Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Ne már milyen volt az megané ami egy 150 lovas autót otthagy?
Meganeba van régebbibe 1.6 fölötti???de ha még van is 2.0 azt is ott kéne hagynia ennek.
Amugy ez a sípoló hang annyira nem bejövős inkább a lefujószelep, ettől függetlenül meggyőző a teljesítménye.
A sok záróvonal miatt mit fogsz te itt kapnia ahverod miatt.......felkészültél.szerinted??? -
dragonfx
veterán
-
szatocs
őstag
Valami hasonlóra gondoltam én is, ha csak a motor teljesítményét, a 4WD - t, meg a turbo - t nézzük. De árban is feljebb van az említett két autó, mint egy civic. Azon a 2 - 3 millás többleten, ami az autók árai között van, ha mind tuningra költjük (jó minőségű), akkor már megközelíti a civic ezeket az autókat. Type-R - t tekintve term.
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
Én csak láttam mclaren slr-t, jó hosszú az orra épp egy tréleren volt viték gondolom valami versenyre.
sl 55 amg-t láthatsz egyet az okogonnál valamelyik bolt tulajának olyna van, a burger környékén szokott állni de néha azon az oldalon félúton a nyugati felé.Én 2x hallottam de akkor nem nyomta neki a tulaja, de jó hangja volt úgy is.
Igen az az oldalkipufogós nagyon állat autók, egyedi, az m3 gtr-n is úgy van.
Ma hallottam az ml 63 amg hangját, köhöm...hát ahhoz hogy dzsipp....fú durva.
Meg volt huzatos leon cupra new is az utakon máma, klassz hangja van annak is.
Amugy az a 20 jó 50nek is az a 80 meg 90nek inkább.Nekem nem mind1. -
Soak
veterán
És ennek mi köze a légellenálláshoz?
Szerintem az F1-esek azért nem mennek 400 felett mert nicns ahol mehetnének, nincs olyan pálya és nem ugy vannak átéttelezve, biztos ,hogy jóval többet is mennének
szerk: meg szerintem a veyron motorja jóval nyomatékosabb mert nem fullra van kihegyezve kis lökettérfogatból mint az F1-esek
[Szerkesztve] -
Maxxter
senior tag
-
szatocs
őstag
300 km/h = 5 km/m, 400 fölé gyorsult, így kevesebb, mint 2 perc alatt végig kellett érnie az egyenesnek. Nem tom, hogy mennyi ideig ment az egyenesben, most másik gépen vagyok, nem azon, amelyikre letöltöttem, de mintha több lenne az az idő, amikor 300 felett megy az egyenesben, vagy nem?
-
dragonfx
veterán
Azon gondolkodtam épp hány km-es pálya kell ehhez a speed testhez
Mondom kb 10km, akkor nem is tévedtem sokat 9km.
Kanyarba bármilyne jó a kocsi + a pálya 200 fölött szerintme nem ildomos menni, mondjuk 200ról 400ra kitolta a 9esbe ezek szerint.
De milyne lehet 400 után 200zal menni -
dragonfx
veterán
Szép de a hangja tényleg kicsit fülsüketítő.
Amugy nem tom mi értelme volt a 325 cibe a m3as motrot beletenni.
Alatta az e36 esetén is azt cisnálták, gyorsulás 100ra 200ra nyomaték, Le ezeket azért kiírhatták volna, meg pár grafikon.
Jól szétfüstölték a fékeket.
Nekem az e36 jobban tetszett, ja és 1x már volt itt eza videó benn asszem, de végülis új topic, így újra lehet. -
-
-
Képzeld el,hogy a súly pont a legtetején van a kerékben és oda van ragasztva(nem tud eldölni,mert ki van támasztva)és ha meglökik akkor a súly elkezd a gravitációnak engedelmeskedni,így a súly kap egy kis lendületet+gravitáció ennek hatására képes valamekkora emelkedőn felmenni és ez az emelkedő még beleszámít.
Remélem érted talán,vagy készítsek egy profi ábrát paintben -
A kerekeken belül súlyok vannak és csak így képes felfelé gurulni
Nem tudok olyanról,hogy ez lett volna az első,de örülne neki a Ferraris szívem
Soak:Ha véletlenűl leugrana a kocsi és elszakítaná a köteleket és a két ember nem bírná megfogni
Valaki már említette nem is biztos,hogy Subaru,mert szerinte Skyline
Amikor mutatják a monitort semmit nem lehet leolvasni,szerintem direkt csinálták nehogy megtudjuk,hogy valójában csak 999 lóerős -
Rick2
senior tag
azért a szívási- kipufogási szakasz nem biztos, hogy olyan hosszú, mint egy 318ason.....egy példa.....a sportkiffugó rendszerhez illik sport vezérműtengelyt is tenni, ugye csak azért, hogy a megváltozott gázlengés és a megváltozott kipuffogószelep nyitás- zárás összhangban legyen....tehát, ha egy valamit változtatsz, azzal még nem biztos, hogy jót teszel összességében....nameg azért megkérdezném, ugye ezeket a motorokat nem arra tervezték véletlenül? vagy sima benzinesként futottak 2-300 ezret, és egyszer csak átdobták egy másik kasztinba, nitrót löktek bele, és kész????? miről beszélünk???? szal mire rakod a kis csövet??? ez arra lett tervezve.
-
dragonfx
veterán
király, beépíteni egy m5-be kifúrva a mocitetőt, mit nyújtana?
Más:
mi az a hang auók esetén mikor nagyon kihuzatnak egy autót és puffan egyet az autó???
Nem nem a subraós turbó lefujós hangra gondolok, hanem amikor kihuzatja, ilyne sportdobos/kipufogós gépet valaki???lezsabályzás hangja vagy minek??a váltásé?gondolom ilynekor kéne tűznek kijönnie a kipouf.ból ha lenne benne nitro
Új hozzászólás Aktív témák
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest