-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dogengar #10229 üzenetére
BSN-en linkelte az egyik fejlesztő a képet.
Egy karakter lesz benne a Reckoning-ból.Ahhoz képest, hogy a játékosok egy része mennyire nem akartak protean/collector karaktert mert "nem illene bele a történetbe" egész jól megoldották:
Awakened Collector háttértörténet:
When the Reaper-killer known as Leviathan fought the Collectors, it severed their connection to Harbinger with a thrall device. Most Collector forces died as a result, but a few survived. Now, these rare individuals fight for the memory of their people, a proud race broken by the Reapers.
Protheans appointed avatars to embody and model a single virtue in their society. The Awakened Collectors' virtue is vengeance.
-
tiv83us
veterán
válasz
Dogengar #9661 üzenetére
2 alkalom utan? Az elso meccsen 5 perc utan kileptem. Nem fogok en ott kuksolni 30-40 percet 3 masikkal egy klozetban, mikor ha akarom, Glacieren megcsinalom 18 perc alatt a Platinumot "rendesen".
Altalaban Unknown/Unknown/Gold v. Platinumra allitom, de ha berak egy lobbiba, ahol mar Rio van beallitva elore, mar tudom mire megy ki a jatek, mar leptem is.
Tegnap a Reactoron futottam bele egy missilie glitcher-be, jott a Pizza delivery objective, felkaptam a pizzat, majd kileptem a francba a pizzaval egyutt. Gondolom nem volt happy -
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
Dogengar #8240 üzenetére
Igaz, hogy csak silveren nyomom, de az a vorcha sentinel nagyon állat és az nem alap kari. Főleg reaper ellen állati jó vele nyomni. Csak azt kell megszokni, hogy folyamatosan piros a képernyő, meg azt hogy nem szabad sokáig kill nélkül maradni. Az alap emeber engineer viszont nagyon furcsa lett mióta utoljára játszottam. Az incinerate szerintem erősebb, de az overload sokkal gyengébb, mint volt. Életerőt már nem vesz le szinte semmit és még mindig össze-vissza bénít vagy nem.
-
leviske
veterán
válasz
Dogengar #7602 üzenetére
És ha már pózerkedés.
(#7603) KubanitoS: Jajj már, csak hülyülünk.
-
leviske
veterán
válasz
Dogengar #7470 üzenetére
Itt lehet követni a multis változásokat. Most ahogy nézem, durván egy hónapja nyúltak hozzá számottevő mértékben az ellenfelekhez, szóval nem tudom, hogy most akkor ez miért van. Bár mondjuk az előző DLC esetében is megfigyelhető volt, hogy a két új pályán keményebbek lettek az alaphoz viszonyítva.
(#7468) baluka26: A 1,5 millió banshee nem jött össze, pedig a victory pack-hoz, vagy a commendation packhoz eleve kellett egy sikeres gold meccs reaper ellen, goldon meg ugye nem 1-2 banshee tűnik fel. Az azt követő challange-ekkel pedig nagyon leadták a mércét (előző ugye megint szimpla promote-olás volt, és abból kellett összesen 50000, a mostanihoz meg elég volt silveren egy sikeres meccs egy új karival a csapatban).
Emellett pedig az is tény, hogy jóval nehezebben találni lobby-t mint régen, jóval lassabban érkeznek emberek, ha Te hostolsz és jelentősen gyakoribb lett, hogy a játék kénytelen már futó meccs közepébe dobni.
(#7469) pohár: Igazából mondjuk egy fizetős multiDLC esetében se dőlnék a kardomba, de szerintem nem volnék az egyedüli, aki masszívan ignorálná.
(#7471) v_tomy: Ezekbe én is belefutottam, bár nagyjával az új patch óta nem találkoztam.
-
vitaro
senior tag
válasz
Dogengar #7470 üzenetére
Meg bugosabb is lett. Ma pl. elfogyott a lőszerem, de nem tudtam újabb adagot felvenni, thermal clip packot sem tudtam használni, a képességeim átmentek az ellenfeleken, a társakat nem tudtam feléleszteni. Gyakori az is, hogy újratöltéskor csak egy "töltény" kerül a tárba, meg az, hogy CD után egy pár másodpercig még nem tudok képességet használni, ez utóbbi elég halálos tud lenni.
-
G4ga
őstag
válasz
Dogengar #7048 üzenetére
szia.
felveszlek majd es jatszhatunk. Alt tobben jatszunk igy konnyebb mint random arcokkal
egy mikit, valami komunikacios programot nem art majd beszerezned... ha ezek vannak akkor hibatlan.Mindenkinek:
igazabol rajottem nekem mi a problemam.
most is szinte az osszes hsz arrol szolt mennyire rossz a jatek, mennyire soha tobbet nem fog vele jatszani.
Ugy gondolon egy egy multis hszekbe meg mindig tobb erdembeli tartalom van, tobb koze van a jatekhoz es a topik igazi funkciojahoz mint azt olvasgatni kinek nincs mar kedve, hangulata ujra jatszani a jatekot. ( meg akkor is ha igazatok van, amit elismerek.) attol hogy naponta leirjuk a problemakat max elkopik a billenytuzetunk, kihullik a hajunk hogy meg mindig senmi se stimmel a vegevel kapcsolatban.
Ezzel hogy oldalankent azt lehet olvasni h f*s a jatek szvsz csak eliesztjuk azokat akij esetleg kerdeznenek... Lehet egyedul gondolom ezt... Ebben az esetben befogom a szam es lapitok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged