- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasp_HUN
tag
válasz
S0m30n3 #3257 üzenetére
SPOILER ON
Na azt én is furcsáltam, de jobban örültem volna ha Anderson is ott van.Ő már a könyvekben is egy szerethető karakterré vállt. Amúgy változó, hogy kik szálnak ki
SPOILER OFF@infectedmann:
Kösz a képeket. Egy kicsit mintha tényleg jobb lenne, de azért itt is nagyon látszik a Hi-res textúra hiánya. Sőt ezeket inkább Low res-nek nevezném inkább. -
tiv83us
veterán
válasz
S0m30n3 #1414 üzenetére
Addig nem inditja el, meg nem boksz ra, hogy "ready" vagy. Legalabbis boxon nem.
Mas: Tegnap megnyitottam egy Asari adeptet, meg csak 5. szintu a kari, de valami mocskosul eros. Barmilyen sniper rifle vagy puska lehet nala, es egy geppityu vagy nehez pisztoly. A biotic power kb 3 masodperc alatt visszatoltodik mar harmadik szinten is es mocskosul lehet vele aratni. Ma felfejlesztem ot is olyan 20. szintre, szerintem nem lesz ellenfelem. Warp, throw, stasis, barmelyikevel agyon lehet szopatni az ellenfelet. Ha pancelja van az ellensegnek, eloszor egy warp, attol kisse seggre ul+pancel adios, majd egy hatalmas throw fieldet raszabaditasz es mar ki is repult a palyarol. Nincs parja.
Az elejen meg sajnos nagyon gyenge (fizikailag), igy hamar lekapnak, de eleg gyorsan fejlodok az elejen es a fitness-t ki kell tunkolni, meg az alap biotic powereket. 20. szint korul egyelore nem latok hozza hasonlot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Xbox Series X|S
- Revolut
- Vezetékes FEJhallgatók
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged