- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
Ez nem csak a 599 GTB-ben van, hanem például az új Corvette-ben és Audi TT-ben, de még sorolhatnám... Amúgy kétféle módszer létezik, az egyik, ahhoz hasonló, amit te írtál, a fémet tartalmazó folyadék fizikai tulajdonságai megváltoznak mágnes hatására, illetve a másik, hogy a lengéscsillapítóban vagy állítható, vagy több útja is lehet a folyadék áramlásának... Kisebb keresztmetszeten nehezebben áramlik át a folyadék, keményedik a futómű.
-
brownus
veterán
köszi! én ezt raktam be:Bővebben: link
-
törölt tag
Hát nem tom, német autó ide német oda, nekem egygik sem tetszik, a külseje még csak csak elmegy, de a belsejük mindkettőnek annyira ótvar hogy az már fáj
, nekem valahogy rohadtul nem jön be ez az idrive rendszer igaz hogy még nem használtam, de annyi rosszat olvastam róla hogy nem is nagyon akarom.
-
Szeke
senior tag
Ez a rész nagyon tetszik:
''A rendõrségi TT persze több elemében is különbözik a polgári változatoktól: hûtõrácsába megkülönböztetõ hangjelzést, a jármûfrontra és a hátsó szélvédõre két-két kiegészítõ megkülönböztetõ fényjelzõt építettek be. A jármûre egy amerikai gyártású különleges fényhídat szereltek fel, melyet Európában elõször alkalmaznak. A fényhíd által okozott, megváltozott légáramlási hatások ellensúlyozására az Audi TT nagyobb felületû spoilert kapott. ''
Magyarul beraktak pár villogót, egy vinnyogót, pár matricát, egy kicsit más vasalódeszkát és máris kész a rendőrségi TT
Ezen inkább sírni kéne, hogy ennyiben van csak ''megerősítve'' a rendőrváltozat -
Integra
titán
a 7es bmw-nél csak szebb lehet, annál bármi szebb
azért kíváncsi vagyok rá élőben, de szerintem az a8 messze szebb és harmónikusabb forma, az egészről látszik, hogy nem dobálták fel az új design elemeket csak mert újak kellettek címszóvalszóval az a8-nál az összkép is megvan
-
zoley[HUN]
tag
gondolom egy ilyen kocsit nem mindennapi hasznalatra szannanak, igy sorozatgyartasban valszeg egyreszt nem lenne annyira sokat hasznalva mint egy opel astra, masreszt egy ilyen kaliberu kocsinal siman belefer sztem hogy felevente kimegy hazhoz egy szerelo, es mondjuk utanallitja a zsanerozast, meg csinal egy altalanos vizsgat
-
a_tesz
Korrektor
így jár aki nem olvassa át a hozzászólását mielőtt elküldi... mármint én.
nagyon köszi a segítséget Type-R, ha esetleg majd valaki (akár te is) ki tudna segíteni egy olyan listával, amin az elmúlt nemtudomhány év európai év autója választás győztesei vannak felsorolva, annak még jobban megköszönném. ezt akartam írni elsőre is, de úgy látszik, még sokat kell tanulnom fogalmazni (és ilyen embernek van érettségije
)
-
illusiON
őstag
és milyen öreg az a moci? nekünk fékpadon dobta le a 100 körüli pacit(na jó 86
) a 15-16 éves moci, 670k km-el... mi se vagyunk bill gates fia, elég régi már a kocsi, de jól bírja még
de hagyjuk
más: ez a leon menni is fog a wtcc-ben? wtcc-t csak eurosport adja? és akkor msot az etcc mexűnt? -
Type-R
őstag
Hú elirtam nem GT-vel, ''csak'' sima Carreraval.
Talán igy:Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
törölt tag
Teccik, de akkor már megcélozhatták volna, az SL 600at.
612ló már nem lenne olyan elérhetetlen.
mondjuk szerintem az autóval eggyütt kijön egy chip amivel ott lesz a 600lónál.nem mintha lenne valami értelme az egésznek, a presztizsen kívül.
vagy inkább még amiatt sem.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
pfujjjj, ennek aztán sok köze van a régi corradohoz
ez a mostani full krómozott maszk pedig szerintem kifejezetten gagyi összhatást kelt. mondjuk sok lehetőség nincsen, minél kisebb költségből a meglévő eszközök felhasználásával meg a marketingesek idiotizmusából egy újabb bőrt húzzunk le a vevőkről.
kár érte, nekem nagyon tetszett a régi szögletes corrado design, de mint mondtam vw konszernél nincsen egyediség. -
rOwLeY
őstag
jah!az összes prosche ugy szép ahogy van, de nekem a Cayenne is tetszik!
az az a játék amiben van a VW Concept T is az a buggy szerű durva homokjáró v mi?!
ezBővebben: link
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
rOwLeY
őstag
jah ezt én is néztem!
uuuristen ilyet láttatok már?
sorry ez igy szar!itt a link Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
A képen bemutattott extra ugye alapszéria-tartozék?
Amúgy tényleg szépek a csajok....izé a leon
-KÖZÖSBE-
A lada lehet, hogy fak-gyanús de attól még elfogadnék egy kompresszoros ladátIgaz esőbe nem javallott kivinni egy kompresszoros gépet, meg a gatyám is rámenne mindentéren.
-
Integra
titán
kurva jó hogy ezektől a picsáktól semmit sem látni
amúgy szépnek tűnik, kár hogy a szokásos semmilyen vw teknológia van alatta.
igaz, az is hozzátartozik, hogy ilyen leont alig lehet majd látni, lesz viszont sok 1.4-es meg 1.6-os fapados, ami már messze nem fog ilyen jól kinézni
[Szerkesztve] -
Integra
titán
amíg ennyien vevők rá, addig nyugodtan csinálják. végülis pénzük és lehetőségük adott.
én már csak tudom, saját szememmel láttam.
minimális ráfordítás reklámra, nagy forgalom.
sokan még mindig az alapján választanak autót, hogy van e benne 17-es felni meg optika, az hogy egy nulla motor meg váltó van benne, nem érdekes, úgysem értenek hozzá, meg vezetni sem tudnák rendesen (ha lenne benne)
végülis az eladási eredmények alapján ki lehet jelenteni hogy hatásos a marketing kommunikációjuk -
hobizoli
nagyúr
-
Integra
titán
nem igazán érdemes a vw termékek típusmegjelölésével foglalkozni, mindegyik tökugyanazt a motort takarja, semmi különbség.
nagy parasztvakítás az egész.
főleg a seat-ra igaz, amelyik a leonból csinál 5 féle ugyanolyan autót, csak más megjelöléssel. rárak egy nagyobb felnit aztán már kész is az überfasza sportautó, LOL -
törölt tag
Csak zárójelben mondom, meg érdekességként, hogy akár a Honda is csinálhatna egy Civic GTIt mert a VW annak idején nem védette le a GTI nevet, mert nem gondolták hogy ennyire sikeres lessz. Aztán amikor mások is elkezdték hasnálni, már nem tudták. vagy már levan védve
nem nincsen asszem még mindíg...
-
zoley[HUN]
tag
GT=gran turismo, azaz hosszu utazasok megtetelere alkalmas, nagy teljesitmenyu auto. ha az eredeti jelentest veszed figyelembe, akkor a GT TDI tokeletes nevvalasztas. mas kerdes hogy a golf kategoriaban a GTI teljesen mast jelent. de mondjuk igazi GT-nek mondjuk a Maserati Quattroportet neveznem csak.
-
-
törölt tag
Igazad van, de ez a mostani trenddel összefügg, egyszerűen röhögnöm kell, a sok tunignújságban, van porba ültetett, agyonspoilerezett, ''stríítrécinges'' autó.
Amikor a teljesítményhez érnek akkor 75ló....
Na az ilyenektől hánynom kell. A mostani Vw depoban is van egy Golf I a gazdája szinte mindent átvett a GTI testvrérétől, merthogy ez nem egy GTI hanem egy 1.6diesel volt. Aztán rájött mekkora segg és visszacsinálta az egészet, de a Scirocco sportkormány az megmaradt, mondván mekkora gizda ő...
Tehát ezzel azt akartam mondani ,hogy nyilván a piac ''teljes'' lefedése a cél, pl. egy ilyenben el tudok képzelni egy 50éves urat, akihez közel áll a diesel, és elmondhatja magáról hogy GTIben ül.
vagy a fiatal strítrészinges gyereket, akinek csak jól el kell kenni a száját... Egy olyat mint amit fent vázoltam.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Bluering Libra irodai forgószék
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest