Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Nem akartam okos lenni de ezt akartam írni szerintem a driver baxta el xarul korrigált hirtleen megrántotta, mikor megindult.
De miér tindul meg egy iylne autó??ninc sleszorótóerő??>>ergo mi az a kis picsa szárny ott rajta hátúl nagyobb kell
Az idézet kb arra példa mennyire nyomorék emberek vanak, nem tartják be a kocsi fizika szabályait és türelmetlenek
Ez kb olyna mikor hetekig nagy hír volt valami arab vagy nem tom milyne államfő rabul esett a 7es bmwben úgy kellett a kocsi fel vágni...végén kiderült lúzer módón nem olvasták el az 500 oldalas hazsnálati útmutaót és a kocsi ilyne szintne betiltott mert nem tartott be valamit.
..szerintme no comment.Mai kociskhoz már tényleg kell hazsnálati utasítás
-
dragonfx
veterán
De mond azt nem volt oka.
Azért kicsit meglepődtem 4.7@806..ide jönne újra
Megnéztem tiszta lambo style ez az autó.
De ez a szürke nem áll jól neki
Amugy elég nehezen bírták kicsúszásra bírni, amugy annyira nem si törték össze, csak az első lökös, mondjuk annak az ára is.....
Amugy láttam az a krómszínű tartály szerű valami adja a nagy erőt...Lehet N20+kompi...
-
mycso
veterán
a használat tehát azt jelenti, hogy x másodperc alatt tesz meg negyedmérföldet?
Ezt hol írtam??
/szerintem érdemes elolvasni az előttem írt hsz.-eket, amikre reagáltam/
aki ilyen gyorsulás-marhaságra használ egy ilyen nemes paripát, annak el is törném a lábát. hogy lehet így lealacsonyítani egy Ferrarit?
gyorsulása: kinemszarjale.
Mire kell/lehet használni ezeket a méregdrága, soklóerős gépeket???
nóném ázsiai vackokértde úgyis mondhatnám, hogy: LoL
de nehogy flame-be boruljunk
Miért borulnánk???
Erről szól a topic: Lóerők harca - autós topik
Az a bajom ezekkel a csudaautókkal, hogy 1: kurv@drágák, 2: nemigazán jöttem még rá, hogy mire valóak, mi az értelmük, mire használhatóak.
Vagy 15 évvel ezelőtt /gyerekkoromban/ énis odavoltam ezekért a masinákért, de akkor még nem volt kialakulva a realisztikus világnézetem.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
A Zonda tényleg nagyot szólt, talán csak azért, mert mögöttem már a lelátó volt. (ez egy sportcsarnokban lett felvéve)
Az F50-nek az a bugyborékolás az alapjárata, igen.Az Enzo azért szólt kisebbet, mert abban volt katalizátor. Akkoriban azzal azt használta közútra, anélkül ugye illegális.
A Bugatti négy turbójának a süvítését meghallgattam volna..
Az arab faszi Dunaújvárosban lakik, valami arab uralkodónak a rokona. A hobbija a luxusautó gyűjtés.
Ő szervezte a mostani bp-i luxusautó kiállítást is.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Frankó lett, így kapcsiból lejött.
Annak a Paganinak amúgy még akkor is járt a motorja, amikor épp arra jártunk Barátnőmmel (akkor épp nem ült benne senki, nem tudom, miért hagyták úgy), és nem is volt akkora tömeg: az a ciki, hogy nem oldották meg a szellőztetést, mert enyhén émelyítő volt a környék a kipufogógáztól.
-
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
nagyon szépen szól koenigsegg úr lázálma, de én valahogy nem ilyenre számítottam.
a zonda sokkal agresszívebb. milyen érdekes, hogy a németek is tudnak így szóló motort csinálni. ezek szerint csak meg kell engedni nekik, hogy hat liter fölé menjenek.
dicsak most látom hogy ebben a zondában is az arab ül
vett egy ilyet is?
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
jelzem az igényt
este otthon majd én is felteszem a 2-3 éve készített videoimat (szinén szar kép, egész jó hang) Ferrari F50ről és a Lamborghini Murcielágoról, a Pagani Zondának csak azt tudtam már felvenni mikor leállították...
asszem az f50 után elejtek egy laza B..MEG-et -
a_tesz
Korrektor
he-he, nem kell azt félteni, sose tennék vele ilyet. amennyire meg vagyok/vagyunk családilag elégedve vele, meg se fordulna ilyesmi a fejemben.
egyébként a régi swiftből nem volt dízel, az újból viszont várható júliustól talán, ugyanazzal az 1.3-as 70 lovas blokkal, mint amivel corsa, punto, ignis is rendelkezik -
Type-R
őstag
-
hobizoli
nagyúr
Hat 120-130 meg hiheto ha ki van hekkelve a leszabalyzas, es ures a szerelveny, de 160
...akkora homlokfeluttel? Ugyanmar..
A Kamaz-k a Dakar-n mentek 200-l persze, de 800LE felett voltak, es azok versenyre voltak a valtoban attelezve a 9-10t-jukhoz, es nem 30-40t osszgordulotomeg cipelesere.
hobizoli
[Szerkesztve] -
zoley[HUN]
tag
ki mit var el egy autotol. apamnak 75 lovas octaviaja van, az se valami virgonc. nekem most nincs sajat kocsim, de nyaron egy golf 2 gti-t akarok venni. eloszor egy motorgeneral megy bele, meg a tobbi aprosag, de nekem igenyem legalabb az a 115 paci. nem gyorsulni akarok, csak temposan vezetni
-
hobizoli
nagyúr
Miert tertek at egy kulso ceges motorra, szerinted...?
A regi motoros, 1.6D Kadett olyan sok azert nincs, mint az ujabbik motoros 1.7D, leven azzal csak ~2 eveig gyartottak, az ujjal meg onnantol vegig az Astra-ig, sot abba is ezt az Isuzu-t pakoltak. A ''D'' Kadettbol maradt meg ez az 1.6D, de tenyleg nem egy nagy szam az a motor.
(nekem is van (turbo)dizelem (is))
hobizoli -
törölt tag
nem rossz, sőtt, én erre ''izgulok''
:
Bővebben: link -
escie
őstag
dehülye vagyok. link lemaradt: Bővebben: link
aludni kéne. -
hobizoli
nagyúr
Az 1.7D az mar az Isuzu motor, a regi az 1.6 volt, na annal keves fosabb motort csinaltak eddig a vilagon szgk-ba, nem veletlenul vettek inkabb kulso cegtol. A Corsa-kba szortak 1.5D-t is meg 1.5TD-t is, ez ment a kesobbi Kadettokba is, ez is Isuzu motor, az Astraba es a Corsa B-be is az Isuzuk kerultek.
Egy Vectra meretu autoba egy 57LE-s motor nem valo, meg a benzines 1.6-s 75LE-s is keveske.
hobizoli
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
Hat, at kell nezetni a porlasztocsucsokat, meg neha legszurot cserelni, aztan amdj nem fustol, esteleg ra nezni az adagolora, nincs-e az ugynevezett ''fustcsavarra'' raalitva, hogy vmivel jobban menjen a verda. Egy szivodizel Uno az egy 22eves technika, megis mit varsz tole? Ahhoz kepest nem is fustol, egy szivodizel egyebkent sem vagy csak nagy ritkan fustol, akkor is csak egy kicsit azt kesz, de nezz meg egy PDTDI VW-t, mi fustol, ha az nem?
Azert lathatsz belole sokat, mert olcso auto, mindenhol elpotyog 4-5liter gazolajjal, viszont szeretik elhanyagolni is, pont az olcsosaga miatt.
hobizoli -
Szeke
senior tag
Egy dologért irigylem az amerikaiakat: a relatíve csendes városaikért. Minden autó benzines, nem veri föl az alvó embereket 1-1 1.3D fiat uno és egyéb csattogós büdösítő dízelcsoda. Nem vagyok sem elvakult benzines sem elvakult dízelpárti, de igenis jó dolog, hogy nem kell megsüketülni a dugóban.
-
zoley[HUN]
tag
benzin-elektromos: nyomatekosabb mint egy dizel, takarekosabb mint egy dizel, nem kattog mint egy dizel. ez is a yenkik miatt van
nem kellett nekik a dizel, ki kellett talalni valami mast.
de a dizel 3000es soros hatos duplaturbos bajor csodanal tenyleg nehez jobbat alkotni
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
a 928 kapcsan is rebesegttek meg vmit evszazadokkal ezelott, de hala bbol maratt a 2 ajtos:- ))) /mieleott vki a forrasra kerdez akkor megneveznem: Turchanyi prof. vmikor a 60-as evekben porsche gyari volt O mondott neh aerdekes dogokat:- ))), a kedvencem mikro a fia osszetorte a 928-asat, essovebn elindult vholva de allitolag ne juott tovabb a 3dik parkolo autonal:- ((((/
udv
neduddki -
törölt tag
ok és ki mondta hogy a Dodge t nem tartom snassznak.
Látod pontosan ezért, nem veszek Ddodge Vipert.mert egyébként már a garázsomba állna de így hogy teherautómotor van benne, így már nem is kell.
miért ferdités az ha kimondjuk hogy mi hajtja?Nem vágom. na mindegy.
Egyébként a Dodgeal semmi bajom de ezzel a lamboval annál inkább, ezzel tipikusan az olasz kényelmes cégtulajdonosokat célozták meg akik még váltani és lusták, nesztek itt van akkó nyomaték, hogy még vátani se kelljen csak mint a kamionnal 3asba indulni és csak felfelé lapátolni. na jó meg ha egy két köcsög kekeckedik akkor lefele is.LOL
-
hobizoli
nagyúr
7-sbol SZVSZ meg majd csak lesz. Itt a listaban meg nem valaszthato a Touring: Bővebben: link
hobizoli -
_Volkovy_
nagyúr
A Porschékat,BMW-ket én is szeretem
Egyébként annyiban igazat adok nektek hogy a tucat(és főleg 15-20 éves,ehe ehe) olasz és francia autók zörögnek,szét akarnak esni.A 2 éves Clio-nk zörög,kopog,minden frekvencián ad ki hangokat.Pedig nincs benne sok km.
De a Ferrari az Ferrari,mese nincs. -
'Em
csendes tag
...Hanem mert fejleszthetjük autószerelői kézségünket.
Multkor ültem egy jo 10 éves volt az 15 éves is alfában.
Kicsit életveszélyben éreztük magunkat. az egy dolog hogy amikor indexelt a többi lámpa is égett.
De amikor 5 nap mulva láttam hogy viszi egy autómentő és később megkédeztem a gyerektől hogy az az ő alfája volt? És ő válaszolta hogy a motorban valami (gyujtás? nem tudom már mi talán ő se) kiégett és felgyulladt akkor éreztem hogy nem volt alaptalan a félelmem. Persze ebből nem akarok általánosítani az olasz kocsikra. De valahogy ezt egy 20 éves Asconaban nem éreztem. Én csak néztem hogy milyen csendes a kora ellenére. 50 km -t teljes téli állás után simán megtettünk, az más kérdés hogy a haver halálra izgulta magát. -
neduddki
nagyúr
H!I
NEm enlexem pontosan az a gassag, de mikor a 90-es evekben kijott a merci uj v8-as blokja, akkor boldog boldogtalan aszt pakolta mindenhova, a tvr-nak is volt ijjenje nem??? Na minegy oregszem tevedek, da ha ez a 4.2-es akkor ez indulaskor volt 370 lovas ugye, mingya nezem...
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest