- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mr.kocka
aktív tag
válasz
MarioAna #26762 üzenetére
20-22ért már van E71, keresgetni kell. Én, január körül vettem, 25ért, hibátlanul, 3hó garival, dobozosan. Hirtelen 22-23ért találtam.
N97ből inkább Mini-t keress, gyorsabb, stabilabb a szoftvere, 25-28ért van, aki sürgősbe hirdeti, ezt is keresni kell.
Szerk: Lelkes újonc lettem.
-
mr.kocka
aktív tag
válasz
MarioAna #26755 üzenetére
Esetleg E90? Bár, elég nagy, és más kategória mint a többi, de hátha..
N97 / Mini ?
Ha nem, akkor szerintem az E71-el jól jársz, minőségi fém ház, qwerty is elég jól használható, az akksija is elég jó, a többi okostelefonhoz képest..
Bár, a navija nem a legjobb, nekem lassan talált jelet, és könnyen elvesztette.
-
MarioAna
senior tag
válasz
MarioAna #26406 üzenetére
Egyelőre akkor az E71:
+full qwerty
+FP-s symbian amivel van tapasztalatom már
+külső
+készenléti idő
-"gyenge" kamera
A P1i mellett pedig
+jobb kamera,
+olcsóbb.!!!
-érintőképernyő
-csatlakozó nem jack
-m2 memkártya (drágább mint a microSD)
P1i-t jobban ismerőktől kérdezném, hogy a jog-diallal mennyire lehet manőverezni, el lehet lenni a telóval stylus használata nélkül is hétköznapi dolgoknál (hívás-sms pl)?
mint kiemeltem az ár most elég döntő tényező, felhagytam a részletre-előfizetéses dologgal, használtan kell valami olcsó és jó
.
Egyelőre döntésképtelen vagyok, valami egyéb qwertys+wifis+jó kamerás, használton olcsó teló?
-
Rav3n02
senior tag
válasz
MarioAna #26406 üzenetére
Nem siklottam el felette csak így értelmeztem:
"A nagy kijelző nem fontos, mint az is "előny" ha nem érintőképernyős, bár nem is
hátrány." + P1ia P1-inek a qwery-je nekem pl kényelmetlen, plusz ha viszont érintőkijelző akkor egy jobb minőségű, mint pl C6-ban.
C6-ot és Mini prot is azért ajánlottam, mert van benne fizikai bill. Ha érintőképernyő nem, akkor jó az E71, E72...a kettő között pedig a pénztárca dönt
-
Rav3n02
senior tag
válasz
MarioAna #26390 üzenetére
Szia!
P1i-t én nem ajánlom. Ha már érintőkijelző akkor C6 használtan 27 környékén. Mivel most is Nokia-d van nagyon nem tudsz benne csalódni. Attól függetlenül, hogy az x10mini pro nem tetszik, nagyon jó ki telefon. Jó a kamerája, a billentyűzet és használtan simán lehet 25-ért venni
-
Domxc
senior tag
válasz
MarioAna #24301 üzenetére
A felsorolás közül X8. A Monte zárt op. rendszerrel rendelkezik, és a TouchWiz alatt fut ami viszonylag lassú, és laggol. Az X10 mini pro, meg szerintem kicsi, ha böngészésre is használnád az X8 felülete, szvsz kényelmesebb. Egyébként érdemes lenne megnézned még a ZTE Blade-t is.
-
akos3
addikt
válasz
MarioAna #16353 üzenetére
P990i-t ismerem nem oylan rossz az se. Pláne ha leveszed azt a lehajtható billentyűzetet úgy már nem is olyan vészes.
N560-at nem ismerem agyátalán, de nem tűnik az se rossznak. Sőt. A 624 MHz-es proci és a GPS jol hagzik, ugyanakkor én nem szeretem a WM-t
Az M610nek és az M600inek pedig nincs kamerája ez talán hátrány, meg hát valamivel kisebb is a kijelzője.....
Az N560 egyedüli hátránya részemre az OS, mert én symbianban élek jo pár éve. De ha Te meg tudsz békélni vele, akkor talán az a legjobb választás ezek közül..
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest