- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Rav3n02
senior tag
válasz
Barthezz2 #35608 üzenetére
Szövegértelmezés 1-es, sorry
A Mini kijelzője kb ugyanaz mint az Y-é, elég soványka, illetve ugyanazt a processzort kapta mint a Huawei, de mégis érezhetően gördülékenyebb annál. Az Y-al szemben az egyetlen előnye - ami ugye elég szubjektív - az a kinézete, ugyanis szerintem sokkal szebb a másik három felsorolt telefonnál, viszont sebességben egyértelműen az Y a legjobb közülük.
-
Rav3n02
senior tag
válasz
Barthezz2 #35606 üzenetére
Szia!
Ha csak ezek közül választanál akkor Mini Y. A mix walkmannek nincs létjogosultsága, a Huawei pedig borzalmasan lassú. Az Y sem a sebesség bajnoka, de sokkal használhatóbb mint az X3, ráadásul a Huawei élőben nagyon játéktelefon benyomását kelti. Egyetlen pozitívuma a Samsunggal szemben a kijelzője,
R -
Rav3n02
senior tag
válasz
IkszIpszilon #35398 üzenetére
Én a Legend után biztos, hogy a Sensationt venném
-
Rav3n02
senior tag
válasz
szezso15 #35356 üzenetére
Szezso, neked most nem Defyd volt
Én ezek közül a Defy-t vagy Desire-t választanám, de a Desire akksija nem túl bika, főzött romok között, viszont van olyan amivel kicsit izmosabb üzemidő érhető el, egy CM rom felrakása pedig neked nem nagy tragédia
A Blade után pl Mini-t a kijelzőméret miatt nem ajánlanék, 3GS már elavult és alig lehet belenyúlni a szoftverbe...Omnia7-el nincs tapasztalatom, de nem vagyok WP fan
-
Rav3n02
senior tag
válasz
kariaji78 #34365 üzenetére
Szia!
Én szívesen javasolnék egy Defy+-t a strapabírósága miatt többek között. Nem a legerősebb hardver de az 1 Ghz-es Cortex proci elég sok mindenre megfelel
Nem a kamerázás bajnoka, de szép videókat készít...Sajnos ritka az olyan telefon ami valóban szép, nem elmosott és digitális fotókat lőjön, sőt a mostaniak közül talán nem is tudnék neked ilyet mondani.
Üdv,
R -
Rav3n02
senior tag
válasz
sebaska #34041 üzenetére
Szia!
Ha neked ennyire fontos a filmnézés, akkor én mindenképpen egy 4 inches panelt javasolnék, így az SE kiesett. Az ICS-t ugye megkapja a Black és a Nexus S is. A GPU tekintetében nem feltétlenül érezhető a különbség, ha nem játszol a telefonon. Nem csak képen, de szerintem élőben is szebb a Black IPS kijelzője, de nyilván mindenki kicsit máshogy érzékeli a színeket és a legszubjektívebb része a dolognak, hogy a Black mérföldekkel jobban néz ki mint a Nexus S, szerintem
A Blacknél mindenképpen szükséged lesz egy másik videolejátszóra, mert alapból elég sok formátumot nem ismer fel, de marketről 2 perc kb felrakni az újat
-
Rav3n02
senior tag
válasz
Zoleee89 #33885 üzenetére
Szia!
A Defy egy nagyon jó erős kis cucc és strapabíró, de sajnos gyártói részről szinte nulla support, főzött ROM-okban azonban nincs hiány.
A Live with Walkman egy nagyon jó kis kompakt és erős telefon, ha jól tudom ICS is érkezik rá, de a kijelző méretét szokni kell, bár ha X8-ad volt nem jelent majd problémát.
A Black filmnézés szempontjából érdekes lehet, az IPS kijelző ultrabrutál, de gyártói supportra szerintem megint nem lehet számítani, főzött ROM-okról nem sokat tudok, de LG-re mindig készülnek szép számmal.
Üdv,
R -
Rav3n02
senior tag
-
Rav3n02
senior tag
válasz
zsanett03 #33320 üzenetére
Ebben a kategóriában az Ace-t nem ajánlom mérföldekkel rosszabb a kijelzője mint a Ray-nek vagy a Defynek. Defy+ egy nagyon jó és megbízható készülék, nem utolsó sorban strapabíró. A Ray a három közül talán a legszebb, ez női szemszögből nem utolsó, a hardver is rendben van, viszont a 8MP-esek között talán a Ray készíti a legrosszabb képeket.
Én elfogultan a Defy+-ra hajlok, de a Ray is jó választás lehet. Xperia Mini pro szintén egy jó készülék, a qwery sem utolsó szempont, de ha valami nem tetszik annyira, azt hagyni kell elmenni
-
Rav3n02
senior tag
válasz
gezu1025 #33313 üzenetére
Szia!
Ezek közül én a Blade-t ajánlanám. Spica már elavult régen, Wildfire processzora szintén nem mai gyermek a felbontása pedig röhejes.
A Blade és Optimus One, kb egy szinten vannak, hardver tekintetben is de a Blade kijelzője keresztbe veri az LG-t
Ha esetleg gondolkodtál újabb telefonon akkor a fentiek tekintetében még ajánlanám használtan a Wildfire S-t ami már normális felbontással és nagyon jól optimalizált rendszerrel érkezett
flash- Neked szintén ugyanezt tudom ajánlani (ZTE Blade)
-
Rav3n02
senior tag
válasz
Szlopa #33309 üzenetére
Szia!
Használt telefon esetében elég sok mindenre oda kell figyelni!
- Bizonyos márkáknál megbizonyosodni róla, hogy nem valami clone/replika telefont veszel (pl Nokia, Iphone)
- Alaposan meg kell terhelni a szoftvert, főleg okostelefonoknál, sok program megnyitása, ahol lehet multitaskban váltogatás.
- Kamera fényképezés, elkészült kép elemzése (kamera modul sérülése, lencsekarcok)
- Külső, belső hangszórók tesztelése, ismerős felhívása hangminőség ellenőrzése.
- Érintőkijelzős telefonoknál ellenőrizni, hogy minden ponton azonos érzékel-e.stb..
Letiltásról: Amennyiben előfizetéssel vásárolt telefonokat a szolgáltató IMEI szám alapján le tudja tiltani, ha a számlákat nem fizeti be időben a szerződés tulajdonosa.
Minden egyéb (szolálgatónál vásárolt) telefon letiltható ha a tulajdonos szerződéssel rendelkezik a szolgáltatónál a megvásárolt telefonról és bejelenti a telefon ellopását.
Megnyugtatásul, több mint 100 telefonon vagyok túl, de még sosem sikerült belefutnom letiltásba szerencsére. Mindenképpen érdemes adás-vételi szerződést írni a telefon átvételekor. IMEI szám szerepeljen rajta.
R -
Rav3n02
senior tag
válasz
Raucher #33292 üzenetére
Szia!
Ebben ne gondolkodj szerintem, ha a keret megengedi erősebb vasat érdemes venni.
Bár tudom, hogy elcsépelt de annak aki pont azért vált telefont mert az előzőt elejtette én biztos, hogy Defy+t ajánlok. Erős hardver, strapabíró telefon, szép kijelző. Azóta vártam egy ilyen telefont, mikor anno amikor nem 25k-ba került egy Iphone 2G az enyémet elejtettem és szétment a kijelző, azóta mint a hímes tojásra kellett vigyázni a telefonjaimra. Mióta a Defy meg van ilyenekkel nem kell törődnöm. A HTC-k is jók pl a Sensation, de ha azt elejted vagy üdüléskor vízbe esik, nem kifejezetten leszel boldog
Ha érdekel Logoutomban találsz leírást a Defyről
-
Rav3n02
senior tag
válasz
Benhill #33116 üzenetére
Háát...A Black 4 hüvelykes kijelzővel szerelt, ami szerintem szebb mint a Defy+-é márcsak a Nova technológia miatt is. Fényképezés terén kb egy szinten vannak a Black talán mintha egy hangyányit szebb képeket készítene. 720p-s videók a gyári rendszerre akadnak Defy-n biztosan, de lehet Defy +-on is, állítólag egy is mókolás és a defyn sem akad. A Blacken nem tudom milyen alapból, de a két hardver közel azonos a Blackben egyel újabb szériájú proci van mint a Defy-ben de ugyanazon az órajelen
A Defy szinte biztos, hogy jobban bírja szuflával
Én azért megnyomkodnám mind a kettőt, mert már csak a méretek miatt sem mindegy melyiket választod
-
-
Rav3n02
senior tag
válasz
hippo0315 #33061 üzenetére
Háát nem egyszerű, el kell menni végignyomkodni az összeset
Nexus S - Gyakorlatilag ugyanaz mint az SGS, de erre 100% az ICS, hiszen ez hivatalos Google mobil
Motorola Defy+ - Motorola support idáig nem állt a helyzet magaslatán, de mivel a Google felvásárolta a gyártót még semmi sem elképzelhetetlen + strapabíró, de gyengébb hardver
Sony Ericsson Arc - Gyönyörű a kijelzője 4,2 hüvelyk
Xperia Play - a playstation vezérlőpanelt nem kell bemutatniZTE Blade után bármelyik hatalmas ugrás, de neked kell eldöntened mire használod leginkább a telefonokat
-
Rav3n02
senior tag
Jó megoldás lehet, csak sajnos úgy netezni nem igazán kényelmes, főleg a K850i gombjaival (ez persze szubjektív).
Én még valahogy kerítenék 5 ezeret és vennék egy használt Defy-t, vagy egy Wildfire S-t. Használtan ki lehet fogni ennyiért egy kis alkudozókészséggel és szerencsével. Bár lehet sokan megköveznének de én gondolkodás nélkül beruháznék 35k-s keretből egy HTC Legendre.
(Azt persze azért hozzátenném, hogy egyik sem olyan jó kamerában és 1-1,5 napos üzemidőről beszélünk. Szvsz 50 ezer forint alatt a mai napig nem lehet jobb fényképezős telefont találni mint a K850 vagy a Nokia N82
)
-
Rav3n02
senior tag
-
Rav3n02
senior tag
válasz
Pityke78 #33030 üzenetére
Szia!
Én biztosan az SGS2 és az Arc S közül választanék, az Arc talán egy hangyányival jobban bírja szuflával, viszont ott csak egy magos a processzor. Androidra is vannak ingyenes navigációs programok, de pl a google navigáció is tökéletes, csak hang nincs, minimális net kapcsolatot használ. Én ezt a navigációt szoktam pl használni.
Nokiák közül én legfeljebb egy N8-at választanék a legújabb szofttal, de inkább android.
-
Rav3n02
senior tag
válasz
z83gnj #32958 üzenetére
Szia!
A hardver kb ugyanaz, én a Desire S-t választanám, mert szerintem szebb (ez ugye elég szubjektív) és ott van a Sense, bár a Nexus S üzemidőben és kijelzőben szinte biztosan jobb a Desire-nél. Próbáld meg mindkettőt megnyomkodni, mert a méret sem mindegy...HTC 3,7inch kijelzős Nexus 4inch
-
Rav3n02
senior tag
válasz
Blackhole13 #32931 üzenetére
Mindig érdemes újat venni, másképpen egész életedben várhatnál a jobbra, mert fél évente jönnek ki a jobbnál jobb technológiával szerelt telefonok.
Ha meg van ár a keret az S2 egy nagyon jó kis cucc, de az üzemidő nem a legizmosabb. 3GS-el nem lehet összehasonlítani, teljesen más a rendszer, mások a lehetőségek..
-
Rav3n02
senior tag
válasz
redmist #32905 üzenetére
A magyar menüt leszámítva, szerintem semmi gond, maximum annyi, hogy az első Defy+ Sw-vel (hivatalos ROM) kicsit szaggat a telefon, de ezt könnyen orvosolni lehet. Pont ma született két logout írás, az egyik Defy [link] a másik pedig Galaxy W [link] témában.
Én teljesen nyugodt szívvel ajánlom a Defy-t
-
-
Rav3n02
senior tag
válasz
animatrix11 #32850 üzenetére
Az első mondatot nem igazán értem , most akkor 30 vagy 70k a rászánt keret?
Az SE telefonok általában egészen jól szoktak sikerülni és az árat általában a tudásuknak megfelelően szokták belőni. SE-k közül az alábbiakat nézném meg a helyedben:
Xperia Mini Pro
Xperia Neo
Xperia Rayde más gyártóknál is nézelődhetsz:
Galaxy S plus
Motorola DefyA telefon kezelhetőségét egyébként nagyban meghatározza, hogy milyen launchert használsz
-
Rav3n02
senior tag
válasz
animatrix11 #32847 üzenetére
Nokiából egyáltalán nincs android
Egy árkategóriát azért írhatnál, mert így elég széles a repertoár
-
Rav3n02
senior tag
-
Rav3n02
senior tag
válasz
FalconKnight #32672 üzenetére
Szia!
Ha már egy kicsit is jobban tetszik a Galaxy W akkor azt vedd meg szvsz
Van egy bizonyos kategória, ahol nem az számít, hogy 100 mhz-el erősebb vagy gyengébb a proci, vagy egy-két mb-val kisebb a tárhely. Ha közel azonos a hardver és a multimédia és árkategória, akkor érzésre kell dönteni szerintem
-
-
Rav3n02
senior tag
válasz
capulet75 #32536 üzenetére
Pont a Skate és Wildfire között választanék én is. A Wildfire S mellett szól a Sense és hogy szerintem sokkal szebb a Skate-nél
Viszont a Skate mellett szól a szebb kijelző és az erősebb processzor, plusz hirtelen nem tudom Wildfire S-ben milyen gpu van.
Viszont én még dobnék rá egy keveset és Defy+
-
Rav3n02
senior tag
válasz
megint én #32503 üzenetére
Szia!
Elvileg az alábbi három telefon az 50.000-es kategóriába beleesik T-mobile feltöltőkártya esetén, ha nem néztem el valamit.
HTC Wildfire S
ZTE Skate
Galaxy AceMindhárom készülék megfelel az elvárásaidnak. A HTC Wildfire mellett szól a Sense felület, a Skate mellett a rengeteg moddolási lehetőség és a szép kijelző, viszont a Galaxy Ace-nek van talán a legjobb kamerája, cserébe a kijelző felbontása nem az igazi
(Bár ez csak annak szembetűnő aki jobb kijelzővel szerelt telefonhoz szokott hozzá)
-
Rav3n02
senior tag
válasz
NikoXXX1991 #32371 üzenetére
Valamelyik nap pont ezen vacilált az egyik fórumtárs. Túl nagy különbség nincs köztük, talán csak a méretük, el kell menni meg kell nyomkodni amelyik megtetszik azt kell megvenni
Tudásban kb egy szinten vannak SE support talán kicsit erősebb
-
Rav3n02
senior tag
-
-
Rav3n02
senior tag
válasz
KopaszJack #32147 üzenetére
Én biztosan megvárnám amíg bejelentik a RAZR-t
-
Rav3n02
senior tag
válasz
husziahazban #32141 üzenetére
Nem olyan idegesítő az a kijelző méret amiatt ne aggódj
Nekem LG legutoljára a GT540 volt de ahogy figyelem azóta sem lett sokkal jobb a support. SE ebben mérföldekkel jobb
(Más kérdés, hogy Custom ROM van annyi h dunát lehet vele rekeszteni)
-
Rav3n02
senior tag
válasz
husziahazban #32139 üzenetére
Szerintem menj be egy üzletbe és alaposan nyomkodd meg mindkettőt, tesztekből, leírásokból nem fog átjönni a különbség
-
Rav3n02
senior tag
válasz
shigg89 #32126 üzenetére
Körülbelül egy szinten vannak, túl lényeges különbség nincs közöttük úgy tudom
tjokai: a felsoroltak közül én az ARC és az Optimus között választanék. Lényeges különbség a hardverek és üzemidő szempontjából nincs, a multimédiás képességek is közel megegyeznek. Kérdés melyik tetszik jobban
-
Rav3n02
senior tag
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest