Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Az mitől lehet, hogy NiceHash DaggerHashimoto-ban ennyit teljesít a második kártya (AMD 790GX)?
1. slot GTX1060 3GB 18500MH/s PCIe 2.0 8x
2. slot GTX1060 3GB 15000MH/s PCIe 1.1 8x -
Smithy87
senior tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
No a 1060 kapott +1340 Mhz-t a memóriára és 140 et gpu-ra. A 1050ti memóriáda +500Mhz-t gpura 30-at.
33,5 Mh/s stabilan de fölment 35-ig is. Kicsi a ház nem látszanak melegnek 70°C körül írja de lehet melegük van.@madpapa: Sokalltam leállítottam majd újra elindítottam annyi, hogy külön külön GPU-n ként nem egyszerre.
-
Smithy87
senior tag
Hosszas szenvedés után bent van a1060 3gb melett a 1050ti. A nice hash 30-32 Mh/s et ír. Lehet érdemesebb lenne valamit direkt bányászni.
-
PonPon
senior tag
Nem tudja valaki véletlen, egyszerre ki lehet-e kapcsolni valahogy az összes kártyán a másodlagos coin bányászást? ne egyesével kelljen végignyomkodni a számokat...
-
-
kugli81
aktív tag
Sziasztok.Coinbase-re sepa utalással elküldtem 1 eurot otp direkten keresztül.Az otp nem jelezte elutalta sms ben és a coinbasen se változott semmi , a bankszámlaszám mellett van egy verify ....2napja utaltam meddig kell várnom ?
-
Reggie0
félisten
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Ha neked hidegben ugyan annyit fut mint melegben, az csak annyit jelent, hogy nem termikus hataron futnak.
-
Skynet258
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Építőipari... b*zmeg...
Hagyták volna "miner" néven, vagy ha már annyira fordítani akarnak, akkor "bányász". Vagy csákány edition, vagy mittomén. De így elképzelem ahogy Sanyi leszól Janinak a másodikról, hogy "te, kűggyé' mán fel a vödörbe 2 cementet meg három építőipari karit!" 
Amúgyis, mi az a Chrome logó a ventin? Led van rajta?

-
Ciccuka
veterán
Ez meg miafranc

-
Vektast
aktív tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Proof of Stake. Az éter bányászatnak két "megállója" van. Most az elsöbe vagyunk a POWba ahol a számítási teljesítménnyel bányászunk és kapunk eth coinokat érte de ennek nemsokára vége mert átlépünk a POSba ahol már nem számít hogy kinek hány GPUja vagy spéci minere van mert POSban nem lehet majd bányászni a coint. Helyette mindenki annyi coint kap amekkora részesedése az összea coinhoz viszonyítva. Magyarán a most megtakarított éter után posban kamatot kapsz. Vagyis a gazdagok még gazdagabbak lesznek.

-
Lotus_Omega
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Proof-of-Work Mining. This is exactly what it sounds like: you earn coin and transaction fee rewards according to the number of blocks you mine successfully. Once a miner or miners has completed the satisfactory mining of a data block, they earn a number of coins, a share of the transaction fees contained within that block, or a combination of the two. This type of mining requires an investor to take an active part in mining data blocks, which helps verify transaction data and create new coins. With proof-of-work mining, if you don't put in the effort to mine, you won't earn anything extra.
Proof-of-Stake Mining. In the truest sense of the word, this isn't actually “mining” per se, since there isn't any additional work required on the part of the investor. All you have to do to earn with this method is to hold coins in a given type of digital currency. Your earnings are based upon the number of coins, or “stake,” you hold. The more you invest, the more you are likely to earn. The advocates of this method like to point out that it provides for higher currency security, for those who invest more heavily are more likely inspired to see it succeed. This method is very rarely used alone, for it doesn't provide for any actual mining to take place.
-
Vektast
aktív tag
Szóval akkor összefoglalva 2 hónapon belül az AMD kártyákon 30%-al kevesebb MH/s jön le az echo változás miatt, plusz a brutális diff változás miatt amúgy is feleződni fognak az értékek és ha ez nem lenne elég akkor év vége fele meg jön a POS, az árfolyam kockázatról nem is beszélve... szép kilátások

-
madpapa
senior tag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Mondjuk biztos hogy van köze a melegedéshez mert máskor nem csinálja, ami persze nem zárja ki azt, hogy a beállítás sem stimmel teljesen. Ez főleg egy kártyát érint, mert az kevésbé tuningolható mint a többi és hajlamos ilyen kilengésekre.
-
Hozzájutottam Krakenes wallethez. Szeretném is beüzemelni, de hogyan kell? Nanopoolon bányászom. Meg kell várnom, amíg kifizetődik a 0.2 egység, és csak utánna írjam át a .bat fájlban a wallet címet, vagy van ennek egy egyszerűbb módja is?
Illetve a régi walletemről küldtem egységet a Krakenesre. Kb. mennyi idő szokott lenni, mire átér?
-
válasz
madpapa
üzenetére
Annak semmi köze a melegedéshez. Panelben vagyok, két riggel, 9 VGA-val... nappal olyan melegben, hogy brutális, este pedig hűvösben... A fekete vonalam mégis olyan egyenes, mint egy hulla ekg-ja, mert a rigjeim atomstabilan üzemelnek. Rosszul van bekonfigolva a VGA-d, ezért időnként elhasal, ennyi.
-
madpapa
senior tag
-
Pubszon
veterán
válasz
shteer
üzenetére
Nemrég volt Giga 123k-ért is még.

-
zserrbo
aktív tag
Ha több kártyával akarok bányászni egy gépben (pl 4-6). Akkor azoknak egyformáknak kell lenniük? Pl az összes nvidia, csak egyik 1050, másik 1060-as.
-
madpapa
senior tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Kérdés mennyire van széttuningolva? Nekem az egyik kártyán borzasztóan elkezdett ugrálni a hashrate. De ez attól volt hogy a GPU frekijét folyamatosan változtatta, mert tényleg melege volt a kártyának és próbálta a határértéken belül tartani. Az Afterburbben nézd meg ezt és a Powerlimitet vidd feljebb.
-
Zotya984
senior tag
Adott egy shappire rx480 ami megkergült. Egyik napról a másik napra túlmelegedésre hivatkozva lekapcsol (képed ad de terhelésre rosszalkodik) érezhetően nem melegszik túl, de erre hivatkozik.
Mi baja lehet? Megdöglött. -
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Lehet közvetlenül bányászni Kraken-re és ha igen hogyan ?
Köszönöm -
madpapa
senior tag
Nicehash benchmark mennyi idő alatt fut le? Elindítottam azt a 0/9-ből csak állt és nem mutatott semmit. Gondolom azért nem órákig tart.
-
zserrbo
aktív tag
Összességében milyen márkából érdemes venni Nvidia-t? Gigabyte / Asus / Msi érdekelne. Szempont lenne, hogy windows alól szoftverrel lejjebb tudjam szorítani a teljesítményét és jobb kw/mh mutatója legyen. Msi-nek tudom, hogy van az Afterburner szoftere, azzal emlékeim szerint lehetett feszültséget is változtatni. A Gigabyte gaming (1060 6gb) is tetszik külsőre.
8gb-os rx580-at (Asus strix) érdemesebb venni 1060 6gb helyett? Ha az árat nem nézzük.
-
deadwing
addikt
válasz
Pubszon
üzenetére
Csak magamat tudom idézni:
A krakenen fel kell venni a folyószámládat -IBAN-, és utána tudsz kiutalni Tier2 level után.
(#25027) dmon: ez a terem nagyon bénán van tervezve. Nincs hideg-meleg folyosó, kártyák is egymás fölött...
Mondjuk ott valszleg simán kinti levegővel hűtik, klíma se kell. Szemetek!
-
Pubszon
veterán
Ma megkaptam a kraken tier 1-et, úgy látom így már tudok küldeni nicehash-ról bitcoint.
Már csak az a kérdésem lenne, hogy krakenről a forintos OTP számlára hogy tudom át küldeni?
-
dmon
aktív tag
válasz
Robcsa
üzenetére
"aki belevágott a bányászatba nyilván tudja azt is, hogy nem kockázat mentes a dolog."
Ahogy olvasgattam itt az elmúlt pár hónapot, ebben azért nem vagyok teljesen biztos.
whattomine on kiszámolták csomóan mennyit lehet ezzel keresni éppen a csúcson, és azt hitték ez jó sokáig így is lesz. Nem lesz."Másrészről meg mi a garancia arra, hogy ETH nem zuhan be ? "
Semmi, amikor a BTC zuhan az ETH is esni fog. Ez így volt eddig mindig az altokkal. -
Robcsa
tag
Jó ez most olyan dolog, ha meg megindul felfelé akkor huzza maga után őket. Illetve aki belevágott a bányászatba nyilván tudja azt is, hogy nem kockázat mentes a dolog. Másrészről meg mi a garancia arra, hogy ETH nem zuhan be ? Senki sem tudhatja ugye. Jó remélhetőleg nem fog, de bármi megeshet.
-
Robcsa
tag
Én nem értem miért olyan tragédia ha nem éri majd meg ETH-t bányászni. (Amugy most Nvidia kártyák jól felfognak értékelődni, mert azokat nem érinti a lassúlásos hiba, ami az AMD kártyáit igen). Jelenleg a whattomine szerint most is 5 másik altcoin van az ETH-hoz viszonyítva, amit jobban megéri bányászni mint eth-t. Biztos vagyok benne, hogy időbvel lesznek más coinok is amiket még érdmes lesz bányászni.
-
zserrbo
aktív tag
Kezdenek pofátlanul magasba szökni a GTX 1060 árai, gondolom a többi is hasonlóan nő. Nem is csodálkozom, hisz nincs konkurencia az AMD részéről. Mikor lesznek kapható AMD-s kártyák végre?
-
madpapa
senior tag
Lehetséges, hogy a CEX.IO-n este verifikáltattam magam, ma már zöld az út az előtt, hogy utalgassak róla ide, meg oda? Ez elég gyorsnak tűnik.
-
dmon
aktív tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Nem a DAG méretről beszélünk.
A 8GB os kártáykat is érinti.
[link]"The news is true.
Just tried it now on my 580 aorus, which to clarify is an 8 GB model.
My settings are:
-ubermix timings
-2195 mhz memories
-1165 mhz core
Epoch 130: 30.2 MH/s Epoch 140: 27.6 MH/s Epoch 150: 23.5 MH/s"De szvsz a diff bomb és az ár korrekció enélkül is kinyírja ősszel az egészet.
Te is tudod hogy ez már megtörtént pár éve is.
Ugyanaz történik ismét. -
Zotya984
senior tag
Egy népszerű ubiq poolt tudtok mondani?
bekéne próbálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hagyták volna "miner" néven, vagy ha már annyira fordítani akarnak, akkor "bányász". Vagy csákány edition, vagy mittomén. De így elképzelem ahogy Sanyi leszól Janinak a másodikról, hogy "te, kűggyé' mán fel a vödörbe 2 cementet meg három építőipari karit!" 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)