Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
Lassan telnek a napok autó nélkül.
-
-
-
Integrale
veterán
válasz
Kornel
üzenetére
Eleg szar cikk.

Ez a Corolla az elozo generacio (E90) padlolemezere epul, azaz boven a 80-as evek gyermeke. Masreszt, mar akkor is koranak egyik legropibb autojanak szamitott."A magyarországi autóállomány átlagkora közel 14 év, de a kintről érkező használt autók jelentős része idősebb, vagyis éppen abból a korszakból származik, ritka volt a két légzsák és a biztonság még egészen mást jelentett, mint ma. Akkor gyártották őket, mint a törésteszt zöld Corolláját, melyet gombóccá gyúrt a szemből érkező autó
"
14 eve 2003 volt, de szamoljunk 17-tel, ez a Corolla nem abbol a korbol valo, 17 eve mar olyanok voltak, mint a Megane, S40, Laguna, Scenic, E46, Passat, Golf, Stilo, 307, stb stb azaz fenyevekre a tesztben szereplo Corollatol. A japanokhoz lassan ert el ez a szemlelet, illetve a 90-es evekben forgalmazott autoik, valamilyen modositasai az elodnek.
Azaz, ott tartunk mint az elso hazai Swiftnel, nem a korabeli autokkal hasonlitjuk ossze, ami miatt torzul a kep. -
Kornel
veterán
Komoly: [link]
-
-
brumi1024
veterán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Srácok, nem erre vonatkozott a kérdés.
Most a VAG topik féle ultimate problémamegoldás következik. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#70284) Tsebacsi: Ha esetleg kigyulladna a rózsa, azt még elolthatod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
XFishboneHUN
senior tag
Szia!
Michelin Primacy 3 - Én ilyet vettem az 1.7-es 125 lovas H Astrámra. Halk, jól tapad az szárazon és vízes úton is, jó a mintája, a fogyasztás is pár decivel visszaesett azóta.
A 205/55/R16 ADAC teszten a legjobb eredményt érte el.

De, ha azóta vettél, akkor elnézést érte!

-
tboldi
nagyúr
válasz
salieri.
üzenetére
Mikor mit lehetett itt kapni.
De mint írtam, nekem nem volt bajom a Valvoline-nal. 
Később egy 125-ös ETZ-vel használtam Repsolt, annyira nem jött be, viszont a Castrol nagyon is jó volt. Motult nem próbáltam 2T-ben, csak 4T-ben (7100 10W30, Honda CB500X), az is fasza volt.

-
+1 rájuk!
Más: Lehet beveszem a leszarom tablettát és elviszem az autót kívülről glancoltatni. Hova-kihez-mire a kérdés?! Polír legyen, vagy valami más? Fénytelen az autó (szerintem), ezen akarok változtatni, mert hiába mosom le, látom rajta a ?ráégett? vízkőfoltot korábbról. Thenksz
Imit is felhívom, van meló vele rendesen, kopog, recseg a kuplung, nem hűt a klíma, csak fél óra után.
-
Jaffa75
őstag
Proex kipufogószervizzel van valakinek tapasztalata? Olcsó, drága, jó minőségű, kerüld...?
-
Jaffa75
őstag
válasz
Snoop-y
üzenetére
a cikkben foglaltak jogosak sok szempontból... Bár Saint a topic jogásza
, de ha kicsit elvonatkoztatunk és élelmiszer-jelölés oldalról vizsgáljuk a dolgot, akkor jogosan vetődik fel a kérdés, hogy bizonyos területeken megy a jogharmonizáció, pl.: élelmiszerek szavidő feltüntetésének változásáról (2014.12.11), vagy 8 tápértékes tábla feltüntetési kötelezettségéről (2016.12.11), esetleg a 1169-es módosító rendelkezésről...Az egész EU-n belül elfogadott, csak abszurdisztánban nem? Ami gaggyer az menjen a levesbe - egyetértek
- , de ami CE jelöléssel bír, az miért nem jó? Hány játék, konyhai eszköz... tudja a magáénak a CE jelölést, és nem is vizsgálják! Illetve hány gyerekjáték, égősor... van és kerül forgalomba amin nincs meg???
"MI történik Gyöngyösön?????????"

-
-
Qru
MODERÁTOR
-
norrberth
addikt
-
dnelb
veterán
főleg hogy megint idióta módon a listárat veszik figyelembe... amikor egy köszönéssel -700k minden árból. [link] amit teszteltek nem 4.2 milla hanem 3.45m.
Suzukit se értem ennek mi értelme van, listaáron egy darab autót sem adnak el, mindenhol a kedvezményes árak érvényesülnek, egyáltalán minek írnak ki valótlan árakat...? A sok 1bites cikkíró meg lusta utánaolvasni. -
Qru
MODERÁTOR
Suzuki Swift 1.2 GL+ - 2017.- TC teszt
Csak hogy végre on hsz is legyen.

-
norrberth
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
4 ütem 4 kerék.
-
BigBlackDog
veterán
Akkor a
Hondásokatfűnyírósokat megkérném, hogy fáradjanak át a megfelelő topikba!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
norrberth
addikt
válasz
salieri.
üzenetére
Jobb neki amit oda terveztek! [link]
Az is látható a táblázatból, hogy a fűnyíróba a SAE 30 olaj helyett nyugodtan bele lehetne tölteni az autóból kimaradt 10W40 olajat. Ennek ellenére én ezt nem javaslom, mivel az olajakat adalékolják, speciálisan a fehasználáshoz. Nem azt mondom, hogy kinyírja a motorocskát az autó olaja, hanem azt, hogy jobb neki az, ami neki való.
(#70241) szilva01 Végül ez lett [link]
-
Mappa
addikt
Azok a kitakarít képek is... thuglife

-
pit stop
addikt
válasz
brumi1024
üzenetére
Nem tudom, hogy ebben már digitális-e teljesen a műszerfal, de ha jól tudom, főleg ekkora csattanásnál a kilométeróra is kiakad.
Amúgy ha nem ment "csak" 90-100 környékével, az akkor is a duplája a megengedettnek
Nem is olyan régi autóba szállt bele, ahhoz képest, abba valaki belehalt. Nagyon erős ütést kellett kapnia - Merci is azért nyelte el ilyen jól mert teljesen az eleje csattant szvsz.
-
rbalint88
veterán
Ertem en, hogy sok hondas van itt, de ez autos topic, nem funyiros
-
brumi1024
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
A mercis ürgés téma margójára.
"Szerintem az ütközés azért lehetett ilyen brutális erejű, mert a két autó szinte frontálisan csapódott egymásnak."
"...kielőztem..."
Csak úgy sugárzik róla az értelem.
"Lehet, hogy túlléptem a sebességet, de nem akarok hazudni, nem tudom mennyivel mehettem."
+
"...a szemtanúk állítását, hogy 120-130-al is mehetett, cáfolta."Ennek az autónak 2.7 másodperc kell a 80-120-hoz kickdown esetén. Gyenge lábakon áll a cáfolata a "nem tudom mennyivel mehettem" mondat és az ütközés végkifejlete mellett.
-
tomiii.
aktív tag
Valvoline milyen minőségű olajat gyárt?
-
-
B-L-A-C-K
titán
Igazi cementszállító sas, már a felét kipakolták mikor fotóztam...

-
szabonagyur
félisten
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Autópályamatrica:
1, Rendszám alapján tudom ellenőrizni, hogy milyen megyére van matrica?
2, Hogyan tudok átvinni megye matricát egy másik autóéra? -
matyi012345
őstag
válasz
matyi012345
üzenetére
Megszületett ma.. Japánban gyártott Carinám van, az európai szabványú jeladó csatlakozója nem passzol. Az angliai gyártmányokba lenne jó amiket küldtek. A forgalmazó elegánsan megfeledkezett erről az apróságról, hogy két féle van és ők boldog-boldogtalannak kiküldik az EU-t.
-
-
gzbotii
nagyúr
Sracok,
ma delutan beultem a kocsiba, beinditas utan, minden letezo resbol, a muszerfalon hangyak jottek elo. 15-20 darabot le is oltem, de gondolom meg maradt.
Hogyan lehet kifustolni oket? Vagy maguktol elmennek, ha nincs mit enni?Valami megoldas (azon kivul, hogy szivjam ki a tartalybol es gyujtsam fel)?
-
brumi1024
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Imádom, ha az alapvető logikai tételekkel nincs tisztában a szerző, de cikkeket tesz közzé. A cím így, ebben a formában egy hamis állítás, és azon kívül, hogy van benne casco és vezető szó, semmi a cikkhez köthető relevanciája nincs. Az pedig már csak hab a tortán, hogy ezt leírta pár sorral lejjebb: " De azt is figyelik, hogy milyen a biztosított vezetési stílusa és ennek megfelelően egytől tízig pontozzák. Mivel azonban ez egy kevésbé egzakt mérési alap - hiszen egy dinamikus sofőr nem feltétlenül balesetveszélyesebb - ezért ez nem befolyásolja a fizetendő díjat."
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
volt persze, sokszor.
de amugy kinek van ideje 55perces videót megnézni? -
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már, de érdemes lehet végignézni:
-
Még csak a fotókat készítettem el a hirdetéshez 10 napja, mikor is alaposan megmostam. Képlékeny, hogy meddig tartom meg; 1. szeretem, 2. elköltöttem rá kb. 200-at, aminek egy részét szeretném "visszahasználni".
Jelen elképzelésem szerint egy szép ÉS jó árú Golf 6 GTI-re, vagy cégautóra cserélem.
Ha meghirdetem, tudni fogtok róla, ha csak nem bannol a Mester.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Projektor topic
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

?? (nem magadra venni!
)