- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
válasz
CPT.Pirk #12591 üzenetére
Azt nem láttam azt hiszem.
A zöldet, a választható opciók közül ez volt a legoptimálisabb hosszú távon az univerzumra nézve.
Mondjuk a kék mellett szól hogy Shepard tudata fönt marad. Piros-on nem is gondolkoztam a Ghet-ek miatt.(#12592) KubanitoS : Nekem se esett jól, úgy éreztem magamat mint az első foghúzásom után. És eléggé szomorú voltam attól hogy bármit választok 3+1 Shepard-öt mindenféleképpen elveszítem.
2-3 napba telt hogy megemésszem hogy ezt most tényleg befejezték. Szerintem éppen ezért jó ez a befejezés, mert meglepő. (enyhén szólva)
Eddig nekem kettő játék okozott olyat, hogy néztem kifele a fejemből és azon gondolkoztam hogy mi a f@*zt is láttam az elmúlt néhány percben. Ez az egyik.
Könyvet tudnék belőle írni hogy szerintem miért jó befejezés. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #10556 üzenetére
Megtaláltam, valaki ki is exportálta a játékból. http://www.youtube.com/watch?v=-cMJ2zLL_14
-
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #9197 üzenetére
"kicsit olyan, mint a dark energy téma, ami kimaradt az endingből"
Itt nem igazán értem, mire gondolsz. Kifejtenéd?
EDI: Nocsak, nem tán te is belezúgtál?
Amúgy őt már szerintem korábban átbeszéltük. Én továbbra is tartom, hogy ezek a hajók nem függtek 100%-osan a rajtuk működő VI/MI-tól. Biztosan volt bennük valami biztonsági protokoll arra az esetre, ha ezek kipurcannának. Így az alapvető funkciók megmaradhattak, és túl tudták élni a dolgokat a legénység tagjai. (Ezek meg nem mentek tropára az "energiától", mert a Gyerek mondja, hogy elsősorban a fejlett szintetikus formákra hat. Hát, néhány alapvető program, meg áramkör, amivel irányítani lehet egy konzolról a hajtóműveket, létfenntartó rendszereket szerintem messze nem sorolható a "fejlett" kategóriába)Amúgy asszem pont te vetetted fel, hogy mi van ha EDI-nek csak a fizikai valója pusztult el, de saját maga nem?
A morális szempont persze jogos.A fel nem robbanó hajtóművek meg egyértelműen a logikai hiba miatt kerültek ki szerintem. Mert tropára menő hajtóművekkel aligha navigáltak volna el bármelyik bolygóig épségben, akár van a fentebb vázolt "biztonsági protokoll" akár nincs. Szerintem nem véletlen, hogy egyedül akkor megy tropára a hajó, és egyedül akkor döglik meg mindenki, ha felrobbannak a hajtóművek. Asszem az EC óta így van. (bár megjegyzem, ebben a low EMS végződésben még így is elég béna a dolog, mert a relé mellett közvetlen általában nincs bolygó, szóval a felrobbant hajtóművű hajónak sodródnia kellett volna az űrben, nem lepottyanni egy bolygó felszínére...)
(Ezzel szemben Lucas bácsi olyan dolgokat is kicserél, aminek rohadtul semmi értelme és funkciója, sőt, max még rosszabb lesz tőle a filmje) -
Lui04
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #9197 üzenetére
Nem hiszem, hogy jön új ending, ráadásul nem egy fizetős DLC-ben. Mert gondolom az omega nem lesz ingyen. Én inkább arra tudok gondolni, hogy az utolsó DLC egy amolyan arrival szerű cucc lesz, ami majd a 4-et készíti elő. De, hogy ezt milyen formában fogja megtenni, azt nemhogy én, de még szerintem a készítők se tudják.
Hogy mit várok az omegától? Nyilván jó lenne, ha hub worldként visszatérne, de szerintem kb. egy lair of the shadow broker szintű dlc lesz, ahol üldözhetjük majd a cerberust (meg a begyűjtőket?) árkon bokron, azt annyi.
Max annyival fogják megfejelni, hogy beteszik azokat a multis pályákat is majd valamilyen kis kiküldetésre, amik eddig nem voltak részei a single-nek.
-
tiv83us
veterán
válasz
CPT.Pirk #9197 üzenetére
Mar nem emlekszem melyik emliti, a gyerek, vagy a Leviathan, de volt mar a multban is pelda bekere organikus es szintetikus kozott, de hosszu tavon sosem mukodott a dolog. Es most sincs ra garancia, hogy fog. Kb egy hetes "baratsagrol" beszelunk a Geth es Quarianok kozt, mikor a gyerekkel talalkozunk. Szerintem az, hogy kibekitettuk oket nem feltetlen eleg utos pelda arra, hogy a jovoben nem fognak egymasnak esni ujra.
ps: Latom leirtak elottem.
-
zolee0307
őstag
válasz
CPT.Pirk #9194 üzenetére
Ki tudja még mit találnak ki, ahogy olvastam a híreket még egy pár dlc-t akarnak csinálni. Lehet, hogy lesz még új vég, csak nehogy rosszabb legyen, mint a mostaniak. Bár nemhiszem, hiszen csak ki adtak egy EC dlc-t, szóval szerintem ez a végleges, max több infót tudunk meg, hogy a többi választást is megmagyarázzák, elfogathatóbbá tegyék.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #9194 üzenetére
És akkor a Kaszások a naplemente fényében, lágy zene mellett elandalognának a bolygókról?
Nem vágom, ez miért lenne jobb érdemben, mint a Destroy ending. Így is sokan azt mondják, számukra csak az az elfogadható, mert végig azért harcoltunk, hogy kinyírjuk a Kaszásokat. Max. annyiban lehetne jobb vég, mint a Destroy, hogy nem halna meg Shep, és a geth...cserébe túlélnének a Kaszások, és ki tudja, mikor jönnének vissza. Hát, én ilyet inkább nem látnék szívesen.Amúgyis az a baj ezzel, hogy nincs mivel meggyőzni a gyereket. Az ő céljai, a galaxis problémája szempontjából irreleváns, hogy Shepard mekkora tökös gyerek, hogy kicsinálta Sovit, hogy kicsinálta a Begyűjtőket, hogy felrobbantotta az Alfa relét, hogy megfektette a fél galaxist, hogy egyesítette a flottákat...Ezzel még nem bizonyítanád, hogy akkor ezen túl nem lesz organikus vs szintetikus háború. Ezzel csak azt bizonyítanád be, hogy az organikusok fejlettebbek, mint valaha, és előbb utóbb le fogják győzni a Kaszásokat valamelyik ciklusban (ahogy ez meg is történt, ha a visszautasítós befejezést választjuk. Bár azt nem tudjuk, mennyi ciklussal később beszél a végén a nagypapa imitátor asari szerű lény a gyerekének).
De ezt tudta magától is a gyerek, el is mondja, hogy a "megoldása" már nem működik, és ezért akar feltétlen rávenni minket arra, hogy Kontrolláljunk, vagy Szintetizáljunk.Egyedül egy dolgot tudnál felhozni a tetteid közül, ha elég jól játszol, hogy képes voltál kibékíteni a Quarian - Geth ellentétet. (Mondjuk az kár, hogy ezt nem dörgöli a Gyerek orra alá Shep. Így csak azon akad ki, hogy háborút gyógyít háborúval)
Ez viszont megint olyan, hogy nem garancia semmire. nincs meg írva a Nagy Könyvbe, hogy ez az ellentét nem fog kiújulni a jövőben soha. A gyerek soha nem is mondta, hogy időszakos békék nem voltak, amíg más megoldásokkal próbálkozott. Azt mondta, hogy előbb, vagy utóbb, de mindig beütött a krach. Szóval ennek a lehetősége ugyanúgy fent áll még egy ilyen béke után is. -
zolee0307
őstag
válasz
CPT.Pirk #9122 üzenetére
Ebben lehet vmi. Mondjuk van még az ME-ben bőven lehetőség, tehát sok mindent meg lehetne csinálni.
Zoli133: Ahogy írod lehet a controlnál is organikus-szintetikus ellentét, bár nem hiszem, hogy Shep (paragon) szervesek ellen fordulna. Mert ezzel a contorl döntéssel is a szerveseket védte.
Lázadás, ott az evolúció, szétválhat megint az organikus-szintetikus. Mondjuk ott azt nem értettem, hogy csak a fejlett, learatásra szánt fajok szintetizáltak, vagy minden szerves élet fejlettségtől függően. De mi van azokkal a részekkel a galaxisnak, ahol nincs relé, ott nem történt szintézis, tehát vannak csak szervesek is ezután.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #9094 üzenetére
Látom te is paragon vonalon mozogsz.
Ha a Ruthless elősztorit választod, akkor ezt a cseppet sem megtisztelő titulust aggatják rád, hogy "Torfan mészárosa"...mivel leszartad, hogy a csapatodból senki nem éli túl, a lényeg csak az volt, hogy teljesítve legyen a küldetés.
Részletesebben:
Throughout your military career, you have held fast to one basic rule: get the job done. You've been called cold, calculating, and brutal. Your reputation for ruthless efficiency makes your fellow soldiers wary of you. But when failure is not an option, the military always goes to you first. The Ruthless character sent 3/4ths of his/her unit to its death and murdered surrendering batarians on Torfan. -
zolee0307
őstag
válasz
CPT.Pirk #9090 üzenetére
Tényleg van jó pár köztes történet, ugye a csapattagok története az 1 és a 2 rész között, Anderson története, mondjuk engem Tali 1. rész előtti története is érdekelne, ezekből lehetne jó kis részeket csinálni, de nem tudom, hogy ezeket egy külön játékban csinálnák meg, ha egyáltalán akarják.
Azt, hogy hogyan akarják folytatni érdekes történetírói szempontból, de szerintem össze lehetne hozni a szálakat, de a szintézis és a 4. vég (amikor folytatódik a ciklus) akkor is kilóg a sorból. Szerintem a folytatás vagy abban az időben játszódik majd, mikor küzdünk Sheppel, vagy utánna jó pár évvel, de nem hinném, hogy több száz évet ugranánk előre.
Az előzményes részek esetén nem hinném, hogy gondot okozna, hogy a döntéseknek nincs óriása hatása, súlya, mert a 3. résznél is nyomatták, hogy mekkora hatása lesz a korábbi döntéseknek, mégse volt olyan nagy durranás.
Mondjuk még azt nem értem minek kellenek a mentések, mert, ha folytatják és a négy fajta verziót felhasználják a folytatásban, az lényegében négy teljesen új játék lenne.
-
Ryder62
őstag
válasz
CPT.Pirk #8826 üzenetére
Nekem mind két játékra "több mintavételezéses AA" van beállítva 8X-an.
A 2. rész meg alapból droppolt is, random zuhant az fps 40-re, holott nem csináltam semmit. Bámulom a falat és lezuhan 40 fpsre. Marha jó. Ráhúztam élsimítást és két legyet egy csapásra alapon megszűnt a random fps drop és tűélesek lettek az élek. És mindkét rész 60 fps-el száguld.
Mondjuk néha a 2. rész elfelejti hogy mi van neki beállítva és azt veszem észre egy idő után hogy kicsit recésebb mint kéne. Játék újraindítása megoldja a dolgot és csak néha jön elő.
Textúra felbontást szívesen emelgetném a 3. részben. Vajon lehet?
tiv83us: Sztem ezek csak kifogások, hogy nem bírja el a játék motorja. Állítólag azért van annyi NPC a Citadelen mint amennyi mert nem bírja el a játék motorja. Elég sokszor hallottam már ezt
Leviathanban meg nem volt új ellenfél szóval esélyes hogy Omegában lesz. Legalább Cerberus fronton betehetnének egy-két új fajta katonát. Talán azt elbírja a játék motorja
-
Ryder62
őstag
válasz
CPT.Pirk #8823 üzenetére
Az első rész volt tiszta rece, a második csak picit, de mindkettőre rádobtam driverből max AA-t, így most mindkettő tű éles.
Az élsimítás megoldása után igazából nekem tökéletes az első két rész látványilag.
A harmadik részre egy kis csillogást kéne dobni ha lehetne, hogy ne legyenek a felületek annyira mattak.
Meg lehetne itt ott tuningolni rajta egy kicsit. -
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #8412 üzenetére
A huskokat gyakorlatilag halottakból gyártják a Kaszások. Vagyis miután a test eredeti tulajdonosának idegrendszere felmondja a szolgálatot, kvázi meghal, a Kaszás technológiával telezsúfolt testet a Kaszások még tudják mozgatni, irányítani.
Szóval a huskok példájából kiindulva, így magyarázható, hogy Saren maradványai, amik jól láthatóan Kaszás technológiát képviseltek, még képesek voltak szembefordulni velünk.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
CPT.Pirk #8384 üzenetére
Wait, What ? Ezt hol lehet olvasni ?
(#8383) Wizard of Oz: A Mass effect, ha jól tudom, tömegvonzást jelent, ami nem értem, hogy illeszkedik a sötét energia képébe. Szerintem, ha a sötét energiás sztorinál maradnak, max a folyamatosan nyitogatott féreglyukaknak lehetne valamilyen kihatása a sötét energiára, de így közvetlen módon nem hiszem.
-
icon
senior tag
válasz
CPT.Pirk #8345 üzenetére
Vannak hatalmak, melyek minden általunk felett rendelkeznek a tudtunk nélkül, ennek a jelképe a csillaggyerek...
De én nem a nagypapi-t tartom végkifejletnek, hanem Shep döntési szituációját, pontosabban, ahogy belekerül. Kiragadva a környezetből, ahol megtett mindent, hogy a galaxis népeit szövetségbe vezesse...
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #8282 üzenetére
Elég rákeresni: [link]
Nekem mondjuk tetszett. Főleg ha azt vesszük, hogy a negyedik évad szerintem elég későn próbált meg magyarázatot adni a kérdésekre és bőven nem felelt mindenre.
Azt sajnálom még, hogy az SGU-t elkaszálták valszeg azért, mert a régi rajongóknak nem tetszett, hogy nem botlanak bele minden második bolygón egy középkori faluba vagy hogy nem értik mit mondanak az idegenek. Sci-fi sorozat hiányom van. -
Ryder62
őstag
válasz
CPT.Pirk #8269 üzenetére
Controlnál nem lesz semmi baja a Citadel-nek, úgyhogy lazán túlélhette. A többi befejezésben úgy tudom kicsit sérül, úgyhogy ott már kérdéses.
Mondjuk hogy miként vitték oda a reaperek a citadelt az jó kérdés még. Átvitték a relén?
Most így másodjára végigjátszva már tetszett London. Hatalmas káosz, romok mindenhol, lövések, robbanások. Szóval atmoszféra okés. És sokkal jobb lett mint a Suicide Mission hisz az rövid és viszonylag kevés ellenfél van. Itt meg már csak úgy özönlenek az ellenfelek. Néha normálon is megizzasztva. Pl a rakétás résznél kb 10 másodpercenként nyomogattam a medigelt mert vagy az én életerőm csökkent drasztikusan vagy a csapattársak hullottak.
És azért elég hosszú a Londoni rész. Meg itt már van egy fajta búcsúzkodás, hisz azért csak a végső rohamra megyünk.Ami viszont kicsit legbelül hiányzik még az egy full happy ending. Az EC-vel már okés, meg van abszolút rossz vég is. A Control tekinthető happy endnek hisz ott csak Shep hal meg senki más. És a galaxisban sem történnek gyökeres változások.
Viszont azért egy trilógia végére csak illett volna egy olyan vég is ahol Shep túléli, és láthatjuk hogy vígan szaladgálnak körülötte a kis kék gyerekek
Azért ha kimaxolom mindegyik részt, akár több mint 150 órát eltöltve az egész trilógiában, szeretnék egy abszolút jó véget kapni. Tudom hogy nyálas meg minden egyéb de akkor is na -
Vinyard#
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #8269 üzenetére
És csak azért, mert EDI összekapcsolódott a hajóval, minden más korábbi dolog, ami vezérelte, egyszerűen törlődött? Nem azért, de szerintem EDI is a már meglévő dolgokat használta fel, nem lecserélt mindent, ami korábban volt a hajóban vezérlés. EDI halála után ezek még megmaradhattak...hogy valójában ez mennyire így működne, vagy mennyire lehetséges, az meg lényegtelen, mert ez lenne a legkisebb hajmeresztő dolog a ME univerzumban.
Szóval szerintem úgy tervezték a hajót, hogy VI/MI nélkül is elfusson (ha nem is minden funkció, de azok működtethetők legyenek, ami a túléléshez, A-ból B-be repüléshez kell), és EDI pusztulásával nem törlődött minden a hajóból, egyedül azok a funkciók szűntek meg, amit csakis kizárólag EDI "adott hozzá" az alapokhoz.
A hajó meg egyáltalán nem volt romokban. Az EC-ben, ha elég pontod van, nem robbannak fel a hajtóművek, és a hajótest sincs megsérülve...max a festék van lekopva kicsit. Szóval kívülről úgy tűnik, teljesen ép a hajó, Joker egyszerűen leszállt vele a planétára, károsodás nélkül.
(alacsony EMS mellett természetesen szétmegy a hajó, de akkor a legénység is odavész, és nem is száll fel a bolygóról)Baily sorsát én is megnéztem volna...meg úgy az egészet, hogy mi történt a Citadel-lel. Hová tűntek a rajta élők, meg ilyen apróságok....Ezekről nagyvonalúan elfeledkeztek valahogy...
Shepard túlélése kapcsán: Rendben, hogy a Citadel nem esik atomjaira, de ez csak az egyik dolog volt, ami miatt biztosra lehetett venni, hogy meghalt.
Egyrészt piszok rossz állapotban volt, hiába vannak implantjai, 1 méterről robbant a képébe az egész cucc, amit kilőtt. Még ha figyelembe vesszük, hogy azonnal hátrarepül, a légnyomásváltozás, a mechanikus trauma, a hőhatás simán ki kellett volna nyírnia ebben az állapotban, érdemi páncél nélkül (az ugyebár már korábban lehámozódott róla).Aztán hogy nem fulladt meg? Hogy nem fagyott jéggé? Az rendben van, hogy amíg a Citadel ép volt, addig azt a helyet, ahol trécselünk Csillaggyerekkel védi egy pajzs de a Citadel megrongálódása (mert valamennyire mindenféleképpen megrongálódik a Destroy endingnél)után elég nehéz elképzelni, hogy annak a régiónak a védelme pont teljesen épen maradt.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #8264 üzenetére
Hát ha a Cerberus mérnökeinek volt egy kis gógyija, akkor úgy tervezték a hajót, hogy AI nélkül is elfusson azért "minimal beállításokkal". Mivel az első Normandy remekül működött így, ennek szerintem nem sok technikai akadálya lehetett.
Abba szerintem pedig fölösleges belemenni, mennyire lehetett ez megoldható...egy olyan univerzumban, ahol organikus gépek (!!!)= Kaszások flangálnak, bármi megtörténhet technológiai fronton.
Konkrét válasz nincs a halálára, de nekem valahogy az jött le, hogy elsősorban a fejlett szintetikus formákra hat a Crucible, azért az összes kávéfőző automata nem ment tönkre.
Shep túlélésére nem lehet magyarázatot találni sajnos, továbbra sem.
-
törölt tag
-
Misály
addikt
válasz
CPT.Pirk #7942 üzenetére
Szamodra logikatlan, a jatek logikajaba meg beleillik. De ezt mar annyiszor leirtam. Ettol lett az ME igazan RPG. Vagy beleeled magad es elfogadod az adott vilag logikajat - ez is azert kell egy jo sci-fi-hez - , vagy sajat magadbol indulsz ki es kapaszkodsz a valos peldakba. Az utobbi hozzaallas vezet pl a filmekben levo keptelensegek fikazasahoz.
Szerintem rendben volt mar az elso befejezes is, en felhaborodas helyett "ultem" rajta par napot es levezettem magamban, eddig egy jatek csinalt velem ilyet, es az a Silent Hill 2 volt. De hat masok az igenyek, manapsag a szajbaragasra van igeny, ezert szuletett meg ez a DLC is. Semmivel nem tobb az eredetinel.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
CPT.Pirk #7849 üzenetére
Az első kettőt szőrszálhasogatásnak tartom, számomra teljesen érdektelen dolgok millió és egy nagyobb probléma volt anno az eredeti befejezéssel.
Az utolsó felvetésedre pedig csak azt tudom mondani hogy szerintem ennél az egy befejezésnél tudták csak fenntartani azt a lehetőséget hogy a jövőben folytathassák a történetet. A másik kettőnél igazából nincs mit folytatni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CPT.Pirk #7849 üzenetére
Bármit be lehet magyarázni ebbe a befejezésbe is sajnos. Sokkal jobb lett tényleg mint az alapbefejezés, de még mindig vannak lyukak a történetben. Ok nem azt mondom hogy magyarázzanak meg mindent szájbarágósan, kell az is hogy gondolkodjon az ember hogy mi lehetett ezek után, no de nem ennyire.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #7796 üzenetére
Szerintem a Destroy a legérzelemdúsabb, a Synthesis a legpotensebb, a Control viszont a leghatásosabb.
Shep túlélése számomra is rejtély. IT nincs, úgyhogy lövésem sincs, hogy és miért élte túl. EDI elvileg azért hiányzik mert a szintetikusok kinyúvadtak...ahogy a geth-ek is. -
nanorambo
őstag
válasz
CPT.Pirk #7743 üzenetére
Mass Effectnek vége van. Lesz majd negyedik rész (ami nem Separdet fogja tovább vinni), de milyen időket is élünk? Fő a bevétel, azok akik az első rész óta kitartanak azok le vannak fhosva. Majd kapunk a negyedik részbe egy railshootert, hogy a kinect meg a move érvényesüljön
Mass Effect vége. Így csak mélyebbre ássák. Pedig nagyon nagy potenciál volt az univerzumban.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #7737 üzenetére
Isten ments, hogy kicsit is a védelmükre kelljek, nem azért írtam a fentieket. Pont a rossz véleményem miatt tartom elképzelhetőnek azt, hogy látva a tengernyi forrásból való zúgolódást, meg jogos kritikát, inkább besokalltak, kiválasztottak össz-vissz vagy 2 forrást amit figyelembe vettek, aztán csak azok alapján kezdtek ötletelésbe. Ebből a gondolatból indultam ki akkor, amikor arra hivatkoztam, hogy egy ilyen után aztán végképp semmilyen kifogásuk nem lehet arra vonatkozóan, hogy nem voltak képben a fő panaszokkal, és ezért sajnálom, hogy nem kapták meg korábban.
Abban teljesen igazatok van, hogy aki keres, az talál, és nem lett volna nehéz a youtube-on kiszelektálni a fontosabb, összefoglalóbb videókat...csakhogy én még ezt sem néztem ki belőlük ennyire spontán. Szerintem az, hogy pl. Chris Priesltey (vagy hogy kell írni...) kérdezgetett a HTL fórumán is csak azt a célt szolgálta, hogy a fanok úgy érezzék törődnek velük...figyelembe véve ezen kérdések feltételének idejét, illetve a megjelenési dátumot, aligha volt alkalmuk pl. ezen reakciók alapján kialakítani a EC DLC-t.
Amúgy én azt sem tudom eldönteni, melyik helyzet áll fent:
-Nem látták, nem látják továbbra sem a fő problémákat, ezért nem változtatnak a végén, csak magyarázkodnak.
-Látják már, mit hogyan kéne csinálni, de túl arrogánsak ahhoz, hogy beismerjék a szar munkájukat.
-Látják és szeretnének is változtatni a koncepción, egyszerűen nincs rá elég keret és forrás, nem jöhetnek ki egy márciusi megjelenésű játék után mondjuk szeptemberben egy korrigáló ingyenes DLC-vel, majd hónapokkal később csak az első fizetős DLC-vel, az anyagi okok miatt.Nagyon remélem, hogy utóbbi kettő közül valamelyik áll fent, mert ha előbbi akkor lőttek a ME univerzumnak.
-
tiv83us
veterán
válasz
CPT.Pirk #7669 üzenetére
"-miért pont a földhöz vitték a citadellát, mi is az a kis gnóm, miért ez a 3 hülye lehetőség, főleg Harbringer miért veti alá magát Shep irányításának a control endingben, mikor már párszor leírta, mint alacsonyabb rangú lényt..."
Az Illusive Man bekopote Shepeket a Reapereknek, hogy elkeszult a Crucible, ugyhogy a Reaperek teljesen logikusan odareptettek a Citadel-t, ahol a legjobban be tudjak vedeni, ahol a legnagyobb letszamban vannak jelen = Fold.
-
janos666
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #7669 üzenetére
1.9 gigányi anyag, lesz mit megmagyaráznia.
Erről a méretről nekem óhatatlanul az jut az eszembe, hogy sok bikvideo (előrenderelt "mozi"), mert lusták voltak tesztelni és inkább videóként örökítették meg a helyes futtatást ahelyett, hogy valós időben rendereli a motor az előre scriptelt jeleneteket is.
-
Malachi
veterán
válasz
CPT.Pirk #7673 üzenetére
teljesen biztos, hogy újabb fikacunami indul majd. és az a legnagyobb baj, hogy sokan már el is felejtették az egészet, nem hiszem, hogy az ilyen fanatikusok lennének többségben, mint mi. nekünk meg majdnem biztos, hogy nem ad majd valódi megnyugvást ez a DLC.
annyira sajnálom ezt a játékot, trilógiát. komolyan mondom a SW és a BTTF óta nem volt sci-fi, amit ennyire szerettem. így elintézni, eh...
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #7645 üzenetére
"Liara odáig van Sheptől, hogy többet tud a Protheánokról, mint ő, meg mert nem sült meg az agya attól az bójától, plusz Shep még le is megy, megnézni mi van vele, ami nagyon meghatja."
Tyű..ha visz neki egy rózsaszín pónit Shep, már egyből el is élvezett volna!
Pont erre mondom, hogy ez körülbelül 12 éves szint (bár elnézve a mai lányokat, inkább10), de Liara ettől még asari szemmel is idősebb volt, naivitás, meg burok ide-vagy oda.Sovereign magyarázata jó, én is gondoltam ilyesmire, de ettől még megírva rosszul van a halála...pont azért, mert ez nem nagyon van elmagyarázva. Csak annyit látunk, hogy a Saren hulla meghal, Sovereign meg nagylelkűen leszédül a tower-ről és pont lemegy a pajzsa, hogy szét lehessen lőni. Hát köszi. Ad hoc, ha már jobb ötletük nem volt a kinyírására.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #7640 üzenetére
Talán mert Liara hirtelen fellángoló érdeklődése Shepard iránt teljesen esetlen, infantilis volt, holott bár Liara akkor még csak egy naiv tudáslányka volt, már nem egy 13 évesnek megfeleltethető asari csitri szintjén volt az érzelmi intelligenciáját tekintve. Az egész olyan bénán indult, mint valami ovis lamúr.
Beneziát szerintem nem is kéne magyarázni...olyan amatőr módon csinálták meg, ahogy erejét veszítve "kiszédül"...majd hogy-hogy nem, milyen nagylelkű már, hogy pont ilyenkor válik tisztává egy rövid időre az elméje, hogy épp elregélhesse nekünk a sztorit, ha már máshonnan nem tudtuk kirakni a kirakós darabkáit, majd miután pont elmondott mindent, ami nekünk kell, visszatér az indoktrináció ereje...majd legyőzzük, feláll, dumcsizunk vele még egy kicsit, aztán végleg "kiszédül". Nagyon teátrális, és nagyon béna a halála, ahogy visszanyeri a tudatát...az egész jelenetsor.
Sovereign pusztulása meg csupán azért volt vicces, mert a jóég sem tudja, hogy Saren kifingása után miért dobta le a pajzsát...
-
KubanitoS
veterán
válasz
CPT.Pirk #7540 üzenetére
Nagyjából én is így gondolom. Csak az tartja bennem a lelket, hogy ha igaz is az indoktrinációs teória, a Bioware akkor sem ismerhetné el, hogy egyszerű játékosok rájöttek a dologra.
Bármi is lesz, a Mass Effect 3 a végéig tényleg jó játék. Számomra a vége az utolsó küldetés előtt van, (annál a pontnál, ahová a botrányos utolsó tíz perc után visszakerül a játékos és ismét lehetne indítani az utolsó küldetést) esetleg magamban elkönyvelem az indoktrinációt a játék végének.
Mondjuk, ha ez igaz lenne, akkor a Bioware nem zárta le a játékot és Shep ott fekszik London romjain. Kellene egy ending DLC, ami lezárja a történetet.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #7303 üzenetére
Ezt pont pár napja láttam én is. Amúgy Miranda segge már a ME2 óta téma, de tényleg nem értem mit gondoltak a BW-nél amikor ezt a segget lemodellezték mert minden más női karakternek megcsinálták rendesen. Sokan feltették már a kérdést, hogy vajon mit gondol Yvonne Strahovski de ő még eddig sosem kommentálta
Hmm ez nekem eddig fel sem tűnt de tényleg, az új ex cerberus karakter mintha a vasember 2-ből a gonosz lenne [link]
-
válasz
CPT.Pirk #5779 üzenetére
Na én meg ezt a hozzáállást nem birom megérteni, pedig már ezer éves.
Nem (csak) azért játszom, hogy bámuljam a karaktert. Azért játszom, hogy beleéljem magam. És férfiként nem női szereplőnek szeretném magam elképzelni, akkor sem, ha annak formásabb a pixel segge
Tudom, a szerepjáték, az szerepjáték, és megértem azt is, aki női karakterben is el tud merülni, bele tudja élni magát. Nem is ítélem el, csak könyörgöm, ne mindig a karakter hátsójára fogjuk a dolgot!
-
Polllen
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #5664 üzenetére
Én szívesebben látnék egy epic battle-t, ahol az általad említett fajok egyszerűen szétrúgják a reaperek seggét, vesztésre állnak, lerohanják a citadellát és utána győzik meg tökmagország 1bites királyát, hogy hülye.
Így nem sérülne az egom és nem kellene beperelni a bioware-t a tetemes lelki terhelésért, amit okoztak...
-
mrhitoshi
veterán
válasz
CPT.Pirk #5642 üzenetére
De egy VI-nak is szükséges egy szerver, másképp hol futna ?
Szóval akárhogy nézem, nincs benne a logika.(#5645) orichalcos: A lényeg, hogy a Mexikói EA marketing főnök (igazából lényegtelen, belsős ember
) szerint, nem lesz olyan DLC kiadva, amelyik megváltoztatná a végét, hanem egy olyan DLC-t adnak ki, amely mélyebben részletezi a végét.
Illetve az írták még, hogy a ME3 nem jelenti a játék végét, csak Shepard végét. -
mrhitoshi
veterán
válasz
CPT.Pirk #5635 üzenetére
Jó de itt nem szerintem arról van szó, hogy elpusztítasz minden szintetikus életet, ergo legyen az hardver vagy szoftver, minden elpusztul ?
Azt persze mondja is a gyerek, hogy ettől független még lehet új szintetikus életformát kreálni.
(#5636) nanorambo : Ez tisztán látszik, hogy össze van csapva. Kétségtelen.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
CPT.Pirk #5631 üzenetére
A szintézist azt jelenti, hogy egy új DNS-t formáltál, ami szerintem organikus valamennyire, de programszálakat is tartalmaz.
Ha jól megnézed ezt a képet, akkor látszik, hogy Joker kara félig meddig egy "áramkör".
Szerintem a valósághoz ez a befejezés áll a legközelebb, úgy a valósághoz, hogy elvonatkoztatva a játéktól, mert a játékban lehet nem ez lenne a legmegfelelőbb, de a valósághoz ez áll a legközelebb, ezért is választottam ezt a befejezést elsőnek, de aztán jobban belegondolva, a játékhoz közelebb áll a Reaper elpusztítós endig.A reléket lehetne így magyarázni, de az a baj, hogy ez egy kérdéses dolog.
"Viszont EDI "lényege" megmarad a hajóban, mert az végül egy darabban ér le a valahová." Ez nekem új.
(#5632) r1E3S3E7T :
-
mrhitoshi
veterán
válasz
CPT.Pirk #5453 üzenetére
Mivan ?
xDDD
Ennyi leszbikus van a ME sorozatban ?
Hát ez kész.(#5455) CPT.Pirk: Oké, hogy az Asariknál ez bevett dolog, de kicsit furán jött ki nálad a dolog. Egyetlen férfi egyed sem ajánlgatja magát ?
Amúgy erről jut eszembe. Volt egy hír, hogy Vegával lehet majd homoszexuális kapcsolatot létesíteni. Hát nézegettem, de nem éppen az a nyílt emberke Mr. Vega. Nem kellett lekoptatnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SkyShowtime
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged