Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Mai nap is jól indult, egy remek Limited Edisün Opelt sikerült lencsevégre kapnom a belvárosi lámpánál:
[link]

-
B-L-A-C-K
titán
-
Peter.70
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
-
kisza25
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Szerintem is sokkal tervezhetőbb, ha pl. új autót veszünk, mert arra az éves szervizeken kívül nem kell költeni, egy használtnál meg beleeshetünk abba, hogy akár még 1x ráköltjük az árát (ismeretségi körben több ilyen eset volt)
A KIA amit készülök venni 7 évig ezt tudja, utána, meg lesz egy olyan autóm, aminek tökéletesen tudom az előéletét (szervizügyileg) Szívó benyás a kiszemelt, ami már volt is nekem korábban -
bitpork
nagyúr
válasz
Peter.70
üzenetére
Egy autó árát kitermelni ilyen hozammal elég csücskös, nem? Pláne hogy itt van egy "javasolt" szabály amit alkalmazva megint csúnyán néznénk ki: mennyi pénzt kell lekötnöd valamibe h a 6 havi abból származó bevételed fedezze a kocsit?
Amikor én megvettem Lujzit, (asszem tán 2006 volt) akkor kicsöngettem 30%-t a többit 5 év alatt (illetve volt egy módosításom a 2008-s eseményeknél, hogy legyen egy évvel több) kicsengettem. Ez idő alatt az autóval nem csak magánutaztam, hanem munkához is használtam. A végén 2,5 helyett 3,8-t fizettem ki, de a különbözet legnagyobb része az árfolyamból volt, aminek kapcsán később visszakaptam (sajnos , mert rohadtul nem kellett volna az egész megmentősdi) majd 700k-forintot. A teljes extra költségem többszörösét megtermeltem vele ez idő alatt. Erre pénzt lekötni értelmetlen megítélésem szerint.
Jah és ha vki az értékvesztést emílti akkor érdemes tudni, hogy Lujzit a végén 350k-ért adtam el, mert nem akartam rajta szélvédőt cserélni, jött a nagy szerviz meg volt egy szárhányóív felületi rozsda csak alapozóval lekenve rajt. És nem pörögtem a hátamon h jujj mennyit veszített az értékéből
-
EQMontoya
veterán
Kocsit se mosok mostanság, f@szom, két naponta esik, illetve ha országúton eléred a nagypapaletoltó 70-es tempót, akkor utána pneumatikus vésővel kell leszedni róla a bogarakat. Ha pedig épp esett vagy lemostam, akkor a szomszéd macskája a kis sáros tappancsával végigmássza az egészet.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Magnum_
üzenetére
Szombaton 2.5x lemostam. Egyszer a kúton lándzsással de csak a végén jöttem rá, hogy nincs nálam a szárazoló, így kb koszosabb lett mint volt. Akkor szépen hazagurultam, lemostam újra rendesen kézzel. Majd ezek után mikor álltam be rossz szögben fordultam rá a kapura és pont egy saras tócsa szélét elcsípte a kerék és mivel kitekert állapotban volt fel is baCCta a kasztnira a mutrát.
Szted az 1-től 10-es skálán mennyire voltam ideg??

Még szerencse, hogy kislány nem volt velem mert aligha nem váló ok lett volna, hogy harmadjára is nekiállok kocsit pucolni egy órán belül...
-
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Tudom, hogy így értetted a downgrade-et, és valóban így van.
A 7-es ellen szól: értékcsökkenés - hamarosan kijön a G8, márkaszerviz a gari miatt, vigyázni kell rá, nincs kézifék, sterilebb - kevés hang, nem rángatja a kormányt.A 6 VS. 5 mindennapos fenntartása (szerviz, adó, biztosítás) kb. ugyanaz. A 5-ös már kevesebbet veszít az árából, ezért valamivel olcsóbb lenne. +Saint_ : De az 5-ös bele hámlik, és kevésbe tetszik úgy általában.
A 2.0 TSI motor meg olyan amilyen, jól megy, keveset fogyaszt. Cserébe néha kell bele egy kis olaj, mert kajálja, a 7-es is csipegette, nem a világ vége ha évente beleöntök 2 litert 6000 Ft-ért. Meg kokszosodik, c'est la vie.
@(#69480) Saint_ : a külsejét nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Snoop-y
veterán
válasz
Mágus2
üzenetére
A baj ezzel az hogy bar megteheted, ha beut barmi krach egy olyan auton akkor valoszinuleg (ha 4 ev volt osszesporolni az arat) akkor nem lesz penzed javitani.
Ertsd jol mi arra probalunk ravilagitani hogy nem az OSSZES megtakaritott penzedet kell autora forditani.
A legtobben sajnos igy csinaljak. Ez valami betegseg amugy Mo-n. Kicsit tulvallaljak magukat.Nalunk egyreszt azert cserelgetik surun a kocsikat mert egy 2 rugos fizubol 300 koruli havidijjal el lehet hozni egy uj autot. Aztan mikor kezdenek elojonni a bajok (3-4ev korul) akkor csere mivel a szerviz dija tobb lenne mint amit buksz ha csereled.
-
Speeedfire
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
Magnum_
üzenetére
igen az ingatlan rossz példa, mert azzal adott esetben még keresni is lehet, meg nagyon sok múlik rajta, hogy hol van, teljesen más tészta, mint az autó
De most komolyan 4M-nek kellene lennie a fél éves nettómnak, hogy egy alsóközepes autót kitoljak a szalonból?
én most egy ~3,5 M millás autót készülök venni és a 6 havi keresetem ~1,2M, de van egy ~3M autó amit beszámíttatok/eladom és ahhoz dobok hozzá 600eFt-ot az úgy rendben van (ez a pénz is rendelkezésemre áll és még marad is pénzem )
Ja és ház ki van fizetve, fel van újítva, van még egy műszakilag 100%-os autó (bár 2004-es).
Akkor most nem vehetek új autót?
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nézek 7-est, 6-ost, néha 5-öst is.

7-es volt, ahogy Qru írja, előtte meg 6-os 1.4 TSI. Érzésre a 6-os masszívabb autó. És amit ma nézek 6-ost, annak így látatlanban az ára is a helyén van. Xenon nincs benne, ez az egyetlen fájó pont.#69469: a jelenlegi autóm 9 éves, a kinézett 6-os csak 5 -> szóval upgrade!
És ezt talán megtartanám hosszabb távon. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
focvis
üzenetére
Jah, most térjünk rá akkor az olaj témára újra. Vagy legyen változatosság és jöjjön a szilikon?
-
Sikerült ma ismét moderálódnia a topiknak?

Hja... a szokásos életvezetési tanácsok.Este megyek G6 GTI-t nézni!

@(#69463) K Norbi : Majd csökkentik az alkohol és a cigeratta adóját; és felemelik a nyugdíjkorhatárt. Hamarabb kimúlunk, nem kell sokáig nyugdíjat fizetni.
(teória)6 óra felé megyek sasolni.
A kispók is hiányzik.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mágus2
üzenetére
nem, ez nem válasz a kérdésemre.
mire alapítod, hogy én a jettámat nem tudnám megvenni fél évnyi béremből?
csak mert ha ránézek a bankszámlámra, a banktól kapott sms-ekre és a bérpapírjaimra, valamint a múlt héten leadott szja bevallásra, én nem ezt nem látom, hanem mást, de attól még igyekszem tudatos lenni a pénzügyeim terén, gondolva a jövőre, még akkor is, ha ez fassssság, annak ellenére, hogy szeretem az autókat. -
-
bitpork
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Milyen kamat? Mennyi most a jegybanki alapkamat?
Kuszaszem eddigi munkáját alapul véve, a most nullához konvergáló kamat is hamarost negatív lesz mint az EURO esetében.Azok aki megtehetik hogy mindent is fizetnek a jövedelmükből, élvezzék és örüljenek neki. Én pl nem hiszek a nyugdíjban. Az egy kérdés h az eddig félretett pénzt az állam lenyúlta. De maga a tény hogy folyamatosan emelkedik a nyugdíjkorhatár, jó esélyt vetít előre a nyugdíj előtti elhalálozásra.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Mágus2
üzenetére
A cikk alapján a Lajtától keletre, par vállakozó és "vállalkozon" kívül mindneki Tico és Stiftel kellene járni.
Használtautó sem jó, mert nagy az értékvesztés és drága a fékbetét.És nem védeni akarom a mundér becsületet, az én kocsim 6 havi keresetemnel olcsóbb, de ha mindenki így számolna, ki venne kocsit? Mert Kurvara nem éri meg a jelek szerint - anyagilag kiszámolva biztos nem, hacsak nem adsz minden utad után áfás számlát.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Mágus2
üzenetére
Azért azt szerintem Te is látod, hogy nem lenne egészséges, ha mondjuk egy 20 millás Audival járnál, aminek - bocs, csak tippelek - az amortizációja és a fenntartása azért Neked is fájna. Nyilván lehet úgy élni, hogy az ember bevételének 30-40%-a elmegy az autójára, de elég irraconális.
Arra meg, hogy a zsebedben van a lóvé: a kamatjövedelem is jövedelem. Tehát ha valaki örökölt 100 millát, de csak 300 ropit keres havonta, akkor ott nyilván más a leányzó fekvése, mert a tőke is bőven hoz pénzt a házhoz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Magnum_
üzenetére
Globálisan tartja az ingatlan (ha éppen nem alakul ki túlkínálat) a kocsi meg csak ritka esetben.
De ha befektetésként tekintesz a dologra akkor a példánál maradva a VIII. kerületi lakásnak a mostani reurbanizációs hullám + a belső VIII. ker rekultiválása okán nagyobb lesz az értéknövekedése mint egy Rózsadombi kecónak. Szóval ingatlan.hu-n állítsd át a keresőd szűrési feltételeit.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ha valaki hajlandó erre többet áldozni... Nekem pl ez a hobbim. Beáraztam, bevállaltam pedig többe került a Jazz is meg Bubi is mint amit a cikk szerint megengedhettem volna magamnak. Tudom hedonista vagyok és kárjak inkább BKV-val mint Vili.

De igazából nem nekünk szól ez a cikk én úgy érzem...
-
-
Becsszó' nem bánom.

(#69438) B-L-A-C-K: Becslés, nem tipp.
Én ennyit "tippelek", ezzel számolnék; de mindenki "tippelhet" neki tetsző számot.
Előtte nézze meg a hahun, hogy mennyit ér egy 10 éves szedán 300 000 km-rel, ami újonnan 30+ millió Ft volt (S Klasse, A8, 7-es BMW, Lexus LS), aztán osszon-szorozzon.
Nem nézegetek 15+ milliós autót; két lábbal állok a Földön.(#69439) bitpork: Az RC jó ötlet.
De inkább G6 GTI-t szeretnék. -
pècsimunkás
addikt
válasz
Magnum_
üzenetére
Akkor senki nem venne új autót . Mèg Nyugat - Európában sem nagyon .
Èn hitelre vettem - 48 hónap- , de kb a fizum negyedèt viszem el a rèszlet , biztosítás , Casco . Ha nem jön valami nagyon nagy baj , kifizettem simán , ès 4 èv múlva lesz egy èrtèkes autóm .
Ha bejön olyan amire nem is merek gondolni , eladom , elcserèlem , akármi ... Elèg komoly előleget raktam le rá , tehát nem lesz olyan , hogy sem autó , sem pènz , ha valami be is ütne ! -
Magnum_
nagyúr
válasz
Mágus2
üzenetére
én amondó vagyok, hogy a magamfajtának meg a statisztikusoknak addig stabilan van munkája, amíg ti, a tudatos pénzügyi emberek tonnaszámra hordjátok ki a terméket hitelre, tehát igazad van, én egy fasz vagyok, mert igyekszem hosszabb távon (holnap helyett akár holnap utánig is) gondolkodni, tervezni, ahelyett, hogy carpe diJem.
fel is mondom a gecibe az önkéntes magánnyugdíjpénztáram, és az egyéb megtakarításaimat, mert végül is meg van spórolva a kocsi ára.Qru: az ingatlan szerintem nem jó példa pont, kicsit jobb az értéktartása, min az autónak. elnézést, ha fasssság.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
kisza25
üzenetére
A hitel az más tészta. Hitelre én sem vennék kocsit max ha pénzt keresek vele mint ahogy te tetted a Fóbiával. De a lízing az más tészta.

mod:
gzbotii +1.
Aki ezt a cikket írta, azt beköltöztetném a belső VIII. kerületbe mondjuk a Szigony utca környékére mert ott sokkal olcsóbb egy azonos méretű lakás mint a Rózsadombon, tehát az gazdaságosabb...

-
gzbotii
nagyúr
válasz
Magnum_
üzenetére
Közgázt tanultam én is egyetemen, elég jól is ment és szerettem is, DE: ez a cikk olyannak való, olyan írta, aki egy Stiftel is beéri, ha havi 400k keres akkor is, és annak a fentartasa is faj, mert miért kell költeni rá. Fakanálra nem kell költeni, pedig az is, pont olyan használati tárgy (ergo a fakanal gazdaságosabb➡jobb). Meg költünk rá, majd ha kell. Elvégre a fektarcsa végig ki volt fizetve. LL olajat ledobni 30k km előtt hülyeség, mert anyagilag akkor nem érte meg.
Az igazság valahol fel úton van, szvzs.
-
kisza25
félisten
nekem volt egy hitelre vett autóm, ami 2,7M helyett a végén 4M-be volt, úgy, hogy futamidő felénél inkább kifizettem (köszönhetően a svájci franknak), azóta csak kp-ra veszek mindent.
Mondjuk, ha akkor nem lépem meg az autóvásárlást, nem tudtam volna kimenni dolgozni, volt egy A vectrám amire nagyon sok pénzt rá kellett volna locsolni, már az elindításával is bajok voltak. Azt betoltam, beszámolták. Elhoztam az új fabiát, 6,5 évig használtam hibamentesen. Részben ennek köszönhetően, megkerestem 2 autó árát és egy fél ház árát, mert volt mivel kijárni és haza járni.
Sok volt benne a kockázat, mert annyi pénzem nem volt miután elhoztam, hogy az első törlesztőrészletet befizessem.
-
bitpork
nagyúr
válasz
focvis
üzenetére
Nos lássuk csak. Ma reggel, 1 órával a szokott ágykilökődésem előtt az alattam lévő lakásfelújítás ébresztett fel, és azóta feszt megy az ütvefúró és a manuális csempe leverés. És most még azt is el akarod adni nekem, hogy értékvesztés nyema, de öreg értéktelen megint nyema, meg még költeni sem akarsz rá, mindamellett h menjen is.
Akkor végül is neked RC való
(#69432) brumi1024 : Jelenlegi igényeimnek tökéletesen megfelel egy megoldás ami egy irányba meg tud tenni cca 250km-t. Ha lehetőségem lenne, akkor a nyaralóban és itthon is lenne töltő. A többi megoldható eseti bérléssel. És akkor végre nem járkálnék ki a nővéremékhez tanyára !

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
focvis
üzenetére
De ez csak tipp, pontosan nem tudhatod. Amúgy meg ezen szerintem hülyeség gondolkodni mennyit fogsz rajta bukni, ha 15+ milliós kocsit néz valaki így is úgyis nagy lesz a bukó, ha 3-5 már nem annyira, na meg az se mind1 mikor adod, pl te a golffal azért nem buktál sokat mert időben eladtad, meg szerencséd volt akadt rá vevőd, mert ugye nem kapkodják az emberek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
focvis
üzenetére
Ne bánd azt az A6-ot. Céges A6 3.0TDI-hez (C6 pfl) volt szerencsém párszor és engem nem győzött meg annyira. Oké egy lerúgott céges darab volt de vhogy nem volt az a hű de nagy prémium érzésem benne a B6 után. Menni ment, parkolni azért nem vt könnyű mert hiába a sok segédlet ha nem találsz akkora helyet ahova fizikailag befér...
mod:
Jah a lízingtémához: ördögtől valónak gondoltam mikor autót kerestem, ma már bánom, hogy nem mentem bele.
-
válasz
bitpork
üzenetére
Nem fér bele az értékrendembe a kilométerenkenti 90 Ft értékvesztés egy használt Teslánál. A nullkilométeres GTI esetén ez 36 forintra jött ki + a benzin 29,4 Ft/km (Spritmonitor segít a számokkal), ez összesen 65,4 Ft, szervizzel együtt legyen 67 Ft/km. A Teslanak kell itthon áram, a vége biztos lesz 100 Ft/km.
Mondjuk így csak másfélszeres az üzemeltetési költség, előzetesen többre tippeltem, most 2 percet számoltam.
Ha ennyire az értékmegőrzés a cél, akkor csak és kizárólag lízing. Nem a használóé az értékvesztés és még leírható és elszámolható is.
Valóban nem a használóé az értékvesztés, ő csak a beugrót és a havi lízingdíjakat fizeti.

Munkavállaló vagyok, nem tudom leírni és elszámolni.Én írtam előre, hogy nekem magas a Tesla ára. Nem vagy bunkó. Fejfájásra Algoflex Forte, jobbulást!

-
bitpork
nagyúr
válasz
Magnum_
üzenetére
Ez nettó butaság - olyan szokásos totálkár. 2 autómat vettem hitelre, mindkettő ki volt fizetve, és karban volt tartva. Az más kérdés h a legtöbb honfitársunk nem képes a saját korlátait felmérni de ez meglátszik az utakon is amikor pl az 1.1 bármi megpakolva, elkezd előzni egy tetszőleges 2,5+ literes vmit ami meg üres. De ez a probléma nem egyenlő a hitelre vásárlás teljes elítélésével.
És itt becsatlakozhatna (#69428) focvis is: aki nem fuvaros (teher v személy) és értékvesztést számol autón, az megérdemli. Különösen te focvis, aki élvezeti értéket keresel a megvételnél. Ha ennyire az értékmegőrzés a cél, akkor csak és kizárólag lízing. Nem a használóé az értékvesztés és még leírható és elszámolható is.
El kell dönteni minek és mire kell a kocsi. Minden más v vetítés v felesleges karate

Szóljatok ha bunkó vagyok, mert most nagyon hasogat a fejem és őszinteségi rohamok gyötörnek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MOD
(#69430) EQMontoya: olvastam a cikket. Biztos vagyok benne, hogy ott az érzelmi kár azért beütött rendesen. És sajnos jó példa arra, hogy a tótágast is állunk, az ártó szándék mindig lépéselőnyben lesz.
-
Predator2
addikt
Helló
A véleményetekre volnék kíváncsi, szerintetek meg merjem venni? Nem szeretnék gagyit, de árban sem szeretnék elszállni? Milyen lehet?[link]
THX
-
válasz
bitpork
üzenetére
Az értékvesztés fájó pont; ezek újonnan 30 millás autók, a 4-5 éveseket 15-16 m környékén kínálják. Ez eddig egész jó, az újdonság varázsa segít.
De úgy vélem, hogy 5 év múlva a ma 5 éves példányok ára lemegy 5-6 millára, mert elveszik az újdonság, addig kijönnek modernebb megoldások, lejjebb megy az új elektromos autók ára, ki tudja hogy fogja bírni az akkorra már 10 éves autók akkuja, stb.Szóval úgy tippelem, hogy egy "olcsó", használt Teslán 5 év alatt összejönne kb. 10 millió Ft értékvesztés, ami 2 m/év.
-
válasz
Kornel
üzenetére
Én nem szerettem a G7-en lévő gyári kerekőrt, szériafelszeretség hozzá. S.k. cserélem a kerekeket, óvatosan bánok a keresztkulccsal, mégis sikerült elnyalni az egyiket. Azon voltam már, hogy veszek 4 db normál kerékcsavart a helyükre.
Ha úgyis lesz cascód, akkor szvsz a riasztó felesleges / kevéssé fontos.
A tegnap említett A6 sztornó, megvette a szomszéd aranyárban. Nem bánom.

-
bitpork
nagyúr
válasz
Kornel
üzenetére
Figy: nem te vagy az egyetlen akitől loptak el kocsit. Velem is előfordult. Sőt volt olyan egyszer, hogy míg moziban voltam a filofaxomat (benne minden telefonszámmal, névvel, kártyákkal), a Lengyelországban 1997ben kemény 400$-t vett limitált szériás Sony walkman-emet , életem eddigi egyetlen valódi Ray-Ban szemüvegét kirámolták a kocsim kesztyűtartójából a forgalmival együtt, majd visszazárták a kocsit. Itt volt bennem egy másik törés. Azóta leszarom, mert én hiába idegeskedek ha nagyon akarják semmi nem állítja meg őket.

De nem akarok én ebből vitát: ha te ezt szeretnéd, legyen meg.
-
Kornel
veterán
3 autó egy éjszaka: [link]
-
bitpork
nagyúr
válasz
Kornel
üzenetére
Nekem Lujzinál gyári vag kerékőr volt. Jött a tavasz és akartam nyári gummedlit tenni. Megpróbáltam otthon kulccsal levenni, meg sem mozdult. Bevittem MARSOba, ott "kulcs" része fogta magát és közepén megforgott és elnyíródott. Ekkor otthagytam, és bő 4 óta és féltucat fúrószár árán leszedték a kerekeimet. Azóta úgy vagyok vele, inkább lopják el.
-
Integrale
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Akkor a dísztárcsát szedik le, elég csak a lemezfelni.

-
Kornel
veterán
válasz
norrberth
üzenetére
Azok, kaptak már el ott bandát. Meg borsodiak. Én is az vagyok, nincs mit ezen tagadni. Mármint borsodi

BigBlackDog: ezen gondolkoztam én is.
Van itt egy zárt kamerával őrzött parkoló, berakom oda, ott még nem bántottak autót.
Van ez az elforgo fejű mcgard, ennél jobbat egyelőre nem találtam a neten: [link]
Casco alap, emelés / mozditas érzékelős riasztónak meg utána kell járni.
Akkor ennyi, aztán bízni kell a szerencsében.Mod: még a végén swifted lesz

-
BigBlackDog
veterán
válasz
Kornel
üzenetére
1. Zárt garázs/parkoló/udvar/kamerával megfigyelt terület.
2. Kerékőr valószínűleg sokat nem ér, de több fajta jobb minőségűt használnék úgy, hogy kerekenként eltérően legyenek keverve a típusok. Időhúzásnak legalább megteszi.
3. Casco
4. Esetleg valami emelés/mozdításérzékeny riasztó.
5. Lemezfelni + dísztárcsa![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ma láttam egy MK6 Swiftet élőben is. Hát, MK5 után nem feltűnő, de nem néz ki rosszul.
-
Kornel
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
4,7M
xeon.Szabi: lesz, de 4 gumi 160k, a felnik se olcsok, tuti feltűnő lenne bárhol.
Igazából nem gyakori, Sopronban most a héten vagy 5 autóról szedték le, és tették a fekre le az autót.
Mondjuk van zárt parkoló, valószínű berakom oda.
De nem ártana valami védelem a felnik leszedhetosege érdekében, mert 10 perc alatt megoldják bárhol ezek a tetvek, egyébként borsodi és szabolcsi cigányok.
-
Kornel
veterán
Ahogy nézem a fb posztokat, Sopronban ma legalább 2 autóról szedték le a felniket gumistol, mit érdemes csinálni ez ellen? Kerékőr sokak szerint semmit sem ér.
Egyéb okosság? -
gzbotii
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Jó bőkezűek nallatok.
Én fizettem már 62kmph-as szaguldozasert (50es korlát) és több ismerősöm is 61-ert (ügyint 50es korlát)
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha óra szerint 100 alatt voltál, akkor az 93-95 lehet valósan.
10+2 a határ 100km/h alatt, és 15+2 100km/h korlátozás felett, nem? -
norrberth
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Konteó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ettől még nem biztos semmi, csak úgy gondolja. Na, én így gondolom, és nem járhatok nagyon messze az igazságtól. Nem értek hozzá, mint a cikk írója, de attól még lehetek hangos.
Kuszaszem eddigi munkáját alapul véve, a most nullához konvergáló kamat is hamarost negatív lesz mint az EURO esetében.