- Google Pixel topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
z123456789 #111757 üzenetére
Na voltam valakinél check lámpával.
Egyelőre pékségnek tűnik, de választhattam a márkaszervíz, és ő között.Páran mondtátok, hogy a gyújtásnál is érdemes körbenézni. Le is ellenőrizte a gyújtótrafókat, azt mondta ezeknek nincs gondja, illetve számítógépen keresztül is azt látta, hogy megvan a feszültség. Továbbá a kopogásérzékelőre is azt mondta, hogy a diagnosztika rendes értéket mutat rá, tehát az működik, és mivel a leírt jelenségre reagálhat, szerinte se cseréljük, valószínű az teszi a dolgát. Kitisztítottaaz EGR szelepet, bár azt mondta, hogy km óra álláshoz képest nagyon szép állapotban van.
Szomabton viszem hozzá injektor tisztításra/cserére/ellenőrzésre, de azt mondja, hogy az egy hosszabb művelet, szóval ott hagyom. Kiszerel, megnéz, visszarak, diagnosztika....
Üzemanyagadagolás problémára gyanakszik, kérdezte, hogy a benzínszűrő mikor volt cserélve? (260 000-nél) Illetve azt mondja, hogy lehetséges hogy van még egy üzemanyagszűrőm, és mivel az nem volt cserélve, az tömődhetett el. Ha van ilyen akkor azért nem volt cserélve, mert én nem tudok róla, és a korábbi szerelőm sem tudott róla. Erre is ránéz szombaton, mert ez meg valahol a kerékjárat környékén van. LEcsekkolta a gyertyákat is, de azok nemrég voltak cserélve, szóval azokkal sejtettük, hogy nincs gond.Na mindegy. 1,5 órát szarakodott vele, kért 2000-et. És végig nézhettem, meg mutatta is a dolgokat, hogy mi merre. Közben magyarázott szorgalmasan. Elsőre szimpatikusnak tűnt, hát ha még meg is opldja a problémát.
Szóval folyt köv. Check lámpa még mindig világít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- NAVEE N65 roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest