- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Puma K #261581 üzenetére
A MiTón is kijjebb lehetne hozni, de nem vagyok a pogácsa híve, és a gyári felnit is megtartanám, úgyhogy marad így.
szerk.: Ja, meg icipicit szélesebb lesz a gummancs, váltok 215-re a jelenlegi 205-ről.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Puma K #260021 üzenetére
Egyszer használtam ami után a Focus küszöböt fújták le spray festékkel, még 2 nap után is büdös volt, de ózon segített eltompítani.
Amúgy még arra amire anno vettem (klímaszag) nem használtam.
De kb évente ajánlott az anyósülés gumiszőnyegre tenni belső keringetés mellett 10 percet asszem. -
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Puma K #257012 üzenetére
Nálunk flottában kb tízesével voltak véve (volt olyan hely ahol talán 30 db, meg ilyenek
), motorcsere nem rémlik, garis és utána fizetős vezérlés csere meg talán toronycsapágy voltak ha jól emlékszem. Sok regen, olajcsere hiánya megzavarja a lelki világát, le tud csapágyasodni, ilyen probléma volt ott?
-
Integrale
veterán
válasz
Puma K #255967 üzenetére
Tudod mennyi ilyen van?
Diablo - Nissan 300ZX
Murcielago - Mondeo indexek
XJ220 - Citroen CX tükrök, Rover 200 hátsólàmpák
Nooble M400 - Mondeo késôbb Hyundai Sonata
Mazda 323 - Aston Martin DB7
MG XPower - Punto 2
Morgan Aero - Lancia Thesis
Lotus Esprit - Corolla coupe, elôtte Fiat X1/9
Pagani Zonda óracsoport Lancia Y, klímapanel Rover 45
TVR Griffith - Vectra A
Invicta S1 - Passat B5.5 fektetve!!
McLaren F1 - busz hátsólámpák
Pagani, Diablo, Saleen - legalapabb Hella (4169) làmpák hàtra, traktorokon is ilyenek vannak.
Irisbus EuroRider - E46
Porsche 911 (996) - Lancia Lybra navis fej
Lamborghini Miura - Fiat 850 később Alfa Romeo 2000
Maserati Merak - Alfa Romeo 2000 Berlina
Stbstb -
-
válasz
Puma K #255605 üzenetére
Várjál én csak egy “szaros” low cost elektromos fűnyírót akarok megélezni, kell hozzá gyártani cél szorító szerszámot, meg kell hozzá csavarozó-gép, meg szelepcsiszoló paszta, ecset, meg vagy 3-4 fajta csavarhúzó/imbusz.
Megmozdulsz ilyen vonalban, minden is kell egyből…
-
tboldi
nagyúr
válasz
Puma K #255040 üzenetére
Vegyé’ Philipset!
Amúgy szerintem ezeknél tök mindegy.szerk.: Egyébként én most ilyet vettem az Alfába, ez az egyetlen 21/5 W-os, fehéres színű és nem LED izzó, amit találtam Magyarországon. Olaszba japánt.
Igen, tudom, koszos az ujjam, épp azután lőttem a képet, hogy átcseréltem a motorháztető pálcájának tartóját a Lancia és az Alfa között. Az Ypsiloné feszesebb. -
Szada85
aktív tag
válasz
Puma K #254380 üzenetére
Szerintem erre a legegyszerübb lenne egy "márkaspecifikus" fórumon, Google kereséssel utána olvasni, van/volt annyira népszerü az E39, hogy valószínü már többen is végigjárták, kikísérleteztek módokat.
Én másik márkával (Opel) csak ezt megerösíteni tudom, ennél is komplett leírások vannak, melyik modell nyerge, tárcsája egyszerü plug&play.Komolyabb belenyúlásnál már kellhet új nyeregtartó-konzol, illetve valószínü a fékmunkahenger is combosabb a nagyobb méretü fékeknél, így nagy eséllyel azt is érdemes cserélni.
A legegyszerübb szerintem megnézni neten, hogy a nagyobb motoros E39-ek (540ipl.) fékje nagyobb-e, ha igen, az az irány lehet a legköltséghatékonyabb út.A felnit meg annak fényében fogod látni, hogy mekkora a nyereg/tárcsa méret. A GSi-men pl. elöre a gyári 256mm-es tárcsás fék helyett felment a 284mm-es Calibra Turbo szett, de a 15"-os gyári kerék még éppen passzentosan, de felmegy. A számok megmondják.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Puma K #253585 üzenetére
“Ha jó, de még inkább kényelmes autóban ülsz, akkor nem fáradsz a sebességtől és az üléstől.”
Szerinted egy 17 éves Honda Jazz-re melyik jelző igaz ezek közül?
Habár jónak nevezhetjük, csak nem épp autópályára. De most nincs más választás - illetve van, de az még rosszabb. 🤷♂️
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest