-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
válasz
Wasp_HUN #3414 üzenetére
SPOILER!!!
ha minden igaz, az első mindig Joker, utána jön az, akivel a románc szál ment, a harmadik pedig az, akivel a legtöbbet beszéltél.na ehhez képest nekem a második Javik volt, a harmadik Liara. a második részben Jacket fűztem meg és hű is maradtam hozzá a harmadikban. -
Zolinho1026
tag
válasz
Wasp_HUN #3388 üzenetére
Írt egy olyat twitteren hogy, EZ MEGINT CSAK SPOILERES LEHET
volt olyan ötlet a befejezésre amiben a Dark Energyről volt szó, viszont az eredeti ötlet amúgy is a Reaperekről és a Mass Relayekről szólt. "Dark Energy was on the table at one point, but the original idea for the ending was all about Reapers and Mass Relays." -
Malachi
veterán
válasz
Wasp_HUN #3259 üzenetére
!!! SPOLIER !!!
most feejztem be, ME2 import után, a második részben nem robbantottam fel a bázist, 5000+ war assettel. Az első résztől végig maximálisan paragon voltam. Shepard túlélte, akiket láttam meghalni, az Mordin, Thane és Anderson. azt a befejezést választottam, amikor jobbra kell menni, szóval a szintetikusokat irtottam ki.a befejezés elég összecsapott, mert nem tudni mi lett pl. azokkal, akik az utolsó küldetésen velünk voltak, mert amikor rohantunk a fénynyaláb felé, én nem láttam egyiket sem, csak tengerészgyalogosokat. szóval a csapat nem biztos, hogy meghalt. hiányoltam valami közös nagy megemlékezést a győzelem után, ahol összegyűlik mindenki, aki a Földön volt - tehát elvileg az egész Normandy legénység, akikből választani lehetett az utolsó küldetésre. furána tartom, hogy EDI pl. ott volt és a középső utas - szintézises - befejezésnél ő szállt le Jokerrel a hajóról. de jó, mondjuk, hogy valaki visszavitte. a lényeg, hogy nem volt hibátlan sajnos ez a lezárás. ha az első rész 90/100, a második 100/100 ez pedig "csak" 80/1000.úgy vagyok vele, mint a Star Warsszal, ott is az eredeti trilógia második része a legjobb.itt is az marad a kedvenc.
Wasp_HUN - szerintem elég nagy marhaság lenne, ha minden élet elpusztult volna a kapuk felrobbanása miatt - miután 3 részen át azért ment a harc, hogy minden faj megmaradjon és a "kölyök" mondja is Shepardnek, hogy ezzel kudarcot vallott a módszer, leállítják a körforgást. le is áll, mert a Reaperek megdöglenek/elröppennek/harmadik. logikus amit mondasz, az Arrival miatt, de úgy gondolom, hogy a "kölyök" mondta volna Shepnek, hogy "figyelj, mindegy mit csinálsz, most akkor is mindenki megdöglik és kész." akkor mi értelme volt az egész játéknak? meg hát Shep az én befejezésemben életben maradt. akkor a rendszer is túlélte.DLC, ezek után? érdekes lenne. -
S0m30n3
aktív tag
válasz
Wasp_HUN #3251 üzenetére
SPOILER a játék végéről
Úristen, ez eszembe sem jutott, hogy a relék robbanásától mindenki meghalt, de teljesen igazad van. Most még idegesebb lettem a lezárásra.Amúgy ez a gépek irtanak embereket és fordítva dolog eléggé gázos szerintem is, főként, hogy nálam is békét kötöttek a geth-ek...A másik ami zavar, hogy mégis mi köze van annak a régi civilizációnak, akik megalkották a reapereket, a miénkhez, meg a többihez. Miért akarnak beleszólni az életünkbe, nem hiszem el, hogy nem lehet magára hagyni az utánuk jövő civilizációkat. Ha kiirtanak minket a saját gépeink, akkor is csak a mi hibánk, nekik nem kell beleszólni, hogy ők először harvestelnek minket. Az oké, hogy így akarnak lementeni, de még esélyt sem adnak, hogy kibéküljenek a gépek és az alkotóik, be sem látják, hogy lehetséges, pedig élő példa van rá, hisz a geth-ekkel is sikerült kibékülni. Sőt, ha úgy vesszük, ezek a gépi fajok is ugyanannyit érnek, mint a többi faj. Ennyi erővel kiirthatnák a reaperek az összes fajt, sőt elpusztíthatták volna az univerzumot, hogy sehol se legyen élet, mert lehet, hogy két faj összeveszik és az nem szép dolog...Ja és továbbra sem értem, hogy hogy kerültek az utolsó küldetésben részt vevő csapattársaim a Normandy-re a végén. Valaki tudja a választ?(#3255) infectedmann :omg, ez még nekem is új.
SPOILER OFF. -
infectedmann
őstag
válasz
Wasp_HUN #3147 üzenetére
Bocsi a késésért, de sok dolog közbejött. Tehát a screenshotokat innen tudod letölteni: [link]
SPOILER
Létezik egy perfect endig, amit 5000+ Effective Military Srength esetén lehet elérni. Az 5000+ EMS -t meg az összes War Asset megszerzésével ([link]), az galaxis teljes felfedezésével, fegyverek fullra fejlesztésével, fegyver kiegészítők megvételével és minden mellékküldetés teljesítésével lehetséges elérni. Valamint szükséges a Geth és Quarian béke összehozása isAki single playerben még így sem tudja összeszedni az 5000+ EMS, az multiplayerben rá tud segíteni erre a pontszámra
Videó a perfect endingről: [link] [nem saját videó] -
Max_218
tag
válasz
Wasp_HUN #3236 üzenetére
Spoiler!!!
Részben énis ezért vagyok,szomorú. Nemtetszik szinte az egyik befejezéssem.Oké hogy Legenda lettem,mert feláldozom magam ,de ez akkoris genyó húzás tőlük.Illusive-Man,meg lehetett volna többet benne,és megnéztem volna átváltozva,mert amikor elkezdtem fellapozni a kis könyvecskét és megláttam ,nemhittem a szememnek ,nemis néztem akkor tovább, játékban meg alig vártam hogy ,meglássam úgy..erre semmi .DLC-ről ,meg aki ezt kihagyja szerintem sokat veszít... ennek komolyan bennekellett volna lenni az alapjátékba,és valami későbbi ingyen dlc remélem lesz a Collectorosoknak ,szinte mindig őt vittem ,magammal ,és elég sokat beszélt ...meg érdekes is volt.Valaki,nemhagyta Légiónak feltölteni a Reaper Tech.-et? Csakmert én engedtem neki ,aztán Tali közbejátszására ,mondtam hogy állítsa le ,akkor nekemtámadt,és Tali megölte. ezt megtudja magyarázni valaki nekem ? hogy pontosan mért tette? Légió ? és milett volna ha hagyom neki végig,feltölteni? -
tiv83us
veterán
válasz
Wasp_HUN #3236 üzenetére
!!! GAME-ENDING SPOILER !!!
De legalabb megtudtuk, hogy honna jottek a Reaper-ek es miert csinaljak azt amit. Tovabb gondolva, vegulis ok a jo fiuk, mert fenn tartjak az organikus eletet a galaxisban. A Catalyst-nak igaza volt abban, hogy hiaba most elpusztitasz minden szintetikust, a krealtak mindig lazadni fognak a krealoik ellen, ezek pedig a szintetikusok. az emberek pedig ha egy bizonyos szintre felfejlodnek, akkor mindig epiteni fognak szintetikusokat, akik idovel egyre intelligensebbek lesznek, majd jo esely van ra, hogy kiirtjak a krealojukat.
Az pedig kifejezetten egy erdekes otlet, hogy a Reaper "Isten" nem oli meg 50.000 ev civilizaciojat, hanem a fejletteb fajokat eltarolja...Reaper formaban. Emlekeztek meg Sovereign mondataira a ME1-bol? "We are each a nation...independent".
Es igy azt is megmagyarazza, hogy miert hagytak minket beken az elozo korben, mikor itt voltak...miert is bantananak, harvestelnenek egy olyan fajt, akik meg bunkosbottal kergetik a medveket (vagy forditva). Epp tuzetcsiholni sem tudtunk, nemhogy szintetikusokat gyartani.
Szoval az egesz makes sense, most attol fuggetlenul, hogy eleg sok kerdesre meg igy sem kapunk valaszt, sot Tali arcat sem latjuk most mar soha.../Ez utobbi kulonosen genyo huzas volt.../.ps: Vegsosoron nekem nincs sok bajom a befejezessel, a legnagyobb "bajom", iletve szomorusaggal tolt el, hogy az elmult 5 ev alatt megismert, megkedvelt karakterek, az univerzum, amiert annyira oda voltam (jobban, mint a Star Wars-ert, pedig ez nagy szo!), most mar soha nem lesz az ami. A Normandy ott ragadt valami lakatlan (?) bolygon, a Mass Relay-eknek, annyi, a Citadelnek annyi, tulajdnonkeppen az egesz Milky Way csapatai a Sol systemben ragadtak es joesellyes sok faj ezt nem engedheti meg maganak (magyaran kihalnak....) Es tul sokat mar DLC-kbol sem lehet kihozni, a First Contact War mar tortenelem, ott nem lenne sulya a donteseinknek, elotte meg az emberek meg a Foldon lebzseltek, az meg nem lenne tul erdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Házimozi haladó szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Asztalos klub
- Bestbuy játékok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest