- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Semmiképp nem akarok flamelni, köszi a linket, és továbbra is áll a kérdésem, de már néztem ezt a (video)tesztet régebben.
Összefoglalnám:
"blah blah blah... slower than Galaxy S... blah blah blah blah... hummingbird chipset... blah blah... slower than Galaxy S... capacitive... blah blah... hummingbird chipset... blah blah... slower than Galaxy S... blah blah... slower than Galaxy S... blah blah... slower than Galaxy S... blah blah blah blah... hummingbird chipset... capacitive..."
Az írásos anyagból meg sokkal több nem derült ki, mint a mobilarena-s tesztből. Pont azokra a részletekre, fontos dolgokra nem tér ki, amik miatt itt nem ajánlják sokan. (Így sejtem, mert ugye nem tudom, mire kellene kitérnie)
-
SteeWe
aktív tag
Legend és a Desire között kb 10.000 HUF a különbség. Fejlettebb hw és ezért időtállóbb is. De ekkor már 100k felett jár az ár.
Nagyon úgy tűnik, hogy vagy most veszek valamit amire várhatóan Andorid 3.0 már nem lesz, vagy kiadok 100k-t.Most őszre várható valami kellemes mobil, amit érdemes lenne megvárni?
Karma, picur220 #13997-ra mit javasoltok? Ha "időtállóbb" ketyerét akarok akkor feletsem el az 50.000 HUF-os keretet?
-
Biqci
aktív tag
-
satomee
senior tag
Hát tulajdonképp konkrét negatívumot csak a szöveg gépelés közben fellépő lassulást,a gyenge aksit (bár ennek hallotttam az ellenkezőjét is),és az iGo betegségeit hozták fel. Egyébként az Android miatt szimpatikus.
Viszont mégis úgy alakult hogy Wave lesz a dologból. Kb 8 éve vodás vagyok, és most sem szándékozom váltani, hát aláírok még 2 évet. Így 57k-ért meg tudom venni egy számomra éppen megfelelő tarifacsomaggal...
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- ASUS 18W USB ADAPTER
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest