- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
Televan74 #7124 üzenetére
ME3 rajongótábora rendkívül lecsökkent létszámában. Előbb fel kellene tornázni valami hype-pal, utána lehet értelmes pénzt beszedni DLC-ért. Amint tudnak fizettetni, fognak is. Nem hülyék.
Az első multis DLC-t sem akarták ingyen adni, de az ending botrány miatt erre kényszerültek. Most még ennél is rosszabb a helyzet, mert már erős becslésre feleannyi ember sem játszik vele.
-
-
G4ga
őstag
válasz
Televan74 #6934 üzenetére
...
az azért kemény!
van rálátásom a dolgokra... a magyar forgalmazonál is van beszorulva egy kevés készleten a sima verzióból ...KubanitoS: Witcher 2 Collector 10K-ért... elöfordulnak ilyenek! Még szvsz ugy is megéri, hogy megjelent a Bövitett kiadás 8K-ért!
Szerk: Digitálisan szerintem nincs ArtBook! vagy van? ...
nem csak 6x van soundtrack!
-
JamesHun
addikt
válasz
Televan74 #6859 üzenetére
hát ha neked ez a játék volt a legnagyobb befejezés csalódásod örülök, szerencsés vagy
nekem semmi bajom nincs ezzel a vég dologgal
nem vagyok 100% ig megelégedve, de attól még nem sírok naponta itt, hogy jaj ha a herceg fehér lovon jött volna de jó lett volna
túllihegitek ezt a vég dolgot és ti akarjátok kitalálni nektek mi tetszett volna
mindenkinek más tetszeneén pl bolygóról bolygóra menve szorítottam volna vissza az ellen és a Földön lett volna egy epic csata, űrcsatával meg mindennel, de nem ez lett de ettől még a játék nem rossz és majd ha kijön pár DLC lehet még jobb lesz
ti csak sírtok hogy jaj de nem jó a vég, addig én játszok a játékkal és örülök, hogy megvettem, mert leköt multiba is
ha meg felhúznak a hülye társak megyek SC2-t játszani páratcsúnya jövő elé nézne a játékipar, ha elkezdődne az írjuk át a végét dolog, mert nem tetszik Pistikééknek
Én nem nyúlnék hozzá a végéhez, hanem kihoznék pár DLC-t gyorsan ingyen, vagy olcsón és készKérnék egy új Crysis 2 befejezést, mert nem tetszik és DLC -t ami meg betesz pár pályát menet közbe, mert mintha üres tér lenne pár helyen a sztoriba
Sőt NFS The Run nak se tetszik a vége kéretik azt is átírni, mert én nem ezt akartam a végénekSemmi jó nem lenne abból ha ez elkezdődne
Lehet többet ígértek, vagy sejtettek, vártunk, de ez lenne az első cég aki sok mindent beígér és kevesebbet teljesít
Nem, és a többi céget nem támadták ennyire, pedig volt Fable széria ahol szintén elég sok mindent ígértek, és a fele nem teljesült -
Spectrum
aktív tag
válasz
Televan74 #6826 üzenetére
"Mert igen is , ha játékot egészében nézzük, akkor a főhősnek meg kellett halnia."
Miért is? Egyszer már meghalt, ME2 végén is dönthetünk úgy, hogy meghalhat. Mass Effect sorozatban, ahol elvileg mi alakítjuk a saját Shepardünk történetét, miért "kell" vele bárminek is kötelezően megtörténnie? Főleg a legvégén, ahonnan nincs tervezve semmiféle folytatás, így a következmények implementálásának nehézségeiről nem beszélhetünk. Egyébként sem hal meg minden végnél.
Most épp az a mainstream, a divatos, hogy a hős meghal a történetek végén. Közfelfogás szerint a happy-endek kora lejárt. Ugyanakkor azért nem raktak bele főbosst, mert az "túl mainstream lenne". Hogy is van ez?On/Off-ot támogatom, és ajánlom mindenkinek, még ha nem is a végével van gondja. A single-player rész fontosságára is felhívja a figyelmet, nehogy EA azt gondolja, hogy csak multiplayerre kell koncentrálni.
-
vitaro
senior tag
válasz
Az on/off kampány keretein belül kezdtem el másodszor, eljutottam a Citadelre, de semmi kedvem folytatni. Már ott elcseszték, amikor a Marson behozták a Crucible terveit. Talán az utolsó mondata volt Shepardnak az ME1-ben, hogy meg fogja találni a módját a Reaperek megállításának. De igazából soha nem kereste. Valahogy úgy kellett volna, hogy Liara SB forrásait és prothean szakértelmét felhasználva találnak rá Javikra, akitől első ízben hallanak az eszközről, amin már a korábbi ciklusok fajai is dolgoztak. Ezután indulnak megkeresni a terveket/fegyvert. A lényeg, hogy nem lett volna szabad csak úgy az ölünkbe dobni a megoldást.
Egyébként most FemShepet importáltam, szerencsétlen teljesen máshogy néz ki, mint a korábbi részekben, alig ismertem rá. Igaz, sosem volt egy szépség, de azért ez durva. A mozgása is rettenetes, röhej, hogy mennyire hadilábon állnak bioware-ék az animációkkal. A következő munkájuk előtt kötelezően végigjátszatnám mindegyikőjükkel a Batman: Arkham Cityt, hogy lássák, lehet ezt jól is csinálni. -
Polllen
félisten
válasz
Már miért kellene meghalnia, ha az egész történetet nézzük?
Shepard nem Sean Bean, inkább Jack Bauer...
Már ha mindent jól csinálsz. Egy bukott hősnek a végén meg kell halnia, hogy meglelje a békét ő (Darth Vader) és a néző is.
A jó hős is feláldozhatja magát a többiekért egy heroikus küzdelemben, viszont ebben a világban simán elképzelhető lenne, hogy túléli... Ahogyan túlélte az első két részt is. 2x véghez vitte a lehetetlent és bár nem ő Chuck Norris, simán belefért volna harmadszorra is, hiszen van akiért életben maradjon. Ehelyett a végére stílust vált a játék... (ha beváltották volna amit ígértek és legalább annyi opció lenne, mint a 2 végén, egy szavam se lenne... nálam legalább életben maradt volna mindenki és goto Rannoch...
)
És mint kipróbáltam valóban offline nem mennek a dlc-k...
(a warez-nek oly mindegy, de aki megvette, azt szívassuk...)
-
janos666
nagyúr
válasz
Lassan az lesz a vége, hogy már csak dlc-k formájában kapjuk meg a teljes játékot(sötét jövő).
Én az ME2-nél is így éreztem. A Shadow Broker küldetés például iszonyatosan ordított magáért, és hiába kaptam meg fél-egy évvel a játék után, már nem pótolhatta azt az űrt, amit a rendes végigjátszás alatt éreztem.
Sőt, akkor csak a DLC-t toltam le, nem kezdtem új játékot, és így kb. mint ha csak valami ME stílusú új játékot raktam volna fel, ami így egymagában kicsit uncsi és rövid. (Az Overlord-ról már nem is beszélve, az szerintem egy fosás volt. De még inkább semmitmondó úgy, hogy csak amiatt vettem elő az ME-t ismét csak hetek-hónapok után.)Nekem ezek a DLC-k önmagukban nem érnek semmit.
A játék viszont jóval üresebb nélkülük.
Ugyanakkor mégsem várhatok két évet, hogy biztos kiadják hozzá az utolsó DLC-t is. Addig nem lehet menekülni a spoiler elől, öregszik a grafika, stb...De megyek kicsit még előbbre: Dragon Age: Origins.
Én először azt hittem, hogy poénkodni akar, vagy be van tépve a kolis szobatársam, mikor odahívott a gépéhez, hogy megmutassa hogyan kéri az egyik NPC arra, hogy vegye meg a DLC-t, ha el akar vele menni valami küldetésre.
Nem pont ez, de kb. így, hogy: "Hé, az orkok felégették a falunkat, a kislányom... Ha ki akarsz húzni minket a szarból akkor fizess 10$-t és ments meg!". -
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Televan74 #6765 üzenetére
Én is kétszer vettem meg bár én nem ezért, én megvettem a megjelenéskor majd megvettem Magyarul is nagyon akciósan
bár a Magyarhoz nem vettem meg külön a DLC-ket mert a BW azt írja a DLC-knél, hogy a Magyar változattal nem mennek.
@Polllen nem, hogy a DLC nem megy, hanem a fegyverek/páncélok sem amiket az előrendelés mellé kapsz, ha minden igaz mert azokat is DLC-ként kezeli de ezt nem tudom megerősíteni mert abban pillanatban, hogy kiírja a authentication hibát már nyomok is az Exit Game-re.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Televan74 #6647 üzenetére
Szerintem ebből a fórumból a 98%-unkat már bannolták volna
Azért azzal egyet értek, hogy, ha valaki nem kicsit káromkodik és személyeskedik azt is a lehető leggusztustalanabb módon akkor bannolják a fórumról, de az mindenképp erős túlzás, hogy valakit kizárnak az EA szerverről mert akárhogy káromkodik a fórumon PÉNZT adott egy vagy több játékért tehát, ha káromkodok akkor ők elvehetik a pénzemet anélkül, hogy bármit is szolgáltatnának cserébe. Na mindegy az EA keményen megdolgozott az év legrosszabb amerikai cége címért és abszolút megérdemelte a díjatMás
Volt már valakinek olyan ME2-ben, hogy full paragon végigjátszásban a Suicide küldetésen meghalt egy 30-as szintű lemaxolt képességű lojális csapattársad???
Ma tovább vittem egy régi mentésemet, egy ME1-ből importált 99%-ban Paragon Infiltrator-ral és a ME2-ben is végig csak Paragon döntéseket hoztam mindenki lojális volt mindenkinek a képességeit max-ra húztam némi csalássala fegyvereket meg az egyéb fejlesztéseket majdnem midet 10-esig fejlesztettem és Tali mégis feldobta a talpát de nem az első ajtónál mert ugye őt küldtem a csőbe, hanem azután, hogy elmentem kinyírni a Human Reapert.
Pedig otthagytam Grunt-ot, Thane-t, Kasumi-t, Miranda-t, Jack-et, Jacob-ot, Legion-t, Samara-t és ugye Tali-t ráadásul az agyon moddolt fegyvereim miatt mindig elsőre kilövöm mind a négy csövet a reaper-en és ez a szerencselétlen meg kinyúvad pedig eddig ilyen még nem volt a 14 végigjátszás alatteddig csak olyan fordult elő, ha Miranda-t vittem a legénység megmentése után, hogy biotic field-et csináljon Legion meghalt, bár elég vicces, hogy egy javarészt gépre hatással vannak azok a szúnyogok.
Na mindegy a Gibbed save editor megoldotta
Csak kíváncsi lennék, hogy mással is előfordult e ilyen, hogy full lojális 30-as csapattal valaki meghalt. -
Ryder62
őstag
válasz
Televan74 #6592 üzenetére
Hát igen, mocskos egy világ van, minden a pénzről szól. Ha meg az EA hozzá ér valamihez hirtelen szarrá változik. Vajon miért?
ME3 = Kotor 2
A kotort 70%-osan dobták ki de úgy hogy egy rakás küldit kivágtak, rengeteg lehetőséget kukáztak de viszont a játékmenetet nem változtatták ennek megfelelően. Ezért volt olyan hogy egy egy karaktert akkor lehetett megtanítani az erő használatára ha MINDEN küldetésen magaddal cipelted. Mert egy adott számú befolyás kellett, hogy taníthasd de ez csak ilyenkor jött össze ha mindig veled volt. Mert ugye eredetileg még 4-5 vagy több pálya lett volna és ennek megfelelően állították be a befolyás értékét.
A másik hogy a párbeszédek maradtak az eredetiek így a játék későbbi szakaszában egy karakter úgy beszélt egy dologról mintha neked már tudnod kellene mert megtörtént. De nem történt meg mert pont azt a részt kukázták.
Egyébként emlékeim szerint a Malacor V-on, a végső missziónál itt is az volt tapasztalható hogy fogalmunk sem volt hogy egy egy karakter hogy került oda ahova. Egyszerűen csak ott volt.A ME3 egy fokkal jobb ennél, de itt is látszik hogy a kedves kiadó itt is sürgette a játék kiadását. A végső küldi csapni való. Legalább úgy kellett volna kidolgozni mint a ME2-ben a suicide missiont. Hogy tényleg legyen tétje a dolgoknak csak itt már flottákat kellett volna irányítani. Vagy nagyobb csapatokat. Ez elmaradt. A mellék küldik borzalmasak. Most komolyan azt hitték hogy 2012-ben a "gyűjts össze x tárgyat y rendszerből, bolygóról" szorozva 25-el, elegendő és tartalmas lesz vagy mi? Egy két ilyen küldi még oké de majdnem hogy a side missionok 90%-ka ilyen. omg.
Aztán ott a cső játék érzése. Végig egy zsinóron rángatnak.
És még sorolhatnám holnapig.Szóval ja tiszta kotor 2 effektus.
-
leviske
veterán
válasz
Televan74 #6306 üzenetére
Azért ez így, ebben a formában nem igaz. A többséget nem lehet megszólítani a fizetős DLC-kkel a jelenlegi megoldás szerint meg gyakorlatilag aki megvesz és letölt egy ilyen dlc-t, kizárja magát a multiból minden formában. Szóval a multis dlc halva született ötlet, botrány ide vagy oda.
-
-
válasz
Televan74 #6238 üzenetére
Válasz, hasonló színvonalon, kerülve minden személyeskedést, és egyúttal címezvén minden kedves playernek, aki a stáblista megtekintése óta panaszkodik:
MOAR QQ PLX
Szavakba foglalni sem tudom, hogy mennyire dögunalmas minden egyes ME3-mal kapcsolatos helyen szinte (!) csak és kizárólag a tömény rinyát olvasni. A játékban azért felfedezhető "némi" érték, még a leghangosabb bőgőmasinák számára is, szerintem. De ezekről soha nem esik szó. Csak a rinya, mintha már divat lenne. Szánlak Titeket
-
L4mie
veterán
válasz
Televan74 #6238 üzenetére
Hát szerintem a multi részének a war acienten kívül nem sok köze volt a single-hez...
Szval nem hiszem, hogy az író/szinkron/animator gárda annyira el lett vonva a single-től a multi kedvéért, inkább a programozók. Sőt a multi pályák egytől egyik a single-ből kivett pályákból vannak, szval még azzal se sokat mókoltak.
Szval bullshit ez a multi miatt beálldozták a single-t duma.
SZERINTEM, viszont nincs rá látásom a játékkészítés kulisszáira, szval lehet hülyeséget beszélek ^_^
-
válasz
Televan74 #6025 üzenetére
De ez mind nem indok arra, hogy most miért utálják sokan. Eddig nem volt, most van. ÉS? Egyáltalán nem sikerült rosszul a multi része (sem
).
Kicsit mintha divat lenne rommá panaszkodni mindent, ami bioware, ezt érzem, amikor a sok szájhúzást olvasom a multis DLC bejelentése okán. Ez egy tök fasza kieg lesz, a játéknak egy fasza részéhez. Denem, csak a "panaszkodás" (és akkor még finom voltam) megy mindenhol.
Bátran tennék egy kijelentést, ha a (tényleg gáz) végét magyarázó DLC kijön, ott is csak a "panaszkodás" fog menni. Lehet tök fölösleges is kiadni, nem? -
Malachi
veterán
válasz
Televan74 #6025 üzenetére
de hát a multi ugyanolyan, mint a single pályák. ugyanazok az ellenségek, ugyanazok a fegyverek...én direkt élveztem, mert gyakoroltam a realtime, pörgős harcot. és tényleg max. 2 órát nyomtam vele, 84% lett a readinessem. vagy 87, nem tudom.
de az tuti, hogy nem veszem elő, bár ez a batarian melee durvulás a fegyverrel, meg a krogan vanguard...ez tetszik.
de csakazértse.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Televan74 #5594 üzenetére
"Amúgy meg rengetegen beszópódtatok a multiba. A bioware sulykolása sikeres lett."
Ezt már én is figyelem egy ideje. Lassan mindenki csak a multival foglalkozik.
Még pár ilyen akciós hétvége, jönnek a multis pályák és karakterek DLC-ben, az egyszemélyes részt pedig majd mindenki lesz@rja úgy, ahogy van.
Egy új CoD van születőben az EA-nál.
Engem egyébként nem zavarna, mert még nem adtam egy fillért sem ilyen multis FPS-ekre, de a Mass Effect 3-at megvettem, MERT AZ NEM COD!!! Tetszik érteni, kedves BioWare? Ha multis játékot akartatok csinálni a ME3-ból, akkor miért kellett kiadni előtte két részt egyszemélyesként?
Vagy akkor miért nem bírtátok már ki a negyedik részig? Az lehetett volna Mass Effect Online vagy hasonló, és - akárcsak a The Old Republic a két K.O.T.O.R. után -, legalább akkor tényleg csak az vette volna meg, aki multizni akar. Persze akkor nyilván nem lett volna ilyen eladás az első pár napban.
Egyébként nekem annyira elvették a kedvem ezzel az idióta befejezéssel, hogy azóta jószerével egy játékhoz sincs kedvem. Amíg nem jön a Dio3, vagy nem adnak ki egy épkézláb DLC-t, ami miatt érdemes lenne újra elővenni, egy kínszenvedés az életem. És ezt komolyan mondom.
Ui.: Ezzel nem akartam senki lelkivilágába belegázolni, akinek tetszik a multi és teljesen meg van elégedve a jelenlegi játékkal, annak én nagyon örülök, de nézzétek el nekem, ha nem vagyok boldog, amiért a 16K-s játékot egyszeri végigjátszást követően már a polcról levenni sincs kedvem, annyira elcseszték azt a készítők.
-
-
Tibicsucsu
aktív tag
-
-
nanorambo
őstag
válasz
Televan74 #5058 üzenetére
Én nekem is ez volt a gyanúm mielőtt kijött volna a harmadik rész. Igazából nekem nincs gondom a harmadik résszel, a végén kívül, mert arról órdítt, hogy vagy 10 perc alatt hányták össze, vagy tényleg majd dlc-znek. Szerintem mindkettő elég gáz... Ha ezt valaki nem veszi észre... (az nem baj ha tetszik valakinek a vége, de azt ismerje el, hogy hiányos és teljesen logikátlan mint a sz*r.
Jah meg a day one DLC is vicces. -
nanorambo
őstag
válasz
Televan74 #5000 üzenetére
Én is most kezdtem újra az első résztől az egészet. Ha nem lesz megváltoztatva a vége akkor a londoni pálya végén majd nyomok egy alt+f4 -et
Egyébként hihetetlen, hogy mit tett le a Bioware a Mass Effect sorozattal. Komoly filmeket és könyveket utasít maga mögé, ha nem is a mondanivalójával, de az univerzum mélységével mindenképp! Ezért is felfoghatatlan, hogy tudták így elbaltázni a végét...
-
Blyan
félisten
válasz
Televan74 #4875 üzenetére
Így van, a flotta csak arra volt elegendő, hogy elterelje a figyelmet, lefoglalja a Reapereket, amíg a Crucible-t feljuttatják.
A Fejedelmet anno a teljes fellegvári flotta ostromolta, és még kellett, hogy Shepard gyengítse az elméjét.
Valójában elég nehéz a Reapereket elpusztító, amúgy minden mást meghagyó befejezést csinálni.
Talán valami olyasmi kellene, hogy a dögöket vissza kéne küldeni a mélyűrbe újabb 50.000 évre. -
KubanitoS
veterán
válasz
Televan74 #4859 üzenetére
A probléma ott van, hogyha ezek után kezdik el osztogatni a különálló küldetéseket tartalmazó DLC-ket, amelyek nem tartalmaznak más befejezést, akkor a kutya nem fogja megvenni őket. A játék ordít egy ending DLC-ért és ezt nagyon sokan meg fogják majd venni, én például biztosan, hiszen nagy ME fan vagyok és biztosan nem fogom megfosztani magam a normális endingtől (na meg van felhasználatlan Bioware pötyim is). Az indoktrinációs teória annyira, de annyira logikus és következetes, hogy nem lepne meg, ha jönne egy DLC, amely folytatja a történetet, ahonnan abbamaradt.
Valahol egyébként olvastam, hogy talán lesz egy db ingyenes DLC a játékhoz.
-
nanorambo
őstag
válasz
Igen egyetértek. Engem nagyon felbosszantott.
"Az meg már csak külön adalék , hogy egy másik játék írója kiáll a írói gárda mellet.Hogy ez az ő szabadságuk. Ok ez addig igaz, még egy remekül felépített játék világát nem rombolják az utolsó 10 percben."
Lehet, hogy hülye hasonlat, de olyan mintha Leonardo kilépne a szekrényből, leköpné majd röhögve felgyújtaná a Mona Lisát...
(#4862) Dantenero72
Na ez meg a másik fele... Nem elég, hogy a befejezés az első két résszel teljesen ellentétben áll, de még a harmadik részen belül is csak ellentmondásba ütközik.
RÖHEJ AZ EGÉSZ!!!!
Nem igaz nyuszi meg a rókáért kellet így ellovazni valamit. Ilyen kutyákat még nem hordott hátán a föld. A saját eddigi munkájukat is teljesen szétrókázták.Az állatok helyére mindenki képzeljen valami csúnyábbat!
-
Spectrum
aktív tag
válasz
Szerencsére vannak józan írók is, egyik me3 hír első hozzászólása:
I am an indie game developer and I believe, since I can keep a copy of my original art in pure form, I have no right to insist my customers be happy with my "vision". They become my customers because I'm selling a product; that's the end of my artistic license. The customer is always right. To other indie developers who are protesting BioWare's proposed changes, let me just say thank you. Your unwillingness to satisfy your customers will be my future customer base.
Amúgy kitaláltátok már, hogy milyen dlc-t akartok? Pirosat, kéket vagy zöldet?
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Televan74 #4762 üzenetére
Nem rossz
de akkor már ne csak Casey Hudson hanem Jennifer Hepler, Mac Walters és Dr. Ray Muzyka is legyen ott az ellenségek közt úgy mint most pl a cerberus trooper, engineer, stb... csak a ME4-ben hívják őket így Bioweare Trooper, Bioware Nemesis, Bioware Engineer, Bioware Phantom
és ultimate boss meg az EA legyen
aki el akarja pusztítani az univerzumot
-
nanorambo
őstag
válasz
Televan74 #4594 üzenetére
Egyébként én még arra lennék kíváncsi, hogy cégen belül van-e összetűzés, mert nem létezik, NEM LÉTEZIK, hogy ezt senki nem vette észre a stábon belül, hogy milyen orbitális bugyutaságot csináltak a játék végével, ami nyíltan szembemegy az első két résszel. Az, hogy a fejesek rábólintottak az egy dolog, mert őket semmi nem érdekli csak a pénz, de a stábon belül biztos vannak olyanok akiknek már akkor feltűnt, hogy ez így nem lesz OK.
-
Eli_Stone
aktív tag
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Televan74 #4406 üzenetére
Egyrészt gondolom tartani akarták a betervezett ritmust,hiszen a ME2 is ilyen időszakban jelent meg mint most a ME3. És hát persze a pénz. Plusz fél év,az plusz 6 hó fizetés minden alkalmazottnak stb-stb. A tervezett költségvetés gondolom nem bírta volna el. Na nem az EA pénztárcája,hanem az amit erre a címre szántak.
-
-
tiv83us
veterán
válasz
Televan74 #3608 üzenetére
!!! SPOILER !!! !!! SPOILER !!! !!! SPOILER !!!
London szamomra maga volt a tokely. Ahogy "elbucsuzunk" az osszes csapattagunktol, /a regiektol is tavkapcsolaton keresztul/, kemeny hangulata van, a zene is fantasztikus, a kuzdelem is a helyen van. A dolgok onnantol kezdve nem tetszenek, hogy elerjuk azt a nyamvadt teleport sugarat, es onnantol megjobban nem, hogy megjelink a God Child. En nem csatlakozom semmilyen peticiohoz, viszont tenyleg jo lenne egy-ket dologra valami epkezlab magyarazat, de szerintem itt meg nincs vege, hiszen mint tudjuk, Sheperd tuleli a "destroy" valasztast /Ha meg van a megfelelo mennyisegu EMS-ed/. Hackett beszede is fantasztikus volt, ezt be is kell idezzem:
"Never before have so many come together from all quarters of the galaxy. But never before have we faced an enemy such as this. The Reapers will show us no mercy, we must give them no quarter. They will terrorize our populations. We must stand fast in the face of that terror. They will advance until our last city falls, but we will not fall. We will prevail. Each of us will be defined by our actions in the coming battle. Stand fast, stand strong. Stand together. Hackett out"
-
nanorambo
őstag
válasz
Televan74 #3672 üzenetére
Csak ilyenkor nagyon ki tudnak ám ábrándulni az emberek. Egy youtube-os zenei videó szövege alapján megrni egy játék történetét és utána 10.000 Ft-ért odaadni. De még nem is ez abaj, hanem, hogy egy ilyen zseniálisan kidolgozott mély 3 részes sorozatot ilyen hozzáállással fejeznek be. Szerintem ez botrányos. Ezek után mit várnak a nagy cégek is?
Lehet hülyének nézni az embert, de akkor ne csodálkozzunk és ne vágjuk be a durcát, ha a "birkák" rájöttek, hogy átb*szták őket és ennek jogosan hangot is adnak...Egyébként nagy vonalakban ez megy ma az egész világban. Nah, de ez már más fórumba való...
Ha viszont tényleg lesz valami dlc és tényleg csak szórakoztak akkor zsenik.
-
leviske
veterán
válasz
Televan74 #3431 üzenetére
Már sokszor bejelentették, hogy Shepard sztorijának vége a 3. résszel és lássuk be, hogy így is már elég komplex hálózata alakult ki az előző részek cselekményeinek.
SPOILER:
És különben esélyes, hogy a végén lévő átvezető évszázadokkal/ezredekkel van a sztori után. És ilyen formában is tudnák folytatni. Semmi értelme nem volna még Shep idejébe valami nagy konfliktust belepakolni. Még egy komolyabb időugrás esetén is nehéz dolguk lesz, ha az első három rész után valami számottevően újat akarnak mutatni.Nah, hamarosan befejezem másodjára is, most a kedvenc karakteremmel, pozitív döntésekkel. Kíváncsi leszek, mennyire lesz más a végjáték.
Gyors kérdés addig: A készenlétet mivel tudom növelni? Csak multival? Mert annyira nem nyomom jól, hogy élő személyeket ne idegesítsek a "teljesítményemmel".
Vagy 50%-on is elérhető a pozitív befejezés?
-
Perry-sama
tag
-
Malachi
veterán
válasz
Televan74 #3270 üzenetére
VIGYÁZAT SPOILER
maradjunk annyiban, hogy meglátjuk mi lesz. de hidd el, ha pl. egy film utolsó pillanatában azt mutatják, hogy valaki egy halálosnak tűnő sebesülés után ott hever és megmoccan, akkor az a valaki él. ennyire csak nem amatőrök ott a Bioware-nél sem, hogy ennyire random utolsó jelenetet tegyenek be csak úgy, a "jó" befejezéshez. multizni egy ideig nem fogok most, nekem lezárult a történet.
-
nanorambo
őstag
válasz
Televan74 #3228 üzenetére
SPOILER
Hát a vége az tény, hogy ütött. Lehet rajta agyalni napokig.
Na de így lezárni egy olyan trilógiát ahol minden döntésednek súlya van?? És akkor még ilyen befejezés mellé single dlc?? A másik, hogy egy ideig biztos én sem fogom végigjátszani mégegyszer, mert elég lehangoló a vége. (mindhárom)SPOILER VÉGE
De valamiért úgy érzem, hogy a singleplayer dlc-k segítségével majd el lehet érni egy negyedik befejezést is.
Gondolj bele. Itt már szó szerint az emberek érzelmével játszanak. Ha lesz(nek) olyan DLC(k)
ami happy end azt tuti mindenki meg fogja venni ami még több bevétel. Én szinte száz százalékra veszem, hogy még nem láttuk az összes befejezést. -
hiroki
tag
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
Televan74 #3216 üzenetére
Tegnap fejeztem be én is, kb. 20 óra alatt. A végén egy-két dolgot nem értek. Először tetszett, aztán mondtam, hogy hülyeség, aztán azt, hogy még nagyobb hülyeség, aztán filóztam rajta és megint tetszett. Szóval eléggé vegyes érzéseket váltott ki. És a kérdéseim:
SPOILER a végéről:
Ugye szaladtunk a Citadelre teleportáló sugár felé a csapattársaimmal, aztán már csak egyedül jutok fel. Csapattársak hova tűnnek akkor? Bennem az volt, hogy tuti meghaltak, de aztán meg a legvégénél pont ők szállnak le a Normady-ról. Nem értem hogy kerültek oda, meg egyáltalán hova is ment a Normandy-val Joker...Még ráadás poén, hogy megnéztem az összes endinget neten és csomó ember azt hitte, hogy két befejezés van, mert ugye a két oldalra lehet menni, de van egy harmadik is, amikor középen beleugrasz a sugárba...
Netes videónál azt is megfigyeltem, hogy tök sokan meglepődtek, hogy Mirandát meg lehet menteni. Nálam megmenekült, azt hittem az az alap.
SPOILER OFF
Összességében nagyon jó élmény volt, a végén tényleg lehet sokat filózni. Jobban tetszett, mint a második rész, jó, hogy nem kellett gyűjtögetni a csapattársakat, hanem a sztoriban való előrehaladással tűntek fel.
Most egy pár hónapig én is hanyagolom a játékot.
-
tiv83us
veterán
válasz
Televan74 #2499 üzenetére
Tudom, mas kontinens, de nekem ket bolt is megerositette, hogy hiaba, hogy sima verzio, elorendelessel megkapod a Defender Armor-t, meg a ket fegyvert, de DLC-rol szo sincs...Ezert morgok epp. Lasd a linket a #2496-ban.
Egyetertek a taggal a DLC-vel kapcsolatban. Es vele is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest