- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
ujabb érv a kamera mellett: ma 2 sávos uton haladok 90el, és kiugrott elém egy dacia dodgy, de a balfasz az út közepére kanyarodott fel (kb mint a pesti hidas sztory), szóval menekülni se lehetett, szerencsére nemrég volt fékcsere és hát jól teljesitett, a fékcsik majdnem a gatyában is ott volt nem csak az aszfalton. Követtem az inast egy ideig, gondoltam elmegyek mellette jól ledudálom, de cikázot jobbra-ballra, átment a szembe sávba, leszoritott 3 másik autóst. Ekkor eldurrant bennem valami, megálltam a kuton ami rögtön ott volt, és tárcsáztam a 112-őt, adtam leirást a kocsirol, rendszámrol, már csak abban bizom, hogy a sofőrt sikerült megtalániuk mert 4 es kereszteződés volt, és ott már nem láttam merre megy. Ittas vezetést tippeltem a rendőröknek telefonban, remélem sikerült megtalálniuk, és remélem be is fujt, mert ha nem, akkor szimplán közveszélyes balfaszként kamerafelvétel nélkül kap bocsánat a zavarásért-ot a rendőröktöl és folytatja tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Politika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hisense LCD és LED TV-k
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- MeanWell tápegység, MEANWELL HLG-40H-12A - Meanwell IP65 porvédett LED tápegység
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz FC30C
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz B+C/2-275
- Jura impressa E 55 minden napi használatból
- Eladó 4 darab radiátor 70x90 + 100x14 + 70x28 + 70x56 egyben 10000 vagy darabonként összesen 12000
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest