
válasz
New Bluestar #133289 üzenetére
Erről a típusról nem tudtam, ez kb egy mi a2 noccsal. Számításba veszem, bár ahogy néztem elég ritka nálunk.
-
gabro0
őstag
válasz
New Bluestar #133002 üzenetére
Köszi! XZ1 Compactot tapogattam már, annak tényleg pici a kijelzője. Lehet feladom a méretkívánságom, mert ebben a méretben alig van választék :/ Az XZ2 Compact "csak" 142k és 5"-os a kijelzője (0,05-el nagyobb, mint a Nexusé
), megfontolom. Örülnék én a minél nagyobb kijelzőnek, de zsebben hordom és már az 5" kijelző is néha nagy volt.
Nagyon tetszetős a Mi Mix 2s is egyébként, csak ez már óriási, phablet inkább.
-
Ájvé
veterán
válasz
New Bluestar #132890 üzenetére
Ez BT-ra vonatkozik csak, SoC fogyasztása ugyan úgy változatlan. LE egyébként 4.2-es verzióval is volt már, 5-ben sávszélesség és hatótáv növekedett meg nagyban. Mindkét eszköznek tudnia kell a szabványt hogy megvalósuljon (pl hiába tudja a telefon az 5.0 szénbányát, ha az eszköz 4.2-es akkor azon a szabványon működik az eszköz).
-
Ájvé
veterán
válasz
New Bluestar #132886 üzenetére
Milyen low energy technológia? Csak hogy én is képbe legyek.
Amúgy S636 minden bizonnyal többet fogyaszt, de ez így sem sok, szóval teljesítményért cserébe bőven megéri. S625/630 csak Cortex A53-as magokat tartalmaz, még S636-ban van már 4db A73-as alapú Kyromag is ami jóval nagyobb fogyasztású ( persze ez mellett erősebb, ezért a különbség, ez mellett a GPU is erősebb. Mivel azonos a gyártás technológia így egy esetleges csoda hiányában valószínűleg többet fogyaszt, de ez nem vészes, mivel S625/630 alapba ultra takarékos.
-
Dyde
aktív tag
válasz
New Bluestar #132886 üzenetére
Ja tényleg, csak ezt elfelejtettem írni mert nekem a selfie nem mérvadó. A két proci közt van érdemi különbség amit gyakorlatban lehetne érezni pl ha nem játszok? Mert a méretbeli különbség elég számottevő.
szerk: Hm, rákeresek mi ez a Low energy technológia, ezen átsiklottam
szerk2: Elvileg az A2 lite is tud gyorstöltést -
friccccc
tag
válasz
New Bluestar #132881 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Ha jól olvastam Global Version tudja B20-at. Feketében sajnos nm találtam ... EU stock ból(vám miatt kéne), de még keresem. -
cellpeti
nagyúr
válasz
New Bluestar #132871 üzenetére
Freestyle Libre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Parkside szerszám kibeszélő
- Filmvilág
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest