Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Kox
tag
Nah ilyet se halottam még... Ha ő sem tud segíteni, akkor télleg vmi naon rejtett hiba lehet a dologban. Lezsivel vagy Janókával vedd fel a kapcsolatot a bmwpower forumon, az elktronikát ők vágják nagyon.
-
B.Kox
tag
válasz
God Vazzeg #3218 üzenetére
Igen, én vagyok Kox.
Hát sajnos ez egy 20éves gépnél már csak így van, költeni kell rá, foglalkozni kell vele... -
B.Kox
tag
válasz
God Vazzeg #3215 üzenetére
Ha nem újonnan veszed akkor nem olyan vészes az ára. Sztem kérdezd elöbb meg Turboá mestert mielött egy vagyont elköltenél.
-
B.Kox
tag
válasz
God Vazzeg #3211 üzenetére
Nem tudom mi lehet a probléma, hidegben előfordulhat hogy 3 hengerrel indul(az enyém 2vel szokott
), ez önmagában még nem olyan nagy baj, de az hogy egyáltelán nem indul az már igen. A tünetek alapján talán a légtömegmérőddel lehet vmi probléma de ez csak egy tipp. Asszem hogy a 84es 320i már Le-jetronic, ami elég ritka, és a sima L-jethez képest pont a hidegindításnál van vmi küléömbség, de a heverom cápájában pont ilyen van, majd megkérdezem őt.
Szerintem regisztrálj be ide:[link] és itt tedd föl a kérdésedet, tuti segítenek. -
B.Kox
tag
válasz
Integra #2974 üzenetére
Sztem így feketében türhető, de abban egyet értek hogy a régiebbi BMW-k ''az igazi BMW-k'', ez sajnos már nagyon nem az.
Ez még az: Bővebben: link Bővebben: link -
B.Kox
tag
!!!Mindenkinek kötelező letölteni!!! Bővebben: link
Ilyte nálunk mé nem rendeznekk??!! -
B.Kox
tag
válasz
#16741888 #2260 üzenetére
Itthon is van ám hasonló tudásu S2-es, kb 550paci körül lehet:Bővebben: link
-
B.Kox
tag
!!!
Csajok Genf -ből Bővebben: link
!!!
-
B.Kox
tag
!!!
Képek Genf -ből: Bővebben: link
!!!
-
B.Kox
tag
Új Lexus IS: Bővebben: link
-
B.Kox
tag
Az új citroen C6:Bővebben: link Nekem naon bejön kívül, belül.
-
B.Kox
tag
válasz
zoley[HUN] #1965 üzenetére
Akkor inkább olvass traktors forumokat... Ott Olvashatsz eleget az alacsony fordulaton leadott nyomatékról. És akkor nem kell mosojognod a tudatlan sportautórajongókon akik a fordulatszám bűvöltében tengetik nyomorult életüket.
-
B.Kox
tag
válasz
#16741888 #1949 üzenetére
Sztem először nézd/hallgasd meg eztBővebben: link a rövid kis videjót, és utána morogj hogy nics turbó meg ilyenek...
-
B.Kox
tag
Az első Porsche a 356-os tulajdonképpen a bogár műszaki alapjain nyugszik. Még a 911-nél is voltak közös alkatrészek pl: VolksWagen kapcsolók a műszerfalon stb. Sőt a most újra van együttműködés a kért márka között hiszen a Porsche Cheyenne és a Volksvagen Tuareg közös fejlesztés eredménye. De a Porsche ettől még teljesen független, önálló cég.
-
B.Kox
tag
Ferrari Enzo vs. Hohenester Audi Sport quattro: Bővebben: link - Azé Tartja a lépést az öreg Audi.
-
B.Kox
tag
Sztem viper témában ez a legjobb oldal:Bővebben: link
-
B.Kox
tag
Tessék egy biturbo viper, 1000 pacival:Bővebben: link
Videó(9.75@148) a vasról:Bővebben: link -
B.Kox
tag
Az nem létezik hogy egy keréken 640 lovas viper 9.5 körüli időt menjen negyedmérföldön. Hidd el nekem, láttam már pár(száz) gyorsulós videót. Az a viper sokkal erősebb.
Már hogyne létezne turbos Viper??!! Mondjuk ez hang alapján inkább kompresszoros.
A subaru természetesen negyedmérföldet megy. -
B.Kox
tag
Ez a Viper jóval erősebb mint 750paci!
750 lóval 11 körüli időt menne, de ez legalább 1000 lovas és valószinűleg biturbós, vagy kompresszoros.
Egyébkén impresa is van 10-en belül, Bővebben: linkcsak nem nálunk kell keresni.
[Szerkesztve] -
B.Kox
tag
válasz
#16741888 #1627 üzenetére
Nah igen... Gondolj bele: Beülsz a Lambodba, elfordítod a kulcsot és akkkor felhangzik a dízel kerregés...
De sztem ők nem tartják röhejesnek hogy diesel motor legyen egy Lambóban, ők még az űrsiklóba is díeselt raknának. Tudod; ''mert nyomatékos és keveset fogyaszt''... -
B.Kox
tag
Nesz b.meg:Bővebben: link - ez csak 5misi.
-
B.Kox
tag
válasz
hobizoli #1556 üzenetére
Nesze:Bővebben: link ez még pont belefér a 6millás kategóriába.
-
B.Kox
tag
válasz
strike-force #1536 üzenetére
Szívó benzines: Honda S2000, 2.0L - 240Hp, NO TURBO
-
B.Kox
tag
válasz
hobizoli #1530 üzenetére
Mitshubishi Lancher EVO FRQ-400:Bővebben: link
-
B.Kox
tag
Ford Mustang 2000Hp: Bővebben: link
Brutális!!!
-
B.Kox
tag
válasz
strike-force #1458 üzenetére
Jah igen ezt ismerem, de nem is ez 630le-s a legbrutálabb, van 750lovas csomagjuk is.
-
B.Kox
tag
Jaj de gyönyörű!!! Sztem a techart a legjobb Porsche tuner.
De azé ez is szép: Bővebben: link -
B.Kox
tag
WV power:Bővebben: link
-
B.Kox
tag
Nah találtam is róla egy oldalt csak sajnos nem angol nyelvű: Bővebben: link
-
B.Kox
tag
válasz
illusiON #1308 üzenetére
Sztem te a Toyota Supra utódjáról beszélsz. Nem lehet róla túl sokat tudni, mivel még nem mutatták be, eddig csak kémfotón láttam. Az sem egészen biztos hogy V10-es lesz, mivel az előző Supra sor6+2turbó. A teljesítménye valszinűleg nem lesz több 280(ehhez minek a v10-es motor?) pacinál, mivel japánban nem lehet forgalomba hozni ennél erősebb személyautót.
Sajnos többet én sem tudok... -
B.Kox
tag
válasz
#16741888 #1000 üzenetére
Megcsinálhatnád mondjuk ilyenre:Bővebben: link
De sztem sokkal nagyobb élmény egy lepukkant(nem roncsot) kocsit kipofozni, mint ha vennél tip-top állapotút amihez nem kell hozzányúlni. Legalább megvan a fiilning hogy te csináltad. -
B.Kox
tag
válasz
#16741888 #998 üzenetére
A gazdáját nem ösmerem csak a haverját, ő kérdezte hogy nem érdekel-e a kocsi. Holnap elkérem a csákó számát tőle és majd elküldöm emilben neked. De ha megnézed a verdát akkor úgyís kiderül hogy miket kell cserélni, javítani. Gondolom vaterod azért ért hozzá valamennyire, szal gondolom ha ő megnézi akkor nem tudnak átb@szni.
-
B.Kox
tag
válasz
#16741888 #984 üzenetére
Nah sikerült megnéznem az autót habár csak kívülről láttam. 87-es 1.8 16V, benzin/gáz üzemű,ezüstszinű, rozsdát nem láttam de persze biztos van valahol, felemás felni van rajta, a Km -et nem tudom. De azért egyáltalán nem egy roncs, ja és van rajta forgalmi az év végéig. Szal sztem éredemes megnézni.
-
B.Kox
tag
74' supercharged Chevrolet Corvette 1200 paci:
Video:Bővebben: link-Dúúúrva!!!!!
Képek:Bővebben: link -
B.Kox
tag
Auto motor und sport TV, E60 M5 teszt:Bővebben: link
-
B.Kox
tag
válasz
#16741888 #682 üzenetére
És ez hogy tetszik?Bővebben: link
-
B.Kox
tag
Én is találtam egy szépetBővebben: link.
[Szerkesztve] -
B.Kox
tag
válasz
#16741888 #666 üzenetére
Na és ez hogy tetszik?Bővebben: link
-
B.Kox
tag
Sztem feltehetnéd a Bővebben: link -re.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest