- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
dragonfx #4708 üzenetére
pont az elszállás miatt került fel az a kis picsa szárny, de nem is kellett volna, mert a második teszten már többet teszteltek, meg több időt fordítottak a futómű beállítására.
persze a Stig is hibás, mert nem a látási- és útviszonyoknak megfelelően választott sebességet.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
dragonfx #4700 üzenetére
jaja, volt oka, persze... ki hogy éli meg.
amúgy tegnap keresgéltem videókat, és később visszakapták a top gear-es ürgék. szereltek rá valami szárnyat hátulra a kérésükre, és egyből meg is döntötték a pályacsúcsot. azt mondja Clarkson, mostmár nem csak teszteljük, hanem tervezzük is az autókat.
hahha, ''top gear wing'', mennyire jó már...
[link]
szerk.: mondjuk van egy ilyen hozzászólás is a youtube-on...
This car has adjustable suspension and during the first test they werent given enough time to set the car up for that specific track,hence the oversteer and lack of grip.Koenigsegg has in swedish press stated that the wing wasnt really needed ,at that track most corners are too slow for it to have much of a effect,second time they were given more time and the car performed a lot better.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
dragonfx #4697 üzenetére
ami a ccx-ben van, az egy supercharger-nek nevezett valami.
[link]
jó, hogy eszembejuttattad, kicsit utána akartam nézni magam is.
ajánlom figyelmedbe a top gear tesztjét, a youtube-on megtalálod. csak úgy lángol a kipuffogója. félelmetes jármű, igazából túl erős mindenféle dologra, amolyan autóipari maszturbáció.
össze is törték...
sajna nem láttam még közelebbről, csak a ccr-t, de azt Koenigsegg mester ordíttata éppen.
(RAM,
valóban elég hevesen gesztikulál a kedves fórumtárs.)
[Szerkesztve] -
escie
őstag
Top Gear-t szoktátok nézni?
most néztem egy részt (8/1), nagyon állat.
összetörtek benne egy Koenigsegg CCX-et.mondjuk előtte még csináltak róla igen jó kis felvételeket, valahogy jobbak, mint az enyéim. csak úgy lángol a kipuffogója...
806 bhp, te jó isten...
csinálnak egy Reanault Espace ''Convertible'' változatot, ilyen kótány módszerekkel, kipróbálják nagy sebességgel, természetesen szétszakad. aztán felgyújtanak vele egy autómosót.
meg egyéb jóság is van benne, így kéne kinézzen egy autósműsor.
érdemes megnézni...
[Szerkesztve] -
escie
őstag
aki ilyen gyorsulás-marhaságra használ egy ilyen nemes paripát, annak el is törném a lábát. hogy lehet így lealacsonyítani egy Ferrarit?
gyorsulása: kinemszarjale.
mondom ezt úgy, hogy nem vagyok nagy Ferrari rajongó, sőt még kicsi sem.
''csak én nemvagyok oda ezekért a lapos, drága, és igazából semmire nemhasználható vackokért''
a használat tehát azt jelenti, hogy x másodperc alatt tesz meg negyedmérföldet?erre egy forintot nem áldoznék, nemhogy egy drága sportautó árát.
ja, én meg a nóném ázsiai vackokért nem vagyok oda, de nehogy flame-be boruljunk.
Scream,
neked azért kell autó, hogy feltünő légy!?
ehhez nem kell autó, menj ki az utcára pucéran, na AZ feltűnő.
ha azért kell egy kocsi, hogy megnézzenek, akkor nem is magadnak vetted, hanem az utcán járó kelő embereknek.
nekem azért kéne, mert olyan, mint egy iparművészeti alkotás, mert nem az átlag ''egynyócas'' van benne, stb, tehát magamnak kéne. kit érdekel kinek tűnök fel?!
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
_Volkovy_ #3452 üzenetére
aham, tudom, hogy ő szervezt, csak azt nem tudtam ki ő. sejthettem volna, ennyi pénz csak az olajban lehet...
szép hobbi, van, aki bélyeget gyűjt.
ha már itt tartunk, szívesen megnézném Jay Kay gyűjteményét is. tudod, a Jamiroqai énekese, hasonló hobbival...
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
_Volkovy_ #3446 üzenetére
köszönet, remek videók!
ez a Pagani, ez... ez... durva.tényleg mennyira más hangja van, mint az én videómon lévőnek. (mellesleg most olvastam, az én videómon lévő a kettes számú Pagani Zonda F Roadster. a sóherek, nem bírták volna az legelsőt elhozni, ej-ej...
)
az f50-nek az az alapjárata, a legvégén? nem semmi. nekem jobban tetszik, mint az Enzo, bár az sem piskóta.
a Bugatti-t tényleg nem verte agyon, bár így is elég meggyőző hangja volt.
ki ez az arab fickó, amúgy? -
escie
őstag
válasz
_Volkovy_ #3435 üzenetére
én is valami nagyon exotikus hangra számítottam, de ez csak kontrollát robbanások sűrű sorozta.
nem nevezném túl szép hangnak, inkább érdekesség.
annyi, hogy élőben hanyattlök, olyan durva hangerőn szól...
a merci-től meg tényleg nagy teljesítmény egy ilyen hang; hallgasd csak meg az SLR-t, vagy az SL55 AMG-t(google video), amik ilyen öblös röfögésre hasonlítanak.
szerintem az AMG megcsinálta a motort a szokásos merci hanggal, aztán a Pagani meg csinált rá kipuffogót.. -
escie
őstag
igen, azzal van a kavarás, hogy kétféleképp elérhető az atw-s oldal.
jelen esetben escie.atw.hu, és users.atw.hu/escie .
átírtam a linkeket az utóbbi formára, így már egyből a save-as dialógusnak kell felugrania. nekem a másik esetben is lazán működött, azért gondolotam, hogy jó így.
ezer bocs!
most próbáljátok meg letölteni, akiknek nem ment, most talán fog... -
escie
őstag
ígértem a videókat.
ezen a [link]-en van a blogbejegyzés, amit rittyentettem köré. azért nincs közvetlen link, mert nem szeretném, ha az atw lekaszálná a lapot.
remélem tetszeni, fog. nekem már nem tetszik annyira, mint amikor készítettem, de megteszi... -
escie
őstag
válasz
Sátán44 #3420 üzenetére
''Állítólag már azon gondolkodnak, hogy a Blue Devil vásárlóit automatikusan beíratják egy autóversenyző-iskolába, és csak azoknak adják el az autót, akik átmennek a vizsgákon.''
mekkora reklámfogás!
mármint,
elhiszem, hogy tényleg nagyon durva gép, és komolyan mondom, hogy zseniális fogás lenne, ha így árulnák! -
escie
őstag
na, oké, akkor amint rendbehozzák a netem(még a héten, remélhetőleg), mennek fel a cuccok...
majd linkelek! -
escie
őstag
egy kis igényfelmérés!
voltam én is a luxusautóshow-n pénteken, és sikerült felvételt készítenem a Koenigsegg CCR-ről, a Pagani Zonda-ról, és egy Murcielago-ról, amit túráztatják. a kép elég szar, de a hangja értékelhető. a Koenisegg-et pont hátulról kaptam el, majd kiesett a kezemből a gép, mikor odalépett neki Mr. Koenigsegg. egyrészt a hangtól, másrészt a kipuffanó forró hurrikántól. ja, és pont a jelenleg világrekorder autó volt.
egy srác jellemezte mellettem a legjobban az autót, halál rezignáltan, magába roskadva: ''Na, EZ durva.''
a Zonda hangja meg csak simán beszarás, tán a legszebb, amit valaha hallottam.
van még sok fotó is, a jobbakat is felraknám, ha van rá igény.
nos? érdekel valakit? feleslegesen nem akarok feltöltögetni. -
escie
őstag
válasz
sharpapa #2874 üzenetére
nem láttad a szmálylit?? azért raktam oda, hogy komolyan ne vedd, csak vicceltem.
--
más:
ha még nem láttátok a Top Gear, ''back in the fast lane'' című műsorát, akkor itt az ideje beszereznetek, kedves lóerőmániás fórumtársak. van benne például: Pagani Zonda, Noble, McLaren F1, TVR, Lotus Elise, Clio V6, Koenigsegg, BMW M3, Murcielago, Mitsu evo-akárhány, hadd ne folytassam...
tényleg érdemes megnézni, igen jó kis műsor.
hogy honnan szerezzétek be, azt nem tudom, én a bithumenről töltöttem, és kb 700Mb... -
escie
őstag
és azonak, akik még nem ismerik az Isetta-t.
Bővebben: link
tud valaki még ilyen mini BMW-ről? mert ma láttam egy ilyen fura szerzetet. olyan volt mint az Isetta, csak mintha annak a ''kisáruszállító'' változata lett volna. két embléma volt rajta, BMW és nemtommi...
teljen doboz alkú igen kis járgány volt... -
escie
őstag
most mondta a rádió, hogy a Bugatti Veyron lett a leggyorsabb autója.
átlépte a 400km/h-t. -
escie
őstag
ezt ismeritek?
törésteszt videók... -
escie
őstag
hát, nem elsőre, de belement. nem olyan egyszerűen, mint a ''kicsi'', mert valahogy más szögben kell vele kutakodni. de a Kadettba belefér, tanúsítom...
--
Integra,
nekem eleve unszimpi, hogy egy másik autó jut róla eszembe. nincs igazán ''hű, egy mitsu'' érzésem, hanem inkább ''na, lekoppintották a 6-os bömös arculatát''.
de lehet csak én látom így... -
escie
őstag
válasz
zoley[HUN] #2612 üzenetére
''mondjuk lattam en mar tavolsagi jaratos buszt is amint fouton lekente az a6-os 3.0-as audit''
valami ilyesmiről beszéltem én is, de egyeseknek csípem a szemét, úgyhogy ahol érnek, ott kötnek belém. -
escie
őstag
válasz
hobizoli #2581 üzenetére
nem vérremenő gyorsulásról volt szó, hogy ki gyorsul jobban, csak néztek, amikor 160-nal, vagy nemtom mennyivel elzúz melletük egy nyergesvontató.
hát naná, hogy otthagyja a picsába egy nagy BMW, ha akarja...
( ne flegmázz, utálj nyugodtan, amiért szidtam az olasz autókat...)
--
váá, most olvasom tovább, hát kapja be mindenki.
nemigaz, hogy ilyen karótnyelt banda vagytok. mibe, hogy megy q gyorsan egy olyan ny.vontató, és nem mindenki megy 240-el a BMW-vel.
áhh, mindegy.
miért van olyan érzésem, hogy direk értetek félre.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
zoley[HUN] #2579 üzenetére
haver faterja fuvarozó.
mondta, hogy bünteti a bömösöket rendesen az autópályán, ha kikapcsolja a ''limitert''.
persze, csak ha szólóval megy.
pedig az egy régi gép, fele akkora sincs le-ben. -
escie
őstag
válasz
parandroid #2546 üzenetére
a futófelületnek szélességének hány százaléka az oldalfal magassága. ezt mutatja a ''/'' utáni szám.
én így tudom, legalábbis.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
láttam ma egy Jaguart. fel sem tűnt a kis ''R'' a hátulján. aztán egy kis gázt adott...
fúú, srácok, de durva hangja volt!! ilyet még nem nagyon hallottam közúton. viszont alapjáraton meg semmi. iszonyat furcsa volt...
kell egy ilyen is.
ha jól rémlik S-type volt. -
escie
őstag
válasz
zoley[HUN] #2475 üzenetére
''ki mit var el egy autotol''
így van.
nekem elég ez.
persze ki nem akar bika autót?! csakhát a valóság az megint más.
ráadásul imádom ezt a járgányt, na. -
escie
őstag
válasz
zoley[HUN] #2470 üzenetére
hát oké, értem én, mit mondasz, tisztelem a szaktudásod, de
1: ez nem új autó, ezért iszonyat gazdaságos. (megjegyzem, igen jó a fogyasztása mai napig)
2: Cinquecento?? kössz, inkább nem ülnék bele. ha nagynehezen beleférek, akkor az első koccanásnál pusztulok bele. a Swift is kicsi volt rám, nehülyéskedj...nem akarom bántani a Fiat-fanokat, de rossz ránézni arra a gépre. a dizájnk az kircsi, de hogy milyen filigrán egy valami, szörnyű.
3: megy ez, hidd el. meg kell szokni, hogy kell vezetni, csodákat nem kell várni, azt kész. én örülök, hogy van a fenekem alatt autó, olcsón megy, szép is(jó, ez szubj.).
persze jól esik átülni az 1.8-as Vectrába, azt' repeszteni, de egy magamkorú ember bőven örül, hogy ilyen autója lehet(nem is az enyém, csak én használom, amúgy).
-
-
escie
őstag
válasz
zoley[HUN] #2465 üzenetére
mondjuk összehasonlítani egy '88-as autót egy maival, dilettantizmusra vall.
ha 200le-s lenne, akkor sem kéne a Logan a Kadett helyett. -
escie
őstag
dehülye vagyok. link lemaradt: Bővebben: link
aludni kéne. -
escie
őstag
válasz
hobizoli #2458 üzenetére
való, nem való, benne van. nem versenyautó, de nagyon jó kis kocsi az. nemtom mennyivel nehezebb a Vectra a sedan Kadett-tól, de szvsz nem lehet nagy dif.
olyan szar az az 1.6-os? ezt hogy érted? rengeteget látok futni, és nincs rossz hangjuk, mennek, elviselhetően füstölögnek.
persze fasza dolog 200-zal menni, meg 8mp alatt 100-on lenni, de ha belegondolunk, bőven-bőven elég az 57le is. (nem kell fikázni emiatt most engem, jó?)
-
escie
őstag
válasz
hobizoli #2454 üzenetére
jaj nem erre értem, ember. a technológiára.
amúgy komolyan gondoltad, hogy azt hiszem 50 éves az Uno.
mármegbocsáss...
--
nemtom, annyira nem mentem bele a dologba, de 1.7D az ziher. Isuzu fejlesztés?
amúgy elég ritkán látni 1.7D Kadettot. de a Vectrába is tettek ilyet, azt még kevesebbet látok. -
escie
őstag
válasz
hobizoli #2451 üzenetére
ezzel szemben a Kadettom('88) mai napig is csak durva kihúzatásra füstöl feleannyirase, mint némely autó teszi, kb egyidősek.
namost vagy a Kadett lett megkímélve, vagy a többi kevésbé jó.
(csak az a q önindítója ne lenne olyan szar. valamiért nem a modernebb fajta került bele, mint a régebbi Kadettokba. visszalépés.)
amúgy nem 22 éves az. van az ~50 is. szvsz a sima Ganz-Jendrassik féle dízel...
(ezt nem negatívumként mondtam, sőt.)
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
zoley[HUN] #2449 üzenetére
''de a fiat motor legalabb nem rozsdasodik, mert orrba-szajba folyik belole az olaj
''
hehehe. -
escie
őstag
válasz
hobizoli #2446 üzenetére
mint pölö a régebbi olasz dízelek!
most mit mondjak? xy Fiat, nemtom a nevét, talán még Uno.
úgy füstölnek mint az istennyila. (régebben lehetett látni errefelé sokat.)
persze látni más gépet is okádni, de nem annyira jellemző...
(ha jól érzem nagy Fiatos vagy. bocs, nem akarom bántani a kedvenced, ha az.)
-
escie
őstag
válasz
zoley[HUN] #2439 üzenetére
ami durva, az a régebbi Transit-ok hangja. na az kerreg, mint annak a rendje. szvsz tök vagány, persze pkw-be furcsa lenne.
-
escie
őstag
nem a dízel veri fel az embert, hanem az akár 10k-t is forgó benzinmotorok, kályhacső méretű kipuffogóval. kezd mifelénk is divat lenni ez a ''nídforszpíd'' az utcákon. van egy tag, mindig így indul előttünk az ordenáréra matricázott Hondájával, padlógázzal. szerencsétlen kocsi már füstöl, mint az állat, pedig egy elég új gép.
a Fiatról meg annyit, hogy mit vársz... az olasz dízeltől az ég óvjon meg.
de ne is folytassuk, mert megint flém lesz, mint anno. én szeretem a dízelt, akármennyire is antidivat. de elvakult én sem vagyok.
''csattogós büdösítő dízelcsoda''
ez viszont szép volt.
aki ilyeneket mond, azt elküldeném tőlünk pestig, meg vissza, gyalog, aztán visszatérnék a témára. -
escie
őstag
válasz
zoley[HUN] #2437 üzenetére
nem kell meggyőznöd, nem tudsz.
nem vagyok ámerikai.
és ha kattog a dízel? ez most hátrány?ilyen hangja van. áá, hülye amcsik.
van aki szereti a dízel hangját.
külöben is ketyeg. -
escie
őstag
válasz
zoley[HUN] #2432 üzenetére
kell a francnak hibrid Porsche.
inkább egy jó kis dízel. lehet köpködni. -
escie
őstag
válasz
zoley[HUN] #2430 üzenetére
tökön is szúrom magam, ha valami japán bizbaszt tesznek egy Porsche-be.
-
escie
őstag
válasz
neduddki #2293 üzenetére
''ne juott tovabb a 3dik parkolo autonal:- ((((/''
fu, annyira erős?
erről amúgy eszembejut egy kedves rokonom ifjúkori története. megvette az első autóját, egy zsigát. Miskolcon vette, Edelénybe vitte haza (~25km). az út 3/4-énél, Kazincbarcika előtt már tékás volt a verda, felborult.
hálsten a fickónak nem lett baja. -
escie
őstag
a két új Porsche-hez mit szóltok. szvsz nagyon kircsik lesznek, és talán egy kicsit Porscheként meghökkentőek.
Cayman, Bővebben: link
és Panamera Bővebben: link -
-
escie
őstag
válasz
#16741888 #1627 üzenetére
jaaj, PumPi megismerlek. ferdítesz mint a Blikk!
nem ''mindenekelőtt'', hanem ''gondolkodjnuk csak el rajta''. látszik a különbség?
''ez a motor hajtja a Touareget is.''
és akkor mi van. a Dodge Viper motorja tudod honnan származik? nézz utána!
''egyik legpatinásabb''
olyan patinás, hogy bátran belevág ilyen unikum dolgok kivitelezésébe is.
szerk.: jólvan a Vipert már lelőttétek.
egyébként érdekli a f@$zomat, veszek egy benzines Lambót, és átszereltetem gázosra.
nesztek, fanyalogjatok.
akkor is lesz dízel Lambóm.
részemről dízel téma lezárva. (itt, legalábbis)
[Szerkesztve] -
escie
őstag
Volkovynak az a baja, hogy a Lambo-ban a dízel, olyan, mint tehénen a gatya...
lehet akármekkora teljesítménye, nyomatéka, fogyasztása, meg akármi. nem fogjátok tudni meggyőzni. én ugyanígy vagyok a japán autókkal. nem igazán tudom összegyeztetni ezt a két fogalmat, hogy ''japán'' meg hogy ''autó''.
szerintem igencsak különleges dolog a dízel sportautó, ilyen nem nagyon volt még. nekem tetszik ez az újítás. majd ha Lambon töröm a fejem, biztos gondolni fogok erre is... -
escie
őstag
a legutóbbi LeMans-i 24 órás versenyen is indult pár dízel járgány. nem is szerepeltek olyan rosszul. szvsz Volkovynak igaza van, igencsak kuriózum egy gázolajos sportautó. régi beidegződés, hogy a dízelről mindenkinek a 21 éves szétvágott, németo-ból behozozz Audik, VW-k jutnak az eszébe...
hagyjuk már ezt a sznobériát, hogy csak a benzines az autó... -
escie
őstag
mostmár van róla szó...
nagyon helyes...
a minap láttam itt nyíregyen egy ilyen ''hatos'' BMW-t, hát hallod, állat jól néz ki...
ilyen:
Bővebben: link -
-
escie
őstag
válasz
_Volkovy_ #87 üzenetére
Skyline? blöe...
nem szeretem a japán gépeket...
figy, én úgy hallottam az olasz autók, köztük a Ferrari, nem épp a legprecízebben összeszerelt masinák. ez egy dolog. mondom: nem ezért szeretjük. státusszimbólum, legenda, életérzés, stb. bármilyen bóvli is.
voltál a Ferrari kiállításon a valamelyik bp.-i plázában?különben meg ne f@szozz, mert megsértődök mintaállat.
-
escie
őstag
huh, nemtom.
merci? na ez is új!
mesélj!
de itt a 4.2-es..
nah, ez a nagy kedvenc. egyszerűen dönölű ez a járgány.
egy időben nekem is gyanús volt Tom Walkinshaw, de ez asszem akkor sima v (fau, hehhe!!).
mert van olyan is, hogy Tom Walkinshaw Racing, ugye?
de akkor ez nem az... -
escie
őstag
válasz
Cathfaern #63 üzenetére
nah, akkor nem vagyok egyedül...
én is imádom ezt a gépet...
az tetszik benne, hogy tökéletesen jellegtelen...
a TVR Cerbera-t ismeri valaki...
nekem az az igazán nagy kedvenc, abból is a régebbi a ''kereklámpás''
ímhol vala(az újabb):
szerk.: sosem tudom, hogy v vagy w, de néhol így írják, néhol úgy.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DOOM - The Dark Ages
- Kikristályosodik a Razr 60
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest