Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
Hello raizer kábel (nemtudom hogyan is írják pontosan) valakinél eladó?
-
Claymore FTW!

Viszont csak single, minden kártyámmal. Dualt nem erőltetem, nem hoz annyit, amennyivel jobban amortizál
-
kugli81
aktív tag
Sziasztok.Valaki segitsen
.Etc-t banyaszok és wallet cimem nem pont ugyanaz mint a poolban kiirt amit nem ertek ,de elvileg jonak kéne lennie mindennek mert bemásoltam...
ez a wallet cim 0x36c2322d4f4a2ead625f722631a58f,de a poolban kihagyja 0x-et az elejéről amit nem értek.
Maga az utalásnál jól irja a cimem tehát meg kellett volna érkeznie
. \ a cim azért rövidebb középen kitötöltem a cimböl \
Jaxx-et használok remélem nem a cimmel van valami gond mert most is termel otthon ... meg fog ez késöbb érkezni ?Transaction Details
Timestamp
Jun 19, 2017 8:15 AM
Value
0.2995 ether299510701374533627 Wei
$6.29
Hash
0xc6947dc08dfc609e07cc9652753fc2a5da208d93d92d06a59194bb7022bf9a03
NOnce
1445192
From
0xdf7d7e053933b5cc24372f878c90e62dadad5d42
To
0x36c2322d4f4a2ead625f722631a58fBlock Height
3938891
Block Hash
0xeeaddd9f28beb37685753b16a6ddcd09cc9864b7fcd9e8b0d250c2137bc500b8
Gas Provided
50000
Gas Used
21000
Gas Price
20000 Mwei -
Ki mennyire figyeli azt a jelenséget, hogy most még egységnyi számoló kapacitással ki lehet bányászni 2ETH-t, viszont következő hónapban ez már csak 1.5ETH-ra lesz elég, két hónap múlva meg már csak 1ETH egység lesz kibányászható? Ez a nehézségi szint emelésével jár.
-
madpapa
senior tag
Pusztán pénzügyi és műszaki adatokat nézve, ugyanazon árból tudok venni 3db RX460/4GB-t RX470/8GB helyett. RX460 kb. 50W-t fogyaszt, míg az RX470 80-90W-t. RX460-t ETH-ra tudom 13MH/s-re tuningolni, RX470-t kb. 26MH/s-ra. 3x13 az 39. Ergo minden szempontból jobb az RX460 beruházás, mint majd 3x annyiért RX470-t. Van-e más összetevő amit nem vettem figyelembe?
-
bbarna
tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ott van a BUY - SELL kapcsoló.
Reg validálást nem tudom, én régebben regeltem... -
Parano1d
aktív tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ne legyünk már ennyire lámák. Ugyanazon a fülön tudsz eladni, és venni is.
-
válasz
bbarna
üzenetére
Krakenen csak ETH/XBT párost találtam, ami az ETH vásárlása BTC által. Fordítva nem találtam. Hogyan lehet Krakenen BTC-t venni ETH eladásával, ha lehet egyáltalán? Vagy előbb valódi valutára kell váltanom, és onnan vissza BTC-re?

Megadtam az adataimat a Tier 1-es azonosításhoz, de 2 napja "Processing". Ez nálatok meddig tartott?

-
Vektast
aktív tag
Amúgy mindenkinek bátran ajánlom az OKpayt. Mindig aktuális értéken váltják a BTCt ingyen és a wire transferük is 2 nap alatt itt van.
-
Zlcsi
senior tag
az on hold krakenen azt jelenti, hogy még el sem inditották az utalást, még elenőrizgetik?
15.én indítottam egy hazautalást, és még mindig on holdot ír, régen is ilyen sokáig tartott és csak én nem emlékszem?
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok!
Ethermine - Poloniex kifizetések jelenleg mennyit késnek? 06.07, 06.12-es 1-1 ETC még nem érkezett meg. Előtte aznap megérkezett.
-
-
Sondi1986
addikt
Ez az AMD, nvidia, mix rendszer nagyon nem jött be nekem, mivel nem tudom állítani az AMD órajeleit.
Tegnap jött meg az RX570 kártya az iponból, de holnap megy is vissza, mivel még kihasználni se tudtam mert nincs annyi riserem.
Most hétvégén itt állt a dobozban szegény kártya, mit hogy termelt volna nekem.
Ha valakit érdeke írjon.
[link] -
Pubszon
veterán
Van aki bányászik 4db GTX1060-al?
Mennyit tudnak? -
bbarna
tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Passz - nem ismerem...
-
-
bbarna
tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Krakenen ETH>>XBT- ott így nevezik a BTC-t- párost keress
-
Hogyan tudok ETH-t BTC-re váltani?

Regisztráltam a Poloniex-re, de ott 1 ETH a minimum összeg amivel foglalkoznak, ez nekem sok.
Regisztráltam a Coinbase-re, de ott a Buy/Sell menü alatt csak a bankkártyámról engem BTC-t venni, illetve ETH-t eladni csak az EUR walletre enged. ETH-t BTC-re váltani nem lehet Coinbasen?Krakenre is regisztráltam, de ott se találtam ETH-BTC párost.

Tud valaki segíteni ezekkel, vagy esetleg másik váltót ajánlani?

-
válasz
Casoli
üzenetére
Könnyen megmérheted hogy fog hatni a hardvered teljesítményére, mennyi lesz a hashrated, ahogy a DAG nő.
Az Ethash DAG 30,000 blokkonként növekedik, ami kb. 4-5 nap.
Jelenleg DAG epoch #129nél járunk, és a következő 30 (160) körül már kb 30% hashrate csökkenéssel jár rx 400/500 kártyáknál. R9 290(x)/390(x) és erősebb Nvidia Pascal kártyáknál nem lesz ennyire durva a helyzet.
A Claymore ETH miner paraméterének add meg -benchmark 130 ot, (140,150, stb) és láthatod hogy alakul a hashrated. -
The United Nations World Food Programme uses the Ethereum Blockchain to transfer vouchers based on cryptocurrencies to refugees in Syria. The platform was able to transfer cryptocurrency vouchers to a total of 10,000 people.
Szép gesztus, és a jövőt tekintve pozitív képet fest az Ethereum blockchain használatát illetően.
-
strategos
csendes tag
http://bitbaza.com/shop/27/desc/pangolin - már lehet is venni....
-
Smithy87
senior tag
Valaki mondjon már olcsó alaplapot amire legalább 4 kártya rámegy és nem aranyárban van. Vagy én keresek rosszul vagy nem tudom. De nem nagyon találtam. Mik a feltételek? Egyébként a cégnél vannak olcsó régebbi gépek amin van egy kazal PCIe port talán van eladó is.
-
strategos
csendes tag
Oazis-ban látok RX 470- 8G -et
-
-
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem lenne, egy, melyik "pénztárcát" ajánlanátok ?
Kettő, NiceHash időnként vált az algoritmusok között. Ez jó nekem vagy nem ?
Köszönöm -
Vigilante
őstag
HDMI dummy-t itthon lehet valahol kapni? Árukeresőn esetleg van valami magyar neve is az ilyen eszköznek!?

-
zserrbo
aktív tag
válasz
zserrbo
üzenetére
Elnéztem és csak 1 mag volt beállítva a 4-ből. Most megnéztem újból Ubuntu alatt (VirtualBoxban) . 550kH/s lyra2re algoritmussal. CryptoNight-ot engedi csak a Windowsos NiceHashMiner, ott meg 0,1kH/s. Én a https://www.cpubenchmark.net-et szoktam nézni összehasonlítani a procikat és az i5-6500-al teljesítményben a NiceHash kalkulátorából található procik közül az Intel CPU i7-3630QM van kb párban. A fenti két algoritmusnál kb megegyezik az én procimnál mértekkel. Azt gondolom a procit nem fogja vissz a virtualbox számottevően. De olvastam a GPU-val már más a helyzet. Lehet elgondolkozok egy 1060-on otthonra.
Remélem Krakenen a tier1-et megkapom a jövőhéten már. Úgy néztem akkor tudok csak saját számlára bányászni.
-
miztyc
csendes tag
válasz
kugli81
üzenetére
Én most egyből Krakenre küldöm a kitermelt összeget, amit tier 1-től lehet, de én nem nagy összegekkel dobálózok, így ezt be merev vállalni. Vagy Poloniexre is lehet, ott verifikáció nélkül is, csak regisztráció kell és már mehet is.
Engem ez a wallet cím változás kissé frusztrált, úgyhogy hagytam is inkább a Jaxx-et, nem tudom mivan ha így használtam volna tovább. -
zserrbo
aktív tag
Sziasztok!
Kacsingatok én is a bányászat felé. Első körben megnézni mi fán terem nem költenék rá. VirtualBox-ban futtatott linuxon i7-es CPU-val lehet értelmesen kis pénzt bányászni? Ha igen kb merre felé induljak el. Krakenen csináltam már egy reg-et tegnap, de a tier 1-re még váratnak. Az áramot most ne nézzük, csak a lehetőségeket.
A nicehash oldaláról Ubuntura leszedtem a következőt:
cpuminer-multi compiled on Linux Ubuntu 64-bit with example configuration files
Igaz nem configoltam rajta semmit, hogy kinek bányásszak stb. Egy i5-6500-on 3 magot hozzárendeltem a VirtualBoxhoz és ilyen 48 kH/s sebességet írt ki. -
miztyc
csendes tag
válasz
kugli81
üzenetére
Én is használtam először a Jaxx-et, de felmerült ugyanez a probléma, de amúgy az utalás megjött
, illetve nagyon lassan frissit és a history-t meg nem jegyzi egészen egyszerűen. Úgyhogy én el is hagytam azóta, elég gyenge alkalmazás, nem értem mért kap ennyi pozitív értékelést. -
kugli81
aktív tag
Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni ..Etc-t bányásztam és Jaxx walletem van .Egész éjszaka ment és kiderült megváltoztatta a wallet cimet valamelyik utalás után amit nem értek
Most érné el az utalást és nem szeretném elvesszenek a coinjaim.Valakivel történt ilyesmi? -
válasz
LógaGéza
üzenetére
nem ismerem a BitPay-t, de magából a protokollból adódóan mindig lesz valamennyi tranzakciós díj, amit a küldő fél fizet, ez a "miner-ek jutalma / fizetsége a sok hashrate-ért"
augusztus 1-től elméletileg csökkenni fog ez a díj, jön egy "kis" módosítás a BitCoin protokollba BIP148 néven
-
madpapa
senior tag
Százalékosan milyen költséggel jár amikor a coinod a számládra utalod? Hallottam egy helyről, hogy pl. cex.io-n keresztül kb. 15% a tranzakció, bár lehet ebben már benne van az utalási is. Tehát pl. Kraken és a többi milyen marginnal dolgozik?
-
Vektast
aktív tag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Ez azért van mert az újabb driverek ellenőrzik a Biost. Ha piszkálod akkor letiltja a kártyát. A megoldás az ha letörlöd DDUval a mostani drivert és feltelepíted valamelyik 16.9.x crimsont.

-
KonzolKartel
őstag
Hali!
RX-ekkel bányászok, csinálnék rá custom timingot, de 256kb-os a lehúzott bios, míg elméletben 512kb-nak kéne lennie. Ezek sima sapphire nitro (nem plusz) kártyák. 1500Mhz időzítését adom meg egészen 2000Mhz-ig, de utána nem települ rendesen a driver. Valami ötlet?
-
XP NINJA
őstag
Azt nem tudja valaki mitől lehet alacsony az FB usage afterburnerben?
1050ti-ről van szó, eddig eth-n ment, de most volt időm próbálgatni és 136 sol, ha tuningolom 132 körül. FB usage 60% körül, aminek 100-on kéne lennie. Ki is próbáltam 2 féle minerrel, mert eth-ra fix 100%-on megy szépen, de ugyanaz a probléma. Micron memóriás, de +100/+700 és 72% power limiten nagyon stabilan megy. -
hobizoli
nagyúr
(követő post
) -
-
HalasKYO
aktív tag
Azt egyébként megkérdezhetem még, hogy amit a https://www.coinwarz.com/cryptocurrency ír per day profitnál azt milyen hashrate mellett ?
Márminthogy nem mindegy, hogy az ember egy 1060 assal vagy 8 1080 Ti al bányászik. És emiatt nem értem. Mert nagyon jó lenne a 22$ naponta, csak ugye az alá milyen vas kell
-
Vigilante
őstag
8db GTX 1080 Ti nah ez a méreg, nem a ciánkáli.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem is tudtam, hogy M.2-es csatlakozót is lehet PCI-E csativá alakítani.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HalasKYO
aktív tag
Jelenleg NiceHash el bányászok ami kb 5,5$ ír 1 db 1070 strix OC-zve.
A kérdésem az hogy https://www.coinwarz.com/cryptocurrency azt írja ehtereum talán az egyik legjobb a kérdésem az lenne, hogy ehhez akkor ha jól értem másik bányász progi kell.
Ebben szeretnék segíséget kérni. A fórum első bejegyzést elolvastam és mégigolvastam kb az elmúlt 200 Hsz-t de nem nagyon írja le senki ezt.
Ha jól értem Guis minert felejtsem el, akkor kell egy reg egy olyan poolra amit szeretnék pl.:
https://etc.ethermine.org/
https://etc.nanopool.org/
https://www.epool.io/#/A kérdésem az lenne, hogy ezek körül ti mit használtok ? melyik megbízható ?
Coinbase walletem van.A másik kérdésem meg az lenne hogy hogyan lehet forintosítani ?
Coinbaseről még át kell pörgetni egy váltóra amiről tudom bankszámlára utalni? vagy ennek mi a menete ?
Köszönöm a segítséget! -
-
strategos
csendes tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Exodus
-
-
-
Dexar007
veterán
Eljott hat a litecoin dicsosege.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. \ a cim azért rövidebb középen kitötöltem a cimböl \

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha valakit érdeke írjon.

2 hete ilyenre vadászok de esélytelen

)