Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
troll81
addikt
Nézem ezt a napi fogyi témát... [kép] ma reggel volt egy erősebb barangolás a környéken de tuti hazudik
-
tboldi
nagyúr
Na, Győr megjárva. Vicces, de tényleg én takarítottam a belső sávot a kis Ypsilonnal 130-140-nel.

Viszont fogyit nem tudok, mert marhára elfelejtettem bekapcsolni és nullázni a “B” számlálót. A dupla annyi km-nyi móvári szüttyögéssel együtt 7,1-et mutat most az “A”. -
radi8tor
MODERÁTOR
Na ezért nincs gázolaj a kúton
[link] #tiktokalert -
rbalint88
veterán
válasz
Qtya123
üzenetére
Siman le lehet mosni a pisztollyal az aljat, szerintem felesleges ezert masik mosot keresned. Legalabbis a legtobb helyen nem egyenes vegu a mosolandzsa, hanem van benne kis hajlitas. Alacsonyabb hasmagassagu autot is kenyelmesen le lehet kuldeni vele, sztem az scrossnal meg konnyebb dolgod lesz
-
diegho
nagyúr
Mi a szitu otthon a benzinnel? Lent vagyunk horvátban, megtankoljak itt?
-
Qtya123
őstag
Üdv!
Tudtok Budapesten olyan mosót, ami a szokásos kézi lándzsás, de van a talajba beépítve alvázmosó fúvóka?
Ez pl Mosonmagyaróváron van: [link]
Ilyet jó lenne találni Budapesten, mert a kefés mosókban van, de nem akarom a kefés karcolós mosást. A robowashnál tök jó az alvázmosó fúvóka, meg nem kefés a mosó, de nem annyira S-cross kompatibilis. Ugyanis ennek a motorház teteje a két oldalán majdhogynem derékszögben lehajlik a sárvédő felé. Így a hézag gyakorlatilag oldalt van. A mosó egyik keskeny vízsugara meg pont abban a magasságban küldi végig gyök kettővel, igen nagy nyomás azt a rést. Ennek az az eredménye, hogy egy kicsit vizes lesz a szélén a motorháztető alatti szövet. Hamar kiszárad, meleg is van, a motortér is meleg, de nem tetszik. Úgyhogy ennyi volt a robotwash.
-
cOxeR
Ármester
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Ha nem lenne 500m-en belül egy mol-os töltő, még lehet érteném, ahol 2 óra alatt teletolja. Azt kevésbé, hogy egy obis kb 6-8A-t ha folyamatosan kiszolgálni tudó “madzagra” köti rá, én többet nem mernék ráengedni az biztos.
Na meg a vicc 40km hatótáv amit így kb 6 óra alatt táraz be 10A-en számolva. -
macilaci78
nagyúr
-
válasz
Reggie0
üzenetére
Ezt jó tudni, így valóban csak az zavarhat, hogy olvasgatja, amiből max az derül ki kicsoda az üzembentartó (jó oké ez lenne a lényeg, de akkor meg kérnék számlát, ha cég lennék, nem?) szóval max csippantani kéne, amit meg a tokból is megtudna tenni. Szóval ez megint ilyen magyaros megoldás...
-
Reggie0
titán
válasz
6030D
üzenetére
Te is lecsippanthatod magadnak mobillal, pl. qr barcode scanner appal, de nem arulok el nagy titkot: Csak a rendszam van benne kotojel nelkul. Semmivel sem tudnak meg tobb adatot, mintha te diktalnad be, csak igy kisebb a hibazas eselye es kamuzni is nehezebb.
#240366 radi8tor: "Utóbbiban a vonalkódban van egy szám ami arra utal céges vagy magánszemély-e az üzembentartó."
Szerintem nincs ilyen benne, legalabbis maganszemelyes forgalmiban csak a rendszamot tartalmazza. Nem hinnem, hogy mas lenne, ha jogi szemely az uzembentarto, azt inkabb adatbazisbol kerdezheti le a rendszam alapjan. -
Qru
MODERÁTOR
Heti fogyi: 8.6 (bc 8.1).
A muszaki vizsga miatt most varosozas is vt benne nem csak autout es palya.
-
dokee78
félisten
Ford topikban eddig senki nem reagált.
Esetleg itt valaki aki volt Focus tulaj? -
norrberth
addikt
(#240352) tboldi [link]
-
tboldi
nagyúr
válasz
sfefe
üzenetére
K Norbi elfogult nagyon sok mindennel.

Semmi baj nincs a Kayabával, én is azt vettem mindkét japán autónkhoz, sőt, a Jazz-hez kapható toronycsapágyak közül egyedül az övék ér valamit.
Mágus2-től olvastam talán egyszer, hogy a KYB kicsit kevésbé lágy, de ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom, mert a Honda a H&R rugók miatt is keményebb, mint gyári valójában, a Suzuki futóműve meg eleve vetekszik egy szekérével.
-
Szada85
aktív tag
válasz
kisza25
üzenetére
Nem tudom, hogy hasonló elgondolásból-e (bár lehet benne ráció), de amerre mi járunk német pályákon, ahol felújítják, vagy 3 sávosítják a pályát, ott már jellemzöen betonból készül elemek kerülnek végig belülre a két pályatest közé, nem pedig szalagkorlát.. De Ausztriában is sok helyen beton van már.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter
üzenetére
Tehát nem dolgozott, csak autókáztak vele?

-
radi8tor
MODERÁTOR
Úgy néz ki Winkler ismét autót tesztelt: [Az utolsó V8-as Challenger]
-
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
94 milliós Mercedes jöhet?
[AMG GT63S E-Performance Hybrid] -
Manitou
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Tegnap én is több helyen próbáltam tankolni, de nem volt benya ..... OMV-nél kezdtem, aztán elengedtem a dolgot. Még annyira nem porzik a tank.
Amúgy lehet csak én képzelgek, de országúton tegnap több esetben tapasztaltam, hogy az emberek mintha visszavettek volna a tempóból ( gondolom üzemanyag takarékosság miatt)
sokan kb 80-ra vannak beállva. -
kisza25
félisten
Azért ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy nem mindent lehet kivédeni

https://bpiautosok.hu/durrdefekt-utan-tarolt-a-kamion/ -
cOxeR
Ármester
válasz
molnarpeter
üzenetére
A lényeg, ezt nem teheti meg, a szolgáltató szoftver nem érdekel senkit könyvelés területen. Szerencsére nem érint, de ha nekem fontos lenne, akkor tuti futnék ezzel egy kört, elég akar csak helyben, panaszkönyvvel a kézben.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
cOxeR
üzenetére
Blokkot kapsz, de hatósági áron nem lesz rajta vevő neve stb a kisnyomásún. Ezt írtam pár napja, hogy traktorosok többen így jártak, és csakis a nagynyomású kútoszlopon tudja megoldani a személyzet. Hogy miért, az jó kérdés, gondolom a szoftver stb így tudja kezelni.

Adószám már kötelező adat, könyvelő örülne neki
inkább egy piaci áras számla kell és valahogy központ felé panasz levelet írni (saját policy-jük miatt azért megemlíteném a különböző érdekképviseleti szerveket). -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Balatoni helyzet a Keszthelyi MOL kúton (Fenékpuszta): gyér forgalom, van gázolaj.
Piaci áron 714,9 Ft lenne (múlt hét szombaton még 747-ért tankoltam a másikba), de a régi Mercivel voltam.
Országúti forgalom és autópálya a 300D-vel 6,59 l-re jött ki ma. (528 km 34,77l)Amúgy érdekes, hogy mindig azt hittem mennyire csendes ez az autó, aztán egy 3 évesből átülve már nagyon hangos 130-nál.
-
cOxeR
Ármester
válasz
macilaci78
üzenetére
Az fura, hiszen törvényi kötelessége adni számlát Neked, ez nem az Ő döntési jogköre… a blokk az csak egy dolog.
-
macilaci78
nagyúr
MOL kúton (Hungária-Hős utca) azt a tájékoztatást kaptam, hogy számlával csak piaci áron adnak üzemanyagot. Ha magánszemély nevére, címére szól adószám nélkül, akkor is.

Ja, robogóba tankoltam prémiumból 4,6 litert, kérte a forgalmit. Nem kicsit lehetett már fáradt...
-
sfefe
addikt
Oks köszi... Nem tervezem eladni manapság nemigen lehet jól másikat venni ezt meg tudom milyen állapotban van, vigyaztam eddig is rá...
Akkor majd rákérdeztek mennyi lenne ha lenne rugó csere is és akkor mindent egybe...
Lengéscsillapítóból kyb-t néztem ( vmi jobbat szeretnék nem a gyárit) rugónál is vannak ilyen ajánlott márkák vagy az mindegy? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor
üzenetére
Matricat online kell venni es akkor a blokkjat sem kell 1 evig rakosgatni.

-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Ha cseréltetem a 4 lengéscsillapítót akkor rugót is kell cserélni?
( 2004es cordoba)Köszi
Sfefe -
Helyi OMV kúton azt se tudják mikor jön üzemanyag, fejetlenség van, de nem csak üzemanyagellátásban, hanem szabályozásban is, mert ha nincs üzemanyag, autópályamatricát se adhatnak el, meg ilyenek...

Megyeszékhelyei MOL kúton ismerős dolgozik, ott tankoltam rá a fél tankra, az üzemanyagellátással kapcsolatos a paráztatás miatt. Meséli náluk egész jó a helyzet, 3 naponta kapnak üzemanyagot, bonyodalom egyedül a szabályozás miatt van, sokan nem tudják/értik mit, hogy tudnak tankolni.

Tankolás után 8.19 átlagfogyi jött ki, nem tudom, hogy a VIF adalék vagy az 16 liter Shell VP Racing benya, amit rátankoltam a puruttya MOL nyálra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó ilyen alacsony fogyit látni, utolsó 4 tankolás 9+ liter.
-
Szada85
aktív tag
A Független Benzinkutak Szövetségébe tartozó (kis)kutak zárva lesznek aug 19-20, ha lehet hinni a [cikkeknek (Telex cikk btw.)]...
Pánik ON! -
kisza25
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
Lehet csak rosszul volt beállítva, nem akartam tekergetni, mert csak az állomásig vittek vele, mikor seatot ott hagytam jégkár javításra.
Amúgy jópofa volt
-
6030D
addikt
Ilyen videókat kellene mutogatni, miért jó kihúzódni a belső sávból, amint van rá lehetőség.
Nem yt, cikk -
bandus
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
nem, ez szerintem a focus gumija, amit nem vett át

-
macilaci78
nagyúr
válasz
Gergőke88
üzenetére
Ezen a képen egy max 20 hónapos autó gumija van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest