- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szucstom #52998 üzenetére
Ha már olvasgatod az Összefoglalókat....eddig a részig eljutottál már?
*a disztribúció fajtája, ha van, akkor a verziószáma is. Ha bizonytalan vagy, akkor a terminálos uname -a parancs kimenetét másold be.
*főbb adatok a számítógépről, ha az itteni profil lapodon nem adtad meg őket.
*a probléma részletes és érthető leírása, ha olyan, akkor mellékelt terminál kimenettel. Amennyiben az túl hosszú a bemásoláshoz, akkor feltöltve a pastebin oldalára, majd belinkelve.Vagy a
laposvas
lenne ez a fent kiemelt rész?Milyen az a Win, ami alá szeretnéd telepíteni? (amúgy jobb lenne a win mellé-t használni)
Ubuntuból is van jó néhány változat, Mint-ből is.
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Tottálisan kezdő Linux felhasználónak melyik Linuxot ajánlanátok ahhoz, hogy megtanulja kezelni?
-
-
-
válasz
sh4d0w #52989 üzenetére
Hú de nem vagy most képben. Nem a torrent jogellenességéről volt szó, hanem utalás volt a múltkori esetre, ahol a Win jogellenességéről volt szó. Olvastad valahol, hogy a torrent jogellenes?
Jaj, ne....azt azért csak tudjuk, hogy torrentre nem free dolgokat szoktak felrakni!
Ez a fenti mondat a virágbolti torrentekről szólt.
Egyre inkább kezd aggasztani, hogy ennyit beszéltek a winről, főleg ez a győzködés, hogy ki használ egyáltalán kalózwint.
Amúgy ez az egész támadásos dolog is teljesen offtopik, de mivel sokan aggódnak, hogy érinti-e a Linuxot, mégsem annyira az.
-
törölt tag
válasz
#95488640 #52985 üzenetére
Bárhol belehet kapni...
A modern ransomwarek bekapásához már semmit nem kell tenned, elég ellátogatnod egy fertőzött oldalra és kész... Az ott futó kód kidob egy landing site-ra, ami elemzi a gépedet, az eredményt elküldi a C&C szervernek, ami így már célzott támadást indít.
Ráadásul ezek a cuccok saját magukat terjesztik aztán tovább a fertőzött gépekről, mivel folyamatosan védtelen gépek után kutatnak a hálón. -
válasz
ubyegon2 #52982 üzenetére
Acsi. Egyreszt full offtopic a torrenttel kapcsolatos fejtegetesed, masreszt attol, hogy egy eszkoz hasznalhato jogellenes celokra is, maga az eszkoz jelenlete nem jogellenes. A torrent nem illegalis, mi tobb, ha Windows-t toltesz le vele az sem (most erintetlen iso-krol beszelek). Eletszerubben: meseld el a Blizzardnak, hogy illegalis, ahogy terjesztik a jatekaikat es a patcheket.
-
kispx
addikt
válasz
#95488640 #52987 üzenetére
Ebben a topikban már pár embernek megvan.
-
törölt tag
Egyébként lehet tudni, hogy ez az új hiszti vírus, a kibertámadásosatyaégmentsmegminketvégeavilágnak vírus mivel / hogyan terjed? Vagy hol lehet direktben bekapni? Úgy felvágnám a gépre, miközben felvenném, csinálnék belőle egy pár perces videót, hogy ott ül az évezred gyilkos windows vírusa, és csak néz hülyén magában, mert nem tud mit kezdeni
Abból király videó lenne. "Így védd ki a kibertámadást" Clickbait címmel.
-
válasz
Rimuru #52979 üzenetére
Jaj, ne....azt azért csak tudjuk, hogy torrentre nem free dolgokat szoktak felrakni!
Kicsit életszerűbben kéne ezt látni, bár így jogászkodva megállja a helyét, amit írsz.
(#52980) Tim82
Azt hittem a Win honlapjára gondoltál!
Pár legális Win cd itt is hever valamelyik fiókban, tesóm hagyta itt gondolom.
(#52981) kovaax
Tapasztalt rendszergizda! Olyannal még csak nem is találkoztam, de komolyan.
-
Rimuru
veterán
Amugy remelem azt is tudjatok hogy torrentrol leszedett nem modositott ISO-k azok hivatalosak, tehat nincs veluk semmi baj, egyszeruen telepitesnel meg kell adni a serialt es innen tudja hogy szereztel hivatalos forrasbol jogot a hasznalatara (a tobbibe ne menjunk bele).
Amugy remlik valami 30 napos probaidoszak is ha nem adsz meg kodot, ezzel mi van? -
válasz
Rimuru #52975 üzenetére
Csak ha szóba hozzák.
(#52976) Tim82
Nem, de biztosan rég jártam a honlapjukon.
(#52977) Lathronos
Lehet, hogy az USA-ban nem is torrentezik le, de ez Mo! Még... itt a jogrend kicsit más, kicsit kínaibb, oroszosabb.
Benéztem egy ilyen közösségi virágboltba....ja, tényleg nincs Win10 egy szál se.
-
válasz
kovaax #52970 üzenetére
Install után blkid-vel meg kell nézni az új UUID-t, és beírni az összes fstab-ba.
Amikor az ember már rájön, hogy mitől váltott lopakodó üzemmódba a fenn lévő disztrója, akkor már egyértelmű a dolog!
(#52972) berus.berus
csak ugye a sok önjeleölt guru kikapcsolja az automatikus frissítést,
Gondolom azokra a gurukra is gondolsz, akik Linuxnak nézik a Wint és torrentről szedik le.
(tényleg senki ne írja le sértődötten, hogy neki aztán jogtiszta Windowsa van, mert nem róluk van szó)
-
törölt tag
válasz
hódmaci #52965 üzenetére
Ettől konkrétan nem, mert Win sebezhetőséget használ ki (amit amúgy az MS már rég javított, csak ugye a sok önjeleölt guru kikapcsolja az automatikus frissítést, mert minek az, majd ő jól megrendszabályozza a Wint
).
Ettől függetlenül sosem árt óvatosnak lenni, bármikor jöhet ilyen támadás akár Linuxra is... -
törölt tag
válasz
hódmaci #52965 üzenetére
Szia!
Linux alatt, ettől semmiesetre sem! Emiatt aggódjanak a Windowsosok. Ott se lenne baj ezzel se, ha nem nyitogatnának ki mindenféle ismeretlen e-mail mellékleteket, nem adnának mindennek emelt jogosultságot, csak biztonságos helyről telepítenének, vagy linuxot használának.
Az emberi ostobaságot sajnos egy technológia sem tudja javítani. Báááár, talán a T-800-as.
-
törölt tag
válasz
jimmy399 #52964 üzenetére
Telepítettem már Arch-ot. Tisztát is, Antergost is, Manjarot is, többször is. Sőt az Antergos egyszer volt 2 hétig kizárólagos éles rendszerem is. Nekem nagyon tetszik az Arch, és az a vég cél jelenleg, hogy a Debian alapú disztrókról át tudjak állni az Arch-ra. Csak az még mindig csinál olyanokat, hogy sikítok tőle.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Kell(ene) nekünk ettől "félni"?
Mármint azok a pc-k is veszélyben vannak amelyeken linux valamely verziója fut?
Illetve amennyiben igen,akkor mit tehetünk ellene? -
-
King Unique
titán
válasz
lazajnd #52960 üzenetére
Ha a Linux ISO nem alkalmas EFI bootolásra, vagy ehhez esetleg nem a megszokott fájl- és mappaszerkezetet tartalmazza, akkor szokott a harmadik opciót választva ilyen hibaüzenetet dobni a program. Egyébként a 64 bites Kali esetében a megszokott EFI mappa és fájlok nincsenek a gyökérben, hanem a
\boot
alatt van egyefi.img
képfájl. Viszont ez már tartalmazza az EFI mappát és a bootoláshoz szükséges fájlokat.De Windows alatt egyébként ki lehet írni más módszerrel, illetve másik programokkal is a Linux ISO-kat, amelyekről nemrég volt szó.
-
lazajnd
tag
Most álltam neki rufus segítségével pendrive-ra írni a Kali-t. Észrevettem hogy nem engedi UEFI-ben írni. A KDE viszont tuti UEFI-ben ment, erre még emlékszem. Akkor ez lehet a hiba ugye?
-
lazajnd
tag
válasz
lev258 #52957 üzenetére
Hát ennyi eszem volt
. Egyébként sdb-re ment a rendszerbetöltő (ami a HDD).
Szóval azt sem tudom mi vanMekkora noobság tényleg... bele sem gondoltam
Csak a KDE telepítőjében a rendszerbetöltő legördülő listában nem volt olyan lehetőség hogy kihagy... azért tettem oda végül -
lazajnd
tag
válasz
ubyegon2 #52954 üzenetére
Jó tudni ilyen dolgokat
Úgy nézem akkor ha azt akarja az ember hogy minden flottul menjen, egy gyalult gépre kell feltenni szép sorrendben előre eltervezve amit akar
Csak sajnos ez nálam nem játszik, ez gyakorlatilag egy kísérletezgetős laptop, 1TB HDD-re jobb feldobni a cuccokat mint WM-ként... -
válasz
lev258 #52952 üzenetére
Ilyen elég gyakran van.
Elég csak a Manjaro-ra gondolni, ami után, ha valami másik disztrót rakunk fel, nem hajlandó bootolni a boot.cfg-ben átírodott initframe miatt.
De ott van a Mint esete, ha utána felraksz egy Debiant, plusz 1,5 percig tart a boot, mert a Debian átírja a swap partíció UUID-jét!(#52953) lazajnd
Live rendszerről bootolva telepítsd újra a rossz rendszer GRUB-ját újra, hátha az a gond. Az se biztos, hogy a xorg.log-ot kellett volna beraknod, mert abban semmi különös nincs. Vagy a dmesg/messages vagy a kern.log lenne inkább hasznos pastebin-nel!
-
lazajnd
tag
Sziasztok!
Korábban írtam már erről a hibáról, ugyanaz előjött megint (akkor mivel friss volt a rendszer, egy reinstall "oldotta meg" mivel nem volt mit veszteni). Egy GeForce 720M van a laptopban, valaki írta hogy talán ezzel lehet probléma. Itt van a log fájl (Xorg.0.log).
További infók:
Egy SSD és egy HDD van a laptopban. Az SSD-n egy Windows 10 és egy linux (Mint) van, a HDD-n pedig további 3 linux, ezek közül az egyik a Kali. Eddig a HDD-n kettő linux volt (Debian és Kali), ma telepítettem a harmadikat (KDE Neon), utána a biztonság kedvéért végig bootolgattam mindent, és csak a Kali nem jó. Lehetséges hogy akár ezzel a telepítéssel is lehet összefüggésben? Előtte már egy ideje nem nyúltam a Kali-hoz. De egyébként is érdekes hogy mikor először ment tönkre, akkor sem volt semmi, nem frissítettem, nem bántottam a beállításokban a drivereket... egy ideig jó, egy ponton túl nem. Számomra érthetetlen hogy történhet ilyesmi
EXTRA érdekesség ():
A Debian (szintén a HDD-n) is produkálja a képen látható érdekességet a boot elején, de 1-2 másodperc után átvált a szokásos dmesg (ha így hívják) kiírásra. Gondolom összefügg, mivel a Kali is Debian alapú.
Remélem valaki valamit ki tud hámozni a log fájlból. Előre is köszönöm a segítséget! -
törölt tag
Kedves Fórumozók!
Nagy ráérő időmben visszatértem az Arch-hoz, ennek apropóján ismét elérhető az Arch telepítős írásom, néhány módosítással!
Jó olvasgatást! -
törölt tag
Ismer valaki hasonló toolt mint a k10ctl zacate c70-hez?Mert úgy látom az nem támogatja,vagy én csinálok valamit rosszul.
Vagy bármi módszer amivel hasonló bűvészkedés lehetséges? -
válasz
ubyegon2 #52939 üzenetére
Az alap repo van fenn, Cinnamon 2.2-vel! Volna mit gépészkedni, mer ezt is ugyanolyanra varázsolnám, hogy össze tudjam keverni a Mint Cinnamonnal, mint az eddig fenn lévő Jessie-t.
metaxx videátorunknak ebben igaza van, egy alap Debian felrakva elég messze esik a Mint Cinnamontól, a feltúrbózása Mintesre meg nem éppen abszolút kezdő feladat. Egy gyakorlott kezdőnek viszont a legjobb, ha kicsit meg akarja ismerni a Linux rendszert apt vonalon.
A boot-idő elég jónak mondható, igaz szűz rendszer, de sokat nem romlott az agyongyötört 2 éves Jessie-nek sem anno:
~$ systemd-analyze
Startup finished in 2.432s (kernel) + 573ms (userspace) = 3.005s -
válasz
kovaax #52938 üzenetére
Az megy most éppen, a kipróbálás, mondjuk azt nem értem, miért az expert opcióval telepítek, de már mindegy....csak az alapbeállítást hagytam, nem jelöltem be plusz DE-t.
Tesz fel olyan kérdéseket, amiket az alap Jessie telepitésnél nem tett fel, például a grub telepítésénél valami force grub installt javasol, mert valami efi zavarja valamelyik meghajtón.
Igazából minden meghajtóm mbr-es. Na majd kiderül. Még a villámgyors asztalin se megy túl gyorsan így a telepítés.
Stretch: Van még release critical bug azért rendesen.
Akkor emiatt csúszik a 9 megjelenése.
Kész a telepítés. Szerencsére httpredir repot választottam ki, nem nagyon értettem, miért van ilyen a listában, de az első terminalos telepítésnél a cd-t kéri, gondolom nem talál semmit a redir-ben vagy csak benne maradt a telepitő is a sources-ben!
Mehetek a sources.list-be szerkesztgetni, nem érdekes, nem ez volt a kérdés amúgy sem.
Az alap DE kiválasztásával Gnome3 ment fel, így aztán nem értem, miért lehet kiválasztani külön a listából a Gnome3-at is! Elég zavaró ez így.
-
törölt tag
-
-
ALFA
senior tag
válasz
#95488640 #52894 üzenetére
Mint ahogy régóta bizonyítom, hogy kezdő vagyok, én jónak tartanám, ha az első lépést bemutatnád, hogy hogyan indítod el az oracle virtualboxot. Merthogy az telepítés után láthatatlanná válik Ubuntu Mate alatt, sehol semmi nyoma a menükben, még azt se tudod, hogy milyen néven keresd a gépen.
-
kovaax
őstag
válasz
ubyegon2 #52918 üzenetére
Van egy ilyen már installkor??? E szerint nem tudom máshogy értelmezni, csak hogy bármelyik DE az: https://wiki.debian.org/DesktopEnvironment
-
Flowtation
őstag
Ha van kedved és időd akkor nézd meg EZT. Elsősorban nas funkciók, debian alapon (stabil
), különállóan is működik, de deb alatt csomagként is telepíthető, kodival, satöbbivel.
Más:
Én most várom az új gépemet, desktopra váltok, végre lesz létjogosultsága az erősebb disztróknak is, bár azt hiszem engem a kde az ujja közé csavart.
Már nagyon kíváncsi vagyok.
-
válasz
#95488640 #52921 üzenetére
Még csak véletlen sem akartam bántani a debiant,
Nem is vette bántásnak szerintem!
Nekem is a Mint a fő rendszerem és soha nem volt gondom a stabilitásával! Ettől még kell mellé egy Debian is, ahogy anno megcsináltam tök ugyanolyanra a Jessie-t, mint a Mint 17.3 Cinnamont. A Mint unalmas, nem lehet tanulni, csak a Debiannal.
A Mint stabilitás titka, hogy az új verzió megjelenése után várni kell pár hetet a frissítésével. Mondjuk én több verziót is hagyok a gépen, mert az újdonságokkal meg kell ismerkedni azért.
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #52916 üzenetére
Szerintem jó, hogy van egy igazi stabil disztró is
Persze, szerintem is. Én csak azt mondom, hogy nekem szubjektíve, nem fekszik az a téma, hogy egy program új funkcióját nem tudom használni, xx hónapig vagy évig (nem tudom mennyi az átkerülési idő), pusztán azért mert azt nem nyilvánították stabilnak. Ettől még ez jó dolog, és akinek ez a preferenciája, hát hajrá.
A Mint stabilitása nálam is bőven jó, egyáltalán nincs vele gondom, ha mégis, nem volt olyan, hogy ne tudtam volna bármi befagyott programot kilőni.Még csak véletlen sem akartam bántani a debiant, hiszen úgy is kezdtem a mondandómat.
-
Szia!
Mivel ez már inkább szerveres téma, jobb lenne átvinni a kérdésedet a Haladó Linuxos topikba, nem mindenki néz be ide onnan.
Magát a telepítés lépéseit itt is tudjuk segíteni persze, de nem tudom mennyire szerencsés kétfelé venni a thread-et.
Valaki erősítsen meg ebben, mert én abszolút nem ismerem a szerveres részt(attól még sokan ismerhetik). Ha itt is végig tudja valaki vezetni a fórumtársat a kérdései megválaszolásával, akkor felőlem maradhat...
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
HTPC/NAS alá szeretnék linuxot. A kérdésem az lenne, hogy melyiket ajánljátok, milyen kiegészítésekkel.
A vas egy Gigabyte J1900N mITX alaplap 4GB RAM-mal, de ez utóbbit tervezem bővíteni.
Médialejátszáson (Kodi?) túl torrentezésre használnám, és otthon file-szerver lenne még, AFP/Time machine támogatással. Továbbá jó lenne, ha egy bizonyos mappán belül (munkák) a file-ok törléskor/felülíráskor csak egy biztonsági kukába kerülnének, illetve file verziókat kezelne.
Sokat segítene, ha az adott feladatokhoz tudnátok ajánlani programokat illetve segédletet a telepítésükhöz/beállításukhoz. Windows és Mac telepítésben vagyok átlagosan jártas, a linux eddig kimaradt nekem.
Köszi előre is! -
válasz
kovaax #52917 üzenetére
Általában a német repot javasolják, de nekem még nem volt gondom a httpredir-rel sem.
Nagyon meglepő volt a 8.8! Elírásnak gondoltam a DW-n, meg is néztem egyből az oldalukat. Valami be nem tervezett dolog lehet a háttérben.
Erre a választható DE-k között lévő Debian desktop environmentre nincs tipped?
-
válasz
kovaax #52914 üzenetére
Már értem, miért ezeket adta ki keresésnél kora reggel a gépem. Akkor még nem esett le, hogy mit látok! Köszi, hogy szólsz erről.
Két héttel ezelőttig még tuti, hogy redir repók voltak a Jessie-ben, igaz mindig össze-vissza frissítettem mindenhonnan.
Mint ősdebianos, szerinted mikor jön a 9?
(#52908) metaxx
Szerintem jó, hogy van egy igazi stabil disztró is, nekem a Mint mellett soha nem volt gondom a Debian öreg csomagjaival. Persze ez így biztosan nem igaz, de alapvetően benne pont a stabilitást szeretem.
No meg a másik érv mellette, hogy aki minimálisan is meg akarja érteni a Linux működését, annak Debiant kell használnia! (most az apt csg.kezelés vonalról beszélek csak) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#95488640 #52908 üzenetére
Az egy rollingnál sem igazán engedhető meg, hogy omladozzon. Debiánnál főleg nem, de nem is igen fogsz látni omladozó Debiant, nem véletlen használják még az ISS-en is.
Az mondjuk előfordulhat, hogy bugos csomag verzió kerül be a stabil ágba, és nem kerül frissítésre, jártam már úgy egy esetben.
-
törölt tag
válasz
#95488640 #52908 üzenetére
És... egyre nagyobb is a kísértés, hogy elkezdjem rendesen tanulmányozni az Archot. Főleg mikor ezt olvasom, hogy az Ubuntu elérhető Windows Storeból. Mi a fene történik itt?
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #52906 üzenetére
Én tisztelem a debian alkotóját, karbantartóit és a szellemiségét is. De én már alapból azt nem értem miért kell 2 évvel ezelőtti csomagokat használni (jó persze értem én, a halálra tesztelés és hibajavítás miatt) mikor up to date maradhat az ember minden nap?
Itt van a Kdenlive, amit használok napi szinten. Mindig a legfrissebb van fenn ppa-ból, és igen, néha omladozik is rendesen. (főleg az utolsó bejelentés óta röhögök rajtuk, mikor úgy adták ki az új verziót, hogy no more crashes... kb 5 perc után dőlt be az is.
)
Lehet, hogy a debianban 2 évvel ezelőtti csomag nem omladozik, és nincs vele gond, de a jelen funkcióinak a 30%-a is hiányzik. Úgyhogy én inkább feláldozom ebben az esetben a stabilitást, a funkcionalitásért, és otthoni környezetben nem is gondolom, hogy nagyon sok ember ezzel máshogy lenne. Persze szerver környezet az más.Viszont egyre több értelmet kezdek látni a rolling disztrókban.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#21078528 #52903 üzenetére
Igazad van címke témában, bár egy átlagfelhasználó nem nagyon találkozik ezzel a problémával.
A CLI installal semmi baj nincs az ég egy adta világon. Nekem, meg neked, meg még csomó embernek, de egy kezdő mit lát?
"Fú ez ilyen DOS-os felületű, akkó' fel se teszem". Hidd el, nagyon nagyon nagyon sokszor hallottam már ezt CLI vonatkozásában. Úgyhogy ja, semmi baj a CLI-vel, de én nem azt a közönséget igyekszem megszólítani akinek ezzel semmi baja, hanem azt akit nem akarok elriasztani vele.
-
törölt tag
válasz
#95488640 #52902 üzenetére
Egy apró megjegyzés a videóval kapcsolatban, partíció címkéjének ugyanazt megadni mint a fájlrendszerben elfoglalt neve, bizonyos szituációkban rendkívül zavaró lehet! Magam részéről úgy oldom meg, hogy a címkénél csupa nagybetűt használok, tehát pl. nem "home" hanem "HOME".
Egyébként mi a baj a karakteres telepítő felülettel, ugyanazokat a kérdéseket teszi fel, mint a grafikus...?
-
válasz
#95488640 #52900 üzenetére
A Debian Desktop Environment egy Gnome 3
Valami hasonlóra jutottam én is, majd megnézegetem hétvégén a belsejét, ha csinálok egy új telepitést, bár már a 9-est várom nagyon, de úgy látom csúszni fog, ha kiadták tegnap a 8.8-at.
Szóval fura, mert minek a gnome, ha felrak egy teljes értékű DE-t amúgy!? No meg a második opció eleve a Gnome. Na majd ezt ki kell deríteni, miért van ott.
Igen, a Debian kezdőknek ilyen mankók nélkül nem igazán való, bár majd működés közben is jöhetnek olyan dolgok, amin egy kezdő el tud akadni, de talán a 9-es már kezelhetőbb lesz ilyen szempontból is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest