Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MIUI / HyperOS topik
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
addikt
Hogy van az ügymenet, ha horgot akarok rakni a kocsira? Veszek mondjuk használtan műszaki előtt, felrakom, bekábelez, és műszakin csak beírják, vagy van egyéb költség?
-
brumi1024
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Behajtva tartom, egy gombnyomas az egesz, csak kerekparszallitohoz szokott elol maradni.
#257587 6030D: Hat voltak erdekes tekintetek.

#257592 Qru: En is igy tudom, BMW-nel pl csak motoros van, csomagtartoban van neki gomb, szepen lassan elomaszik. Kiveve az X1/X2/1/2 eseten, ahol kezi. Igazi M-ekre kerni sem lehet.
-
Qru
MODERÁTOR
A VW adta el a legtöbb autót 2022-ben, 2. a Toyota, 3. Merci. [link]
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Közben találtam az eMAG-on valamilyet.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Szetdriftelni pont jo lesz.
-
tboldi
nagyúr
Tud valaki egy hazai webshopot, ahol C5W, azaz 36 mm-es, kékes színezetű, 4000-6000 K-es fényű, halogén szofitát lehet kapni? Úgy is írhatnám, hogy az Osram Cool Blue Intense helyzetjelző megfelelőjét keresem. Tudom, elég specifikus kívánság.

Amit találtam, az totál kék, én viszont csak egy kicsit fehérebbet szeretnék az alap sárgás fénynél.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Es itthon mennyi ho esett iden vagy az elmult 1-2-3 evben? Homersekleti gorbe milyen volt a teli honapokban?
Nem veletlen a 4S gumik ekkora ternyerese. Persze ha a Gotthard hago a cel decemberben arra kell a teli de ide... Minek?
Amugy pont azert alap a 4S ott sok auton, mert nem vesznek telit. Marpedig ha ho van akkor a 4S merfoldekkel jobb mint a nyari.
-
sagesz93
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
Főnököm Model 3 standard range-t vett, ő is töprengett ezen, én mondtam neki, hogy CC2-t vegyen rá, felesleges már a téli-nyári(főleg amilyen stílusban ő közlekedik), végül téli-nyárit vett, külön szett alufelnivel, nagyon drága volt, nagyon megbánta azóta már, főleg a mostani tél után. Felesleges pénzkidobás, pláne amennyivel gyorsabban öregednek a gumik manapság.
Én is a swace-re CC2-t kértem amikor előjött kérdésként a téli gumi dolog, nem bántam meg.
Anno még a balenonál kitartottam a téli-nyári mellett, most szívom a fogamat miatta, tök fölöslegesnek érzem már. -
tboy93
nagyúr
Másik tulajnak most jött meg a héten az új XC60 PHEV. 4 évszakossal adták át a szalonban. Michelin CC2.
-
Kollégákkal beszélgettem (#szarolasztvettem), mesélték, hogy van a szomszédban (cégnél) egy 400LE-s Tesla. 4 évszakos gumikkal.

Szerintem az kicsit fura, ha valaki egy ilyen teljesítményhez nem társít évszaknak megfelelő gumiszettet. De lehet, hogy csak nekem az. -
kisza25
félisten
válasz
Kickass
üzenetére
Igen ezekre gondolok, ahol egyértelmű, hogy kell hogy legyen abba az autóba Bluetooth telefonkihangosító, amúgy ez lenne az első amit én az EU helyébe kötelezővé tennék az autóba, nem ezeket a sávtartó, meg start-stop hülyeségeket, mert nekem ez sajnos hiányzik mind a két i30 -ból, pedig egyik 2013-as, a másik meg 2014- es

Így max a tartóba rakom a telefont és a saját kihangosítóját hasznalom, de az nagyobb sebességnél kevés
-
Pár valós fogyasztási adat tulajoktól és egy tesztröl az 5. generációs hybridröl.
Corolla Cross 2.0
Nem rossz 1.8t-hoz képest. A Corolla Combiban biztos még takarékosabb lesz ez 2.0
Hosszú távú autópályást még nem láttam az is érdekes lehet. Tippre olyan 6 körül fog alakulni. De vegyes használat esetén elég jónak tünik: -
kisza25
félisten
-
-
dj79
senior tag
válasz
kisza25
üzenetére
jaja, valamelyik nap volt egy kis kocc itt nem messze, reggel a sulinál többen mentünk át a zebrán, az első autós megállt, a másik meg még nem tudta elküldeni a messenger üzenetet, így volt némi lökhárító-festékcsere, szóváltás, illetve néhány közepesen idegállapotba kerülő apuka meg szerette volna interjúvolni a fontosembert, hogy sikerült-e a puffanás előtt a megfelelő szmájlit berakni az üzenet végére

-
-
Akkor is ha leallitod a motort es ujra inditod
Szerintem ennek kéne az alapnak lenni. (Bár ha belegondolok, hogy az ilyen automatikák automatikus visszakapcsolása a júzerfrendli és környezetvédelmi + biztonsági dolgok miatt van, akkor persze érthető)A Fordnál anyóka nem is tudta mivan'. Megijedt, hogy valami gond van.
Úúúútálja a start-stop-ot.
Így fantasztikus élmény neki, hogy nem kell mindig kikapcsolgatnia.Még mindig olvasgatom a teszteket...
"A belépőszintet a 105 vagy 120 lóerős kivitelben elérhető 1.4 T-Jet jelenti: a turbós benzinmotor a konkurensektől eltérően nem közvetlen befecskendezéses, azaz a városi használatot is jól tolerálja. "
Ez nem tudom mennyire igaz, de ez is egy olyan pont, amire azt mondom, hogy mégiscsak nekünk való autó lesz ez.
Említettem, hogy tetszik a kanyarstabilitás.
Tegnap végre a hivatalos üzembentartója is tapasztalta, és meg is jegyezte, hogy "Te Cappa! Ez nagyon jól kanyarodik! -
Tegnap rájöttünk, hogy a mi Joo Dee-nk (Dzsú-dí - Aang legendájából; na jó, még keressül a nevét. De alapvetően még mindig az eredeti nevén szólítjuk) start-stop rendszere nem kapcsol vissza újraindulás után, hanem megőrzi az aktuális állapotot. Ilyet még nem is láttam start-stop-os autónál. Ez teccik'.
És tegnap át is írták anyóka nevére. Jeee...
Kiderült, hogy Tbánya mellett van egy Alfaőrült szerelő, több ismerős is hozzá jár szervizeltetni. Szóval jövő héten lesz vezérléscsere. (85k munkadíjastól) -
Peter.70
addikt
[Szörnyű balesetet okozott egy BMW-s, próbálta letagadni, de pechje volt]
Remélem jól meg büntetik -
Puma K
nagyúr
Használ valaki CD lejátszóba tehető tablet tartót?
Pl esetleg pont ilyet?Mióta megláttam hogy van ilyen... azóta rá vagyok kattanva a témára, hogy én akarok egy ilyet meg egy tabletet az autóba
-
MC Pite
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
+1
Mi van, a többiek nem szoktak német használtautós oldalakat bújni?

-
kisza25
félisten
válasz
tboldi
üzenetére
Igen akár az is lehet, de megnézed hogyan írta lejjebb a 2-est, lehet ez is az is.

A PFT az lehet valami gyári szám is.
Amúgy egy ennyit futott ennyi idős autónál kb ránézés után cserélni is lehet ilyen dolgokat alapból (fékek, pofák, látszanak, vezérlés, gyertyák, trafók stb)
Ezért kell láncos autót venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Futás, futópályák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)