Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
oké, de remélem te sem hiszed, hogy most a forgalmatok zuhanni fog, mert valami hülye becsmérelte az árképzéseteket egy fórumtopikban
tuti nem százas a csávó, nekem elhihetitek, közelről ismerem 
az IPON -t nem kell bemutatni szerintem senkinek hw körökben, pláne nem ebben a topikban. mindenki szeret titeket, és szeret nálatok vásárolni, mert gyakran az "alap" nagyker árakon, néha (vagy gyakrabban) az alatt lehet bármit vásárolni tőletek, ezt tapasztaltam már párszor. úgyhogy remélem, most ezzel visszahúzom a forgalmat

-
ff-thomas
aktív tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
ajjajj.. nagyon beleléptem valakinek a lelkivilágába. azt hittem, privát véleményt szabadon lehet mondani
mivel nem ismerem a tényeket, ezért nem tudom, h milyen árrés volt rajta, nem is érdekel. azt tudom, h a gyártó mennyiért szállítja.de hangsúlyozom, vélemény volt, kéretik így kezelni. vagy nem kötelező rá reagálni. vagy nekem kell figyelnem rá, hogy szofisztikáltabban fogalmazzam meg, ha épp bosszankodok 10 percig pár ezer forinton, miközben a bánya megtermelte ugyanannyi idő alatt azt a pár ezrest.
ja és pláne nem sértésnek vagy az ipon általános fikázásának szántam, az ipon-nal semmi bajom, néha vásárolok náluk, ráadásul én is rendeltem tőlük alaplapot most ezen az áron, csak pár napja még 29-ért lehetett (volna) rendelni, ha nem fogy el a készlet 3 perc alatt. most meddig tartott ki, 15 percig? biztos azért, mert ebédeltek a bányászok

-
sanzi89
addikt
Megjött végre az első VGA-m egy MSI GeForce GTX 1060 GAMING X PLUS személyében. Nem volt egyszerű eset beszerezni ezt sem...
-
menyus11
tag
En is 1db G1el nyomom, eddig úgy tűnik, hogy megéri

-
Avicularia
veterán
Sziasztok
Elköltözünk egy olyan helyre ahol benne van a közös költségben az áram, szóval gondoltam megkérdezem, hogy a meglévő gépemmel érdemes lenne-e még bányászatba belefogni. Egy i5 6600K és egy giga GTX 1070 G1 van benne.
-
madpapa
senior tag
H81 Pro BTC lap mennyiért ment az iPonnál amikor volt?
-
Sondi1986
addikt
Ha duálba nyomom a Claymore's akkor az egész nyereségből von le 2%-ot vagy külön 1% ETH és 1% Pascal?
-
Zotya984
senior tag
Nekem az AMD is válltozik. Nem hoz olyan jól. visszaesett kb 20%-al a termelés.
Néztem nem emeltek diff-et pedig.
Mondjuk én ETC-t bányászok.(beszélték itt hogy korrekció lesz talán elkezdődött)
-
Zlcsi
senior tag
válasz
Reggie0
üzenetére
a köveztekző az ez
Inno3D GeForce GTX 1080 8GB iChill X4 videokártya /C108V4-2SDN-P6DNX/
kicsit combosabb az ára, jók szoktak lenni az INNO3D-k soha nem volt ilyen kártyám
-
xTREem
tag
Sziasztok!
Ethereumot bányászok a ethermine.org-on, és arra lettem figyelmes, hogy tegnapi naptól, kb 13:00-tól eltűntek az un. stale shares-ek, illetve ma reggel 07:50-től az nvidia kártyáim teljesítményéből leesett 1-3Mh/s, a radeonok nem változtak. Újraindítás után ugyanaz maradt. Mi történt?
Tudtok valamit erről?
-
Zlcsi
senior tag
és erről esetleg vélemény?
MSI NVIDIA GTX 1080 AERO 8GB DDR5X -
Casoli
őstag
Gyakorlatban mennyire keverhető egy gépben a VGA típusa? Gondolok arra, hogy AMD-s kártya mellé NV kártya

-
HoaryFox
őstag
-
Robcsa
tag
Szia!
Közben sikerült a Google-ből kibanyaszni
a választ.A very common question I see on the Slack is why won’t the Zclassic and ZenCash wallets open on Bittrex? It is because Bittrex wants to prevent a transaction replay from happening to the ZenCash funds on their exchange. They really want every solo miner and mining pool out there to be mining blocks that won’t accept transactions that can contain a replay of a Zclassic transaction. The ZenCash soft fork makes sure that happens, and after it is complete Bittrex will have a chance to evaluate and make a decision on the Zclassic and ZenCash wallets based on all miners and pools running the updated software.
Ha minden igaz a napokban jónak kell majd lennie.
Üdv.: Robi
-
Vigilante
őstag
válasz
HoaryFox
üzenetére
De ez gamer kari inkább. És GDDR5X, amit annyira nem komázik az ether, csak ugye lent van a 6db RX 580-al felszerelt nagy bányám, és most épp annak segít be.

MAjd még lehet egy GTX 1060-at is szerválok erre a célra, mert van itt még a családban szabad gép, ami lustálkodik egy CPU-ba integrált IGP-vel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bobalazs
nagyúr
Van. Nincs benne hőelvezető rézcső. szar hűtés
SC verzióban van. -
P3Dr0
senior tag
Van valakinek tapasztalata ezzel a kartyaval kapcsolatban?
-
bobalazs
nagyúr
Egy gyors kérdés:
Nicehash minerbe két féle címet is írtam a mai nap folyamán.
Mindkét címen más összeg szerepel.
Ha az egyik címre bányászást szüneteltetem, elveszik e az eddigi profit? -
madpapa
senior tag
Mint pénz/coin váltó, hallott erről valaki?
https://anycoindirect.eu/
-
Zlcsi
senior tag
Ha 170 ezer egy 1080, és a whattomine szerint 5.5-8 dollár között hoz naponta, akkor kb három hónap alatt vissza hozza az árát, márha lehet vele mást is bányászni mint ETH-t
van erre valakinek tapasztalata? érdemes ilyenbe beruházni, mert ezek a kártyák még elérhetőek
-
Sziasztok,
Van arra lehetőség, hogy paypal-on keresztül vegyek altcoinokat? Nem bányászni akarok, csak betárolni néhány feltörekvő érméből

-
janessz
csendes tag
Szerintetek coinbase-en meddig tart az igazolvány azonosítás? Mert feltöltöttem a személyit de az eladási/vételi limiteket még mindig nem törölték.
-
P3Dr0
senior tag
válasz
Sondi1986
üzenetére
Jövőhéten megyek haza majd szétcsapok ott.
1x évet dolgoztam számtechben van par nagykeres ismerős majd meglátogatom őket
Eddig ez még sem fordult a fejemben mert azt hittem az országba sem jut be ellátási gondok miatt de egy kérdést azért mégis csak megér. Hátha...... Köszönöm az infót 
-
Zlcsi
senior tag
1080-as 170 ezerért érdemes megvenni dirket bányászára? (ebből van pár darab nagykerben)
eddig nem próbálkoztam nvidiával, fogalamam sincs mit lehet velük termelni
Sondi1986
AMD konkértan nem érkezik Magyarországra, legalábbis CHS-be nem jön még hónapokig
-
Laraxior
titán
válasz
deadwing
üzenetére
Azt se tudom mit csinaltam, kert valami nevet, dobott egy randomot hozza kellett valami jelszo, de se belepni, se semmi.

Aztan elkezdte.. 10$/napot irt... Az kb 10€... Mire abbol penzem lesz kb 7€... Saccra.
Ha boldogulnek a feladattal.
Nekem asszem ennyi volt, kiprobaltam, mukodik, szuper.Asszem nekem jobban kifizetodo a Pfandot gyujtenem. Azt csak beviszem a boltba es ki is fizetik.

Ezt meghagyom masoknak. -
Gh0sT
addikt
válasz
Szoszo94
üzenetére
Köszi, mindkettőtöknek! Szerintem egyről beszélünk, csak azt gondoltam a trade funkciorol, hogy azzal kvázi pozíciókat nyitok és árfolyam esesre vagy emelkedesre tudok játszani.
Akkor szajbaragosan: van a walletemben 100 ZEC, ebből 30-at EUR-ra szeretnék váltani. Beteszek egy limit sellt 30 ZEC értékben mondjuk 350-es árfolyama és ha meguti ezt a szintet, akkor lesz 30x350 EUR-om?
-
P3Dr0
senior tag
AMD kártyák várható érkezése többek szerint az AMD forumon: 2017 okt. / nov. Ugylátszik ez komoly hianynak igérkezik. Hmm......Kitudja mi lesz ?!
-
Nem teljesen értem a problémát, de nem erre gondolsz véletlen:
Én Claymore-al ethermine.org-on bányászok, onnan egyből Krakenre küldöm a kriptopénzt. Ez után létrehozok egy trade-et (ETH/EUR), megadva, hogy mennyit akarok érte kapni, majd ha az árfolyam alá lőttem kicsivel akkor pár pillanat alatt EUR lesz a Krakenen az etherből. Innentől kezdve pedig vagy kiutalod SEPA utalással (0,09€ fee), vagy vársz és majd ha több összejön (vagy eléred a Tier limited), akkor utalod ki. -
miztyc
csendes tag
Azzal, hogy váltasz már eleve kereskedsz nem?
Még én is csak mostanában merültem el a témában, de amint a limit-et eléri az árfolyam azt szépen eladja az adott valutáért cserébe ha van vevő (? - az exchange témában még nem teljesen merültem el
), én eddig így állítottam be már többször is és ment is az átváltás. -
Gh0sT
addikt
válasz
miztyc
üzenetére
Az nem kereskedesre szolgál? Ha most beteszek egy limit sellt, akkor adott arfolyamnal felveszek egy short pozit, de szerintem attól még nem lesz EUR-ra konvertalva az összeg, pusztán árfolyam esesre játszanék. Vagy rosszul gondolom? Én valami atvezetest keresnek EUR walletre, vagy hasonló.
-
miztyc
csendes tag
Ha jól értem, akkor annyit tudsz beállítani, hogy ha Kraken wallet-en van a pénzed akkor "New Order"-ben "limit"-es váltást, vagyis ha elér egy bizonyos szintet az árfolyam akkor automatice váltja a megadott valutára vagy coinra és akkor nem kell folyton előtte ülnöd, csak jól kell belőni az árfolyamot.
-
miztyc
csendes tag
válasz
deadwing
üzenetére
Érdekes eredmények köszönjük a méréseket!

Aki nem akar az árfolyam függvényében váltogatni annak tökéletes a nicehash, de azért ebből is látszik, hogy ha figyel az ember akkor még többet kisajtolhat a coinjaiból egy jó átváltással.
Még annyit fűznék, hogy aki poolon bányászik és EUR/USD-t akar látni a bányászat után az jobban jár a jelenlegi árfolyam mellett, ha közvetlenül ZEC/ETH-ra váltja ezeket, minthogy előbb BTC-re mert jóval magasabb az árfolyam, még akkor is ha a ZEC/ETH - BTC váltásnál is nyer vele. -
LLam
senior tag
Van valaki bittrexes? Kb egy hete nem működik a ZCL és a ZEN tárca. Van erről vkinek infója?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

tuti nem százas a csávó, nekem elhihetitek, közelről ismerem 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)