- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sleek
senior tag
válasz
tariattila #43728 üzenetére
üzletben letiltattam a netet. De rákérdezek az ügyfélszolgálaton is mert nekem gyanus a dolog
-
lipido
senior tag
válasz
tariattila #43129 üzenetére
Csak tudod nem mind1, ha vki kiad 60+k-t Válság vanik nah
-
nickcreeper
tag
válasz
tariattila #43117 üzenetére
Köszönöm!
Nálam a rádió megléte, a később igazán fontos 32 gb memória és a Sony márkanév lesz a döntő, úgy néz ki :-) A Nexus-t még nem láttam, sehol sem volt belőle, az Xperia S első látásra lenyűgözött. -
G@ben
addikt
válasz
tariattila #42152 üzenetére
Mindig is tudtam, hogy anatómiailag nem vagyok szabványos, mindig az lenne jó, ami nincs.
Még járom akkor a boltokat, próbálgatva a telefonokat. -
Melorin
addikt
válasz
tariattila #42147 üzenetére
Most Nokia C5 van, azon megy a trackelés, és ha jól tudom az nem okos.
-
Moleman
addikt
válasz
tariattila #42147 üzenetére
Nekem is volt, hogy ment 3 napot, netezéssel, de erősen romfüggő az üzemidő.
-
Melorin
addikt
válasz
tariattila #42145 üzenetére
Azért megkérdezem a másik topicban is, hogy milyen nem-okostelefont ajánlanak ami tovább bírja.
-
agabe
addikt
válasz
tariattila #42065 üzenetére
en kisertekut sem...ha valakinek arra van penze az se dobja ki esetleg az ablakon.
-
agabe
addikt
válasz
tariattila #42062 üzenetére
en meg nem az s3-asra, meg nem a one x-re, hanem altalaban barmilyen hasznalt telora , csak uj hsz. helyett valamiert a valasz gombot sikerult megnyomnom
-
nggabi
félisten
válasz
tariattila #42058 üzenetére
a one X-re is ezt mondtuk h 180 lesz... annyi is volt kb 1 hétig...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
tariattila #42058 üzenetére
Akkormá ájfón
mp
-
M3oH
addikt
válasz
tariattila #42055 üzenetére
Az biztos
-
nggabi
félisten
válasz
tariattila #42055 üzenetére
lehet
-
fdisk
őstag
válasz
tariattila #41876 üzenetére
Hidd el meg szoktam köszönni a segítséget.
Akkor érthetőbben.Telefonnal hogy működik?Mert a pc-n már ok.Van tárhelyem a dropboxban.De nem tudom elérni a telóval.
Úgy gondolom megoldottam.
Hamarabb kérdezek néha,mielőtt utánaolvasnék bővebben.Sorry. -
nggabi
félisten
válasz
tariattila #41790 üzenetére
+1 ez lesz az új bestbuy
a kijelző be lesz égve az óránál szinte biztos... de nem zavaró...
-
CivicEsi
senior tag
válasz
tariattila #15677 üzenetére
-
CHIPman
nagyúr
válasz
tariattila #15673 üzenetére
Ja, én is azt adagolom most be neki. Az X8 gagyi, a GT540 rezisztív, lehet, hogy érdemes lenne bevállalnia a Galaxy 3-at. eBuddy vajon megy rajta? Mert szerintem a netezésen kívül nem sok dologra használná, suliidőben általában van más elfoglaltsága, este szokott netezni(szobatársam) és annyi.
-
soulreaper
tag
válasz
tariattila #15647 üzenetére
köszi az infót
én is inkább arra hajlok
-
válasz
tariattila #15653 üzenetére
Jó, ezt kényelemnek hívják, igen. Érdekes hogy sebességre, akksira és apróságokra panaszkodnak az i7110 tulajok... Androidnak milyen előnyeire gondolsz? (Ezért kértem konkrétumokat) További support, vagy még fapadosabb swezettség alapból vagy mi?
Amúgy ha lenne egy százassal több a pénztárcában, kiegyeznék egy Motorola DEFYvel (hisz a strapabíróság nálam elég fontos)... De hát 50nél nem nagyon szánok (használt ár) többet a bulira...
-
huhuhorgasz
csendes tag
válasz
tariattila #15643 üzenetére
tetszeni az x10 tetszik a legjobban. csak nem tudom, hogy milyen lehet kezelni.Igo menne rajta?milyen lehet vele pl sms-t írni?
-
decoati
aktív tag
válasz
tariattila #15637 üzenetére
na! ez érdekes!
Mennyit változtat a dolgon hogy lassan kijön az előfizetéses telókra is a 2.2? Úgy értem valszeg még megvárom a karácsonyi acciózásokat (hátha addig beesik a képbe még valami), de addigra gyanítom már hivatalosan is lesz froyo. A hivatalos ver. stabilitását gondolom akkor lehet majd megvizsgálni, de ha nem lesz megfelelő, a te megoldásod mennyiben veszélyezteti a készülék garanciáját? -
decoati
aktív tag
válasz
tariattila #15632 üzenetére
Hm... hát ha bombabiztossá lehet tenni, végülis... bár gondolom ezt jelzi a "Galaxy S :SztupY_FroYo_xwjpm3.0 +universal lagfix kernel0.3" aláírás.
-
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #13142 üzenetére
Igen de pl. játékok terén sokkal jobb az iPhone. Meg vannak cikkek, amik segítenek megtalálni a jó alkalmazásokat/játékokat, mert van igény az ilyen jellegű írásokra.
Én is jól elvagyok a SE W995-ömmel, olcsó és jó, vigyáznom sem kell rá, mert alapból karcosan vettem. Felemelő érzés!picur: Igen az ájfont valaki vagy sz@rnak gondolja, vagy imádja
Persze biztos van aki középen van, de sokkal többen inkább szélsőségesek, mert az a "menő".
-
csofti
tag
válasz
tariattila #13142 üzenetére
Az off részre küldöm ezt (bár az átkosban még nem éltem), de többire:
"sehogy se jó...de legjobb a sör.."
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #13133 üzenetére
Majd leszokik a nokiafanságról...
Egyébként nekem jobban kéne a Galaxy S, mint az iPhone 4. Utóbbit 1 szarnak tartom a térerőgondok miatt, mert ezt egyszerűen nem teheti meg egy gyártó sem. Amíg ki nem javítják, a szememben nullák.
Pláne azok után, hogy még mutogatnak is a többi gyártóra, hogy nekik is van ilyen, miközben nincs, a Nokia elég erősen rá is cáfolt, meg a RIM is.
-
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #13140 üzenetére
Hát nekem az iPhone 4 sokkal jobban bejön külsőre. Kijelzőben felőlem lehet kisebb, hogyha jobb a színhelyessége. Térerő gondok nem izgatnak, mire itthon lesz valahogy kijavítják, legalábbis bízom benne. Nem rossz az SGS sem, de nincs mögötte App Store.. ez a fő gondom. Meg szerintem i4 mellett nem néz ki olyan igényesnek
No de ne offoljuk szét ezt a topicot -
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #13137 üzenetére
Hát én is legfeljebb úgy jutok hozzá, hogyha Telenor jó áron adja előfizuval, mert akkor arra ki tudnám hozni!
Nekem nagyon tetszik az i4, designra, belsőre... nagyon tetszik. Főleg az üveg hátlap és a 9,3mm-es vastagság. Persze a kijelző is baromi jó!
-
adp
őstag
válasz
tariattila #13135 üzenetére
valahogy nekem is melegszik az Lg-m töltés közbe de nagyn dúrván " felforrósodik " az baj?
-
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #13135 üzenetére
Örülök, hogyha meg vagy vele elégedve.
Nekem iPhone 4 kéne.
-
Inarus
addikt
válasz
tariattila #12839 üzenetére
Woah!
Csak meg van az ideális kütyü? 5800 - érának vége?
-
janos1988
addikt
válasz
tariattila #12765 üzenetére
Koszi, az lesz. Csak megvarom az amcsis verzio europai megfelelojet
(a'la vaku)
-
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #12794 üzenetére
Igazából elnéztem a képet, mert annyira rossz minőségű volt, hogy fel sem tűnt
Híváskezelő és fogadó egyébként, előlap cserével már meg is oldódna, mert azok egyben vannak az előlappal. Nem vettem nagyon drágán egyébként.
-
Csifery
csendes tag
válasz
tariattila #12784 üzenetére
Leírnád szerinted miért jobb az android?
Mert nem igazán tudok dönteni -
zsltb
csendes tag
válasz
tariattila #12702 üzenetére
oké spica
samsungokat szeretem...kínaiakkal is szimpatizálok(Huawei)
a többi meg nem fog levennikösz
-
feri95
csendes tag
válasz
tariattila #12702 üzenetére
értem, és ha én rá akarom rakni a Sense felületet akkor azt hogy tudom megoldani? esetleg van valahol vmi leírás?
-
Droid9
csendes tag
válasz
tariattila #12670 üzenetére
Olyan is van igen. Kicsit lentebb van smartphone és mobile változat is, amit ha jól értelmezek, akkor winmobile oprendszer a követelménye.
-
Saccco
nagyúr
válasz
tariattila #12663 üzenetére
A kritériumokat nem is figyeltem, csak azt, hogy okostelefon, abban a kategóriában abban az árban (új) csak a Nokia 5230 van.
Mentségemre a többi amit linkeltem azok wifisek.
(Touchba nem vagyok biztos
)
-
Inarus
addikt
válasz
tariattila #12655 üzenetére
Elvileg hozza mindazt ami neki kell.
Annyira rosz készülék lenne? -
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #12636 üzenetére
Az meg a másik
-
blt.62
őstag
válasz
tariattila #12629 üzenetére
Köszi!
Ismered egyébként vagy próbáltad az x10 minit? Szerinted jobb mint az omnia2? -
yoogie
aktív tag
válasz
tariattila #12581 üzenetére
Ezért próbálkozom és kérdeztem itt, hátha...
-
yoogie
aktív tag
válasz
tariattila #12579 üzenetére
Az addig oké, de közben jött mindegyikhez kisebb-nagyobb frissítés, ezek után kérdezem, hogy melyiknek jobb a képminősége.
-
Inarus
addikt
válasz
tariattila #12565 üzenetére
Az E51 már ilyen olcsó?
Le vagyok maradva. (Gondolom nem is kicsivel.)
Szerk.: (#12561) Bence006: Akkor ha a kamerából lentebb adsz, válaszd az E51-et!
-
törölt tag
válasz
tariattila #12553 üzenetére
N8 145K-ról fog indulni, év végére bőven 100K alatt lesz.
-
törölt tag
válasz
tariattila #12549 üzenetére
De egy kicsit drága.
A nexus one-t csak úgy írtam ,hogy ha netán valaki be tudja szerezni valami csoda foylán olcsón... Na mindegy, várok megint, talán egy Nokia N8-ra, emrt végképp megnéztem minden forgalomban lévő telefont.
Omnia HD meg nem valami erős sajna. Na tényleg csak az idő az egyetlen járható út... -
picur220
veterán
válasz
tariattila #12532 üzenetére
Én is ezt írtam le, csak nyomatékosabban. Annyiért van Hero, meg használt legend is.
-
Pumpkinhead
csendes tag
válasz
tariattila #12505 üzenetére
hát kb. Csak nekem helyből kell mellé egy agybadugós headset (vezeték nélküli SE MW-600at szeretnék (13-14K)) meg ha nincs akkor hozzá memóriakártya akkor az is (3-10K). Ja meg turbosim mert a voda kis csomagos (100MB) preapid mobil net árai pont kétszer magasabbak mint a másik két szolgáltatóé.
-
poga
csendes tag
válasz
tariattila #12495 üzenetére
oké, kössz, érintőképernyőset mit ajánlanál (ajánlanátok) a kereten belül?
itt már természetesen nem játszik a fém... -
poga
csendes tag
válasz
tariattila #12493 üzenetére
amugy a kamerát, a több felhasználható memóriát meg a qwerty-t kivéve ugyan az a 2 telefon ugye?
-
ádika86
aktív tag
válasz
tariattila #12455 üzenetére
igen a wave túl lép a keretemen, azért írtam oda, hogy talán megérné még gyűjtenem és egy olyanra beruháznom...
most arénám van, méghozzá fullos állapotban, mivel megvétele óta tokban hordom: [link] és az a baj, hogy néhány apróbb hibája ellenére (nem a leggyorsabb, dokumentum nézegető) semmi bajom vele. látom itt miket írnak emberek h lefagy meg stb. hát én mikor megvettem frissítettem v10p-re és egyszer sem fagyott még le... és ha el is tudom jó áron akkor is még 35 rongyot hozzá kell tennem, hogy vegyek egy herot mondjuk... és mibe h aréna szebb képeket csinál pl. gyorsabbnak biztos gyorsabb a hero, meg android, csak nem tudom, hogy tényleg ennyivel jobb-e és megér-e ez pluszba ennyi pénzt... egy wave biztos 300x jobb, de annak meg az ára is "jobb"...
-
adp
őstag
válasz
tariattila #12462 üzenetére
mondjuk engem ami kiborít hogy egyiken sincs legalább egy rohadt villanófény
Amúgy inkább a Galaxy S mellett voksolok -
adp
őstag
válasz
tariattila #12451 üzenetére
Ja ezeket vágom, de nekem akkor se érné meg.. a 3gs is elég jó, és gyors
-
berecsere
csendes tag
válasz
tariattila #12445 üzenetére
Csak a kijelző a különbség? Az érintőképernyő minősége, a sebesség az egyezik?
-
Ninja-Metal
tag
válasz
tariattila #12436 üzenetére
Igen, már hétfőn kijött rá a 2.1, és az fut az enyémen is.
Ja igen, végül a választásom a Hero-ra esett. Nagyon elégedett vagyok.
-
cruyff
tag
válasz
tariattila #12440 üzenetére
egyelőre nincs, de nem is akartam mobilnetcsomagot. h érted a kihasználást? miért érné meg jobban netcsomaggal?
de gondolom magyar menüje sincs a heronak?! -
cruyff
tag
válasz
tariattila #12438 üzenetére
nehéz lenne megszoknom az androidot?? jó a kezelhetősége??
egyáltalán az android jobb a symbiannnál?? -
cruyff
tag
válasz
tariattila #12436 üzenetére
wifi is jobb??
zene??
android vagy symbian?? -
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #12429 üzenetére
Na most ezzel megfogtál így hirtelen.
Mindenképpen jobban éri meg a 3GS ha jó áron tudsz venni... erősebb hardver, használható kamera... -
VD
őstag
válasz
tariattila #12406 üzenetére
+1
-
válasz
tariattila #12402 üzenetére
Namost, nekem valami olyasmit mondtak, h van vodának egy hálózata, amit havi 2500 pénzért lehet használni és azon keresztül lehet BB-vel (vagyis ezzel az új típussal mert ez már támogatja azt a hálózatot, valami I betűvel kezdődik talán...) beszélgetni.
Amúgy szerintem hagyom a francba, veszek inkább e52-t, az a biztos
-
deja vu
addikt
válasz
tariattila #12393 üzenetére
Én is hasonlóan vélekedek az x10-ről, nem desire szint. Az is probléma az x10-el, hogy nem teljesíti a minimum hardverkövetelményét a 3.0-nak, kevés a ram csak 384mb, a desire, meg a nexus one 576mb ramos szóval szerintem fix, hogy megkapja a gingerbreadet. Hószú távra egyértelműen a HTC a nyerő.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
tariattila #12384 üzenetére
Azt hiszem neked is nyilvánvaló, hogy az Android csak egy keret, amire a gyártó tetszés szerint készíthet szoftvert. Ezért van, hogy az LG az 1.5-ből többet kihozott, mint a többi gyártó a 2,1-ből. Csak hát az LG a fórumon nem kedvelt, talán az Aréna kivétel. Tehát a váltás nem azt jelenti, hogy átcímkézem a program nevét, hanem az újabb lehetőségeknek és fejlesztéseknek megfelelően teljesen át kell írniuk a régebbi fw-t. Ezért lassú az SE, ezért marad le. Egyébként pl többet kihozott a videó driverből, mint az alap Android sajátja. És ugye a hardver közben nem változik, pl ha nem volt benne rádió hardver, nem is lehet rá csinálni szoftvert. ( pl. az LG 1,5-re épített rádiót, kihúzós qwerty-t, 5 mp-s kamerát -bár szerintem gyenge - stb, ezek nincsenek a többi hasonlóban)
Ja és néztem filmet Legenden és X10-en, hát nem egy súlycsoport (az x10 nyert) Egyébként csak arról írok amit kipróbáltam, nem hallomásból, vagy külföldi fórumokról szerzett információkról, bár azokat is olvasom.
Az SE 3Q-ban ígéri a 2,1-et, de a napokban megjelent új hivatalos fw is gyorsított a rendszeren.
Szerintem egyébként a HTC jár az Android fejlesztések élén, bár a multimédiás rész nem a csúcs, nem arra fejlesztettek, hanem a közösségi rendszerekre. Egy év Aréna után nekem a multimédia a legfontosabb, azt mégy egy Android sem érte el. pl Dolby sehol sincs, talán az új LG-kben lesz, pl.Lu2300
-
válasz
tariattila #12381 üzenetére
Nem olyan vészes ám az a 3,3", legalábbis ami az átlót illeti.
Én mondjuk képarány miatt jobban szeretem a HVGA-t és leszármazottait.
Pont úgy, ahogy mondod -
válasz
tariattila #12379 üzenetére
Ollé, de mennyire.
Főleg, amikor sötétben, minimálfényerőn is mintákat éget az agyalapomba.Egy iPhone 4-et azért még szívesen megnéznék.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
tariattila #12371 üzenetére
lemegy a mostani 3G árára
ez trénél kb 40 ezer forint 2 év ikon200-al - ami azért elég baráti
használtan,függetlenül meg kb 70-80 körülre
-
HardRic
addikt
válasz
tariattila #12349 üzenetére
Spica 2.1-gyel igenis nagyon jo az araert.
-
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #12343 üzenetére
C901 szerintem szép, meg a kamerája jó, de szerintem a K770 utódja (amim most van), ugyanaz a design...
3GS-t lehetetlen 60 alatt kifogni.. 3G-ket árulják annyiért. -
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #12340 üzenetére
Az nagyon sok érte! Mondjuk nekem független kéne azért nehéz... vaterán van egy csomó de szinte mind T-s..
-
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #12334 üzenetére
Nehéz eset leszek
iPhone már nem fér be a keretbe sajna...
E52 is átfutott a fejemen, 5800 nagy és trágya műanyag, 5530 kicsi és trágya műanyag ráadásul mindegyik gagyi rezisztív..
Egyébként SE W995 tetszik most nekem... jó kamera, jó hang, jó összeszerelés.. -
Inarus
addikt
válasz
tariattila #12319 üzenetére
Befagyasztottam a dolgot.
-
Fuksza
tag
válasz
tariattila #12314 üzenetére
most n78-am van és azért kérdeztem hogy melyik a jobb mert 5630-ra eltudnám cserélni
-
kingpeti
csendes tag
válasz
tariattila #12298 üzenetére
Igazad van, elnéztem.
Sajnos a 3Gs nem fér bele..Szóval röviden...ha veszek egyet a t-nél előfizuval, akkor magyarul kapom!?
Omnia vagy LG mini?
Ne gondolkozzak inkább bennük? -
kingpeti
csendes tag
válasz
tariattila #12294 üzenetére
Igen...sajnos ez a baj az E-s nokiákkal...
Iphone? Azt hallottam, hogy nincs magyar menüje és elég bonyolult is a használat...
Az alkalmazások használatára (is) gondolok...
Hogy mindent le kell valahonnan tölteni.. Vagy nem így van?
Lehet, hogy a 3G is még beleférne...A többi, amit írtam kuka?
-
stvnppp
senior tag
válasz
tariattila #12246 üzenetére
köszi a választ!
"ajánlom melegszívvel ha a win neked megfelelő..."
Ezt kifejtenéd bővebben? Érdemes win mobilt venni, mostanában az android eléggé háttérbe szorít szinte mindent.Elég sok helyen megfordulsz itt a fórumon, ebből arra következtetek, hogy gyakran cserélsz telefont (lehet, hogy semmi közöm hozzá, akkor bocs), szerinted érdemes megvenni, vagy inkább nézegessek másfelé, eddig ez a favorit, de pl ott a Samsung Galaxy S, az is elég csábító, bár még nem árulják, meg drága lesz.
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #12283 üzenetére
Lehet, hogy eleve kicsiben van feltöltve
-
racerx
őstag
válasz
tariattila #12285 üzenetére
Ja, hogy webről nem lehet...?? Kár..
-
racerx
őstag
válasz
tariattila #12283 üzenetére
Navim van, az annyira nem izgat.Meg ahogy nézem a net sötét bugyrait, nem fizetősben is van pl igo android
No majd megnézem ezt az android marketet -
picur220
veterán
válasz
tariattila #12280 üzenetére
csak simán a teljes méretet megnyitod, kontrolcé, kontrolvé
racerx: Az Android Marketen minden fenn van, és vannak jó ingyenes progik is!
Ugyan nem egy App Store, de még így is nagyon jó! És sokkal jobban testreszabható, mint az S60!
-
Pumpkinhead
csendes tag
válasz
tariattila #12266 üzenetére
Az apróhidertéseket nézve láttam pár samsung wave-et beégett kijelzővel.
-
Pumpkinhead
csendes tag
válasz
tariattila #12261 üzenetére
Az meg hulladék beégő amoled.
-
Norbi21
senior tag
válasz
tariattila #12249 üzenetére
Én is így vagyok vele. Ha biztosan tudnám, hogy megkapja, inkább azt venném, meg kicsit papíron kamerafronton is többet tud. Mondjuk a gt540 meg szebb szerintem.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
tariattila #12243 üzenetére
Most válaszoltál valakinek?
Nekem nem fontos a filmezés meg a játszás, inkább a videófelvétel meg a fényképezés egy legalább részben fémtestű mobilban karcmentes kijelzővel
Van/lesz ilyen?
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
tariattila #12239 üzenetére
igen desire-n isvan yxflash player de akad a film 1000bitrate fölöt.
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
tariattila #12237 üzenetére
Játékot néztem és ott nagy különbség volt a 2 készülék között..
55 fps samsung 25 fps desire.
meg ugye divx lejátszás,kijelző méret és minőség különbség.
Samsungra még nincs biztos ár 149e csak egy lehetséges ár nem? -
Galgogergo.
csendes tag
válasz
tariattila #12196 üzenetére
Mondtam, hogy nem kell most megjelent telefon, elég egy kb 3 éves is, ha tudja azt, amire szánnám. Ennek ellenére persze nyilván nem baj, ha újabb, csak nem előfeltétel.
Az 1 Ghz sem előfeltétel, ha elég gyors a cucc. (nem is annyira az a lényeg, hogy nagyon gyors legyen, hanem inkább az, hogy ne legyen lassú, nehézkes a kezelése.
Mondok egy példát:
iPhone 3G alatt ha egy kontaktot ki akartál keresni, akkor homescreentől egy tap a phone, majd contacts gomb, (ez eddig oké), ott viszont neki kellett állnod ezerrel scrollozni a K betűig, ha Kovács Bélát akartad hívni. És ezen még az sem segített érdemben, hogy a szélén mutatta a betűket.Treon ez a következőképpen nézett ki:
Megnyomtat a dedikált softkeyt a kijelző alatt, amire 1 mp múlva átváltott a telefon appba. (Eddig kb ugyanaz, mint az előbb) Innentől kezdve viszont elég volt azt elkezdenem írni, hogy "ko...", és már dobta is ki Kovács Bélát. Vagy Béla Kovácsot. Merthogy mindkét névben keresett, úgyhogy tök mindegy volt. (és itt jön be a nem kihúzható, elforgatott, hanem alapból feléd álló billentyűzet, hogy nem kell kihúznod minden egyes ilyennél, hanem azonnal tudod írni)Ráadásul nagyon következetes volt az egész operációs rendszer. (ha használtál már PalmOS-t, tudod, miről beszélek. Pl minden programban ugyanott voltak a "New", "Details", stb gombok, azonnal elérted őket, stb, és az érintőképernyő klasszul kiegészítette a telefon kezelését/gombjait. Tök jó volt.
A hozzászólással arra keresném a kérdést, hogy létezik-e még ennyire jól használható, kezes rendszer, csak egy kicsit újabb, nem ilyen 5 éves kiadásban.
Ami így első blikkre, képről tetszik azok a Blackberryk, és.... a régi Treom.
(tetszik még a Desire is nagyon, csak azt sajna most nem bírná el az eklézsia...Szívem szerint olyan 50 körül szánnék rá, de tudom, hogy az úgy nem biztos, hogy egyszerű lesz.)
De pont ezért tettem fel a kérdést, hogy ezekre az igényekre milyen típusokat tudtok ajánlani, esetleg van/volt-e már valaki, aki hasonló cipőben jár(t).
-
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #12214 üzenetére
Hát azért valamilyen szinten megértheted... ez a kép botrányosan gyenge, K770 porig alázza.. nem még más.
-
Bdanyy
addikt
válasz
tariattila #12208 üzenetére
Hát, 2 havernak is van ilyen akiket ismerek személyesen és ők is hasonló véleméynen vannak sajnos
Pedig gyári angol legfrissebb meg főzött rommal is próbálkoztunk, bideónál a hangminőség meg a kép is elég rossz. Beégnek a színek meg ilyenek. Fénykép meg mintha festmény lenne sokszor, ha nincsen szép napsütés. Fogok majd csinálni E75 N95 I8910HD összehasonlítást videónál meg képeknél. Én a kijelzője miatt szeretem nem a kamera miatt, azt visszasírom kb -
TheDragon007
senior tag
válasz
tariattila #12208 üzenetére
Nem igazán. Annak idején a mobilarénás tesztet olvastad mindkettőről? Esetleg videóban lehet jobb az omniaHD. Képet viszont csak olyat csinál mint egy Pixon.
Bocsi, még épp szerkeszthettem volna az előzőt...
-
TheDragon007
senior tag
válasz
tariattila #12205 üzenetére
"és az innov8 az op.rendszeres???"
Igen, Symbianos. Illetve, bármilyen vicces, de jobb képeket csinál mint az i8910HD. -
Bdanyy
addikt
válasz
tariattila #12205 üzenetére
Én tegnap majdnem földhözvágtam amilyen képeke tmeg videókat csinált az N95-höz képest
-
TheDragon007
senior tag
válasz
tariattila #12199 üzenetére
Költői kérdés: Szted az lehetséges hogy egy Palm treo procija gyorsabb legyen mint egy iphoné?
Sztem inkább az animációk zavarják a barátunkat.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
tariattila #12196 üzenetére
Ha a palm treóból indulok ki akkor egy Blackberry-forma telcsi lenne a neki való...
-
Galgogergo.
csendes tag
válasz
tariattila #12194 üzenetére
Megnéztem egy képet róla. Háát...
Na jó, szóval elmondom a lényeget.
Nem kell csicsás menü, nem kell, hogy új legyen, nem kell, hogy GPS/HSDPA/UMTS/3G/előlapi kamera/optikai trackball/kapacitív érintőképernyő/stb legyen benne, nem beszélve az ilyen baromságokról, mint a szósöl netwörking, mert ezek pláne nem érdekelnek.Egy (pontosabban kettő) dolog érdekel:
A TELEFON és PIM funkciókat tudja, de azt akadásmentesen.
Meg igazából az lenne a jó, ha a billentyűzet is rendesen lenne, nem elforgatva, azzal is időt takarítanánk meg.Szóval jó nekem egy 3 éves modell is, csak tudjam használni.
(Ui: egyébként a jelenlegi készülékemet (Palm Treo 680) is csak azért kell lecserélni, mert meghalt benne a SIM kártya leolvasó modul, nem működik a felfelé gombja, valamint néha az SD kártya olvasásakor is problémák vannak. Viszont 3 éve vettem fél évesen, használtan, az akkor kb 1 éves modellt, és azóta használom megelégedéssel. Nem is cserélném le, csak kicsit eljárt felette az idő...
)
(Ui2: no winmo, pls) -
Galgogergo.
csendes tag
válasz
tariattila #12191 üzenetére
Op rendszer nem, ha nem lassú, és az alapokat jól, és pontosan tudja. (iPhoneom mondjuk volt 3 hétig (kölcsönben), de sokszor nekem lassúcskának tűnt a sok animáció miatt, főleg a Treo után) Nem tudom, az Android milyen lehet...
Árkategóriát meg első körben nem adnék meg, hadd jöjjenek az ajánlások, aztán majd ha valami annyira megtetszik, maximum gyűjtök rá még egy kicsinykét.
-
adp
őstag
válasz
tariattila #12188 üzenetére
én mindig kilövök mindent.. de nem értem mi a baj lehet inkáb nem is haszbálom többet. mert pl ha unatkozok bekapcsolok egy játékot megmondjuk zenét utána mindig kilövök mindent. de nyomtam egy rendszerváltást és most is csinálja a hülyeségeket, ez lehet szoftverhiba is?
-
MacCaine
őstag
válasz
tariattila #12177 üzenetére
Hátja, az a gép is szimpi.
És működik?
-
csimmasz
aktív tag
válasz
tariattila #12177 üzenetére
-
adp
őstag
válasz
tariattila #12119 üzenetére
Ja csak Hd még nem ovlta a kezembe így nemtom mennyre gyors rajta a 6.5 ös win az 528-as prociján
amúgy igen 1-1 be lenne
70körűl látok hd-ket mindenhol gari nélkül ez meg garis -
adp
őstag
válasz
tariattila #12111 üzenetére
2.3?
egyáltalán 2.2 van már a hazánkban?
-
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #12108 üzenetére
Kinek mi a jó
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Netfone
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest