Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz kisza25 #190048 üzenetére

    Hm, abban nem ültem, de nem sokkal vagyok kisebb mint te, 175cm és most épp 85kg :DDD , de 208ban(I) elő-hátul elférek simán, elvileg a Clio még egy picivel nagyobb (csomagtartóban legalábbis biztos, pedig ennek is nagyobb mint egy K Astrának).
    Régebbi Dáciákat nem vettem volna, akkor kb az S-Cross volt nálam az igényességi minimum, bár pár dolog fáj rajta (meg főautónak kicsi nekünk).
    De a Clio/új Sandero már vastagon igényesebb az S-Crossnál (anyagok, ülések, ablaktörlés, kapcsolók milyensége, helye, funkció), csomagtérborítás(!), műszerfal; és amennyire olvasom a hajtáslánc és futómű is legalább olyan jó lett.
    Árban és méretben mondjuk a Vitarával van inkább párban, de az nekem az Ignis kulccsal, még szarabb anyagokkal, az iróasztal kábelátvezetőfedőjével a műszerfalon (vagy a harmadik óra, amik nincsenek egymással szinkronban), gyújtáslevéltem után menetközben megálló ablaktörlő (ami amúgy is még szárazon kezdi törölni a koszos ablakot), az új helyzetjelző sikeresen eltér színhőmérsékletben a főfényektől, meg, ...á, hagyjuk, ez még a japánoktól is igénytelen.

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák