- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-kdM-
senior tag
válasz
Perry-sama #3457 üzenetére
[END-GAME SPOILER]
nekem is
... Joker kiszáll, lesegíti EDI-t (like a Sir), utánna nemsokkal Liara is kikoválygott
ez a befejezés (zöld) tetszik legjobban, mert a megválaszolatlan kérdéseket megválaszoltam én magamnak: Citadel és a mass relay-k ugyan pukkantak, de a synthesis az én felfogásom szerint egységesítette az egész galaxist -> Reaperek és az updatelt Gethek segítségével simán újraépíthető
most már csak arra várok, hogy ezt az utópikus világképet a Bioware leborítsa valami DLC-vel
-
nanorambo
őstag
válasz
Perry-sama #3407 üzenetére
Ez k***va nagy!
-
hiroki
tag
válasz
Jajjj neeeeeeeee...XDXDXD
-
Wasp_HUN
tag
válasz
Üdv a klubban. Azonban megkérnélek rá, hogy tegyél a linkhez egy Spoiler feliratot, kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged