Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12T - egytucat
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
Sziasztok ! Talán megfelelő helyen járok. Veszek egy autót a típusa Mitsubishi Lancer 1.8 Invite 2010-es évjárat leinformált 103e km-el. Kipróbáltam, nagyon megtetszett minden tekintetben, közép-hosszú távú napi szintű autókázásra kell (120km). Miért nem dízel, mert ott nem tudom az előző gazda mennyi időnként cserélt olajat, szervizkönybe bármit lehet írni, kettős tömegű, nagynyomású, turbó, stb. Tudjátok. Szívó benzinnel több lesz a fogyi de biztosabbnak érzem a megbízhatóságot. Riogatnak a drága alkatrészekkel hozzá. Néztem neten, nem drágább mint egy VW/Opel/Ford alkatrész. Illetve láncos vezérlés csere mennyibe fájhat ? Tudom hogy az nem olcsó, de senki nem tud semmit, csak tippelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest