- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
sebaska #33902 üzenetére
Én már adtam el úgy telefont, hogy a készülékre még ketyegett a részlet + az előfizetésre is. Lepapíroztuk, hogy ha nem fizetem és emiatt bukja a vevő a telót akkor megy a pénz vissza. Rendben teljesítettem a részleteket és a szolgáltató addig nagy ívben tesz rá hogy ki használja a készüléket.
-
Jadro
veterán
Vannak gyári romok mindig a legújabb verziókból. XDA fórumon érdemes nézelődni. Ezekhez lehet találni többféle rootolt kernelt, Odin az ajánlott a szoftver frissítésére. Mondjuk a gyári romok nem csupaszak, olyannal még nem volt dolgom. XDA fórumrendszeren kutatgass, ott van minden mint a búcsúban.
Érdemes Pdafabclub oldalon is nézelődni, a fórumba vannak leírások a hogyanról. Itt a fórumban az SGS2 topik első hozzászólásában szintén nagyon jó leírás van a folyamatról.
-
Jadro
veterán
válasz
namito #33122 üzenetére
Én simán az SGS-t mondanám, de ez nem biztos hogy nálad is igaz lenne. AZ N8 fényképezés terén veri az SGS-t, meg úgy általában az összes telefont. Masszív kis telefon, nekem mondjuk külsőre is tetszik. Az elődöt elnézve, a symbian és az android is új rendszer lesz neked. Az android fejlődik, sokrétűbb, a symbian már leáldozóban van. Én már csak az android miatt is az SGS-re szavaznék. Nézd meg élőben a kijelzőjét és ha tetszik, akkor ne habozz!
Szerk: Frissítés ügyben ahogy írták is, hivatalosan már nem lesz rá Ice cream sandwich, de főzött változatban már van is béta, úgyhogy csak meg kell tanulni romolni .
Nem nagy dolog, bele lehet jönni.
-
Jadro
veterán
válasz
bendi95 #32987 üzenetére
Hivatalosan nem valószínű, ami valljuk be nem annyira meglepő a telefon korát nézve. Ettől függetlenül nem hivatalosan már ki is próbálhatod.
Persze akad még jópár bug, de ígéretes a dolog.
-
Jadro
veterán
válasz
Orient84 #31599 üzenetére
Azért a Legend egy elég korai telefon az androidosok közt. Sokat változott a rendszer is, meg az egyre erősebb vasakon már sokkal folyékonyabban is fut. Persze az Iphone ebből a szempontból tényleg csúcs. A kérdés az, hogy cserébe mit kell beáldozni. Más rendszer más filozófiával. Neked kell dönteni végülis.
-
Jadro
veterán
válasz
soldier2 #30551 üzenetére
Persze, nem is azt mondom hogy kell ekkora teljesítmény. Nagyon kevés dolog használja ki. Én csupán azt mondtam, hogy mert képes rá a rendszer, attól még nem fogyaszt többet ettől.
Egyetértek, mindenki hozza meg a saját döntését. Egy telefon sok másból áll még, nem csak a teljesítmény a mérvadó.
-
Jadro
veterán
válasz
soldier2 #30533 üzenetére
A felesleges teljesítmény kicsit olyan mint a felesleges tárhely. Nem létezik.
Egyébként meg téves hogy emiatt többet fogyaszt, mert ugye a proci csak akkor és annyira pörög, amennyire megköveteli a rendszer. Megnéztem CPU spy programmal. Nálam deep sleep után a második legtöbbet használt állapot az 500MHz. Jelentősen több időt pörög ezen a frekin, mint az összes többin együtt!
-
Jadro
veterán
válasz
aggleány #27798 üzenetére
Áruló!
Komolyra fordítva. Nekem gumitokban van az S2 és megszoktam am éretét már. Kezembe vettem öcsém S1-esét amin csak ilyen cool mesh műanyag tok van és szinte kicsinek tűnt. Pedig önmagában a csupasz telefonok közt nincs nagy különbség. Szóval a kicsi is sokat tud számítani. Azt bőven el tudom képzelni hogy a későbbiekben visszatérek 4-es kijelzőméretre, azt már nehezebben hogy feljebb lépek. Legalsó határnak viszont max a 3,7-et mondanám, mert azalatt egyszerűen túl kicsi már a kijelző számomra. Kíváncsi leszek hogy fogsz a 3-as kijelzővel boldogulni.
Az előnye persze megvan a kisebb telefonméret képében.
-
Jadro
veterán
válasz
donkadavid #27437 üzenetére
Pedig most ismét feltámadni látszanak, nem írnám le őket.
-
Jadro
veterán
válasz
Donnos #27178 üzenetére
Az i4 meg az S2 közt azért van jópár hónap. Ennek függvényében talán nem is túl jó összehasonlítani őket. Mondjuk árban eléggé fej-fej mellett vannak.
Az i5 hamarosan jön, érdemes azzal is számolni.
Persze ha az ios rendszer bejön és elég az i4 kisebb kijelzője, akkor még az is jó választás lehet. + ha jön az i5, gondolom lesznek még olcsóbb i4-es készülékek eladósorban.
szerk: Ahogy előttem is írták, mindenképpen olvasgass utána a rendszereknek, mert akad köztük eltérés.
-
Jadro
veterán
válasz
Loituma69 #26578 üzenetére
Ez mindig felhasználói szokás függő, mondjuk gondolom nálad mindhárom telefonnál hasonló volt a használat.
Nálam az SGS egy napot bírt ki kicsit keményebb használattal, de maradt egy kis tartalék nap végére. Öcsémnél ugyanaz a telefon +1 nap és hasonló a nap végére mint nálam az első napon. Szóval akadnak eltérések felhasználó és felhasználó között.
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
válasz
krisztian112 #25715 üzenetére
Messze van az a ratyitól de Defy helyett tényleg vicces lenne azért.
-
Jadro
veterán
válasz
Davidoff91 #22780 üzenetére
Ez csak a rendszeres dühkitörése. Előjön elég sűrűn.
Nem kell foglalkozni vele, mert úgysem tudsz vele jót tenni.
-
Jadro
veterán
válasz
aggleány #20817 üzenetére
Kiakadva nem vagyok, mert kinek a pap... Csak ez a folytonos túlzás unalmas már. A stílussal nem volt baj, normálisan fogalmazott, csak próbálom megérteni a miértet.
Azzal nem értek egyet hogy ez mindenképpen negatívum, mert én pl. szeretem. Tudnék jópár másik SGS negatívumot mondani, (kezdve az RFS fájlrendszerrel és befejezve a GPS-szel) nem vagyok elvakult. Tudom hogy vannak korlátai a készüléknek, de pont a kijelző az ami nem egyértelműen az. Embere válogatja.
-
Jadro
veterán
válasz
n0_gAboR #20806 üzenetére
Mert a telefonod képernyőjén képeket szerkesztesz és fontos hogy teljesen színhű legyen? Még hozd fel a pen-tile mátrix ütőkártyát is, úgy teljes a sor.
Most komolyan annyira túlszaturált hogy képtelenség fél percnél tovább nézni, mert kifolyik a szemed? Bírom az ilyen túlzó hozzászólásokat, amik ördögtől valónak állítják be ezt a kijelzőt. Túlszaturált igen, ami persze van akit zavar, de nem használhatatlan. Cserébe legalább napfényben nem csak hogy rendesen látszik, hanem még használható is.
Egy szó mint száz, meg kell nézni és dönteni. Mindemellett persze elfogadom hogy Neked nem jön be, csak az ilyen túlzásoktól kezd kicsit rángani a szemhéjam.
-
Jadro
veterán
válasz
pocok11 #20153 üzenetére
A legtöbb tapasztalat ugye az I4-el van már, az jelent meg a legrégebben. Alapesetben ezt mondanám a leggördülékenyebbnek és talán a legegyszerűbben kezelhetőnek. (Bár itt vannak aggályaim az itunes miatt, de ez felhasználó függő.) Nem kell hekkelgetni sem, bár nem árt ha pár dolgot ki akrasz még használni rajta. Ár-értékben nem a csúcs, nagy hype - magas ár.
A másik két készülékkel én várnék egy kicsit, hogy gyűljenek a tapasztalatok. Mindkettő szimpatikus nekem, de a tapasztalat az, hogy nem árt egy kis infogyűjtés. Addig is olvasgathatsz az I4-ről véleményeket.
-
Jadro
veterán
válasz
Necro_Ramone #19892 üzenetére
Symbian S60 rendszeren Joikuspot programmal. Badán is megy a dolog. (Pl Wave-él alap volt, külön program nélkül.) Androidon is tudja a rendszer, legalábbis Galaxy S-en alap. (Nem tudom hogy alapból minden androidos készülék tudja-e, vagy csak pl a Samsung. Még 1.5-ö s verziónál a Pulse nem tudta és megoldani sem lehetett, nade ez már elég régen volt.)
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #19518 üzenetére
Link? Mert én más árat látok.
Szerk: Bakker tényleg. Kinti listában nem ez az ár van, csak ha belépsz. Tuti valami elírás lesz.
-
Jadro
veterán
válasz
Dhampir #19452 üzenetére
+1 az android mellé. Valahogy nem látom hogy nagyon haladna ez a Bada valamerre. Irtó lassan történnek a dolgok a témában. Alapdolgokat persze elég jól tud.
Volt Wave-em. Imádtam, asszony még most is nyomkodja nagy szeretettel. Ott ültem két hónap után és nem tudtam babrálni, mert nem volt rá elég cucc. Ez mostanra se javult jelentősen, bár történt némi előrelépés.
-
Jadro
veterán
válasz
Cyberpunk #19074 üzenetére
Ezért kell kipróbálni élőben. Az emberek nagy részét egyáltalán nem zavarják a túlszaturált színek, sőt! Erre építenek a LED tv-k is. Megint más ha melléteszel egy LCD kijelzőt, akkor jobban látszik a dolog.
Mondjuk engem ez a pentile matrix dolog sem zavar, egyszerűen használom a készüléket nagy megelégedéssel. Ettől függetlenül persze elismerem, hogy vannak errre érzékenyebb szemű emberek is.
-
Jadro
veterán
válasz
ROCKOFKNIGHT #18682 üzenetére
Miért lehetne? Gondold át jobban! Működik a készülék? Ha igen, akkor nem foglalkoznak veled. Ha rossz valami, akkor meg garancia érvényesítés.
A díjcsomagra aláírtál hűséget?
-
Jadro
veterán
válasz
Krisz79 #18546 üzenetére
Pontosan pasz, de itt már megjelent hogy hamarosan érkezik. Szóval kitartás!
-
Jadro
veterán
válasz
korpicschess #17968 üzenetére
Pont neml. A pulse-omat napi kétszer töltöttem amikor megvolt. Az SGS meg napi egyszeri töltésű, de még akkor is marad benne bőven. Ha éppen nem nyúzom túl sokat, bőven elég két napra is. (Folyamatos 3G-vel, push szinkronnal ilyesmi.)
Ami baráti körben még most elég jól tartja magát akkuilag az a ZTE Blade. Mondjuk ha az ember tényleg nekiáll használni, akkor mindegyik egy napos. A rosszabbak meg fél naposak.
-
Jadro
veterán
válasz
RootRulez #17850 üzenetére
Legyen hozzá arcod nyugodtan, ezért vannak ott.
Én is vetettem már ki telefont, de mindig segítőkészek voltak és elbeszélgettem az eladóval a telefonról. Volt olyan is hogy odajött egy srác és a nyakában pont olyan telefon lógott amilyet éppen nézegettem. Beszállt ő is a traccspartiba.
-
Jadro
veterán
válasz
Klemens #17066 üzenetére
Csak a Pulse miatt ne félj az Androidtól! Én is azon kezdtem és ott sajnos a készülék nagyon tré. Szerencsére velem nem utáltatta meg a rendszert az iszonyatos hardver, de közel volt hozzá. Ami olcsó, annak általában erősen meg is vannak a korlátai sajnos.Akad pár üdítő kivétel mint most a ZTE Blade, ahol jóval kevesebb a kompromisszum a jó ár mellett. Nem akarlak rábeszélni sem, mert lehet hogy tényleg nem a Te rendszered, csak felhoztam egy hasonló tapasztalatot.
-
Jadro
veterán
Szerintem elég nagy különbség van a két telefon közt. A C7 biztos minőségibb cucc, de az SGS-sel sincs nagyobb baj. Elég hülye műanyag, de azért nem recseg-ropog. Remek vékony tokok vannak rá, ilyen kategóriában úgyis merészség tok nélkül használni a telefont. SGS-ben nincs vaku, nem százas a GPS hardveresen, de szoftveresen lehet kicsit reszelni rajta.
Hardveres híváskezelő gomb SGS-nél is beállítható, én is féltem először hogy nincs. Középső gombbal fel lehet venni a hívást és a jobb felső power gombbal meg lerakni.
Belsőleg pedig szinte minden az SGS mellett szól. Kijelző, proci, remek rom és program ellátottság, hatalmas support júzer részről, android. (Ha google dolgokat használsz, akkor pláne.) Gyártói oldalon a Nokia support izmosabb ez tény. Elvileg elég jó symbian frissítések várhatók a jövőben, mondjuk rá is fér erre a rendszerre.
Ha nem akarod túl sokat turkálni a telefont hanem csak használni, akkor talán C7. Egyébként az SGS elég nagy élmény szerintem.
-
Jadro
veterán
válasz
Kapanyél #16266 üzenetére
"Samsung GT-S8500 Wave-et szeretnék lecserélni egy jobban támogatott gépre."
Megértelek.
Én SGS-re léptem, de ennek ellenére elnézve a Te használati szokásaidat, lehet hogy az I4 jobb választás. Azért a retina display felbontása tényleg jobb és ha sokat olvasol rajta meg szerkesztesz táblázatokat, akkor kellemesebb lesz.
SGS-hez pár dolog: Igen akku cserélhető. Szerintem kezelhető szépen egy kézzel is, pedig nincs nagy kezem.
-
Jadro
veterán
Nem rossz cucc a Blade, de azért nem egy ligában focizik a Wave-vel. Android ide vagy oda. Persze attól függ mire kell. Buherálni nem lehet annyira, marketje elég gyenge, visont alapból is sokat tud. Cserébe minden másban keményen odacsap a blade-nek. Az árat leszámítva persze.
Itt jegyezném még meg hogy a T-s blade nem amoled, hanem tft.
-
Jadro
veterán
válasz
D@niel #15934 üzenetére
"Bár ez meg végképp, hogy nem rád tartozik."
Igazad is lehetne, ha ezt privát üzenetben írnád. Így azonban, egy publikus fórum hozzászólásaként minden, csak nem privát amit leírsz. Ebből kifolyólag kommentálható. A fórumhasználat sem az erősséged mi?
A témához meg annyit, hogy senkit nem érdekel hogy egy gsm boltban éppen előrendelhető-e egy adott telefon. Nem ez határozza meg a termékcsoportban az elhelyezkedését és a megjelenési dátumot. Ettől még dezinformáció ami te írtál. Ezt tettük helyre. Akár tetszik, akár nem. Pont.
-
Jadro
veterán
válasz
D@niel #15928 üzenetére
Az egy dolog hogy videókat nézegetsz róla tonnaszámra, de hogy nem vagy képben (hiába állítod hogy igen, bebizonyítottad hogy nem) arról hogy mi is ez és hol helyezkedik el a termékpalettán az biztos. Hülyeséget terjesztesz és amikor szólnak érte, te vagy megsértődve. (szmájlival) Érdekes...
-
Jadro
veterán
válasz
JasonD #15758 üzenetére
Azért 3.2-től felfelé már szépen lehet gépelni fektetett módban. Nekem - igaz vékonyak az ujjaim - a 3.3-as Wave-en semmi gondom nincs a betűkkel. Álló módban is egész jó, fekvőben meg egyenesen elronthatatlan. Mondjuk a wave érzékenysége és pontossága szinte tökéletes.
-
Jadro
veterán
válasz
MC Pite #15699 üzenetére
Csak szigorúan a kijelző méretre értettem és céloztam arra, hogy az N97 mini ebből a szempontból jobb. A lejátszókat tekintve nem tudok tippet adni. A mobilon filmezésem kezdete óta nem használtam még symbian-t vagy androidot. (Csak winmo-t és bada-t és szerencsémre mindkét eszköz Samsung. Azok meg ugye szeretik a divx-es filmeket.)
-
Jadro
veterán
válasz
stevve #15608 üzenetére
Ez azért elég nagy felbontás ahhoz, hogy ne nézzen ki csúnyán a 4-es kijelzőn sem.
A több memória persze nem rossz, a vaku meg elég kevés esetben szükséges, de persze akkor jó ha van. (+ zseblámpa funkció)
A Samoled engem nagyon meggyőzött a Wave-ben. Főként a napfényes használatban. mondjuk igaz, SLCD-t nem láttam még, csak régebbi LCD-t és Amoledet.
Összegezve: nem egyértelmű a választás. A "mire kell" kérdés átgondolása után meg kell tapogatni és ehhez jön még egy kis márkaszeretet/utálat is. Kinek melyik szimpatikusabb.
-
Jadro
veterán
válasz
Jimmy8 #15595 üzenetére
Az E52-t és társait ne vegyük egy kalap alá a Wave-vel. Az egyik érintős telefon nagyobb képernyővel, a másik meg ugye nem az és kisebb a kijelző. Az érintősök közt valóban a Wave az egyik legjobb. ( Ha nem a legjobb ) Ettől függetlenül az E52 tovább húzza azonos felhasználással. Szóval ha csak a fogyasztás a fontos akkor E52.
( Wave-em van, hamarosan lesz egy céges E52-m is, majd összemérem pontosabban.
)
-
Jadro
veterán
válasz
mitlageri #15597 üzenetére
Galaxy S. Nagyobb, szebb kijelző (napon is frankón kezelhető). Jobb üzemidő. Mellette szól még, hogy rengeteg kelt el belőle, így a főzőmesterek támogatása is elég jelentős.
Persze vedd kézbe mindkettőt, mert a kinézet és a személyes élmény sokat nyom a latba. Ha külsőre nem jön be az SGS, akkor hiába minden.
-
Jadro
veterán
Akkor szerintem is inkább a Desire. Kicsit vastagabb az ára ugyan. ( Mondom ezt Wave-vel a kezemben, amit pedig nagyon szeretek.
)
A Galaxy S kiesik teljesen? Kacsintgatok afelé én is, mivel a samoledről nem akarok lemondani sehogy sem, túl sok lehetőség nincs.
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
válasz
gabesz82 #15239 üzenetére
Hardverileg mindkettő nagyon rendben van, de az oprendszernél én már az Android felé hajlanék inkább. A HD2-t is érdemes lenne kézbevenni, mert annak még nagyobb a kijelzője és kicsit szélesebb is mint az SGS. Az SGS mellett szól mindenképpen a super amoled kijelző. Nagyszerű kis cucc, napfényben klasszul operál. Az akkuidő is SGS mellett szól. Mindent összevetve én a Galaxy-t venném.
-
Jadro
veterán
válasz
N3WT0N #14777 üzenetére
Az ára éppen felfelé kúszik, köszönhetően az árfolyamoknak. Egyáltalán nem biztos hogy nagyon lejjebb fog menni, mivel ez alapból is egy alulárazott készülék volt, mivel az első készülék ami ezzel az oprendszerrel fut. Népszerűsítési célzattal eléggé lenyomták az árát. Jelenleg nem nagyon kapsz már 80-ért függetlenül.
-
Jadro
veterán
válasz
N3WT0N #14771 üzenetére
Az bizony. Odacsap a Legendnek, csak a Bada oprendszer még új és vannak bugjai. Ettől még nagyon stabil és gyors a készülék.Olvasgasd el a Wave topik első hozzászólását abban vannak infók!
Amiket írtál: Wifi, gyorsaság, játék, ezekre nagyon megfelel. Erős még multimédiában is. Viszi a divx-es filmeket, hd felbontást. (Divx néha meg-meg röccen, de ez kódolásfüggő.) Kamera kiválló. Ami nem az erőssége de ez sw hiba: Üzleti felhasználás, szinkronizálás. Mondjuk nekem a Google-el szinkronizálva megfelel. Névjegyzék, naptár (kevés bejegyzéssel), mail okés. Az alkalmazásboltja még elég sovány, az androidnak meg ugye már nagyon jó.
-
Jadro
veterán
válasz
#04441088 #14735 üzenetére
Route 66 van a Wave-en. 30 napig ingyenes, aztán pénzes. Egyelőre más navi nincs rá, de ígéretek vannak. Ndrive pl.
Igen, A Bada teljesen magyar a készüléken.
Nekem mindkettő készülék volt/van. O2-ről jöttem át Wave-re. Nem bántam meg egyszer sem, mondjuk nem használok navit, ellenben fotózok és videózok a géppel. A fényképezés azonos minőség kb, videóban a Wave sokkal jobb. Sebességben, anyaghasználatban szintén. Olvasgass utána, mert Wave-nek is vannak még bugjai, de stabil a rendszer.
-
Jadro
veterán
válasz
beence #14721 üzenetére
E52-ről nem írnak jókat. Sok a hibás. Bár lehet hogy már rendbekapták azóta. E66 és E71 meg testvérek, csak a kialakításuk más. E71 ha qwerty és fémház kell, E66 ha csúszkása preferált. Utóbbi kettőre szavaznék, de az E71-re jobban. Birtokoltam egyet cirka két évig, rendkívül megbízható készülék jó üzemidővel.
-
Jadro
veterán
Nem egy Wave a gyorsaságát tekintve, pláne gyári rommal, de vannak teljesen jól használható custom romok rá.
-
Jadro
veterán
válasz
errorcode06 #14659 üzenetére
Végülis mindegy. Ha a 24 be belefér, sanszos hogy a 26-ba is.
-
Jadro
veterán
válasz
joey04 #14590 üzenetére
Mondjuk elég durva az X10-nél ez az árkülönbség a bolti és a gyári gari között. Szerintem túlárazott ebben az esetben az X10, de igazad van, olcsóbb így az SGS.
melita: Én Windows mobile-t nem ajánlanék, az szerintem olyanoknak való akik szeretnek jobban beletúrni a rendszerbe.
Milyen konstrukcióban és milyen árplafonig mehetünk el?
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
válasz
ViTaZi #14520 üzenetére
Ennek meg lehet az a hátránya, hogy a készülék miatt nem tudod kiélvezni rendesen az oprendszert és lehúzza a véleményedet. Mondok egy példát. Az android megismerését a T-mobile Pulse készülékkel kezdtem. Nagy hiba volt, maga a készülék nekem nagyon rombolta az élményt. Nem az Android volt a hibás, de biztos jobb élmény lett volna egy normálisabb készüléken. Ugyanakkor pl a Wave hardverileg bőven ellensúlyozza nálam a még kicsit bugos és kevés programmal rendelkező Bada rendszert. Biztos konzervatív vagyok, de ez alapjaiban mégis egy mobiltelefon, tehát elsősorban ezen a téren legyen rendben.
-
Jadro
veterán
válasz
Krisz79 #14494 üzenetére
Kb ami a symbian és a winmo között.
Teljesen más felépítés. Az Android régebbi, egész jó marketje van már és csiszoltak rajta sokat. A 2.2-es verzió már nekem is teljesen megfelelne.
A Bada meg még új, kisebb hibái akadnak amit lassan de biztosan javítgatnak. Ettől függetlenül stabil és jó rendszer. Most ezt nyúzom és eddig meg vagyok elégedve vele. Ehhez mondjuk a Wave is hozzátesz. Remekül eltalált készülék.
-
Jadro
veterán
válasz
blt.62 #14466 üzenetére
Az android előrébb tart jóval, a Bada még nagyon új. Ez főként a marketjén látszik meg, de maga a rendszer stabil és ezen a készüléken röccenés mentesen teszi a dolgát. Aztán hogy a jövőben hogy indul be a Samsung market, az majd kiderül. Itt jegyzem meg, hogy úgy látom, neked a készülék fontosabb mint a rendszer. Egyetlen android készülékem volt, amin hiába futott a jóságos Android (szerettem pedig), ha a készülék alatta gány volt és percenként vitte ki a hajamat. (T-mobile Pulse)
A nemfogadott dolgokat jelzi a lezárt képernyőn egy kis puzzle darabbal, amit ha a helyére csúsztatsz, akkor odavisz az adott sms-hez vagy híváshoz. Aranyos cucc.
Új árat nem tudok csak a dominósat, én olyat vettem. Ez 85 ropi volt így. Állítólag megy felfelé a "szárnyaló" forint miatt. Nem is olyan rég, függetlenül 80 körül is be lehett szerezni. Vodánál is van, mert van aki vett már. (Ha éppen nem hiánycikk.)
-
Jadro
veterán
válasz
blt.62 #14464 üzenetére
Az android valóban jó, még is amit leírtál, az alapján én ajánlanám a Samsung Wave-et Bada rendszerrel. El is mondom sorban hogy miért:
- fém ház, rendkívül jó összeszereléssel. Tényleg minőségi a cucc.
- médiában erős, jó fotókat és HD videót készít
- Akku idő nagyon rendben van.
- Maga a vas is rendkívül gyors és jól teszi a dolgát.
- A kijelző csúcs, jobbat nem találsz. Napsütésben is rendben látható, 3,3-as Super AMoled kijelzője van
- A beépített naptár is jó, van már rá widget hogy kirakja a bejegyzéseket kezdőképernyőre.Van negatívum is, pl navi téren nem túl erős, vagy a beépített böngésző átméretezésnél nem tördel újra, de ezek ugye Téged nem érintenek jelentősen.
Olvass róla és gondold át! Nekem bejött a symbianról váltás (E71), nem mennék vissza.
Egyelőre ez a telefon akkor lenne jobb, ha Android futna rajta.
-
Jadro
veterán
válasz
sztokkvAlker #14461 üzenetére
Mennyi az a legolcsóbb?
A különböző Os futtatása attól függ, hogy az adott készülékre portolták-e. Jelenleg több próbálkozás is van e téren, de egyelőre nem túl jelentős eredménnyel.
-
Jadro
veterán
Összefoglalva: A készülék szerencsétlen együttállás esetén azért téglásítható.
-
Jadro
veterán
Nem világbajnok, de teljesen használható. Néha megröccen, de szerintem teljesen használható. Én is pont a sebesség miatt hanyagoltam a Sense felületet és használom az SPB-t. Persze mások az igények és mindenki máshogy értelmezi azt hogy gyors vagy lassú. Viszonyítás kérdése az egész. Megnézel pár videót a U2be-on és eldöntöd neked elég-e.
-
Jadro
veterán
válasz
keybee05 #14039 üzenetére
Az is kardinális kérdés lehet hogy mennyit nyekteted a készüléket. A Dézi hamarabb kifekszik ugyanannyi használattal mint a Wave. Nálam pl fontos kérdés még a napfényben láthatóság is, ami szintén a Wave serpenyőjét nyomja lefelé a mérlegen. A kamera is jóval jobb - ha ez számít nálad. Na és nem utolsó sorban ott az ár.
A Desire kijelzője viszont nagyobb és a sw bolt is erős érv mellette. Az android jó dolog, a Bada is az lehet idővel.
Dönteni neked kell, nem teszem le a voksot helyetted egyik mellett sem. Fontos hogy kézbe véve melyikbe szerelmesedsz bele jobban.
-
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest