- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sittes79 #2481 üzenetére
Lokalizációnak semmi köze a mentésekhez.
Anno végigtoltam első részt nagyon régen. Aztán többszöri gépcsere is volt, majd megvettem 2. részt.
Nem volt az elsőből mentésem, így felmentem egy oldalra ahol mentéseket lehet leszedni. (amcsi oldalra)
Azt használtam 2. részhez.Plusz ha egy save editorban megnézel egy magyar játékbóli mentést, meg egy külföldit, ugyanazokat fogod megtalálni benne. Ergó ez hülyeség, bárki is írta.
Na plusz infó, koreai vpn-el már egy két óra múlva állítólag lehet játszani.
[link] -
tiv83us
veterán
válasz
sittes79 #2354 üzenetére
Senki nem mondta, hogy nincs. Csak eleg kemeny arat kell erte fizetni (jo, ez hulyen hangzik, mert vegulis a jatekok "ingyen" vannak...), de nagyon kockazatos felmenni Live-ra, mert ha a Microsoft lefuttat egy random check-et a halozaton es kiderul, hogy a geped meg van buheralva, akkor nem csak hogy letiltanak Live-rol, de az egesz gepedet letilthatjak...
Es akkor nem csak a multiplayer-nek lottek, hanem a konzolnak is. Szoval en inkabb kiizzadom azt a 60 dollart a jatekra, olyan gyakran ugy sem jelennek meg ilyen cimek, mint a ME3 pl. Evente ha harom jatekot veszek akkor mar szerintem sokat mondok.
A Blockbusterbol 3 napra barmelyik jatek az enyem 5 dolcsiert. Ha nem multiplayer orientalt a jatek, akkor boven vegigtolom 3 nap alatt. Sot sajnos altalaban 7-8 ora eleg (Lasd CoD sorozat, Gears of War es tarsaik...). -
tiv83us
veterán
válasz
sittes79 #1101 üzenetére
Nekem onnan lett kodom a demohoz /amig ki nem fogytak kodbol/.
Utana szereztem meg kettot, de azokat a http://femshep.ning.com/-rol szereztem, az ottani admin ingyen adogatta oket kifele mindenkinek, aki kert. En egyet chat-en, egyet pedig e-mailben kertem. Aztan ra egy oraja el is fogyott ott is mind. Szoval eleg nehezkes mar hozzajutni, hacsak nem valaki feltapolt belole es elosztogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged