- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #341753 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
🎺 Az eremények alapján 2 tali leszt 🎺:
Egy Bp-hez közel, május 13-án kedden 17:00-kor, a Budaörsi Auchan totem oszlopánál (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]).
És egy Győrben május 17-én szombatot 16:00-kor a győri ETO parkolóban [link].
Köszönöm mindenkinek a részvételt és a konstruktív hozzáállást!
Találkozzunk minél többen, remélem plusz meglepetés vendégek/tagok is lesznek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
lazac_ #187527 üzenetére
Múltkor én is megdöbbentem kicsit, mennyire össze-vissza van az alkatrészek megfelelősége. Fiathoz nézve a kereső fel sem dob 1-2 dolgot, ott csak a legolcsóbbat néztem meg. 1-2 drágábbra kattintva behozta alternatívaként, méret stb minden stimmelt, és mellesleg ez szintén jó Suzukihoz is
Traktor vonalon gömbfejekkel vagy egy órán keresztül gyűjtöttem cikkszámokat, vagy 20 felét találtam is, és mindnek azonos a hossza és a menetei
mindeközben kereső a gyári cikkszám szerint dobott kb 2-3 opciót és annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest