- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
föccer #23446 üzenetére
Pedig a "vicckategória" brandek most azok akik hoznak is valamit WP7-ből. RIM nincs, nem is lesz. Nokia lesz, de majd csak hónapok múlva. Ha addig kellene WP7 akkor ár-érték arányban az Optimus7/Omnia7/Trophy hármast ajánlom (LG/Samsung/HTC). Bár nem vágom, hogy mi köze ezeknek a blackberry kompatibilitáshoz. (Értsd: semmi.)
-
Inarus
addikt
válasz
Neil Watts #23164 üzenetére
A samsungos szoftver alig több, mint egy launcher. Egyértelműen Defy a nyerő, az egyik legjobb ár/érték arány droidos készülék szerintem.
-
Inarus
addikt
válasz
picur220 #22996 üzenetére
Gondolom, tapasztalatcsere megy éppen mindenkitől.
Nem Kánaán a WP7- de azért nem olyan tragikus a helyzet, mint ahogy sokan gondoljá(to)k.
Mondjuk a tények azok tények:
- Nincs custom csengőhang, nincs mass storage mód, nincs BT fájlküldés, csak Zune-nal rakhatsz fel médiatartalmat, és nincs warez
+ nem könnyű fagyást produkálni - legalábbis Optimus 7-esen, a Samsung ilyen terű viselt dolgairól nincs személyes tapasztalatom, gyors és folyamatos, nem kell buherálni (nyilván ez hátrány annak, aki szeretné), a Mango frissítésben még minden WP7 tulaj biztos lehet, a Marketplace pedig növekedőben van. Azért a droidos Market-re sem érdemes nagyon mellkast döngetni, szép arányban van ipari hulladéknak számító alkalmazás ott is (nem állítom, hogy WP7-re nincs).
Jah, és van c&p. -
Inarus
addikt
válasz
KERESZTAPA9 #22035 üzenetére
Első körben ezt ajánlom elolvasni: [link]
Második körben az androidos programokkal kapcsolatos kérdéseidet ajánlom, itt tedd fel! Android appz - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/. -
Inarus
addikt
válasz
Neil Watts #21997 üzenetére
Szvsz a sorrend Defy, Blade, Galaxy3. A Defy magasabb kategória az előző kettőnél, erősebb hardverrel - nem mellékesen pedig strapamobil, amit ha nem használsz ki is jó dolog, nehezebben amortizálódik.
-
Inarus
addikt
válasz
krisztian112 #20412 üzenetére
Legfeljebb nem kell nyűglődnie az app2sd-vel.
-
Inarus
addikt
válasz
CoolBoy323 #20100 üzenetére
Jajj...
Onnan indult, hogy egy Blade és egy GT540 közt filózott valaki.
Erre te behoztad, hogy a GT540 buta, ezt meg én nem értettem.
Válaszul te felhoztál két dolgot, amire én azzal reagáltam, hogy ez nem túl ritka jellemző a kategóriájában. (Az említett egyéb típusok úgy jöttek ide, hogy ugyanannyi ram van bennük.)A fene se gondolta volna, hogy neked magával a kategóriával van gondod...
-
Inarus
addikt
válasz
CoolBoy323 #20087 üzenetére
Mármint 256 mega? Ami ugyanannyi mint a Galaxy3-ban és mondjuk az X8-ban?
Igen, a Blade-ben több van, de én is azt mondtam, hogy inkább Blade.
A Qualcomm MSM7227-essel mi a bajod?Csak most kezdték el felváltani egy-két készülékben a 800-ra húzott változatra.
-
Inarus
addikt
válasz
CoolBoy323 #20072 üzenetére
Mitől buta? A rezi képernyő miatt? Bocs, csak nem vágom, hogy ha hardveresen a kijelző (felbontás és beviteli technológia) az egyedüli gyengesége, attól miért "buta"?
-
Inarus
addikt
válasz
CoolBoy323 #19919 üzenetére
Az, hogy szokás szerint lófüttynyi ártámogatást kapsz, ha két évre aláírod a hűséget. Na jó, az Ace tizenezerrel olcsóbb. Váo! Nem éri meg úgy előfizus készüléket hűségnyilatkozattal venni, hogy ugyanannyi mint függetlenül, normális garanciával. (Lásd Defy!)
-
Inarus
addikt
válasz
Necro_Ramone #19892 üzenetére
Minden androidos, ami 2.2-es verziót futtat +az iPhone.
-
Inarus
addikt
válasz
koveradam #18751 üzenetére
HardverApró-n hirdess és ne szakmai topicban! Köszi.
-
Inarus
addikt
Na az garantált, hogy laggolni az Omnia 7 nem laggol. Szóval ha ez a bajod az i8910-zel és el tudod nézni az offline navi hiányát még egy ideig (nem tudom mikor jön rá valami korrekt navi szoftver), akkor érdemes lehet cserélni. De előtte mindenképp olvass utána a programkínálatnak, a rendszernek és próbáld ki a kiszemeltet valahol!
-
Inarus
addikt
-
Inarus
addikt
válasz
Saskakas18 #18382 üzenetére
Egyértelműen a iPhone 3G.
-
Inarus
addikt
válasz
DeathAdder #18017 üzenetére
Mi értelme lenne?
-
Inarus
addikt
válasz
MC Pite #17795 üzenetére
Csak pár példa:[link] De egy homescreen alkalmazás itt nem csak a főképernyőre terjed(het) ki, az alkalmazásindító is átvariálható (nem az ikonok sorrendjének cserélésére gondolok). [link]
+például az S60v5-nél marha kevés alkalmazás (Opera Mobile) volt, amit alapértelmezett alkalmazásnak le tudtam nyomni a torkán. Droidnál ez nem gond.De csak hogy szóljak: Nem véletlenül mondtam, hogy "preferencia kérdése". Nem szándékozok symbian vs droid flame war-t kezdeni.
-
Inarus
addikt
válasz
haverzozi #17788 üzenetére
Személyes véleményem a listádból: Galaxy 3, X10 mini pro, X8, Nokia X6, Wildfire. Nekem egyébként egy LG GT540 Optimus-om van.
Android vs Symbian kérdés pedig erősen preferencia kérdése.
Szvsz (szerény véleményem szerint) a Symbian mellett a jobb üzemidő, a Nokia álltal biztosított ingyenes navi és az alkalmazásbolt elérhető fizetős részlege áll, míg az Android mellett szól a jobb testreszabhatóság, a jobban használható kezelőfelület, több alternatíva egy-egy programra/funkcióra, a jobb szinkronizáció, és a jobb memóriakezelés. -
Inarus
addikt
válasz
korpicschess #17589 üzenetére
Megeshet.
Szabd át a főképernyőt és a menüt! -
Inarus
addikt
válasz
korpicschess #17587 üzenetére
Vegyél egy HD2-őt! WM6.5, WP7, Android Froyo, mint a kánaán.
-
Inarus
addikt
válasz
korpicschess #17584 üzenetére
Attól függ, mik a preferenciáid.
Ha unnád az Androidot, akkor esetleg egy 3GS?
Amúgy mit untál meg rajta? -
Inarus
addikt
válasz
korpicschess #17580 üzenetére
Meguntad?
-
Inarus
addikt
válasz
krisztian112 #17252 üzenetére
Az enyém független, promó-verzió.
A fólia július óta elől egy pár helyen megkopott, megérett a cserére, de elég jól bírta a gyűrődést, szóval lehet mondani, hogy igen, egy közepesnek talán mondható kijelzővédő fólia van rajta.
Az alsó-felső íveken nincs karc, pedig a hátlapi fólián látszik azért, hogy nem volt kímélve a készülék. -
Inarus
addikt
válasz
krisztian112 #17245 üzenetére
A kopásról nem tudok mit nyilatkozni, nekem még mindig fent van a gyári fólia elől hátul. Igaz, a hátlap fóliáján halványan rajta van a magyarázó ábra a hátlap leszedésének módjáról.
-
Inarus
addikt
válasz
krisztian112 #17232 üzenetére
A GT540 autofókuszos, mellesleg elég jó a képernyő érzékenysége is rezisztív mivoltához képest. A Blade-del mi baj?
-
Inarus
addikt
válasz
Adam289 #17088 üzenetére
Khm, de fele annyi RAM mellett nem sokat ér a kisebb felbontás... Egy Angry Birds (ha már játékokról beszélünk) pl igencsak be tud szaggatni GT540-en. A Blade-del inkább az Optimus One van pariban, ott már tényleg az a helyzet hogy azonos hardver kisebb felbontáshoz.
(#17089) dala: SZVSZ Galaxy 3 felejtős, a 723-hoz meg kevesebb a progi. Szerintem nézd meg a ZTE Blade-et és az LG Optimus One-t!
Szerk.: Most látom, hogy kibővítetted a keretet. Így egy kicsit más a helyzet. Ha maximális játékélményt akarsz, vegyél egy iPod Touch-ot, +érdemes ránézned a Motorola Defy-re is. Utóbbit a voda árulja 66k-ért vitamax csomagban, de most valami gebasz miatt eladási stopp van.
-
Inarus
addikt
válasz
andersen32 #17024 üzenetére
Ezt csak véletlenül címezted nekem, ügye?
(#17028): Ne zavajon, hogy nem is neked válaszoltam...
-
-
Inarus
addikt
Hosszú távon szeretnéd használni a készüléked minél kevesebb plusz matatással és utánajárással, atombiztos supporttal? iPhone.
Jó az Android és jól el lehet vele mókolni, tetszik a testreszabhatóság, de support terén ahány ház, annyi szokás. Egy iPhone legalább két frissítést megél. -
Inarus
addikt
válasz
manchester85 #16605 üzenetére
Szerintem azért így írta a kollega, mert iOS-nél jailbreak a feltétel, Androidnál és Symbiannál felrakod memkártyára, elindítod, települ. Bár ebben meg az sántít, hogy s60-nál szignózni kell elég sok ilyen kétes eredetű holmit.
-
Inarus
addikt
válasz
tisztaszesz #16581 üzenetére
HTC Desire
-
Inarus
addikt
-
Inarus
addikt
válasz
szabfila #16334 üzenetére
Karcolódik?
Az iPhone 4-ről beszélünk? Azt elvileg nehéz megkarcolni, ugyanis edzett üveg van elől hátul. Egyetlen tervezési baki, hogy az éleket nem védték le eléggé, ezért élére csapva (sima kisebb ejtésnél gondolom nem ez a hatás) reped, mint a feszített üveg. Azért ez is elég ritka eset. Az appstore jelenleg a legjobban futó alkalmazásboltok egyike mobilra. Elég sok ingyenes tartalom van, nem hinném, hogy szűkölködnél alkalmazásokban. -
Inarus
addikt
válasz
szabfila #16331 üzenetére
Fényképezésben jobb az N8, netben az iPhone4, mp3-lejátszás szokás kérdése. Ha gyakran másolgatsz fel más gépekről is zenét, akkor az iTunes nem nyerő, viszont ha szereted ID3-tagek szerint rendben tartani a zenéid és egy számítógépet használsz zenefeltöltésre, akkor nem lesz bajod az iTunes-szal. Az előlappal mi a gond? Az egyedüli probléma az élére ejtéssel lehet.
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest