Hirdetés
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
kisza25 #334057 üzenetére
Hát, ha vezetném mennyit költök a 35éves kocsira, akkor összevethetnénk hogy mennyire kevés dolgot kért a vas tavaly. vagy tavalyelőtt, de nem vezetem.
Próbálom felidézni legalább a tavalyi évet. szilenteket cseréltem a jobbos lengőkarban.. Cseréltem egy hátsó motortartó bakot. jah, januárban csinálnom kellett bele egy új testkábelt..
Ja, meg vettem hozzá bontva egy bajuszkapcsolót, de aztán megjavítottam a régit is csak el volt kormolódva pár érintkező benne.. a többi az upgrade volt, nem fenntartás..Ennél kevesebből kihozható egy 10 éves kocsi fenntartása?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xiaomi 12T - egytucat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Nest doorbell gen2
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest