- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secundus
tag
válasz
GypsFulvus2 #12941 üzenetére
Sajnos kell hozzá.
Én is megvettem a Steam-en, mert nagyon le volt árazva a Legendary Edition, de azóta folyamatosan szívok vele az EA App miatt.
-
válasz
GypsFulvus2 #12891 üzenetére
Na igen, az sokszor nem könnyű
1-2. részben még csak-csak, de a 3. részben nagyon nehéz a következetes Renegade vonal.
-
válasz
GypsFulvus2 #12887 üzenetére
Aha, köszi szépen az infókat! Tali sajnos meghalt a 2. részben (meg Jack is). :-( Hereticset hekkeltem Akkor ez lehet az alapvető különbség a korábbi végigjátszásokhoz képest Ez az első végigjátszásom női karakterrel (meg PS-en, de az másodlagos). Korábban férfi karakterrel toltam végig többször, ott általában Tali (vagy Jack) volt a románc, és akkor azért nem rémlett ez a geth vs kvarián döntési helyzet, mert eddig el tudtam simítani.
Egyébként fullos Renegade-ra szoktam gyúrni. -
tiv83us
veterán
válasz
GypsFulvus2 #12661 üzenetére
Spectre-kent azt csinalhatott volna amit akar, nem kellett volna atkuzdenie magat senkin.
Ezt magyarazzak fel oraig a prologue-ban, amig a Normandy fedelzeten vagy Nihlus-szal Eden Prime fele.
Hogy mindenki mennyire tart a Spectre-ektol, mert erinthetetlenek, azt csinalnak amit akarnak, oda mennek ahova akarnak, tulajdonkeppen siman besetalhatott volna a vezerlo kozpontba, hogy "Spectre business" azt' kuss.
Na mindegy, verzik ez mindenhonnan ME1 kezdetetol a ME3 vegeig, en elveztem ennek ellenere a trilogiat es beleszartam az ilyen aprosagokba, elveztem a csapattarsak tarsasagat, a baratsagokat, a missziokat, a party-kat, a sztorit, az akciot es persze alig varom az Andromedat is.Nem ismerem a konyveket, majd utana nezek, sajnos uszok a meloban.
-
tiv83us
veterán
válasz
GypsFulvus2 #12659 üzenetére
Oke, akkor kezdesnek:
Amig Saren Spectre volt es mindenhez volt hozzaferese, miert nem vette at egyszeruen az iranyitast, minek kellett ahhoz megtalalni a Mu Relay-t? Sovereign egyszeruen beugrik a Citadelbe total meglepetes-szeruen egy sereg Geth-tel, Saren bezarja a Citadelt, Sovereign kinyitja a kaput a Dark Space-be, Harbiek megjelennek, critical mission failure.A Reapereket kapasbol olyan OP-re csinaltak, hogy Deus Ex Machina nelkul a vilag legjobb Sci-Fi iroja sem irta volna ki ezt a helyzetet a szarbol.
-
janos666
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #11615 üzenetére
Nekem az vált be, hogy míg közel ér a lézer, addig mereven állsz és nyomod a [tűz] gombot, mert ilyenkor álló célpontként kezel a Reaper (horizontálisan nem, vagy kevésbé fog mozogni a lézernyalábja, mint ha mozgó célpont lennél) és a te célpont bemérésed is gyorsabban halad, mint ha mozognál célzás közben. Persze még időben el kell állni az útjából és lehetőség szerint közben is célozni.
Az utolsó körnél pedig azt hiszem már nyugodtan lehet mozogni is, mert nem lassul már tőle a célbemérés, és nem lesz már ideje üldözni a nyalábnak, mert addigra jön a cutscene (de ez már ködösen él bennem). -
Ryder62
őstag
válasz
GypsFulvus2 #11432 üzenetére
XP SP3 van beállítva kompatibilitásnak az exe-re. De nem én tettem meg.
A launcher vagy mi nekem is összeomlik. De masseffect.exe -> parancsikon asztalra és minden fut lazán.
-
Ryder62
őstag
válasz
GypsFulvus2 #11416 üzenetére
1.0-ás ME1 60 fps-el megy röhögve a gépemen. Ne vicceskedjünk már!
Egyszer crashelt 3 végigjátszás alatt.
-
Ryder62
őstag
válasz
GypsFulvus2 #11410 üzenetére
A ME1 vígan fut akár 4 magos gépen is patch nélkül.
-
válasz
Nem pecseltem, de tavaly májusban sem pecseltem, és akkor ment rendesen, aztán azóta annyit változott a gépem, hogy kapott SSD-t.
-
-KP-
addikt
válasz
hát majd nemsoká akkor majd jól jönnek a gépek, és kiírtanak minket, hogy ne írtsanak ki minket a gépek
-
genndy
addikt
válasz
GypsFulvus2 #11203 üzenetére
És azt még Steamre is képesek voltak fölpakolni. Meg is vettem a legutóbbi akcióban, hiába volt meg már dobozosan az alapjáték+kieg.
Én azért még reménykedek egy fullos kiadásban (végülis nem mondták hogy nem lesz...), hátha meglepnek vele, mint legutóbb a Bethesda a TES Anthologyval. -
nanorambo
őstag
válasz
GypsFulvus2 #10807 üzenetére
Igaz, a spoilert elfelejtettem.
Amúgy kösz
és neked is VoidXs -
leviske
veterán
válasz
GypsFulvus2 #9112 üzenetére
Tavaly maga Muzyka nyilatkozta, hogy senki ne lepődjön meg, ha a cím megint előkerül a stúdió kínálatában és gondolom nem csak kis vacak mobilos kiadást terveznek abból kifolyólag, hogy meglehetősen nagy rajongótábort hagytak magára.
Szvsz kitűnő váltótárs tudna lenni mind a Mass Effect-nek, mind a Dragon Age-nek és akkor máris tudnának vissza váltani 3 éves fejlesztési cuklusra úgy, hogy évente így is kidobnak valamit.
-
Malachi
veterán
válasz
GypsFulvus2 #7930 üzenetére
én egyedül ezzel nem vagyok kibékülve, a többibe már nem kötnék bele. viszont ha így futunk neki az első befejezésnek is, akkor szerintem nem a destroy endinget választom, hanem a controllt.
Shep feláldozza magát, de halhatatlanként él tovább és mindenki más túléli, fejlődhet tovább a maga módján, természetesen. ez így teljesen jó. de akkor az Illusive Man végül is egy meg nem értett zseni és végig az ő útja volt helyes? hm, hm.
a szintézis természetellenes, bár bizonyos szempontból jó, olyan igazi "new age", hehe.
a destroy-jal Shep nem hazudtolta meg önmagát, az eredeti célját elérte, hiszen ezért küzdött végig - de ha a gethek és EDI is tényleg megszűnnek létezni, akkor egyáltalán nem jó az egész.
menjenek a francba, lehet kell majd egy új mentést csinálnom.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
GypsFulvus2 #7821 üzenetére
Igen.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
GypsFulvus2 #5482 üzenetére
Shiala pl. a kettőben benne van, ha nem ölted meg és segíthetsz neki, hogy ne kísérletezgessenek rajta. Toombs is benne van igaz csak annyira, hogy küld egy levelet nekünk, hogy mekkora képmutatók vagyunk, hogy őt lebeszéltük arról, hogy megöljön egy Cerberus kutatót mi meg most a Cerberusnak dolgozunk és mivel most saját bűnbandát futtat és kinyír minden Cerberusot minket is ki fog, ha az útjába kerülünk. A Consort is küld nekünk mailt. Még Bathia is küld mailt. De pl Parasini-t nem ölted meg mert olyan opció nem volt
még sincs benne. Viszont Conrad Vernert hozták végig pedig a kettőben meghalhat, ha nem segítesz neki és persze a pultos csajt is aki meghalhatott volna, ha nem beszélsz vele az 1-ben még is bele tették. Nem hiszem, hogy azért maradtak ki, mert meg is halhattak, főleg, ha a kettőbe viszont bele rakták őket. Vagy pl Emily Wong ő is ír neked a 2-ben én őt fejlesztettem volna tovább ehelyett az Allers helyett.
Szóval nekem hiányoznak a régi arcok szívesen viszontláttam volna őket megint mellékküldetésként, de azért ez is bizonyítja, hogy elkapkodták az egész játékot nem csak a végét. Biztos, hogy megértették volna a rajongók, ha elhalasztják a megjelenést, főleg a Microsoftos és a forgatókönyv kiszivárgás után. Most meg próbálják maguknak is bizonygatni, hogy meglepődtünk, hogy ennyire nem tetszett a rajongóknak miközben biztos, hogy tudták, hogy ez lesz belőle. -
Iron Funeral
őstag
válasz
GypsFulvus2 #5482 üzenetére
Mondani kell neki, hogy változtassa meg a személyiségét, és akkor megússza
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
GypsFulvus2 #5469 üzenetére
Nem lehet felhúzni. Két lehetőséged van elérni ekkora EMS-t multi nélkül:
1. Gibbed Mass Effect 3 Save editor ebben, ha megnyitod a mentésedet akkor keress egy olyat, hogy Player->GAW Assetst ezen belül ott vannak az War Asset-ek valamelyiknek az értékét növeld meg, hogy elérd az kívánt pontot.
2. keress a weben egy ME3 coalesced.bin editort a mass effect wikia ME3 tweeks oldalán a lap alján ott a linkje és szintén ezen az oldalon ott a leírás, hogyan emelheted az Asset-ek értékét így a következő végigjátszásoknál már automatikusan magasabb értékeket fog adni. -
tiv83us
veterán
válasz
GypsFulvus2 #5469 üzenetére
Szerintem adj neki egy eselyt, total mas mint a CoD es nem FPS
-
pohár
félisten
válasz
GypsFulvus2 #5460 üzenetére
nem kényszerítenek semmire, nem kötelező multizni
amúgy meg hogy lehet utálni a multit, míg ki se próbáltad????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy ruhás topik
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest