- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
Dantenero72 #3593 üzenetére
Én ugyanígy voltam, mint te és a harmadik részben mindkettő csaj megkérdezte, hogy mit gondolok a kapcsolatunkról. Szóval lehetsz Ash-el. Harmadikként nálam Liara próbálkozott be, pedig soha sem jöttem össze vele. Ja és még a riporter csaj is rám nyomult, de őt is elküldtem.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
Wasp_HUN #3251 üzenetére
SPOILER a játék végéről
Úristen, ez eszembe sem jutott, hogy a relék robbanásától mindenki meghalt, de teljesen igazad van. Most még idegesebb lettem a lezárásra.Amúgy ez a gépek irtanak embereket és fordítva dolog eléggé gázos szerintem is, főként, hogy nálam is békét kötöttek a geth-ek...A másik ami zavar, hogy mégis mi köze van annak a régi civilizációnak, akik megalkották a reapereket, a miénkhez, meg a többihez. Miért akarnak beleszólni az életünkbe, nem hiszem el, hogy nem lehet magára hagyni az utánuk jövő civilizációkat. Ha kiirtanak minket a saját gépeink, akkor is csak a mi hibánk, nekik nem kell beleszólni, hogy ők először harvestelnek minket. Az oké, hogy így akarnak lementeni, de még esélyt sem adnak, hogy kibéküljenek a gépek és az alkotóik, be sem látják, hogy lehetséges, pedig élő példa van rá, hisz a geth-ekkel is sikerült kibékülni. Sőt, ha úgy vesszük, ezek a gépi fajok is ugyanannyit érnek, mint a többi faj. Ennyi erővel kiirthatnák a reaperek az összes fajt, sőt elpusztíthatták volna az univerzumot, hogy sehol se legyen élet, mert lehet, hogy két faj összeveszik és az nem szép dolog...Ja és továbbra sem értem, hogy hogy kerültek az utolsó küldetésben részt vevő csapattársaim a Normandy-re a végén. Valaki tudja a választ?(#3255) infectedmann :omg, ez még nekem is új.
SPOILER OFF. -
S0m30n3
aktív tag
válasz
Max_218 #3222 üzenetére
SPOILER
Nálam sem történt vele semmi extra, csak kicsit megrondult. Az artwork-ök nem feltétlen kerülnek be a játékba.Amúgy a végén még azt is bírtam, hogy renegád dolog, ha lelövöd Illusive Man-t. Elsőre direkt nem is nyomtam, mondom biztos máshogy is életben marad Anderson. Aztán amikor már rám fogta a pisztolyt már inkább lelőttem.A középsős, sugárba beugrós ending engem idegesít.Szegény Joker hogy néz már ki akkor.
Meg amúgy is, annak mi értelme? (konkrétumot azért nem írok, hátha nem akarod tudni, hogy mi volt benne.
)Bár ennyiből már rájössz, hogy mire gondolok, ha láttad azt a befejezést.
SPOILER OFF
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
Televan74 #3216 üzenetére
Tegnap fejeztem be én is, kb. 20 óra alatt. A végén egy-két dolgot nem értek. Először tetszett, aztán mondtam, hogy hülyeség, aztán azt, hogy még nagyobb hülyeség, aztán filóztam rajta és megint tetszett. Szóval eléggé vegyes érzéseket váltott ki. És a kérdéseim:
SPOILER a végéről:
Ugye szaladtunk a Citadelre teleportáló sugár felé a csapattársaimmal, aztán már csak egyedül jutok fel. Csapattársak hova tűnnek akkor? Bennem az volt, hogy tuti meghaltak, de aztán meg a legvégénél pont ők szállnak le a Normady-ról. Nem értem hogy kerültek oda, meg egyáltalán hova is ment a Normandy-val Joker...Még ráadás poén, hogy megnéztem az összes endinget neten és csomó ember azt hitte, hogy két befejezés van, mert ugye a két oldalra lehet menni, de van egy harmadik is, amikor középen beleugrasz a sugárba...
Netes videónál azt is megfigyeltem, hogy tök sokan meglepődtek, hogy Mirandát meg lehet menteni. Nálam megmenekült, azt hittem az az alap.
SPOILER OFF
Összességében nagyon jó élmény volt, a végén tényleg lehet sokat filózni. Jobban tetszett, mint a második rész, jó, hogy nem kellett gyűjtögetni a csapattársakat, hanem a sztoriban való előrehaladással tűntek fel.
Most egy pár hónapig én is hanyagolom a játékot.
-
S0m30n3
aktív tag
Kipróbáltam a demoban a multit is, kb. csak vanguard-dal játszottam eddig, az 11-es szintű. Remélem a teljes játékra javítanak a dolgokon, most elég sokszor fordul elő, hogy elveszik a kapcsolat, meg hogy nem várja meg, hogy legyen négy játékos, csak elindítja a pályát akár akkor is, ha egyedül vagyok a lobby-ban...
Amúgy a játékosok nagy része még nem szokott hozzá a csapatmunkához, mindenki szólózni akar a pálya különböző részein, egymást nem élesztik fel, meg egyebek. Szerencsére találkoztam már egy-két jó csapattal is. -
S0m30n3
aktív tag
Üdv!
Hol lehet olcsón beszerezni Mass Effect 3-at? Már több topikban is olvastam, hogy originen 5-6 k-ért megveszik, igaz senki sem írta még le, hogy mégis hogyan, ha ott is 50-70 euró. (iponon láttam a legolcsóbban eddig, de annyit nem akarok kiadni érte)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest