- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szezso15
addikt
válasz
Rav3n02 #35357 üzenetére
De, volt egy rövid ideig...
Már csak az a kérdés, hogy van-e jobb vétel ezek közül?
Desire-t azon ok miatt nem szeretnék, mert gyenge benne a GPU... Csak ha nincs más azért raktam be a listába...3GS-ben azért bízom, mert ugye megkapta az iOS 5-öt, és frissítés lesz az új iPhone-ig...
De lehet, hogy visszaszerzem a Defy-t...
-
fatal`
titán
válasz
Rav3n02 #34055 üzenetére
Szerintem is használható, ezért vettem Mini Prot (egyébként is kis kezem van). De ennél kisebb kijelzővel nem nagyon van androidos okosteló, ezért gondoltam, hogy a "ne legyen túl pici" kategóriába esik.
Ha valakit nem zavar a kijelző mérete, akkor a legjobb vétel szerintem.
-
fleetcmd
tag
válasz
Rav3n02 #33037 üzenetére
A túlforgalmazási díj dologgal azért a T-nél figyelni kell, mert a Médiamánia díjcsomagokat ajánlgatják mindenhez (ha azzal veszed a készüléket, akkor a telefonra jelentős díjkedvezményeket adnak), viszont a Médiamániánál sajnos van túlforgalmazási díj.
A Go!Net csomagoknál nincsen, ott áll az 500 MB 2000 Ft-ért dolog. -
válasz
Rav3n02 #33034 üzenetére
Az SGS2 szerintem ár/értékben jobb a Sensationnél. Azt csak az vegyen, aki mindenképp HTC-re vagy Sense felületre vágyik. (Én ilyen vagyok
) A Desire S inkább a sima SGS-el van pariban, meg a kettő másiknál kisebb is, mondjuk zsebben jobban elfér.
(Ja öö nem kioktatni akarok senki csak segíteni a választásban)
-
Pityke78
őstag
válasz
Rav3n02 #33031 üzenetére
Okay, köszönöm az információkat.
Első körben az SGS2-vel szemezgetek. Akkor erre is lehet letölteni ingyenes navigációs programot, vagy mindenképpen interneten keresztül kommunikál?
HTC-ből esetleg lenne olyan készülék, amit ebben a kategóriában érdemes lenne megfontolni?Köszi
-
Blackhole13
senior tag
válasz
Rav3n02 #32933 üzenetére
Akkor valószínű kinéz egy SGS II vásárlás. Tudnátok segíteni hol van lehetőség kipróbálni, néztem egy-két t-mobile-s helyen, ott nem találtam.
Még arra lennék kíváncsi, hogy hogy látjátok mennyire fogja tartani az árát az SGS II? (nyilván csekély mértékben) Ebből a szempontból egy iphone 4 nem lenne-e jobb választás? A 3gs-ek még mindig 50körül mennek használtan. -
aggleány
addikt
válasz
Rav3n02 #32914 üzenetére
Így van, ott a pont. Ráadásul én utálom a rózsaszínt szinte mindenben - azért a bőrömet eltűröm valahogy.
dipeti
Köszönöm.
Most már ezt is tudom. Én nem nézek mkv-t, mert túl nagy a mérete. (Mitől mkv az mkv?
)
shaggy
Android. Mert én azt szeretem. Csak. (A kérdéshez igazítottam a választ.)
hunfatal
Nem a Minit nem szeretem, hanem magát az SE-t. Ettől még vannak nagyon jó telóik, de ahogy velem anno a központi szervíz viselkedett, az minősíthetetlen. Volt Neo-m is.
dzsano
A Neo nem tetszett, a Neo-ba szabályosan szerelmes voltam. Ha emlékszel még a cikk végére, ott volt, hogy a szerelem addig tart, amíg nem jön egy jobb.
geri0503
Motorola Defy+
kavics325i
Gratulálok hozzá!
Remélem, örömödet leled majd benne.
csurdongulos
Azért nem javasoltuk a Galaxy S-t, mert az már több, mint egy éves, a többi újabb, és mint a mobiltechnológiát követő emberkék, igyekszünk a legjobbat javasolni.
-
Fateys
tag
válasz
Rav3n02 #32835 üzenetére
Előfizetésesen tmobilnál és kb 20ezer alatt,mindenképpen sony ericcson-t szeretne,úgyhogy szerintem nem igazán van más szóbajöhető telefon.De ha tudsz valamiről amiről én nem,hallgatlak
Tegnap megnéztük és szerintem a kijelzője teljesen rendben van,szép. A 600-as proci miatt gondolod,hogy nem boldogulna a nagyobb filmekkel?Online filmekre gondolsz?Szóval,ha letöltve pakolnánk SE x8-ra filmet,gondolom simán vinné.Azt már régi telefonok is tudták.
-
animatrix11
őstag
válasz
Rav3n02 #32851 üzenetére
Mindegy nézd meg a t-* akciókat
Se xperia ray vs Samsung S8500 Wave, utóbbi phs tesztel nagyon jól teljesített, mindkettő 3,3as kijelző ami nekem bőven elég, sajnos a samsungot visznt ne mtudom megvenni most olcsóbban tarifaváltással
még nézelődömköszi mindenkinek a segitséget
-
animatrix11
őstag
válasz
Rav3n02 #32848 üzenetére
új előfizetéssel a t-*-nál 0-30k-ig (karácsonyi akció keretében) nagyjából 70kért vannak telefonok
SE telefonok mennyire jók? most olvastam egy tesztet a SE xperia ray-ről elég meggyőző volt, barátnőmnek Se mini pro van végül is az sem rossz,
lényeg lenne az egyszerű kezelhetőség, net, fész nagyon nem fog menni rajta -
FalconKnight
aktív tag
válasz
Rav3n02 #32674 üzenetére
Hát egy kicsit valóban a samsung galaxy w felé hajlik a mérleg, valaki akinek esetleg van, vagy látott ilyet az tudna a kijelzőjéről nyilatkozni? A neonak ledes háttér világításavan, gondolom ez dob a fényerőn...De amúgy elfogok menni egy üzletbe kipróbálni a w-t is, aztán majd döntök...( a neo-t tapiztam a saturnban) A tw-t viszont szerintem gyorsan lecserélem, mert annyira nem jön be.
-
b4zsi-
őstag
válasz
Rav3n02 #32350 üzenetére
Hát a Defy+-t venném nem a sima Defyt. Az a topic meg nem pörög úgy mint a másik 3.
Nincs benne magyar nyelv. Ez is egy -. Igen, mert olyan kényelmes vagyok, hogy a gyári szoftvert akarom magyarul használni nem bűvészkedni délutánonként a saját telefonommal....
2.3.5-ben nincs még a magyar nyelv és android ígérgetésekre nincs szükség -
husziahazban
csendes tag
válasz
Rav3n02 #32140 üzenetére
megtörtént már....a vacilálás tárgya végülis az hogy melyiknek lehet valami idegesítő hibája (mittudom én pl eldobálja a wifit...valamitől lefagy, vagy hamarabb lemerül mint az átlag stb) plusz az Lg-nél hogy jön e rá pl ICS....mert még a GB-t se kapta meg...ray meg eleve azzal jön.....raynél meg nem tudom hogy hosszú távon nem idegesitene e a kicsi kijelző....szóval eddig passz
-
tomy86
addikt
-
TayRol
nagyúr
válasz
Rav3n02 #27185 üzenetére
akko még bennthagyom a lehetseges áldozatok kozott.
Recon666: eddig nem is hallottam errol az LG-rol de a tesztjét gyorsan elolvasva nagyon szimpatikusnak tunik (a kamera es a videolejatszasi gyengeseg nem erdekel). ellenben az emlitett lassu bongeszes nem hangzik tul jonak, bar a topicjat nem olvastam el hogy ezt orvosoltak-e es hogy megkapta-e a 2.3-as sdk-t. de bepotlom.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Rav3n02 #27106 üzenetére
Milestone nekem volt olyan. Egész jó telefon. De a qwerty-je azért nem a legjobb. Szubjektív de kicsi és zsúfolt gombok. Ha a D-pad nem lenne rajta mindjárt jobb lenne a helyzet.
Nem túl jó a nyomáspontjuk sem, nekem csak nyűg volt, pedig nincsenek olyan hurka ujjaim.
A Milestone2 lényegesen jobb a qwerty szempontjából. De az is elbújhat a G1 mellettSupport gyakorlatilag 0 ma már. 2.2 van rá hivatalosan, de az egy hulladék. CM7 vagy MIUI-val viszont egész jó.
tomiee85: Ugyan azt tudom mondani akku tekintetében mint az előttem szolok, ha zavar akkor szerezz be nagyobb kapacitású akkut 1800-2000mAh-t például. Az + 40-50% üzemidőt ad. A DHD-nak. 2X-et csak akkor javaslom ha szereted bütykölni főzött ROM-okkal. A Black viszont egész jó telefon. De ha a kijelző méret számít első sorban akkor a DHD a nyerő. És az gyári szoft.al is elég jól használható.
-
Orlin
addikt
válasz
Rav3n02 #26464 üzenetére
Közben a Samsung Galaxy Ace is már érdekel!
Úgy néztem ennek még jobb a készenléti ideje mint a Wave-nek!
Készenléti idő 640 óra - Samsung Galaxy Ace
Készenléti idő 500 óra - Samsung S8530 Wave II
Viszont üzemidőben több pontot kapott a Wave
Az ace-en viszont Android van...ÁÁÁÁÁ teljes tanácstalanság
-
aggleány
addikt
válasz
Rav3n02 #26473 üzenetére
Pedig pont abban a hsz-ben nem akartam semmi poénosat és félreérthetőt írni, én tényleg ezek miatt szeretem ezt a fajta tokot.
Nem hiszem, hogy sokkal off-abb lett volna, mint egy csomó hsz itt előtte. Az, hogy egy kicsit élénkebb fantáziával megáldott férfiú ebbe mit képzel bele a saját fantáziájának megfelelően, nem az én problémám. (Mellesleg tényleg nem tudom, hogy hol van benne a magas labda.
)
Pont az ilyen félreértések miatt gondolkoztam azon, hogy törlöm a mostani nevem, és beregisztrálok egy semleges néven nemtelen avatarral, de akkor minden újra indulna, és itt lennék újoncként, és sehol nem látszana, hogy 2006 óta itt vagyok.
Ha pedig emiatt kimoderálnak, akkor rettentően fogom sajnálni, hogy ilyen lényegtelen dolog miatt nem látogathatom tovább az oldalt.
Cyberpunk
Én nem szoktam leejteni a telefonokat, azt hiszem, mióta mobilom van, ez összesen egyszer fordult elő. A karcolódás elkerülése végett tartom mindig tokban a készüléket.
-
MarioAna
senior tag
válasz
Rav3n02 #26392 üzenetére
A P1i-vel mi a probléma, az UIQ felület vagy esetleg valami más?
A C6-al meg ugyanaz a gondom mint az Xperiával:
"A nagy kijelző nem fontos, mint az is "előny" ha nem érintőképernyős, bár nem is hátrány."
Gondolom ezen átsiklottál, jobban szeretnék nem érintőst venni, bár a P1i is az valóban. Az X10-el meg az a bajom, hogy kicsi, valahogy a nagyobb telefonokat szeretem (volt Nokia 6600-m is és imádtam, csak sajna haladni kell a korral. P990i-re akartam váltani anno, de a zene miatt az 5700 lett).
Szóval esetleg valami egyéb okosteló az E71-E72 vonalon, ami kinézetben is hasonló? -
Lajdzsi
tag
válasz
Rav3n02 #26345 üzenetére
Lehet, hogy végül csak Blackberry lesz - aztán majd 3-4 esetleg 5 év múlva veszek valami olcsóbb cuccot, hátha addigra már a belépőszint is 800 Mhz körül lesz
Még bármi előfordulhat.Szerk:
CHIPman, nem szándékozom "húzni a processzort", az igazat megvallva nem is tudom, hogy kéne. Majd megfontolom. Köszönöm a tanácsod! -
aggleány
addikt
válasz
Rav3n02 #26326 üzenetére
Olyat még nem láttam női kézben, és nem ismerem a Badát. Én csak android-fronton tudok ajánlgatni és nem ajánlgatni, a többi oprendszert meghagyom a hozzáértőknek. Tegnap délután láttam egy igen pici női kézben a Wildfire S-t, és tényleg nagyon helyes volt. Nekem lapáttelefonom van, és a saját kezemben valahogy nem volt olyan helyeske, mint a hölgyében.
-
r4z
nagyúr
válasz
Rav3n02 #26242 üzenetére
CM? Menj már... Nekünk van saját, házon belüli szakácsunk
Cyberpunk: Csak FPS-eknél jön ki a különbség. A pinch-to-zoom tökéletes.
-
gabo9201
senior tag
válasz
Rav3n02 #26049 üzenetére
Igazából nem nekem kell hanem egy jó barátomnak.
Ő nem a legnagyobb mobilguru (mint ahogy én sem, nekem a telefon telefonálásra kell és zenehallgatásra
), de ilyen Facebook-ozásra kell neki, zenehallgatásra, esetleg filmezésre, néha-néha egy-egy videó felvételére és fénykép készítésére. Azért gondoltunk az Androidra, mert rengeteg alkalmazás van rá, és vannak ilyen viszonylag olcsó készülékek is.
Tudom, hogy az Androidnak viszonylag nagy a karbantartási igénye, szemben mondjuk egy Bada-val, de ez szerintem nem jelenthet túl nagy gondot.
Ahogy elnéztem az X10 elég szép képeket csinál.
Nem tudom például mennyire lehet rajta jól böngészni? A Flash-el az Androidos készülékek hogy állnak? Ezek már másodlagos dolgok, lehet, hogy ettől az ár kategóriától ez már nem elvárható. -
valesz9
csendes tag
válasz
Rav3n02 #25964 üzenetére
Használtam szeretném venni.
45 körül költenék rá. plus minus 5e.Nem volt még android-os telefonom, (most p1i van azt akarom lecserélni).
sokan mondják h jó. kipróbálnám.
viszont olvastam a wave2 ről teszteket és nagyon dícsérik, meg árban is jó...
csak nemtudom h a bada rendszer milyen... lehet e frissíteni később programokkal.
Jah meg h nagyon gyors a rendszere azt is hallottam. igaz?am mindentéren kiszoktam használni a telefont, a net gyors legyen rajta, maga a rendszer is az legyek, a fényképező elogadható legyen...
-
szezso15
addikt
válasz
Rav3n02 #25870 üzenetére
Szia!
Értem, csak azért vagyok gondba, mert a Play-re is optimalizálják a játékokat rendesen, ezért jól fut rajta minden.
Ja, és a Droid nem is tudja használni még a két magot...de az ICS elvileg tudja majd...
Meg zavaró nagyon a képernyő-tapicskolás, azért is lenne ász a Play... -
zzola
titán
válasz
Rav3n02 #25843 üzenetére
Sony Ericsson Neo 78500- ?
-
zzola
titán
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest