- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParmaBoy
tag
válasz
focvis #350764 üzenetére
Nedves kuplungos dct, de erzetre a hagyomanyos olajkavargatos citromosat hozza. Egyelore sw frissiteseket kapott, de stabil. (Nekem egyre van ralatasom, december elejen hoztam el, akkor irtam is rola, jarkaltam vele, bejott. Azota sincs hiba. De "egy meres nem meres")
-
ParmaBoy
tag
Üdv újra, kicsit döcögősen, úgy is mondhatnám, hogy tarcsi nélkül, de stabilan.
-
ParmaBoy
tag
-
ParmaBoy
tag
Kellemes volt a mai bandazas.
A sok varosi jarkalas utan meg hazafele dobott egy aktiv dpf regent a verda.legalabb jelzi, es nem a jelekbol (megugro pillanatnyi fogyi, bekapcsolt tukorfutes, emelt alapjarat) kell olvasni. [kép]
-
ParmaBoy
tag
válasz
CactuS #349943 üzenetére
"Nyilván elhinném, hogy én vagyok a kiválasztott, aki megtalálta piaci ár alatt a keveset futott, megkímélt, flottás autót, és tudnám, hogy a flottakezelő meg hülye, hogy ár alatt csak nekem és csak most akarja eladni."
Nem, Te nem, én sem, a topic tagjai sem. De valljuk be, az átlag vásárlók egy jelentős része benyalja a hülyeséget, átveri saját magát...
-
ParmaBoy
tag
válasz
f4lcon #349921 üzenetére
Őket ismerem, amikor projektre volt pörgés, volt, h jó pár autót béreltünk tőlük egyszerre, ők adtak ki egyedül normál áron havi 7500km-es korláttal.
ár/értékben tök oké, ajánlott cég, bár azért a magyar mikrovállalkozás sajátosságai megvannak, de az ár tükrében "belefér"
-
ParmaBoy
tag
A cég engem is érdekelne...
Amúgy magánszemélyként, ha sietős, és teherautó kell, akkor egész jó el lehet hozni carsharing szolgáltatóktól, cascoval (önrészcsökkentő is van), viszonylag új technikát, ahol nincs ügyeskedés, tankolni sem kell, a bérbeadóval sem találkozol. (MOL Limo, Wigo, GreenGo, bár utóbbi kettőnél csak kisebb van)
A rent-a-car és a carsharing határán pedig ott az 123 transporter is, az is ajánlható.
Ja igen, ez mind BP, azon kívül sajnos ezek nem opciók.
-
ParmaBoy
tag
válasz
f4lcon #349678 üzenetére
Jah, Zuglóban nagy divat lett a zöld terület miatti bünti. Ismerős is így járt, ott kértek vallomást, megírta, hogy nem ismerős arrafelé, benézte, elnézte.
Figyelmeztetéssel lezárták. Mondjuk ez évekkel ezelőtt volt, lehet most kicsit vékonyabb a zseb, nem engedik el.
Másik út lenne, ha magánszemély nevén van a kocsi (tudom, h nálad nem), h mivel ez nem ojjektív felelősség, de nem is bűncselekmény, csak szabálysértés: "egy közeli hozzátartozóm parkolt, akire nem vagyok köteles terhelő vallomást tenni"
-
ParmaBoy
tag
Kis érdekesség: régi benzinre figyelmeztet a Renault és Volvo Phev is bizonyos modellek esetén: [link]
-
ParmaBoy
tag
válasz
szabonagyur #349353 üzenetére
Ha eu-s szinten bedontenek a cegauto piacot (aminel a trendeket termeszetesen evtized lemaradassal vesszunk at), akkor kb a gazdasagot dontenek be. Es o sem tudna hasznaltan venni levetett flottast. De nem varhato el, h az irigysegtol atlassak sokan.
Kicsit olyan ez, h legyen 2000ft a benzin literje, fizessenek a gazdagok, en busszal jarok, engem nem erint...
-
ParmaBoy
tag
válasz
Eugene Roe #349333 üzenetére
Tiltsuk be a ceget is.
-
ParmaBoy
tag
Nekem utoljára (kop-kop) 2021-ben volt jégkárom flotta szinten, a nagy "délpesti móka" munkanéven futott.
Flottás kocsikból 3db-ot vert el, mindegyiknél milla alatt állt meg (casco, 50e önrész volt még, de akkor dömping, h 2022 januárjában kerültek sorra), viszont egy saját (nem flottás, sima céges), akkor két hónapos Rav4 is kapott durván, ott 1,7milla lett a vége. Majd keresek képek.
És solymáron a Scheller csinálta, tök jó munkát végeztek, sehol nem kellett fényezni. -
ParmaBoy
tag
válasz
Vismajor01 #349125 üzenetére
Ez az a kocsi, amit láttam, hogy pár hete lett teljes nagyakksipakk cserélve?
Sajnálom.
-
ParmaBoy
tag
válasz
macilaci78 #348851 üzenetére
Ha tippelnem kene: "mert a kocsit tettem le szerelőnél és nem lett kész aznap." Ez a resz keltette fel a moderator ur erdeklodeset.
-
ParmaBoy
tag
válasz
macilaci78 #348844 üzenetére
Kiara gondolt sztem.
-
ParmaBoy
tag
válasz
macilaci78 #348758 üzenetére
Ja persze. Megvan a maga dinamikaja.
-
ParmaBoy
tag
válasz
radi8tor #348749 üzenetére
Jah, van haver, aki fuvart szervez, mellekesben pedig a raikernel (dreher is) vallal egy-egy hetvegi napot kiszallitani (perverz, szereti...), o is mondja, h lemegy illegalba a lakpartra. Hajokhoz csak ugy fersz hozza ugye. Ismer minden kiskaput amugy, egyetem mellett vegig tolta a futarkodast/italkiszallitast, mondta is, h melyik utcakon lehet lesurranni, de nem jegyeztem meg.
Bar azzal szemben elnezo mindenki, aki az italt viszi.
-
ParmaBoy
tag
válasz
Eugene Roe #348742 üzenetére
Lelelekben BMW-s vagy?
-
ParmaBoy
tag
válasz
szabonagyur #348731 üzenetére
-
ParmaBoy
tag
válasz
szabonagyur #348463 üzenetére
"Egy jo kazi, egy verda ami megyen, azt' kesz"
-
ParmaBoy
tag
válasz
Tsebacsi #348377 üzenetére
Lánchíd: tömegközlekedési tengely, sok busz jár arra, és autós forgalom esetén visszatorlódik, áll a busz is a dugóban, ráadásul nyáron a Klark Ádám téri zebrákon sem kicsit a turista forgalom, további torlódást okozna pesti irányba, vagy lámpázni kéne. [link]
A pesti rakpartot viszont tényleg meg lehetne nyitni.
-
ParmaBoy
tag
válasz
hobizoli #347772 üzenetére
Erdemes merni, temu/alirol lehet venni homerot fillerekert (tp101), 10 fok alatt kell lennie a befujt levegonek.
A mennyisegek pedig itt ossze vannak szedve: [link]Amugy nagyon koszos polleszuro vagy eppen koszos/bogaras klimahuto is tud hozni par fokot.
(Ez nem feltetlenul Neked valasz, csak eszembe jutott errol)
-
ParmaBoy
tag
válasz
6030D #347742 üzenetére
Nem, a hibrid auris 2019-ig volt gyártásban 3. generációs hajtással. 1.8hsd 136le
Őt váltotta a Corolla, 4.generáció 1.8hsd 122le
Ezt követte a 2023 nyári facelift, ekkortól 140le és 5.gen.
A 3-4 között amúgy érzetre kb nincs különbség, az 5. generáció viszont érezhető, kevésbé béget, alacsonyabban tartja a fordulatot, pályára sem vállalhatatlan. De az Octavia másik szint, hangszigetelésben meg főleg. (sokat városozni, esetleg agglóból bejárni dugózva viszont egyértelműen Corolla a nyerő) -
ParmaBoy
tag
-
ParmaBoy
tag
válasz
szabonagyur #347436 üzenetére
Annyi, hogy a focus eseten nem tudok hofokot allitani, azon indul el, amin hagyva lett.
-
ParmaBoy
tag
válasz
stickermajom #347433 üzenetére
Igazából egy automata váltó, egy automata klíma, és egy app (az sos miatt az adatforgalom, e-sim adott) kell csak hozzá. Teszem hozzá, ezek a Tesla kivételével 3-4 évig ingyenesek, utána fizetős éves előfizuval.
-
ParmaBoy
tag
-
ParmaBoy
tag
válasz
szabonagyur #347426 üzenetére
Vegyes a kép. Ford sync4-el pl. tudja (benzin és dízel is). Skoda (superb) is tudja, sima 2.0 tsi dsg. Corolla hsd is tudja, bár az nem "sima".
Hirtelen ezek jutnak eszembe, ezek vannak a telefonomhoz adva, aminél tuti működik.
-
ParmaBoy
tag
válasz
Blindmouse_ #347423 üzenetére
Új értelmet nyer a 45 fokban parkolni.
-
ParmaBoy
tag
válasz
focvis #347251 üzenetére
Igen-igen, mondjuk akkoriban én még bőven kölök/tini voltam, (illetve táncoltam, hiszen a 90-es években mindenki táncolt) nem vettem lakást.
Nem is értem, hogy miért tegezem a bácsit, elnézést.
Már egy ideje süllyedő oszlopok vannak a Városház elején is, [link] ha nincs a nyilvántartásban a rendszám, akkor nincs behajtás.
Mondjuk van, ami nem változik: a nyócker, az nyócker.
-
ParmaBoy
tag
válasz
focvis #347245 üzenetére
Belváros és belváros között is van különbség, ahol én lakom, a Semmelweis utca, az behajtási engedélyes, mindig van hely, és az előbbi miatt minimális forgalom, csendesnek is mondható. (cégesnek meg 3p sétára a túloldalon fizetett mélygarázs). Előtte Szentendrei út 2/B volt, hangosabb, forgalmasabb, panelebb, még előtte pedig csepeli lakótelep. Szóval szép-lassan költöztem bentebb, és egyre nyugisabb-csöndesebb lett a környék és a parkolóhely a Szentendrein este 8 után már necces volt alkalmanként.
Oké, a Semmelweis utcából a Kossuthra tudsz kanyarodni, ami, ha le van zárva a híd mondjuk, akkor sakk-matt. (békemenet, katás tüntetés, szuverenitási tüntetés, mindegy, nincs részrehajlás.
)
-
ParmaBoy
tag
Egyébként szintén ettől a hétvégétől: [link] , VII. kerület bulinegyed egy része is autómentessé válik, örökre.
Ezzel spec egyetértek, az a rész nem tudom, hogy hogy maradhatott autózható, hétvégén az élet és a veszély esete volt. Rossz nyelvek szerint a taxis lobbi tartotta életben.
-
ParmaBoy
tag
válasz
focvis #347222 üzenetére
Ha már k.cs.g : szombat délután ismét kerülendő lesz a belváros, annyit tudni, hogy a rendezvény a 14:00-tól indul a Városháza Parktól, de titkos, hogy merre mozognak, /tippre nem a lezárt rakpart felé.../ viszont így gondolom déltől estig a Nagykörúttól befelé nem lehet majd közlekedni autóval.
El is tettem a családi (nővérem-soroksár) látogatást vasárnapra...
Bár a sógorom győzköd, hogy legyen szombat, villamos-hév és sörözzünk.
Ja és: Je Suis Betonpumpa!
-
ParmaBoy
tag
válasz
focvis #347214 üzenetére
Le is lesz. [link]
" Csaknem két hónapra hétköznaponként is megnyílik a Pesti alsó rakpart. A mozogni és kikapcsolódni vágyók június 21-től (szombattól) várhatóan augusztus 15-ig (péntekig) autómentes környezetben használhatják a Jane Haining rakpartot az Eötvös tér és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között, ahol programok sora várja az érdeklődőket. Hétvégente a már jól bevált gyakorlatnak megfelelően a Margit híd és az Erzsébet híd (Irányi utca) közötti autómentes rakpartszakaszt vehetik birtokukba a fővárosiak és az idelátogatók."
-
ParmaBoy
tag
válasz
Steve_Brown #347142 üzenetére
Zúgó? Nekem ismerős járt így, benézte, megtette a vallomást, hogy nem ismerős arrafele, véletlen volt, és egy figyelmeztetést kapott csak, pénzbünti sem volt.
-
ParmaBoy
tag
válasz
norbert1998 #346939 üzenetére
Szerintem akkor itt nem csak a valto, a motor sem egeszseges, vezettem ezt a hajtaslancot clioban tobbszor, annyira nem veszes.
-
ParmaBoy
tag
válasz
dellfanboy #346925 üzenetére
Jaja...
-
ParmaBoy
tag
válasz
hobizoli #346369 üzenetére
Nincs ra igenyuk, csinaljak a sajat formatumot. (Ami szvsz nem ujult meg, kozben Pista a Partizanban kritizal es az meszaros Euroleasing a foszponzi... erdekes dolgok ezek)
Ha hetvegi autos media, Csipszer Mate hozta a szintet, hatalmas szoveg, kivalo iras: [link]
S.Bandit is probaltam rabeszelni, hogy irjon megint, de o sajnos teljesen elengedte a media dolgot, pedig blogkent sztem nagyon-nagyon elferne.
-
ParmaBoy
tag
A kozelettol visszavonult Ferenc superbje atvizsgalodik:
[link]Amugy informativ, szorakoztato, kedd delutanra tokeletes.
-
ParmaBoy
tag
válasz
bulikavagyok #345306 üzenetére
Meg ugye a zöld szín...
-
ParmaBoy
tag
Karotta búcsúposzt. [link]
Ő is jelentősen változott (szerintem hátrányára), akárcsak az autóipar, de a TC zuhant, majd becsapódott és azóta is a földben van. Karottától, ha nagyritkán megjelent valami írás, az azért jó volt szvsz, illetve a TC híradókat is megnéztem.
Az nem derül ki, hogy merre folytatja, tippre valami cég PR/Marketing részlegén vezetőként.
-
ParmaBoy
tag
Ma hazadobattam magam kollegaval, aki alatt egy remek (se) K astra van, bar ez lenyegtelen, de a kiskoruton a Deaknal megpillantom A Jarmuvet.
Szoval kedves topic, a belvaros es a betonpumpa esete: [kép]
-
ParmaBoy
tag
válasz
macilaci78 #345071 üzenetére
A mogyorodi uti EmilFrey a mai napig igy tunteti fel a szamlan/munkalapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest