- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
Wolverine #3749 üzenetére
Ha nem az lett volna a vége, ami (nem akarok spoiler-ezni) akkor simán mennék tovább a mellékszálakra és semmi bajom nem lenne, de ilyen végjátékkal csak agymosás után tudnék jó szájízzel tovább játszani. Újra kezdeni az egészet meg egyrész unalmas lenne, másrészt meg tudva a végét értelmetlen is. Asszem uninstall, és Skyrim-ezek tovább.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
Wolverine #3746 üzenetére
Óvatlanul...
Szerintem meg inkább jó nagy barom volt, aki ezt a küldetés rendszert kitalálta. Ilyen óvatlan hülyék is vannak mint például én, akik potosan annyiért vesszük meg a szoftvert, mint az óvatosak. Miért aktív egyáltalán a végső küldetés lehetősége, mikor 100 másikat még meg sem csináltam, vagy miért nem figyelmezet kicsit határozottabban, hogy ha ezt elkezdem, akkor utána jöhet az uninstall.Szerintem ez akkor is szar így. A Skyrim-be több mint 100 óra játékidőt tettem bele és pont ennyibe került. Az érte az árát.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
Wolverine #3743 üzenetére
...de miért lehet vége úgy, hogy össz. 5 óra tiszta játékidőm van. Hogy az anyjába léphetek bele a végső csatás küldetésbe, mikor még egy rakat helyre be sem néztem? Ha nem az lenne a vége, ami, akkor érteném, mert sok játékban van főszál, meg mellékszálak és egyik nem feltétele a másiknak. De ebben ha végigviszem a főszálat azzal, hogy a végső csatát megcsinálom, akkor onnantól semmi értelme visszatérni a mellék küldetésekhez. Szó szerint semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest