- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Jabby #157456 üzenetére
Erre kíváncsi leszek főleg hogy a mostani méretű telóknál üveg hátlappal mégis hogy szeretnék hogy otthon cserélhető legyen az akku...
Csavaros hátlaphoz fém lemez kellene hátra, csavar mentesen meg recsegne ropogna. Sokkal jobb most hogy végig körbe van ragasztva és nem jut be por meg víz sem szinte egyik modern telefonba se. -
válasz
Jabby #157345 üzenetére
Szia,
Kamerás képességekben szerintem a Redmi Note 9 Pro és a Mi Note 10 Lite a legjobb ebből a négyesfogatból. Utóbbi kisebb és amoled kijelzős, de lekerekített, nem mindenkinek jön be. A Redmi erősebb, újabb lapkát kapott.
A Realme fotói túlszaturáltak, nem teljesen valósághűek, pedig elég korrekt készülék.
De nézz rá, hátha neked tetszenek a készített fotói. -
TunerJoe
senior tag
válasz
Jabby #150907 üzenetére
A Redmi Note 8 Pro főleg csak videoteljesítményben erősebb, tehát ez az előny csak akkor jön ki, ha játszol a készüléken. A Redmi kamerában is azért jobb és nagyobb benne az aksi, hosszabb az üzemideje. Viszont a Mi 9 Lite mellett ahogy írtad az AMOLED kijelző illetve a jobb Custom ROM támogatás szól. Én ha objektíven kell vàlasztani, akkor a Redmire voksolok, viszont ha valóságban választani kéne, akkor a Mi 9 Lite-ot választanám, szimplán a kevésbé ronda kinézete és a Custom ROM-ok lehetősége miatt.
-
juuzer
addikt
válasz
Jabby #133463 üzenetére
Nincs mit.
Szerintem bírnia kell neki. A Mi 8 se bír sokkal többet. Esetleg egy Huawei Mate 10 Pro/P20 Pro/Mate 20 Pro igen.
cross56: Én 1,5 évig használtam egy Samsung Galaxy S7-et iPhone után. Semmi bajom nem volt vele. Egy 2-3 évig bőven használhatóak maradnak. Ma már nincs akkora előrelépés évente, hogy ennyi idő alatt használhatatlanná avuljon egy aktuális felsőkategóriás telefon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest