- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Mindent kicserélt, injektorokat 3 soron, hőgombákat, kompjutert, vez. elektronikát, mindent
Találtam egy autovillamossági csákót, itt lakik a szomszéd városban, és nagyon ajánlják bmw-hez az autókupecek
Egy próbát megér...
Jobb lett amúgy, 2-3 hengerrel már indul, kb 5-7 perc alatt bemelegszik, akkor már jól megy. Rosseb se tudja... Minden esetre felújítom a gázszettet is benne, arról is indulhat
Szerk: Turboá se hallott még ilyenről, aszonta hogy lövése sincs már... De ha meglesz a baja, majd felhívom, mert megígértette velem
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
Turboá régi jó barátom
Te milyen névvel vagy ott reggelve? (Te vagy Kox?)
Tőle veszem az injektorokat, egy haverja fogja beszerelni isNem lesz annyira sok mintha újonnan venném, de pl a járulékos költségek is dobnak, mert ugye üzemanyag is megy, olajcsere kell, olajszűrő, és még más dolgok is
-
God Vazzeg
veterán
Ahh, szuper az oldal, már fel is raktam a kérdést, nagyon hálás vagyok
Szerk: köszi hogy megkérded, a hidegindítása eddig nagyon jól működött, lekötöttem kézire, így sokkal jobban lehet szabályozni, mindig pöccre indult, csak nyírkos időben van vele hogy dadog 1-2 henger, de 3-5 perc alatt elmúlik nála. Megnézetem holnap a légtömegmérőt, köszi az ötletet
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
A TDI-t még az Audi védte le, de ott is perek folynak, mert nem mtisztázták, hogy valójában ki fejlesztetti ki elöszőr ezt a rendzert.
Nem a GTI van levédve, hanem a GDI, de ezt a mitsubishi védte le, amit a VW is szivesen levédetett volna, ezért van nekik most FSI az autók hátulján. -
zoley[HUN]
tag
lattal te mar soros hatos dizelt 6000 1/percnel? nem hiszem. pedig jobban megy mint egy integra. de erre probaltam celozni az elobb. mercedes e-klasse, bmw 5, audi a6. ezek a nagybetus AUTOK. pl egy 530d. nem feltetlen neveznem traktornak. es azt hiszem azt se lehet ra mondani h abszolut nem sportos. ez nem az a GTI erzes, de hidd el nekem, hogy ez sem egy utolso. nem porog a motor 4500 felett, de nagyon huz. ha neked meg olyan sokat szamit h 4250-en vagy 8250-en all a mutato, azert en nem cseszegetlek. mindenki csinalja azt amit szeret
[Szerkesztve] -
karib
addikt
Tényleg, a VW is a VW-é, mármint a VW márka is a VW konszernhez (Volkswagen AG?) tartozik.
A Porsche pontosan hogy kapcsolódik a VW-hez, erről tud valaki? Milyen tulajdoni kapcsolódás van köztük? Addig oké, hogy nagyon VW közeli cég, de mégis eléggé függetlennek tűnik. Pl. sosem hallani arról, hogy a VW mennyire örül a Porsche jó üzletmenetének (lásd Fiat és Ferrari esete ellenpéldaként). -
Pompi
nagyúr
Igazad volt, a Racingsolutions Inc videójában a saját kocsijuk van amiben nem a kereskedelmi forgalomban is levő tuning cucc van, akárcsak a Hennessyék Venomjába, mert ott is ''csak'' a 800 LE-s biturbós kit van forgalomban.
Amiért a Racingsolutions megoldása mellett döntött az ismerős, az az, hogy ők kompresszor és turbo nélkül hozzák ki a kocsiból a 750LE-t. És ez elég nagy fegyvertény, gyorsulási versenyeken külön kategória turbós/kompresszoros autó.
Amúgy Racingsolutions féle 750-es pakk 10.1-es időt igér 1/4 mérföldön, ugyenezt igéri a Hennessey dupla turbos 800-as megoldása is, igaz itt a 0-60mph gyorsulás jobb. -
Pompi
nagyúr
Igen már szétnéztem, köszi
Holnapra okosabb leszek, beszélek majd az emberrel, mert elég sokan rázizzentek a témára, itthon JB Motorsport (Bővebben: link) foglalkozott a kocsijával, ők tették bele a nitrót is. Én ott ragadtam le, hogy ők nem tudtak semmi okosat mondani se kompresszor se turbo ügyileg.
Pedig ahogy nézem van párféle megoldás -
Pompi
nagyúr
Melyik Viper?
A videóban szereplő? Mert az 750 LE pontosabban a hátsó keréken mérve 640.
Ha jól tudom ez egy kompresszoros upgrade, turbo nincs Viperhez.
Ennek a tuning packnak a paraméterei (lóerő is), megtalálható ezen az oldalon:
Bővebben: link.
Nem tudom a konkét oldalt linkelni, mert flash.
Menu - Viper - Engine Upgrades - Gen II - RSI750 (még a nevében is benne van).
Ehhez a 750 (640) -hez jön majd még jelen esetben a nitro 100-150 lóereje, pontosabban ez már benne van a kocsiban.
Erről a Imprezás movieból kiderül valahogy, hogy mekkora távot ment? Mert az 1/8 mérföld (kb 200m) is kategóraia, ilyen pl. a Hungaroringes gyorsulás.
Holnap ha lesz egy kis időm rakok fel videót arról a Jeepről, amelyik a 10mp-t vitte. -
hobizoli
nagyúr
Ebben a Type-R-ben azert 7M-ert par eleg ''alap'' extra nincs ebben az olcsonak nem eppen mondhato arban, ami SZVSZ LOL, es itt nem a klimara gondolok, de azert szo mi szo 7M-ert mar azt is hozza vaghatnak, ha egyszer a 3.8-4.3M-s kistesokban benne van, de ijen, hogy: nincs pollenszuro, kodlampak se, hat bazz ez utobbi minden gyar komolyabb modelljen szeria extra, a futott tukrokrol mar nem is beszelve. De hat ijen hogy nuku centralzar mar ne is haragudjon senki, de ez gigaLOL, azert az se semmi hogy oldallegzsak mindben van csak legfapadabbban es ebben legcsucsabb Type-R-ben nincs, az hogy a legyikabbban nincs az OK, legyen, de hogy ebben, raadasul ennyiert
...
hobizoli -
hobizoli
nagyúr
A Clio es az Astra nem egy kategoriaju auto, ezert is olcsobb, az Astra-val a Megane van egy szinten: Bővebben: link
hobizoli -
Tibisz
aktív tag
1 milkába? Bocsi, ha Neked a 6 milkás árba még belefér a 7 milka, de ez nálam nem megy! Épp ezért nem érzem kötekedésnek!
Seat Ibiza Cupra 1,9 PDTDi: 5784000! ;)
Bővebben: link -
Tibisz
aktív tag
A fogyasztást nem én hoztam fel olvass vissza!
Nem állok vesztésre, mert itt senki sem a nyerésre játszik ,hisz ez egy fórum!
Az pedig nagyon nem jó magyarázat, hogy vegyek nyergesvontató, mert ilyen alapon akkor Te pedig vegyél S2000-ret! Szerintem Nekem előbb lesz nyergesvontatóm, mint Neked S2000-red, erről ennyit!
A teljesítmény szerinted miből áll? Szerinted egy autó menetdinamikáját csak az Le határozza meg?Remélem ezt nem gondolod komolyan
! -
hobizoli
nagyúr
'' Specifikáció:
ajtók száma 2
hengerűrtartalom (cm3) 1997
max. teljesítmény (KW/LE) 177/240
max. nyomaték (Nm/ford.) 208/7500
motor DOHC VTEC
max. sebesség (km/h) 241
gyorsulás (0-100 km/h) (sec.) 6,2
váltó 6 fokozatú manuális
hossz/szél./mag. (mm) 4135/1750/1285
fogyasztás városban (l/100 km) n.a.
fogyasztás városon kívül (l/100 km) 9,9
fogyasztás vegyes (l/100 km) n.a.
CO2 kibocsátás (g/km) * 237
környezetvédelmi osztály 6
* 80/1268/EEC rendelet előírásai szerint mérve
Alapár 10 389 000 Ft ''
Ez valahogy megint nem pont az a 6M HUF-s kategoria -
-
Porsche-tuning:
Techart
RUF
Gemballa
TTP (Turbo Tuning Pietz)
itt van 2 zsír video Bővebben: link
szerintem -
-
@rglaaf
veterán
B@zz mekkora meg milyen hosszú az eleje.Ha 8hengeres volt akkor egy hengerbe belefért egy ember feje simán akkora.
A Ford Boss Mustangról egy linkBővebben: link ja és a 70-es évek
[Szerkesztve] -
B.Kox
tag
Nah találtam is róla egy oldalt csak sajnos nem angol nyelvű: Bővebben: link
-
Integra
titán
kétlem hogy ez a V10-es verda lesz a supra utódja
egyrészt őrült drága lenne, másrészt a tuningszcénát is felévegtnék maguk körül egy ilyen autóval. sokkal inkább biturbo V6 lesz vagy továbbra is S6 biturbo motor szerintem.
az még lehet hogy egy kis, limitált szériás V10-es sorozat megjelenhet, pénzük van rá bőven -
-
törölt tag
ha megnézem akkor nem vaterommal hanem, az autószerelő/karosszériás haverral nézném meg.
Mondom remélem jövő héten kiderül hogy lessz e chasem vagy nem és akkor eljövök veled csak így a gazdája nélkül megnézni, ha tetszik akkor mehet a bót.
Bár az az igazság hogy nekem lehet hogy úgy jobb lenne hogy ő leadja a rendszámot, ideiglenes időre és akkor csak egy adásvételit kell írni, mert amíg nem csinálom meg magamnak addíg nem fizetném az adót rá.És ha meg elkezdek dolgozni akkor egyből lenne egy fasza autóm.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
hát nem mert van vagy 25 év diffi a két alap között
nekem ez a kedvenc corvette kasztnim:
Bővebben: link -
B.Kox
tag
Én is találtam egy szépetBővebben: link.
[Szerkesztve] -
törölt tag
jaa akkor nincs gáz a Pio hifi, a KW futóművek, a NOS nitrorendszer, meg a Enkei felniket biztos hogy eredetinek fogják itélni.
Nézegetem itt közbe a Corradokat, innen is tudnék válogatni:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
-
I_Am
veterán
Nem tudom, de ez pont nem ezért készült, hanem csak ugy jött. Jöttünk racingről a 7-esen szétszóródva páran, aztán piros lámpa a lágymányosi leágazás után. Bal oldalt 2000-es turbós Alfa jobb oldalt fehér Calibra (szét optikázva), mi meg bepofátlankodtunk haverka Cordoba-jával harmadiknak középre.
Aztán zöld és csá.
-
sai
aktív tag
M3 masnál szoktak még nagyon cool verdák kint lenni.. (de ott gyoruslást nem lehet látni mivel már elve kint van a yard vagy 3om kocsival.. de attól még a kocsikat + lehet csodálni..
) olyan mint 1nagy tuning autó kiálitás és ingyenes
(ha készen lesz saját kocsim majd én is kinézek vele!!
persze csak mint kiálitási darab
)
[Szerkesztve] -
törölt tag
Akkor a Totalcarba rosszul mondták ott sicherre 2800at mondtak.
és tudod mi a dúrva hogy az én aranyos kis Avantom könnyebb ennél az ízig vérig sportmicsodánál.
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Formula-1
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest